Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Ezt talaltam:
Hogyan emelkedik a HCG szint?
A legtöbb átlagos terhességben (nagyjából 85%) 1200 mIU / ml alatt a HCG szint általában minden 48 – 72 órában megduplázódik (ez a 2. – 4. hét a megtermékenyítés után).
1200 mIU / ml és 6000 mIU / ml között 72 – 96 óránként duplázódik a mennyisége.
Ahogy egyre előrébb haladsz a terhességben és a HCG értéked meghaladja a 6000 mIU / ml-t, gyakran több mint 4 nap kell, hogy a szintje megkétszereződjön.
6000 mIU / ml fölött nem sok értelme van folyamatosan méregetni a HCG szintjét, mert ettől kezdve lassabban emelkedik, és elsősorban nem ebből állapítják már meg, hogy rendben van-e a terhesség. Két vagy három hónap után a HCG értéke folyamatosan csökkenni kezd. A HCG szintekről itt találsz egy táblázatot.
Csajok, megkaptam a leletet....
Az elso ertek 4973, ket nam mulva pedig 5498..... :(
Nem duplazodott meg... Baj van? :(
Szia!
Mi lett a tegnapi hcg eredményed?
En sem birtam megallni. :)
Amugy a rapisilos nekem mar 13dpo-n kimutatta. (Lasd az adatlapomon)
Köszönöm. Ma még veszek egy tesztet reggelre :)
Pedig úgy terveztem csak vasárnap csinálom meg. De nem vagyok biztos, hogy meg bírom állni :)
szia,
nekem a rossmannos facelle márkájú terhesteszt vált be igazán, mert mindig az mutatta ki legelőször a 2. csíkot. (rápisilős)
ezenkívül az x-epil tesztet szoktam venni (amiben 2 db van egy dobozban), az "mártogatós". :)
drukkolok, hogy továbbra is 2 csíkos legyél! :)
Lányok!
Melyik a legérzékenyebb teszt. Augusztus 22-én vetéltem utoljára azóta nem jött meg. A hét már érdekesen telt. Ma volt egy maradék tesztem. Megcsináltam. Halvány két csíkos. Azért érdekes, mert ha tényleg akkor egyből szúrnom kell magam.
szia Süti,
Nekem februárban (Valentin napon - klassz....) volt a missed abom, és utána kb 35 napra jött meg az első mensim. Mi addig vártunk az együttléttel, de utána nekiálltunk a szaporodásnak. :)
Nyár elején össze is jött, de sajna spontán elvetéltem, azaz volt ideje beágyazódni rendesen mielőtt megjött volna a mensi.
Most pedig úgy néz ki, hogy újra összejött és remélem veünk is fog maradni. (uccsó mensi augusztus 23)
Egyébként 2 barátnőmnek is összejött a baba rögtön a missed ab után, azaz a műtét után egy mensit kivártak, de utána már nem is jött meg nekik... :)
Szóval semmi sem lehetetlen. A szervezeted úgyis tudja, hogy felkészült-e vagy nem. ;)
Mi éltünk hazas eletet:)) persze finoman.de a dokit kérdezd meg:-)
Nekem missed ab volt
Szerintem ajánlatos betartani! Nekem is nehéz volt de nem állt készen a szerveztem.nalunk 01.08 műtét es 04.22 az utsó mensim..tobb dokit kérdeztem es ajánlották a 3 hónapot!
Bolhapolka ez jo hir:))
Ez teljesen jó érték. :)
Szorítok neked!!
Mikor fogod megtudni a mai eredményt? Pénteken?
Sziasztok,
Megjött a szerdai hcg vérvétel eredménye: 4973 (2-4 hetes terhességnek felel meg a lelet szerint)
Ma megint megyek vérvételre. Remélem duplázódik....drukkoljatok!
Koszi Vecus! Aranyos vagy. Igyekszem nem megijedni es probalok pozitivan hozzaallni. Majd megirom, hogy mi lett az eredmeny.
Jo ejt mindenkinek! Puszi
Szia!
Nem biztos hogy baj van.
Egy 6mm-es petezsák 4+6 hetes terhességnek felel meg. Ezt menzesztől számítva.
Ha neked kb 3 hete volt az ovud akkor teljesen jó érték. Hosszú ciklusnál leginkább az uh értékeket szokták figyelembe venni nem a ciklus kezdetét.
Ja és akkor se ijedj meg ha nem duplázódik a hcg-szinted ugyanis kb 2-3 naponta duplázódik így ha kb 70%-kal nő az teljesen normális. Ha 50% alatti a növekedés akkor van gond.
Kitartás!
Szorítok neked!