Babavállalás! :) (beszélgetés)
Mindent a babáért :)
Ezért érdemes kitartani..
Olyan rossz érzés volt minap eljöt a barátnöm ö most az 5.hónapban van és mozog már a picur,ugy elszomorodtam mikor elment :( persze elötte nem mutattam ki a valódi érzéseimet
Lehet az első clostilbegyt kúra (Ciklusok 50-60 naposak) utolsó mens. Dec 20. , Január 3. Két tüsző, együtt jan 6-7-8 voltunk! Ma volt egy kis rózsaszínes, a teszt Clearblue pozitiv 2-3 het jelez?
A doki ezt írta a leletre:Portio:Hátul.valamivel nagyobb puhább méh afv-ben,környezete szabad.Douglas szabad.
TVS:uterus 80x46x45 mm,endometium 13mm.terhességre ut.jel sem extra,intrauterin nem látszik.jav:Mane B6 2hét múlva kondroll.
(Megnézett kézzel utana hüvelyi ultrahangon,onnan tudom a mm-ereket.teljesen kivagyok pontosam tudom hogy csak akkor voltunk együtt,lehet hogy tenyleg ilyen korai hogy nem latott semmit.)
Mivel semmi egyéb tünetem nincs (se felfázás, se diszkomfort érzet, semmi) ezért mensi előjelének tekintem.
Hajrá baba projekt!:) Azt azért tudd, hogy a túlzott fizikai erőfeszítés (edzések S bácsival, zumba, kettlebell) nagyon nem tesz jót a baba projektnek.
Igyekszünk ;-)
Akartam is már kérdezni, hogy felétek mi újság? Fogyás sikeres?
Igy van Zonne hajrá :D
Sajnos nekünk várnunk kell nincs más választás...
Húha, ez bizony akkor lehet hogy valamilyen felfázás vagy fertőzés :-(
Mi úgy döntöttünk, hogy nem várunk már semmire, mert ha mindig mindeki a megfelelő pillanatot várná, akkor soha nem történne semmi. Úgyhogy innentől kezdve nincs védekezés, lesz ami lesz :-) Azon az állásponton voltunk mindketten, hogy úgyis akkor jön össze amikor kell.
Netti!
Most indult egy fórum Femibon 800 vitamin néven, és a téma indítója pont ugyan olyan tünetekről sámol be mint te (késik, de negatív a teszt, folyamatos rosszullétek). Nézz be ha gondolod!
Ez az "Adj Uram de rögtön" hozzáállás ismerős, én is ilyen vagyok, úgyhogy értem miről beszélsz ;-) Szerintem pontosan ugyanezt fogom csinálni, amikor kezdünk bele a családalapításba :-D
Nehéz, de tényleg a legfontosabb a nyugalom, lehet, hogy még néhány hónapig ez lesz, negatív teszt, idegbaj, de minél többet stresszelsz, annál rosszabb. Azzal nem jutsz előrébb, a nyugalommal viszont igen :-)
Szerintem sem vagyok terhes, ezt a lehetőséget mindig is utoljára hagytam. Csupán idegesít, hogy nem jött meg, és azért, mert tudom, hogy ez azt jelenti, hogy felborult megint a szervezetem.
Nem beszél h.lyeségeket a férjem, semmi szükség nincs a leveledre, nagyon is támogat és mellettem van, bármi problémám legyen is, és bármennyit hisztizek napok óta (ami nálam mindig mensi előtt szokott lenni, de most a vérzés mint ha elmaradt volna), viszont ő nem nő és nem ismeri úgy a női szervezetet, mint mi. Ő csak annyit lát, hogy együtt voltunk, nem jött meg, akkor lehet terhes vagyok. És tudom, hogy ő is nagyon szeretne gyereket, azért akarta annyira tegnap, hogy vegyek tesztet.
Köszi, igyekszem most már :) Alapvetően sajna nagyon izgulós típus vagyok, és nagyon türelmetlen is. Ha valamit kigondolok, akkor az most rögtön kell :D A terhességgel is így vagyok, azért érem meg kudarcként, hogy csináltam tesztet és megint negatív. De fő a türelem, bármilyen nehéz is lesz :)
Amúgy amikor megkérdeztem a dokit a vitaminról, hogy attól görcsöl-e a hasam, nem adott rá választ. De kb 7-8 napja van az, hogy többször rosszul is vagyok, ez már tuti a gyógyszertől van. Van belőle még 1 doboz,most már beszedem ha megvettem, de ha ez továbbra is fenn áll, akkor majd váltok.
Egyik nap mikor írtam h nyugi, akkor pont erre gondoltam. Szóval tényleg nyugi, vegyél nagy levegőt, és tojj egy kicsit a világra! Ne érdekeljen semmi, csak hogy jól érezd magad, és lelkileg rendben legyél! Mosolyogj!
Őszintén szólva szerintem nem vagy terhes. Egyszerűen csak idegi alapon nem jön meg. Én pont így voltam augusztusban, csak akkor én a negatív teszttől megnyugodtam, és másnap megjött.
A férjednek nincs véletlenül egy e-mail címe? Úgy írnék neki egy levelet h támogasson már, és ne tömje a buksódat marhaságokkal, hanem inkább támogasson.
Akkor most kapd elő azt a nyugodtságot amiről a napokban beszéltél... Lehet, hogy csak kicsit megkergült a szervezeted, akár az izgalomtól, akár a vitaminoktól, akár csak simán a stressztől. Előfordul. Ez még közel sem jelenti azt, hogy évekig nem fog összejönni.
Elő a nyugodtsággal és a pozitív gondolatokkal, mély levegő. Tudod, vonzás törvénye...
:-) Örülök, hogy rendeződtek a dolgok :-)
Egyébként ez a hiszti dolog ismerős, én is jobban szeretek várni kicsit, amíg lenyugszok és képes vagyok értelmesen felmérni a helyzetet :-)
Július óta sokminden változhatott.
Remélem mielőbb minden rendbe jön! Esetleg térj be egy gyógyszertárba és ott kérdezd meg h egy vitamin okozhat e ilyen tüneteket.
Júliusban voltam teljes vérképen, azon minden rendben volt. Uh-n is most pénteken azt mondta, hogy minden oké, cisztám sincs. Úgy látom, jól bekavart a vitamin :(
Azt mondta akkor menjek vissza, ha 2 hét múlva sem jön meg. 22 vagy 23.-án tudok menni leghamarabb, mert jövő héten csüt és pénteken is dolgozom.
Azért most már igencsak pozitívnak kellene lennie. Hívd fel holnap a dokit, h negatív, és h lehetnek e ezek a rosszullétek a femibontól. Ha továbbra se változik semmi, én elindulnék egy teljes kivizsgáltatásra.
Nagyon cukik a főnökök...