Beszélgessünk Rubint Réka betegségéről...stb. (beszélgetés)
Sokan sok mindent leírtatok már. Ehhez csak néhány gondolatot szeretnék hozzátenni.
Réka és Norbi teljesítménye valóban nem mindennapi. Olvastam Norbi valamennyi könyvét, az Update kalauzokkal együtt, megvan a Duci tréning, sőt nővérem Réka kazettájával jött formába az esküvőjére (nem is akármilyen formába). Én igazán elismerem, ha valaki kemény munkát végez. Van olyan Update termék, amit magam is rendszeresen használok.
Ami visszatetszést kelt bennem: Réka kisminkelve, felékszerezve fekszik a betegágyban egy magazin képei tanúsága szerint. Norbi elmondja egy interjúban, hogy ebben az évben a felesége már nem edzhet, és egyelőre nem is foglalkozik ezzel. Mégis mit látok tegnap a tv-ben? Réka ismét az edzőteremben - táncórán - a két gyermekkel, akik céltalanul ténferegnek, amíg a híres anyuka gyakorol. A kislány egy képeskönyvet nyújt az anyuka felé, de Réka rendületlenül nyomja a sasszékat. Hm. Elgondolkodtató.
Senkinek nem kívánom, hogy beteg legyen. Én is estem át műtéten, nem egy épületes dolog. De nekem ez egyáltalán nem tetszik.
Az utóbbi időben a legjobb sztárhír: Klaudia 8 órát vajúdott a szülőszobán
Pár hete a Szulákban meg azt mondja: kértem érzéstelenítést... Ja, hát így könnyű szülni
Csak akkor nem kéne hetekig azt hallanunk, hogy milyen ügyes, fegyelmezett.. volt a Klaudia. Naponta több száz nő szül, szegények, se egy címlap, se egy interjú. Nem értem...
Szerintem a Schobert-Rubint házaspárnál felröppenő minden rosszindulatú pletyka az irigységből ered. Pedig mindenkinek ott a lehetőség, csinálja utánuk. Nem csak mocskolni őket, lehet a példájukat követni és kitartással mindenki elérheti a céljait bármi legyen is az, hiszen Norbi sem ezüst kanállal a szájában született...Ők már letettek valamit az asztalra, elégedettek lehetnek 30 évesen.
Nem a rosszat kellene látnunk az emberekben, hanem inkább a jót, hiszen olyan rövid az élet, miért kell pesszimistán, szomorúan élni...
Tessék mosolyogni!!! :-))))
Pár napja voltak a tévében.Drogozással meg mindenféle dologgal vádolták Rékát.Sajnos ez az ismertség átka.Tudni kell vele együtt élni.Most meg hogy kiderült fenn vannak a 150 leggazdagabb
ember listáján,biztos még több irigyük van.Az biztos,hogy nagyon sokan nekik köszönhetően fogytak le.Beteg pedig bárki lehet.Réka is biztos tanult az esetből.
Érdekes véleményeket olvastam, minden esetre.
Én nagyon szurkoltam neki, hogy helyre jöjjön, mert ez így normális, úgy gondolom.
Én nagyon nem szerettem őket az elején, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan hülyeség, amiről az ő életük szól! De ehhez ennek semmi köze sincs.
Rubint Réka is ember, és éppen ezért értékes, tehát joga van az élethez, mint bárki másnak!!!
Nagyon sajnálom Rékát: ő is feleség, ő is nő, ő is anya!
Borzasztó lehet már hetek óta a gyerekei nélkül lenni.
Én mielőbbi gyógyulást kivánok neki!
Megjegyzem: nem követem Norbit és Rékát (lusta disznó vagyok), nem a rajongó tábora szólalt meg; bár tavaly 3 hétig up-date-ztam és bizony 5 kg le is ment simán éhezés nélkül rólam. A környezetemben viszont sok barinőmnek sikerül több/sok-sok kilótól megszabadulnia.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány