Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
köszi!
Ne add fel, gyere ide és majd bíztatunk!:)
Bár ez pont én mondom, aki csak egy hete tag!
Tarts ki!!Idővel beindul!
Nekem kilóba alig mutat valamit, de feltudom venni azt az ingemet, amit karácsonykor még nem tudtam, mert igaz összeért, de nem volt túl "csini".Most már hordható!
köszcsi!!!!
megnyugodtam!:)
Szia!
A Wasa, zabkorpa, zabpehely ezek kód szerint a II. szakaszba tartoznak, de ez a három az, ami kivételesen megengedett az I. szakaszban is!
Igen, én is igy emlékszem,de Pokocska írásától teljesen kétségbe estem, hogy kompenzálnom kell a wasa miatt.(bár nem ettem túl magam, mert 1 hét után még meg van a fél csomag)..
Köszcsi az infót!!!
A lelkesedésed ne is múljon...én vígasztalom magam, hogyha nem is lesz M-es a ruha méretem, legalább megtanulom, hogy ne egyem magam degeszre..és ne egyek nasit , azaz csak módjával!
Szia,
Én is kiváncsi vagyok,remélem a kezdeti lelkesedésem nem hagy alább.
Én úgy olvastam ,hogy Wasa-t lehet enni az I.szakaszban is.lsd.könyv mintaétrend I.szakasz
Szia!
Kb. egy a kiindulásunk, meg a célunk is!Kiváncsi vagyok, hogy fogunk haladni!:)
Sok sikert!
Sziasztok,
3 napja találtam rá erre a fórumra,még aznap meg is vettem a könyvet,mert annyi jót írtatok.
Ma kezdem az életmódváltást.75,5kg vagyok.Az álmom 58kg,de már a 60kg is megfelelne.
Régen "Norbiztam",de nem nagy sikerrel.
Ez a módszer szimpatikusabb.Ott az volt a baj,hogy az 1-es kajából annyit lehet enni,amennyit akarsz.Ezt néha szó szerint vettem.tetszil,hogy itt az adagok nagysága is meg van határozva.
Szerintetek az I.szakaszban lehet enni halászlevet,persze tészta nélkül,csak főtt hallal.
Mi a helyzet a virslivel,tormával, és a mustárral?
Sok kitartást mindenkinek!
Sziasztok!
Én újra elkezdtem az első szakaszt, mert a húsvét nagyon betett nekem. Nem beszélve a névnapokról. Vennem kellene egy mérleget is.
Reggelt!Sziasztok!
Én is elvagyok kenődve,mert holnap van az első szakaszom utolsó napja, és épp hogy 2 kg csúszott le.Igaz amikor kezdtem, akkor régi mérlegen mérlegeltem, és tegnap vettünk egy dikitálisat és azon több voltam 1kg-val, mint a másikon, úgyhogy lehet, hogy a kezdésem is több volt, és akkor a mérleg eredményem is több mint -2kg.
Kitartás mindenkinek!!
Sziasztok!
Nekem még mindig áll a súlyom. :o( Még mindig nem jött meg és nem tudok mást tenni, csak itt panaszkodni! Remélem utánna beindulnak a dolgok. Vagy alamit rosszul csinálok?
Remélem Nektek jobban megy!
Sziasztok!
ti a lecsós szelet mellé milyen köretet csinálnátok, a családnak tarhonya van, én mit egyek?
amúgy az idegbaj mint fogyókúra nekem nagyon bejön, tegnap 3-kor ettem 1 fél narancsot mert más gyümi nem volt itthon, meg nem iscsúszott volna le több, és azóta semmit.Egyelőre még nem merek mérlegre állni 2 nap 1-es után, de megiszok min. 3 lityi folyadékot ráadásul ünneplek és mégsem feszül a nadrágom.Ja tegnap voltam fodrásznál, levágattam a hajam, így biztos fogytam 10 dekát. szép napot nektek!
Mókica!
Nagyon finom lett a karfiolpüré! Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki!
Köszönöm a sok választ!
Megmondom Őszintén sűrgősen fogynom kell 10kg-t.Két éve azzal fogytam 18kg-t, hogy nem ettem két óra után semmit.Azóta 5-8kg vissza jött.Most ez magában már nem olyan hatásos.Arra gondoltam mi lenne ha a két diétát ötvözném.Kettőig azt enném amit a diéta enged ,de utánna semmi.Szerintetek?
Na a napom nem úgy alakult, ahogy terveztem. A reggeli maradt viszont ebédre csak 1 natúr aktíviát küldtem le 2 fazerrel. Nem volt időm enni. Most meg egyéb más dolgom van, Most értem haza, ettem egy narancsot mert annyira felhúztak a melóhelyen,hogy abszolút nincs étvágyam, de hangosan korgott a gyomrom. A fazert a teszkóban veszem mindig, szeretem az ilyen ropogós cuccokat.
Most viszont megyek a konyhába mert megint főzni kell.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához