Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Naná
Nálunk is ez van ők henyélnek és ki meg bemászkálnak , mi meg várjuk a jó időt, ők meg kint napoznak mihelyt süt egy kicsit a nap:)
De megint jön a hideg és a front :( érzem a fejemen..
Ata is nagyon élvezte a tegnapi szép napot, haza se akart jönni! Ma is nagyon tetszett neki, hogy nyugodtan sétálhat és nem fázik!
Ők állitólag a jelenben élnek, igy aztán én várom helyette a jó időt!:)
Sziasztok .
Én vagyok , az idő vacak a kutyák tegnap egész nap kint voltak ma meg csak ép hogy pisi és szaladnak is be.
De amúgy is olyan ködös az idő ezt nem szeretem , tegnap meg elnéztem hogy kint napoznak abban a szép időben , igazán jöhetne a nyár, még ha a tavasz ki is maradna:):)
Szia!
El voltam havazva a hétvégén, pakoltunk a háznál :)
Most túl vagyok egy kiadós kutyázáson, pici Panna nagyon tud hízelkedni :P
Erősen oroszlánszagom lett, megyek is átöltözni :D
Hogy vagytok?
Sziasztok
leültetek vagy feladtátok ezt a fórumot:????????
Sziasztok
Sehol senki??????:(
Sziasztok
A nyaknál ,összehúzott állapotban 54-cm és még bővíthető, de a méret ami rá van írva az nem jó , mert a dobozán max-49cm XL.a hámon meg 6-os van írva, na most mi van ? de szerintem nagy.
1700-ért vettem ,
Hányas méret? Vagy hány cm-es? Mennyiért adnád el?
Mentus most lesz 8 hónapos, szóval ezért sem tudom, hogy mekkorát vegyek neki, mert még nőni fog.... Vagy ez állítható?
Sziasztok
alázatosan jelentem , még élek , elkaptam az influenzát, hát nem jó dolog az tutika , még sosem voltam az..
A Trixie márkájú az nálam nem jött be vékony a hám rész, és Roxynak rövid az orra és felcsúszik a szeméhez erre figyelj oda, és most itt áll és megpróbálom eladni:(
Így marad a fressnapf oda belehet vinni a kutyát és rápróbálni , na ha egyszer eljutok odáig:)
Földrengésről lemaradtunk nálunk semmi extra nem történt ,
Egysoros fojtót meg ne használj az Roxán széttépte a nyáron azt hittem hogy eltörik a nyelőcsöve is , azóta szögest használok vagy fojtónak , ha nem nem birok vele akkor befele fordítom és szögesként jobban szétfogad..
Itt is van fejhám, viszont drágább is ,mint a tápfutárnál. De itt vannak méretek! A boxeré a 3-as.
A tápfutárnál legutóbb nem ilyen volt, ami cm-re ment, hanem méretek voltak!
A fressnapfba, is méretek szerint van! Ott meg a 7-es a boxik mérete!
Nincs a közeletekben fressnapf. Mert ott jóval olcsóbb, mint a neten! és be lehet vinni a kutyit is! Én vettem mindkét helyen és csak az ár volt a különbség!
Majd megnézem én is a neten, mert nem emlékszem, hogy hol vettem, de az is M-es volt, ha nem tévedek!
Meg is néztem a szájszíjat. Meg is rendelném, de fogalmam sincs, hogy mekkorát.:(((((
A méretek úgy vannak, hogy az első az orr körüli, a második a nyak???
Nagyjából megmértem a kuttyot.:D
Az orránál kb.26-28cm körben, a nyaka meg kb.38-40cm.
L-es méretet néztem, ami 31cm/50-57cm, de van olyan L-es is(ugyanaz a márka), ami 37cm/48-60cm.
Találtam M-es méretet is, 27cm/40-48cm.
Szerintetek?
Sziasztok!
Megtaláltam! Ha van időd olvasd el a 30. 31. és 35.hozzászólást, ezekből megtudod, hogy milyen a fejhám!
Az enyém , mikor szögeset vagy fojtót használtunk már volt, hogy összehányta magát az utcán!:P
Hát, elég kellemetlen volt!
Utána meg ott álltam, hogy a hányással mit csináljak? Össze kéne szedni, de hogy?
Végül ott hagytam! Néztek is rám többen kiguvadó szemekkel!
Sziasztok! Kicsilányunk nem jelzett semmit. Semmit nem is éreztünk. Pedig még azt is tudom, hogy mit csináltam, mert vártam a babysintért, aki 18:45-re ígérte magát, úgyhogy a földrengés időpontjában a telefonomra néztem éppen. Szóval, még az sincs, hogy éppen olyan dolgot csináltam volna, hogy ne érezzem, ha van mit. A mamám viszont hívott tőlünk 5km-re, hogy érezte, mozgott alatta az ágy. :(
Mi pont a törésvonalon élünk amúgy, úgyhogy eléggé bekakiltam tegnap este. De bízom a kutyában.....annak ellenére, hogy tegnap semmit nem csinált(vagy nem tűnt fel). De lehet, hogy valóban itt nem csak én nem vettem észre, hanem nem is lehetett érezni. Nem tudom, csak ne legyen ennél nagyobb!!!! Sőt, inkább semmilyen ne legyen.
A tegnapit sajnos nem láttam! Le vagyok döbbenve!
Most már figyelem, de azokon a felvételeken ,amit láttam még nem vettem észre!
Jó fejhám , vagy marad a szöges, és ha nincs szükség rá akkor kifordítom és sima fojtó én is úgy használom .
Na tegnap belenéztem a Csoda kutya doki műsorában , hát igen szögest használ , és néha szerintem ok nélkül :(:(
Már beszélgettünk a fejhámról! Keresgéltem, de sajnos nem találtam meg a hozzászólásokat!
A fejhám vagy halti neked is segitene! Meg kéne próbálnod! Nagyszerű találmány! Én anélkül ki se megyek az utcára!
Sziasztok
Hát a színekkel nem foglalkozok , úgy is az eszük után mennek.
Jót nevetem ezen a lépcsős dolgon , hát meg van a napi séta ott legalább nem húz..
A lábra lépés húzásnál nem jön be, csak egy rántás, ha húz akkor vissza rántod, nálam ez vált be.
Ma kibuktam , a lányok jöttek haza a suliból és hiányolták a két kutyát, hát lyukat csináltak a szomszéd felé és oda át voltak, na hallgathatom holnap a dumáját a vén lánynak, meg lehet csinálni
a kerítést, de attól félek hogy a kutyákban tesz kárt, egyszer már Roxánt kiengedte az utcára.
De a kerítés is vacak hiába új de kézzel átnyomom , bufinak meg semmiség, és pont ott van össze eresztve, gondolom macskát láttak , mert az van bőven.
Nem tudom de már 20-30cm ledrótoztuk, most jön a dühbelezés, horgokat lövünk a betonba és húzunk ki egy új feszítő drótot mást már nem tudunk kitalálni.
De az egész tök laza Roxán nekitolja a fejét és már lyukat is csinál a hálón :(:(