Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babavállalás! :) fórum

Babavállalás! :) (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
24. Hunny (válaszként erre: 21. - Maditta)
2014. okt. 27. 12:26

Üdv köztünk!:)

Milyen idős a picid? Egyik barátnőmnek azt mondta az orvosa, hogy terhesség előtt jó volna abbahagyni a szoptatást, mert méhösszehúzódást okoz és nehezen fogan meg a baba. De hány meg hány történetet hallottunk már, hogy a pár hónapos baba mellett ismét beköltözött a kicsi lakó:)

23. Hunny (válaszként erre: 22. - Skyb)
2014. okt. 27. 12:18
Ezek teljes mértékben a terhesség jelei...
22. skyb (válaszként erre: 20. - Hunny)
2014. okt. 27. 12:01
16 napja hogy késik...Hát mint tünet egyedül a sürü pisilés áll fenn,meg egy kicsit fájdogál az öllem mint menszi elött szokot.Ma sikerült bejelentkeznem a dokihoz,szerda délelöt megyek és majd remélem kiderül mi a bajom.
2014. okt. 27. 11:18

Sziasztok!

Nekünk már van egy kisfiúnk, de rajta vagyunk a kistesó projekten. :) Még szoptatok, nem is jött még meg, de remélem nem is fog, mert beelőzzük apával. :D Igaz kicsi így az esélye a teherbeesésnek, de hátha. Hetente tesztelek, mert nagyon fontos, hogy biztosra tudjuk majd, hogy hány hetes terhes vagyok, mert chorionboholy mintavételre kell majd mennünk a 10. héten és ugye így, hogy nem menstruálok nem tudhatjuk mikor van peteérésem. Van mikroszkópom, de úgy döntöttünk ebben az évben még nem figyelem, max majd januártól. Addig a szerencsére bízzunk magunkat. Mindig hétfőn tesztelek, ma még negatív volt sajnos...

20. Hunny (válaszként erre: 18. - Skyb)
2014. okt. 27. 10:12

Én is abban reménykedem, hogy kapok majd dolgokat, meg 1-2 dolog még rólam megvan, pl a pelenkázó, meg ha jól emlékszem a kiságy is, sőt még a fürdető kád is:) Mondjuk nekünk majd egy kicsit kétlaki életre kell berendezkedni, mert szüleim 100km-rel arrébb laknak, és ott is kell pár dolgot tartani, hogy pl ne kelljen mindig cipelni a fürdető kádat, meg ott is legyen miben aludnia a kicsinek.

Fel a fejjel, gondolj a jó dolgokra, szurkolok, hogy ne legyen méhnyakgyulladásod! Mióta késik? Van más tüneted is?

Én mától akarom kezdeni az 1 hónapon keresztül minden nap pilates projektemet:)

2014. okt. 27. 07:38
Hunny nem próbáltam még a tornát, itt a közelben nincsen sajnos. :(
18. skyb
2014. okt. 26. 21:04

Hali

Tele vendégekel telt a hétvége,szülinapom volt...

Hát amenyire birtak müködni :)

Hát valójában bele kerül a gyerekválalás...De nekem valamenyivel könnyebb lesz "ha egyáltalán sikerül"

mert a 2 gyerköctöl megvannak a kisruhácskák,babakocsi,etetöszék,jároka...Ami kellene az a pelus meg a higiénára való dolgok...

Szerintem biztos fogsz kapni dolgokat kölcsön,mert mi is sokmindent kaptunk,de visszaadni nem kellett azért is van.

Kitartást kivánok mindenkinek :)

Menzeszröl továbbra se semmi hir..holnap bejelentkezem a dokihoz és majd kiderül,hogy mi van.Csak remélni tudom hogy nem méhnyakgyuladás ismét,3 éve 6 hónapig lett gyógyitva

17. Hunny
2014. okt. 26. 20:54

Sziasztok!

Hogy telt a hétvége? Babagyárak működtek?:)

Én ma kicsit megrémültem, hogy mennyibe is kerül a gyerekvállalás. Ijesztő, pláne úgy, hogy mint említettem, akkoriban fogunk költözni is, és az új lakást fel kell szerelni háztartási gépekkel, ami nem két fillér. Na de lesz 9 hónapunk felkészülni, meg elég sok kisgyerek van a családban, kicsit reménykedem, hogy kapunk kölcsön dolgokat majd:)

16. Hunny (válaszként erre: 15. - Oliva01)
2014. okt. 25. 13:55
Én is szívtam már az orvosok miatt, így van 1-2 gondom ami az életem végéig elkísér, de megtanultam vele együtt élni, és azért vannak akik nagyobbat szívnak nálam.
15. Oliva01 (válaszként erre: 12. - Hunny)
2014. okt. 25. 13:51
Én személy szerint nagyon egyetértek azzal amit írsz! Sajnos az én családomban (nem csak babavárasnál) , az orvosok sokat rontottak, mint segítettek! :( Én belőlem azóta elveszett a beléjük vetett hit.
14. Hunny (válaszként erre: 13. - Skyb)
2014. okt. 25. 13:34
A tornát letölteni nem fogod tudni, mert DVD nem készült belőle, és nem is fog. A könyveket tudod esetleg megvásárolni. Add meg priviben az e-mail címed, és hétfőn fogok küldeni neked egy meglepetést:)
13. skyb
2014. okt. 25. 13:17

Kössz a biztatást.Sajna az aviva tornát eddig nem találtam ahonan le tudnám tölteni.Tanfolyamra meg nem tudok elmeni mivel nem Magyarországon lakom hanem Szerbiában.

Ma teszteltem mivel 2 hetet késik a menzeszem,de sajna negativ lett :(

12. Hunny (válaszként erre: 10. - Oliva01)
2014. okt. 25. 13:11

Köszönöm!:)

Skyb, üdv a csapatban! Sajnálom, hogy már ennyi ideje küzdötök a babáért! Tényleg Neked is ajánlom az aviva tornát, annyi jót mondanak róla! Nem hallottam még olyan esetről, ahol nem jött volna össze a baba a segítségével.

Előre is elnézéseteket kérem, én eléggé hiszek a természetes gyógymódokban, hiszek az emberi test öngyógyító képességében, a népi gyógyászatban, és többek között abban is, hogy egy nő képes megszülni a gyerekét orvosi segítség nélkül is.

11. Oliva01 (válaszként erre: 8. - Skyb)
2014. okt. 25. 12:03
Sok erőt! Sikerülni fog!
10. Oliva01 (válaszként erre: 9. - Hunny)
2014. okt. 25. 12:03

Sok sikert hozzá ! :)

Ha esetleg privátban majd megosztanád velem a vitaminok nevét, azt nagyon megköszönném !

9. Hunny (válaszként erre: 6. - Oliva01)
2014. okt. 25. 11:56
Először szeretnék pár kilót fogyni, ezzel együtt sok sok gyümölcsöt, zöldséget enni, mert ezt elég nehezen szokott menni, illetve szeretnék sportolni, a mélyizmokat megerősíteni. Ezek mellett a hormonjaimat aviva tornával szeretném rendbe tenni, mert most 30-31 naposak a ciklusaim, és a 20-22. nap környékén van pé-m. Ezt jövő május végéig szeretném megvalósítani, akkor pedig szeretném elkezdeni a babavárós vitaminok szedését. Nem biztos, hogy a szokványos terhességi vitaminokat fogom alkalmazni, hanem ismerek más vitaminkészítményeket, amik állítólag nagyon jók kismamáknak is:)
8. skyb
2014. okt. 25. 11:54

Sziasztok

Mi 1,5 éve probálkozunk

7. Oliva01 (válaszként erre: 5. - Ageeca)
2014. okt. 25. 11:41

Szia!:)

Örülök, hogy te is csatlakozol! :)

Mi a hónapban döntöttük el,hogy megpróbáljuk! Remélem minél hamarabb sikerül! :)

6. Oliva01 (válaszként erre: 4. - Hunny)
2014. okt. 25. 11:40

Szia! Örülök, hogy írtál! :)

Mivel készülsz a babára? ( vitamin,tea, vagy hasonló?)

2014. okt. 25. 11:38

Sziasztok! Mi jövő nyár végére tervezzük a babócát, apuka így szeretné, aztán meglátjuk mit hoz a jövő.

Oliva Te?

2014. okt. 25. 11:11

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, igaz mi egy kicsit szeretnénk várni a babával. Úgy tervezzük, hogy legkésőbb 1 év múlva vágunk bele a baba projektbe, de ez igazából attól függ, hogy mikor sikerül költöznünk. Addig is mindent megteszek, hogy a szervezetemet felkészítsem a babavárásra.

Szabyna az aviva tornát nem próbáltad még? Én pont most fogom elkezdeni.

2014. okt. 25. 09:58
Szia! Nagyon sok kitartást kívánok neked! Szabad megkérdeznem, hogy most hol tartotok?
2014. okt. 25. 09:55
Szia. Mi már több mint 2 éve várunk a csodára.
2014. okt. 25. 09:38
Sziasztok! Olyan tagokat várok, akik babát szeretnének és szeretném, ha megosztanánk egymással az ezzel járó izgalmakat! :)
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook