Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok,
Koszonom, hogy gondoltatok ram, es, hogy biztattok! Nagyon jol esik.
Igen, tulvagyok rajta. Ha mondhatom ezt, a mostani jobb volt a multkorinal... a laminaria most is nagyon borzalmas volt es rettentoen fajt, de legalabb 3-kor megmutottek, nem ugy, mint februarban, amikor is este 8-kor vittek csak be a mutobe. A korhaz is baratsagosabb volt. Februarban a kistarcsai korhazban voltam (maga a pokol), most viszont a soten. Azert itt is van meg hova fejlodni, de mindenki nagyon kedves volt.
Amugy mutet elott meg utoljara megultrahangoztak, es kiderult, hogy nem volt ures a petezsak. A baba elbujt a szikholyag moge, ezert nem lattak eddig. Viszont nem vert a szive, ugyhogy nem lett volna ertelme varni a mutettel, mert itt mar a csoda sem segithetett volna. :(
Ismet nagyon uresnek erzem magam, nem tudom, hogyan tovabb. Persze megcsinaltatom a szukseges vizsgalatokat, de nem tudom (most meg), hogy lesz-e erom belevagni ujra a babatemaba... Meg egy vetelest nem birnek elviselni. :(
Amugy meg 2 hetig itthon leszek, ezalatt megprobalom osszeszedni magam. Talan a kozelgo unnepek majd elvonjak a figyelmem.
Puszi
Igen,ez biztos igy van. Nekem csak az űr maradt,amit hagyott.
Bolhapolka holnap gondolok rad jelezz ha tulvagy!
Igen. Most az utolsónál. Leiden mutációm van. Szurizni kell a következőnél.
Úgyhogy most mégegyszer nekifutok. Tovább nem húzom, ugyanis 40 -en voltam a múlt hónapban
Szia!
Nekem ez volt a 4., 2014. júniusába volt az első.
:-(
Úgyhogy a mostani már eléggé megviselte a lekemet. Sokat segített,hogy most talán kiderült az ok.
3.
:(
(Az elso muszeres befejezes volt. A masodikat a megkesett menstruacio vitte el. Most elkezdtem barnazni, verezni, de csutortokon befejezik muszeresen)
Az utolsó vetélésnél én rengeteg sósat ettem, hogy igyak sok folyadékot és ugróköteleztem.
Nekem bejött... nem volt szükség műtétre. 7 hetes voltam előtte szívhanggal :-(
Hello,
Holnap reggel megyek vervetelre, vizeletre + ellenanyag szuresre, es, ha minden igaz, akkor csutortokon mutenek.
Amugy ma elkezdtem barnazni... Gondolkodtam, hogy vegyek-e egy forro furdot, hatha azt beinditja a dolgokat es meguszom a mutetet, de lehet, hogy nem erek el vele semmit, mert, ha nem urul ki teljesen, akkor igy is ugy is a korhazban vegzem...
En Pécsett csináltattam,meddossegi központ és mivel mar volt két vetelesem eleg indok volt hogy ingyen legyen. Eleg volt elmenni,bejelentkezni a korhazi papírokkal es csináltak is mindent.
Nalam nem derült ki semmi....de van akinek igen. Mindenfelekepp erdemes elmenni de mar csak amikor kiürül a hcg a szervezetből. Szoval 4-6het
Ezeket én is csak ajánlani tudom!Nekem a nődokim adta a beutalót immunologiára és genetikára, de van ahol a háziorvos is kiadja!Mi sztk alapon mentünk!És milyen jó mert immunologián nálam találtak is gondot, amit vérhigitóval meg is oldottunk!
Kitartást, és nagyon sajnálom!
Lanyok,
Mondta a dokim, hogy mivel ez mar a tobbedik vetelesem, csinaltassak immunologia, genetika es trombofilia vizsgalatot.
Hogy induljak neki? Hol vegeznek ilyen vizsgalatokat! Tudtok ajanlani egy jo helyet? Ha fizetosek ezek a vizsgalatok, akkor ennyibe kerulnek?
Esetleg megcsinaltassak ezeken kivul mas vizsgalatokat is szerintetek? (Pajzsmirigy es inzulinrezisztencia vizsgalaton mar tul vagyok)
Ugy tunik nekem nem a tegerbeesessel van problemam, hanem a terhesseg megtartasaval....
Koszonom szepen elore is a valaszokat!
😕 Nagyon sajnalom, Bolhapolka.... En sajnos nem ertek ehhez, nem tudom, mi az oke es mi nem, es az emlitett gyogyszert sem ismerem.
Nem tudom, milyen biztatot lehet ilyenkor mondani, de az biztos, h mi itt vagyunk, es olyan sokan veszeltuk mar at a legnehezebb idoket itt, h akarhogy is alakul, az biztos, h nem leszel egyedul.
En azert meg drukkolok neked, hatha.... Sok erot, kitartast!!!! Oleles!
Bolhapolka fenebe!:(((( sajnalom! Nem akarlak biztatni..valóban nagy csoda kellene..:(
Sajnos annyira nem vagyok otthon ezekben a tablettakban!
Kanyo durva a datum! Nekem kb hasonló a helyzet.a műtétem január 8..es januárra 20korul vagyok kiírva..de olyan jo lenne szép emléket kötni ehhez a dátumhoz!
Sziasztok,
Koszonom mindenkinek a kedves szavakat!
Szeptember 11-en szexeltunk utoljara, amikor az ovu teszt + volt.
Sajnos ahogy Vecus mondja, nagyon lassan fejlodik. Ha ezt az iramot tartanank, akkor kb 13 honapig kene hordanom a babat, nem pedig 9 honapig.
Az, hogy van szikholyag, valoban jo jel, es az is, hogy minden "szabalyos" alakzat, de ott van az idofaktor...tul lassu...
Most minden baratnom a metformint emlegeti, mint csodaszert... Ti tudtok rola valamit? Szedi valaki? ( majdnem IR vagyok - bar a doki szerint az en ertekeim meg teljesen jok)
Én is szívesebben biztatnám Bolhapolkát, de sajnos azt is figyelembe kéne venni hogy két hét alatt nála csak mindössze 6 mm-t nőtt a petezsák 14 helyett. Elég kicsi arra az esély sajnos hogy ennyire elmérje a doki.
Vagy lehet hogy tényleg csoda fog történni.