Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babavállalás! :) fórum

Babavállalás! :) (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2014. dec. 21. 17:41
Amúgy ma megint volt egy kis vérzés, bár most inkább rózsaszínes volt kicsit. Még sose volt peteéréskor ilyen, szerintem valami más lesz :( Január 2.-án rendel leghamarabb a nődokim, foglaltam neten aznapra időpontot.
2014. dec. 21. 16:51
Ööööö én sem tudom már. Néha ezt gondolom, néha azt :D Eléggé szélsőséges most a lelkivilágom :D
322. Hunny
2014. dec. 21. 14:07

Zonne akkor megtapasztalod majd, hogy milyen is a gyerekes élet:)

Netti annyira jó, hogy van ilyen napotok:) Mi is szeptemberben ismertük meg egymást, az esküvőnk viszont áprilisban volt. Én már mielőbb férjhez akartam menni, nem akartam még egy nyáron keresztül húzni, az túl sok idő:D Májusban nagyon szép lett volna, de akkor annyi esküvő van, h úgy voltam vele, minden szakember csak rohan és kapkod, és nem szerettem volna egy futószalagos esküvőt. Ez végül össze is jött:) Ez volt a tavalyi tavasz, amikor márc 15-én hóban állt az egész ország, és az esküvőnk előtt 1 héttel még esett a hó. De aznapra gyönyörű idő lett, sütött a nap, és kellemes 15 fok volt:)

Már teljesen összezavarsz, hogy most akkor szurkoljak e a babának, vagy mégsem:D

321. Zonne
2014. dec. 21. 11:58
Kellemes vasárnapot mindekinek :-) Látom már megy itt-ott a stressz a kari miatt... Hát nálunk is van belőle bőven, vendégek jönnek 4 napra egy másfél éves kislánnyal, most legalább egyenesben megtapasztalhatjuk, milyen egy ünnepet végigcsinálni egy kisgyerekkel :-)
2014. dec. 21. 00:44

Vissza olvasva látom, hogy rosszul írtam. 8 éves évfordulónk lesz, és 3 éves házassági :D

Amikor eldöntöttük, hogy összeházasodunk, 2011-ben, még csak kiindulásnak sem volt semmi ötletünk, hogy mikor ejtsük meg az esküvőt. Minden lehetséges nap szóba jött május közepétől augusztus végig. Kb 1 hónapig tudtuk azt, hogy lesz esküvő, de azt nem, hogy mikor:D Amikor egy szer csak jött az ötlet, hogy te figyelj már, jövőre milyen nap szeptember 8? És szombatra esett, pont ugyan úgy, mint amikor először találkoztunk 2007-ben, akkor is szombat volt. így ezt egy jelnek vettük, hogy pont szombat lesz megint.

Na most megint így vagyok. Először el sem hittem, amikor a kalkulátor szeptember 8-at írt ki :DDDD Így most ezt is egy jelnek veszem, és hiába nem most lenne esedékes a dolog, azért remélem, hogy összejött a baba :) Aztán lehet jó pofára esek megint :P

319. Hunny
2014. dec. 20. 23:35

Szeptember 3-án született egy kedves ismerősöm is:) Nálam szeptember 8 volna:) És most január 8-án születne a meg nem maradt babám. Néha eszembe jut, de szerencsére nem szívszaggatóan.

Skyb és ha esetleg valamelyik fogást te főznéd meg otthon? Az utolsó években mikor mamám már nem tudott több főre főzni, akkor mindig úgy voltak az ebédek, hogy megvolt ki mit csinál meg otthon, aztán elvittük hozzá és ott megettük:)

318. skyb (válaszként erre: 315. - Hunny)
2014. dec. 20. 22:45

Köszi :)

Nagy gondba vagyok,mert nekünk itt a templom 5 percre van gyalog anyumtol meg kell 20-25 perc

Hát van 4 alsoszoknya+fölsö+kötö ,felülre ing+vállkendö,meg hajat be kell fonni

Netti az még akkor jó is jönne ki :)

2014. dec. 20. 22:41
Azt néztem, hogy beírtam egy ilyen kalkulátorba az utolsó menstruáció időpontját, és a szeptember 8-at adta ki szülés várható idejének. Ez jelent valamit:D Ugyan is 8.-án lesz a 3 éves évfordulónk :)
316. 27b551925e (válaszként erre: 314. - Hunny)
2014. dec. 20. 22:39
Igen, elvileg minden meg van a boldogsághoz... de azért néha jól jön 1-2 kis plusz :))
315. Hunny (válaszként erre: 311. - Skyb)
2014. dec. 20. 22:34

Ügyi vagy a 4kg-val!:)

Nem irigyellek a karácsony miatt:) Esetleg ha a lányod ruháját átviszitek anyukádékhoz, és akkor főzés közben gyors fel tudod öltöztetni? Mondjuk az az öltöztetés gyors nem lehet:D

Szerencsés vagy férj ügyileg, de most én is reménykedem, mert a múlt heti bulin nem volt gond, csak fáradt volt:)

Na, mindjárt szakad itt az eső, persze ez törvényszerű, mert ma ablakot pucoltam.

314. Hunny (válaszként erre: 312. - 27b551925e)
2014. dec. 20. 22:30
Nálunk én vagyok ennyire pesszimista, és nagyon el tudok keseredni pici dolgokon is. Ilyenkor Z megfog, szó szerint megráz, és előveszi a jól bevált mondatát, hogy egészségesek vagyunk, itt vagyunk egymásnak, van hol laknunk és mit ennünk, mi kell ennél több? Ez elég rendesen hatni szokott.
313. 27b551925e (válaszként erre: 311. - Skyb)
2014. dec. 20. 22:17

Gratula! Nagyon ügyes vagy! :) Csak így tovább, és hamar mennek le a kilók.

Nekünk a bevásárlás hétfőn este lesz, de pl ma találkoztam a barátnőmmel az egyik plázában, hát már ott sem bírtam a végére, olyan sokan voltak, hogy agyfa.szt kaptam :D Nem tudom hétfőn este mi lesz...remélem hamar végzek.

312. 27b551925e (válaszként erre: 310. - Hunny)
2014. dec. 20. 22:15
Sajna erről nem tudom leszoktatni, hogy ne legyen ennyire negatív. Egyszerűen már ragadnak rá az ilyen dolgok, elég csak rágondolnia. Néha én is elcsodálkozom rajta, hogy úgy rá tud hibázni dolgokra, elég egy szer elmondania és már ki is derül, hogy valóban úgy van. :D
311. skyb
2014. dec. 20. 22:11

Látom már megvan tervezve a karácsonyotok :)

Nekünk szerencsére nem kell utazni mivel anyuék itt vannak helyben 10 perc bicajal.Na most az ebéd egy kicsit zürös lesz mivel anyunak kell menni segiteni,de közben a lányomnak is kell segiteni hogy felhuzza a népviseletett,mert a 10h misén elöadják a betlehemes elöadást.Igy 2 helyen kell egyszerre lenni.Ma megvolt a bevásárlás is hál istenek,már csak be kell csomagolni.De épp ilyenkor a gyerekek persze h nem álmosak...Ki kell várni h elaludjonak :) ...Nekem az ital szempontjából nem kell aggodnom ugyanis az én párom ez a 11 év alatt egyszer öntöt a garatra :D ..Nem mondom h nem iszik csak 1 max2 sört és befejezte.

Na sikerült eddig 4kg leadnom

310. Hunny (válaszként erre: 309. - 27b551925e)
2014. dec. 20. 22:08

Persze ha nekem is muszáj volna, akkor bemennék vasárnap dolgozni. Pl 2 hete is be kellett mennem.

A rossz dolgokat különösen könnyű bevonzani, de meg kell fordítani a gondolkodásmódot! Pl ha nem akar elmenni valahova, akkor nem azt kell mondogatni h "nem megyek el" hanem azt, hogy itthon maradok:) A nem szóra különösen érzékeny ez a bevonzás, és h ha valamit nem akarunk, az tuti h megtörténik:S

309. 27b551925e (válaszként erre: 308. - Hunny)
2014. dec. 20. 21:59

Nálunk R szokta bevonzani a dolgokat és mindig is mondtam neki, hogy ne ne ne ne mondogassa, mert úgy is lesz. De ő csak a negatívakat sajna :( Én sose hittem az ilyenekbe a magam részéről :)

Hát ez a kijelentés érdekes volt ...vasárnap vagy nem vasárnap, akinek kell a pénz, és nincs más lehetősége, az vasárnap is bemegy dolgozni. Cserébe hétköznapokon vagyok szabad.

308. Hunny (válaszként erre: 307. - 27b551925e)
2014. dec. 20. 21:10

Én mindig is hittem az ilyen agyi dolgokban. Hallottál már az agykontrollról? A lényege az, hogy ha valamire sokat gondolsz, arra koncentrálsz, akkor meg fog történni. Velem ezt kiskoromban gyakoroltatták a szüleim tanulási nehézségek miatt, majd egy pár éve újra elővettem, és működött!

Pont ma mesélte sógornőm, hogy neki van egy kívánság fala hasonló célból, amin teljesen véletlenül van 2 autó, és kis időre rá a szülei bejelentették, hogy kifizetik a jogosítványát:) De nekem is nagyon sok dologban bejött már, csak gyakorolni kellene.

Ezt a vasárnapi zárva tartást én pont ezért nem támogattam, mert tudni lehetett hogy elbocsájtások lesznek. A kormány meg ugye azzal jön, hogy így összébb lehet hozni a családokat. Mondjuk én nem lennék képes bemenni vasárnap dolgozni, de van akinek nincs más munkalehetősége (pl te is) és az nem tudja megtenni hogy vasárnap otthon ücsörögjön. Arról nem is beszélve, hogy saját magamról tudom, hogy csak vasárnap van időnk vásárolni. Hétköznap ott van este 7 óra mire mindketten hazaérünk és rendesen megvacsorázunk. Utána már hova induljunk el vásárolni? Bajban is voltunk múlt héten, mikor hétközben meg kellett oldani a vásárlást. De végül összejött:). Nem is tudom h h tudjuk majd megoldani a babaholmik vásárlását, meg ha majd nagyobb, kisiskolás lesz a gyerek, hova induljak vele este 7kor vásárolni (mert mondjuk másnapra SOS-ben ünneplő cipő kell, és az előzőt kinőtte).

307. 27b551925e (válaszként erre: 306. - Hunny)
2014. dec. 20. 20:15

Igazából tényleg nem tudom mit gondoljak. Ilyenekbe én sosem hittem, sőt mást is h.lyének néztem, ha tüneteket produkált. Gondoltam nem igaz, hogy valaki így be tudja magának beszélni. És erre tessék, én is ezt csinálom 2 hónapja. Bár ilyen amúgy még sose volt, hogy peteérés miatt lett volna pár csepp vér. És amúgy nem is gondoltam tényleg a terhességre ebben a hónapban, mivel abban a tudatban voltam/vagyok, hogy szilveszterkor ivás van. Sőt, mivel hogy elfogadták ezt a vasárnapi zárva tartás dolgot, most pár napja meg is beszéltük R-el, hogy lehet márciust ki kéne várni, mert nálunk valószínűleg el fognak küldeni boltonként 1 embert... :( És nem akarok terhesen hoppon maradni. Mert ha terhes is lennék, nem hiszem, hogy ha meg akarnának válni tőlem, akkor ne tennék. Úgy is találnának valami okot, hiába véd a törvény. Én lettem felvéve utoljára, ezért gondolkodom magamban az elbocsájtás miatt. Szóval nem volt egyáltalán a fejemben most a terhesség, szóval nem tudom tényleg, hogy mi volt ez a pár csepp vér most. Én is biztos beidiótáskodtam :D

Én régebben utáltam a karit. Mert mindig csak a szaladgálás volt a két szülők közt. El kellett utaznunk Pestről hozzánk, 300 km-el arrébb, nálunk 2-3 napig voltunk, aztán hazafelé már anyósomék felé mentünk korán reggel, és tőlük este jöttünk vissza Pestre. Ők csak 1 órára laknak. Évekig ebből állt a kari és nagyon utáltam, hogy nem tudunk pihenni, hanem végig utazunk. Aztán 2012-ben a szüleim is Pestre költöztek, aminek nagyon örülök. Így most az lesz, hogy 23.-án megyünk nagymamámhoz hajnalban, szintén 300 km, de este jövünk is. 24.-én még dolgozom 2-ig, aztán anyáméknál ebéd. 25.-én anyósék, 26.-án itthon pihenés, 27.-én megint munka :D De most azért várom nagyon :) Főleg, hogy már csak ezen a 1,5 napon dolgozom ebben az évben(24 és 27) :P

306. Hunny (válaszként erre: 305. - 27b551925e)
2014. dec. 20. 20:05

Tényleg nem tudom, hogy mi lelte a hormonjainkat, nálam még csak-csak magyarázat a torna, de nálad... Tényleg arra tudok gondolni, hogy tudat alatti miatt a szervezet nagyon készül a babára, és a hormonok ezért viccelődnek.

Hát én most próbálok bízni, és lecserélem az ágyneműt, és remélem, hogy az ebédjét nem látom viszont a tiszta ágyneműn:D

Nekem valahogy az utóbbi években nincs annyira karácsonyi hangulatom, de nem tudom h miért. Nagyon fura volt ma reggel, mikor belegondoltam h dec 20. van és már csak 4 nap van szentestéig:) Most valahogy azt várom, hogy hétfő legyen, és hazautazzunk a szüleimhez. 24-én délután templomba megyünk, aztán otthon a sötétben éneklés a világító fa előtt, aztán ajándékozás, vacsi és szerintem játék lesz az este programja (mert lesz ugye társasjáték az ajándékok között:) 26-án jövünk vissza, akkor itt lesz nagy családi ebéd (direkt hozzánk igazították). Szóval igazából azt várom, h Z hazaérjen épségben, és azzal indul nálunk a karácsonyi időszak:)

Nálatok mi lesz a karácsonyi program?

305. 27b551925e (válaszként erre: 304. - Hunny)
2014. dec. 20. 19:47

Nem tudom, hogy miért csinálja ezt a szervezetem, pedig múltkor mondta a doki, hogy minden rendben, teljesen jól vagyok szervileg. Ehhez képest azóta pont szét van csúszva és fura dolgokat produkál....

Én se szeretem, ha R iszik, mivel nem bírja a piát, megiszik 1 dobozos sört és beidiótásodik tőle:D Én jobban bírom egy kicsit :P

Én már alig várom a karit, ebben az évben valamiért még jobban, mint eddig :D

304. Hunny (válaszként erre: 303. - 27b551925e)
2014. dec. 20. 18:51

Úgy látom, igencsak vicces kedvükben vannak a hormonjaink. Ha most van a pé-d, akkor elviekben nem lehetsz terhes. Szerintem a pé miatt lehet a pár csepp vér.

Én sajna nem bulizok, csak Zoli, nekem a takarítás jutott:D De legalább nem lábatlankodik. A céges bulijaik alkalmával nekem mindig gyomoridegem van, pl múlt héten ezért mentem haza szüleimhez. Nem szeretem őt látni, amikor egy kicsit felönt a garatra:D

Tényleg nagyon ritka az olyan ember, akiben erősen él a hivatás tudat. Az endo doki pl nagyon jó szakember, és értékelem hogy nem tömött egyből gyógyszerrel, de fennakadt a szemem mikor magánrendelésen közölte velem 2 perc alatt h valószínűleg meddő vagyok, ad egy labor beutalót és 8000 lesz. Hozzáteszem, h 3 hét múlva terhes voltam. A következő alkalommal mikor megkérdeztem h ez akkor h is van, az volt a válasza, h biztos magától helyre álltak a hormonjaim addigra, mert a köv laborom tökéletes volt.

2014. dec. 20. 18:19
Képzeljétek ma mi történt. Már bocsi, de volt pár csepp vér a bugyimon. És ennyi, semmi több. Most nem tudom mit higgyek. Be vagyok sokkolódva teljesen. 11 napja voltunk együtt a férjemmel, védekezés nélkül. Pont másnap beszéltem meg a barátnőmmel, hogy szilveszterkor iszunk, ezért azóta is védekeztünk. De most van peteérésem a héten. Totál sokkot kaptam most, hogy mi lesz :O
302. 27b551925e (válaszként erre: 301. - Hunny)
2014. dec. 20. 18:16

Ritka az ilyen ember, aki valóban gyakorolja is a hivatását, nem csak a pénzre hajt, mint az orvosok többsége. Eléggé elítélem az ilyen orvosokat, hogy le se sz.rja, hogy mi van az emberrel, csak akkor figyel rá, ha magán úton fizet neki. Olyan kiábrándító és dühítő :( Tényleg nagy szerencséd van, hogy ilyen kedves ez a hölgy és ellátott jó tanácsokkal. Illetve az endo doki is akkor jó. Akinél én voltam a mi kerületünkbe, az ugyan az a kaptafa....pont nem érdekelte, hogy mi van velem, elküldött a fenébe.

Akkor jó bulizást nektek előre is :)

301. Hunny (válaszként erre: 300. - 27b551925e)
2014. dec. 19. 14:13

Hát igen sajnos manapság a főnökök kis királyok:(

Mivel a pár kint él Katarban, ezért csak ilyenkor tudják itt megtartani az esküvőt. De azért feladják a násznépnek a leckét:D

Az endo doki ismeri, 1-2x voltam már nála, és az ő szájából hangzott el h ez még nem komoly, de gyerek előtt rendbe kell tenni. Erre majd emlékeztetem;)

Pár napja írtam a tejcsorgással kapcsolatban egy aviva trénernek, akinek voltam már előadásán. Ma válaszolt, és rettentően kedves, aranyos, teljesen le vagyok döbbenve, pláne úgy, hogy teljesen ismeretlen vagyok a számára:) Írta, hogy hogy csináljam a tornát, lúgosítsak, mit egyek, igyak, nézessem meg a hormonszintjeimet stb. És a végére írta, hogy írjam meg a fejleményeket:) Nagyon jól esett ez a kis levél tőle:)

300. 27b551925e (válaszként erre: 299. - Hunny)
2014. dec. 18. 22:50

Szerintem ha ezt mondanám, hogy elmentem zumbára és majd jövök, akkor nem kéne többet bemennem :)

Akkor végül csak jól jött ki a ruhás dolog... :) Januárban esküvő??? Hú én nagyon utálnám a téli esküvőt :P

Nem tudom, hogy ismer-e ez az endo doki, akihez mész, de én a helyedben azt mondanám, hogy már fél éve próbálkoztok és még semmi, mert tudod van az az 1 éves korlát....és elvileg amíg 1 éven belül vagytok, az még semminek sem számít, addig sajna nem foglalkoznak az emberrel :(

299. Hunny (válaszként erre: 298. - 27b551925e)
2014. dec. 18. 09:24

Mondd a főnöknek, hogy bocsi, most menned kell zumbára, majd jössz:D

Mérleget ne is emlegessük, tegnap reggel ráálltam, 68,8kg, ez nálam +8-10kg-t jelent. Pár nappal korábban még 67-tel kezdődött, remélem hogy csak a pé tette ezt velem. Arról nem is beszélve, hogy jan 3-án lagzi, és nagyon sakkoznom kell, hogy mit vegyek fel. Az egyik ruhámat kinéztem, kicsit kellett rajta alakítani, meg is csinálta a varrónő, majd utána felpróbáltam, és rájöttem, hogy ebben nagyon domborodom, ezt tuti nem veszem fel. Pedig direkt hozzá vettem bolerot is:D De szerencsére van egy olyan ruhám, ami a hasánál fodros, így eltakarja hogy mennyit ettem:D Nem gondoltam hogy ilyen praktikus, amikor megvettem:)

A TSH-ra azt mondta ugye a háziorvos, hogy ezzel még nem küldene endokrinológushoz, de ettől függetlenül megyek, mert a beutalót az endokrinológus adta:) Febr 11-re van időpontom, gyanítom, hogy ő is azt mondja majd hogy ő erre nem adna gyógyszert, de majd bevetem nála, h jó fél év múlva indul a baba projekt (mert akkorra ez tényleg igaz lesz), és idén tavasszal azt mondta, h ezt baba előtt rendbe kell tenni.

298. 27b551925e (válaszként erre: 297. - Hunny)
2014. dec. 17. 23:42

Dehogy is! Tegnap szabad napos voltam. Ha dolgozom, negyed 10-től hamarabb nem érek haza, így nehezen tudnék menni 7-kor zumbára :D

Tényleg kicsit sok ez a tsh, és jobb lenne minél hamarabb ráállni arra, hogy beállítsák, mert szerintem pár hónapig így is el fog húzódni.

Jajj én is ráálltam 2 napja a mérlegre, és már 63,5 vagyok. Szörnyű!!!!!! :D 7 kg-al több, mint amennyi szeretnék lenni. Ez már gáz :(

297. Hunny (válaszként erre: 296. - 27b551925e)
2014. dec. 17. 09:46

De irigyellek, hogy van erőd tornázni!:D Én tegnap munka után még 3 helyre mentem, aztán otthon várt 2 mosógépnyi kimosott ruha, illetve mostam még egy adagot. Ma is még melo után be kéne szereznem egy klassz harisnyát, aztán várnak a ruhák, de remélem ma lesz időm picit tornázni:)

Kérdeztem tegnap az orvost a tejfolyásról, azt mondta h figyeljem, ha többször fennáll akkor menjek nőgyógyászhoz, endokrinológushoz.

A TSH-m továbbra is emelkedett, 4,25 és 4,20 lenne a felső határ, de a T3 és T4 értékek rendben vannak. Azt mondta e miatt nem küld szakrendelésre, de mondtam hogy ígyis-úgyis megyek. Mondom majd a dokinak, hogy állítsuk be 1 körülire, mert így a fogyás sem fog menni (pedig kellene rendesen, tegnap át kellett szerveznem hogy milyen ruhát vegyek fel lagziba, na meg a mérleg is egyre kevésbé barát:S)

296. 27b551925e (válaszként erre: 295. - Hunny)
2014. dec. 16. 17:11

Én még nem néztem ki az új dokit, de ami biztos, hogy a régi nem marad :D

Na közben kitakarítottam, meg megépítettem karácsonyira a körmöm :D Most pedig irány zumbázni :))

295. Hunny (válaszként erre: 294. - 27b551925e)
2014. dec. 16. 13:06

Akkor jól teszed a cserét!

Én annyira nem ismerem még a dokit, mert ebben a praxisban fél évente van új orvos, de a múltkor mikor mentem beutalóért, akkor egyből vérnyomás mérés, tüdő hallgatás meg minden. Meg anyósom is íratja fel apósomnak a gyógyszereket, és üzent az orvos h most már apóst is szeretné látni:)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook