Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok lányok,sok nehézség utan pénteken végre megszületett a kislányunk! Remélem ez sokaknak erőt ad, aki ezen a fórumon van. Ne adjátok fel, kitartást mindenkinek!
Vecus, légyszíves írj át a táblázatban. Köszi.
Ezt talaltam:
Hogyan emelkedik a HCG szint?
A legtöbb átlagos terhességben (nagyjából 85%) 1200 mIU / ml alatt a HCG szint általában minden 48 – 72 órában megduplázódik (ez a 2. – 4. hét a megtermékenyítés után).
1200 mIU / ml és 6000 mIU / ml között 72 – 96 óránként duplázódik a mennyisége.
Ahogy egyre előrébb haladsz a terhességben és a HCG értéked meghaladja a 6000 mIU / ml-t, gyakran több mint 4 nap kell, hogy a szintje megkétszereződjön.
6000 mIU / ml fölött nem sok értelme van folyamatosan méregetni a HCG szintjét, mert ettől kezdve lassabban emelkedik, és elsősorban nem ebből állapítják már meg, hogy rendben van-e a terhesség. Két vagy három hónap után a HCG értéke folyamatosan csökkenni kezd. A HCG szintekről itt találsz egy táblázatot.
Csajok, megkaptam a leletet....
Az elso ertek 4973, ket nam mulva pedig 5498..... :(
Nem duplazodott meg... Baj van? :(
Szia!
Mi lett a tegnapi hcg eredményed?
En sem birtam megallni. :)
Amugy a rapisilos nekem mar 13dpo-n kimutatta. (Lasd az adatlapomon)
Köszönöm. Ma még veszek egy tesztet reggelre :)
Pedig úgy terveztem csak vasárnap csinálom meg. De nem vagyok biztos, hogy meg bírom állni :)
szia,
nekem a rossmannos facelle márkájú terhesteszt vált be igazán, mert mindig az mutatta ki legelőször a 2. csíkot. (rápisilős)
ezenkívül az x-epil tesztet szoktam venni (amiben 2 db van egy dobozban), az "mártogatós". :)
drukkolok, hogy továbbra is 2 csíkos legyél! :)
Lányok!
Melyik a legérzékenyebb teszt. Augusztus 22-én vetéltem utoljára azóta nem jött meg. A hét már érdekesen telt. Ma volt egy maradék tesztem. Megcsináltam. Halvány két csíkos. Azért érdekes, mert ha tényleg akkor egyből szúrnom kell magam.
szia Süti,
Nekem februárban (Valentin napon - klassz....) volt a missed abom, és utána kb 35 napra jött meg az első mensim. Mi addig vártunk az együttléttel, de utána nekiálltunk a szaporodásnak. :)
Nyár elején össze is jött, de sajna spontán elvetéltem, azaz volt ideje beágyazódni rendesen mielőtt megjött volna a mensi.
Most pedig úgy néz ki, hogy újra összejött és remélem veünk is fog maradni. (uccsó mensi augusztus 23)
Egyébként 2 barátnőmnek is összejött a baba rögtön a missed ab után, azaz a műtét után egy mensit kivártak, de utána már nem is jött meg nekik... :)
Szóval semmi sem lehetetlen. A szervezeted úgyis tudja, hogy felkészült-e vagy nem. ;)
Mi éltünk hazas eletet:)) persze finoman.de a dokit kérdezd meg:-)
Nekem missed ab volt
Szerintem ajánlatos betartani! Nekem is nehéz volt de nem állt készen a szerveztem.nalunk 01.08 műtét es 04.22 az utsó mensim..tobb dokit kérdeztem es ajánlották a 3 hónapot!
Bolhapolka ez jo hir:))
Ez teljesen jó érték. :)
Szorítok neked!!
Mikor fogod megtudni a mai eredményt? Pénteken?
Sziasztok,
Megjött a szerdai hcg vérvétel eredménye: 4973 (2-4 hetes terhességnek felel meg a lelet szerint)
Ma megint megyek vérvételre. Remélem duplázódik....drukkoljatok!