Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek! fórum

Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
627. Sz.Izolda (válaszként erre: 625. - 2954a0de96)
2012. ápr. 23. 09:48
Nagyon igazad van!
626. 34c48a3825 (válaszként erre: 625. - 2954a0de96)
2012. ápr. 23. 09:48

Nézd, van, aki szexel védekezés nélkül, aztán meg hisztizik, hogy őt abortuszra akarják "küldeni" és milyen "meglepő", hogy terhes maradt.


Ha minden védekezés nélküli szexből gyereke lesz, mert derogál észnél lenni, csak a d...gás megy, a gondolkodás nem, na akkor lesznek még nagyobb bajban és nem csak 10 ezreket kell majd kölcsönkérni hónap végén meg nem hárman-négyen fognak egy szobában lakni...


Eldobom a hajam!!!

2012. ápr. 23. 09:39
És ha nem pálya egyik védekezés sem, akkor ne szexelj!!! De ha ez bonyolult, és még a bizonytalan jövőjű gyereket is bevállalnád, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy peteéréskor nem szexelsz. hát ennél egyszerűbbet még nem találtak ki!
2012. ápr. 23. 09:35

"72 órás tabi pedig nem megoldás. . kösz de nem kell sorozatban hormonbonbon...."-inkább sorozatban gyerekek...


"maradna a gumi, ami meg páromnak nem pája..."-teatyaúristennocomment.


"nem kell 1 szuper gyulladás, fertőzés bármi ami meddővé tesz."-az abortusz is meddővé tehet.


"tudta hogy nincs gyógyszer, se semmi, nem volt titkolt dolog továbbra sem"-durr bele helyett abba is lehet hagyni a megfelelő időben...


"mondva csinált indok. . :D ahha oké..."-tök jó, hogy ilyen jókat derülsz a történtek után.

2012. ápr. 23. 09:20

Szerintem a pasi hiába emlegeti a bébit, fel sem fogja miről beszél.Akárhogy is van, a nőnek kell észen lenni.Védekezzen vagy vállalja a felelősséget ha jön a bébi. Ezt nem lehet a pasira hárítani.

Jelzem, én is beleszaladtam a szituba, párom emlegette mindíg a bébit,hogy de jó lenne. Aztán mikor ott volt, hogy terhes lettem, hárított, beijedt stb... Most külön élünk, 22 hetes terhes vagyok, de mindennap beszélünk. Talán már most felfogja, hogy gyerekünk lesz Első 3 hónap kegyetlen volt, mármint a tudat, hogy lehet nem is vállalja, de rájöttem, hogy hiába erőltetném, magától kell hogy felfogja mi történt és mi a következmény. Hagynom kellett, hogy érlelődjön benne a gondolat.Mégis úgy néz ki, hogy ismét össze költözünk és együtt fogjuk felnevelni a bébit, hisz szeretjük egymást,de rábízom az időre a döntését. (én sem vagyok elengedve anyagilag,sőt..., de ez nem akadályoz meg benne, hogy megszüljem)A lényeg, hogy hárítani nem lehet a pasira a dolgot, vagy akarja a nő vagy ezer féle mód közül védekezzen.

2012. ápr. 23. 09:18
Mert szerintem az idegesíti a hozzászólókat - teljeen jogosan - hogy úgy van beállítva, mintha te egy olyan helyzetbe kerültél, amire nem is számítottál.
2012. ápr. 23. 09:13

Bloody Mary, én úgy látom ezt a dolgot, hogy be kell vallanod magadnak és eseteg itt a hozzászólóknak, h akartad ezt a gyereket, jobban, mint bármit és szó sincs védekezési nehézségről és véletlenszerű balesetekről. Akkor viszont ha ezt megteszed, már látod is a megoldást: kell neked ez a gyerek,meg kell tartanod, szó sincs arról, h komolyan számításba vennéd az abortuszt.

És akkor nincs is kérdés. Dilemma megoldva.

620. 34c48a3825 (válaszként erre: 618. - 83ff5144bd)
2012. ápr. 23. 09:04

Még mindig nem fogod fel, mi a lényege ennek?! Nem bizony, kislány.


Itt szenvedtél, hogy mekkora döntésre kényszerülsz meg nem akarsz abortuszra menni, meg szörnyű, mert nem éltek meg így sem jajj-jajj, csak az az egy nem esik le, hogy ezt ti csináltátok magatoknak. Nem lenne ez az egész szenvedéstörténet, ha kettőtöknek együtt van annyi esze, hogy védekezés nélkül teherbe lehet esni.

Ti csináltátok magatoknak, nem érted?


Inkább megkockáztatod az esetleges abortuszt, a mélyszegénységet, bármit, csak mert a pasidnak nem "páLYa" óvszert húzni?!


Hát tudod, kinek mi a fontosabb... Nekünk 3 gyerekkel a gyerekek élete, érdeke és jóléte fontosabb volt, mint az , hogy esetleg nem óhajt óvszert használni a "pár".


Atyaúristen, milyen emberek vannak!

619. csgybzs (válaszként erre: 618. - 83ff5144bd)
2012. ápr. 23. 08:09
"Maradna a gumi, ami páromnak nem pálya." Ilyen gondolkodású párnak nem is engednék több gyereket... felelősségteljes gondolkodásról hallottatok már?? Akkor legalább húzza ki... könnyen sorolod a kifogásokat mindegyikre, de siránkozni jó itt a Hoxán, hogy "most mi legyen"? Sosem fogom megérteni ezt a hozzáállást....
618. 83ff5144bd (válaszként erre: 617. - Kitrákotty)
2012. ápr. 23. 08:03

mondva csinált indok.. :D ahha oké... ha kimarad 3 szem sorozatban, akkor mondd mennyivel biztonságosabb tovább szedni és tojni bele mint szépen abba hagyni.. a 72 órás tabi pedig nem megoldás.. kösz de nem kell sorozatban hormonbonbon.. :)

így abba hagytam.. nem léptem rögtön más módszerért, mert nem akartam vakon beleugrani, pont azért mert tervezünk még babát, szépen kizártam a spirált.. nem kell 1 szuper gyulladás, fertőzés bármi ami meddővé tesz.. persze kicsi az esélye, de ha pont az a kis % leszek?.. Nuvaring, és hormonmentes aktus előtt használandó spermaölő cuccok.. dokik ellenzik.. nincsenek túl jó véleménnyel róla.. maradna a gumi, ami meg páromnak nem pája..

tudta hogy nincs gyógyszer, se semmi, nem volt titkolt dolog továbbra sem..


és akkor hogy lepett meg.. :D ismétlem.. 2 hete késett már mikor teszteltem.. az első teszt előtt izgultam, hisz tudtam bármi lehet a dolog mögött, vagy baba, vagy hormonok.. számításaim szerint akkor már kb 5-6 hetes lett volna amit a legalpáribb teszt is kimutat... és lőn negatív... ergó nem a baba miatt késik :) hanem a hormonok és a stressz.. a 2. tesztet 11én teljes nyugodtsággal vettem és csináltam meg, biztos voltam hogy negatív, hisz azóta nem történt semmi, a pocaklakó jelenlétének jele sincs.. (2x voltam várandós, mind2nél első jel a duzzadt fájó mell, jelenleg semmi) nyugodtan megcsináltam a tesztet, és az pedig már 2 csíkos lett....


egyébként meg megeshetett volna ugyanez gondos védekezés mellet is, és a kérdés ugyan az lenne....szóval hagyjuk az előzményt.. itt van és kész.. már ez a fontos, nem a "hogyan készült"....

617. kitrákotty (válaszként erre: 616. - 83ff5144bd)
2012. ápr. 23. 06:04

Nem értem, hogy lephetett meg, hisz ott voltál, mikor védekezés nélkül szexeltetek! :-O


másrészt a topik elején leírtad, hogy a te döntésed volt, hogy befejezed a gyógyszerszedést, mondvacsinált indokkal (én csak kifogásnak nevezném....).


ezek után nem csoda, hogy a hszólók nagy része arra következtetett, hogy "sunyi módon", a férjed akarata ellenére szándékosan estél teherbe....

2012. ápr. 22. 20:27

akkor újra.. nem várt meglepetés= ez annyit takar jelen esetben, hogy amikor az első tesztet csináltam, akkor már 2 hete késett a mensim.. március 22-24re vártam.. április 3án negatívat teszteltem. így eldöntöttem, még várok pár napot, ha nem jön meg addig sem, irány a doki, iratok Norcolutot, az ugyanis arra szolgál, hogy a bizonyos okokból meg nem induló menzeszt segíti elő.. nem jött meg így 12re terveztem a sokihoz menetelt.. 11én vettem tesztet, és az viszont már pozitív lett..

nálam korábban is előfordult hogy hormondolgok miatt késik,így a negatív teszt után teljesen megnyugodtam, hogy most is csak azért késik..

ezért volt meglepő a következő teszt eredménye..

2012. ápr. 20. 15:26
nekünk várt meglepetés volt nagyon akartuk és meglepet hogy itt van 9 hetes a babo a pocakomba:))))))))
614. c33bd8536b (válaszként erre: 609. - 83ff5144bd)
2012. ápr. 20. 15:08

Nézd, Mary, úgy estél teherbe, hogy nem védekeztél. Te írtad. Hogy apuka mennyire tudja a biológiát, nem tudom...de talán meg kellett volna beszélni vele. Nem?


Én soha nem kerültem hasonló helyzetbe, mert úgy gondolom a gyerekvállalás két, együttélő emberen múlik. Ha nem tarthatom meg, védekezek.

Eleve elképesztő a topik címe: Nem várt meglepetés....

Miért, nem tudtad, hogyha nem védekezel, abból gyerek is lehet? Hány éves vagy?

613. adfa0d8bdb (válaszként erre: 609. - 83ff5144bd)
2012. ápr. 20. 13:18

Te csak felvetetted a kérdést, mi pedig válaszoltunk rá!


Nem empátiát kértél, hanem tanácsot, véleményt!

2012. ápr. 20. 12:48
Én nem hiszem, hogy most kérdőre vonásra van szüksége a fórumindítónak... a sorait olvasva biztos vagyok benne, hogy tanult a helyzetből.
611. 0a84e34983 (válaszként erre: 609. - 83ff5144bd)
2012. ápr. 19. 18:13
Nagyon sajnálom,hogy ebbe a helyzetbe kerültél,de ha anyagilag gondot okoz a baba,miért nem védekeztetek?Egyértelmű,hogy ennek ez lehet a következménye....Remélem tudtok jól dönteni,igaz nem hiszem,hogy van jó döntés!Soha nem volt abortuszom,nem is hiszem,hogy lesz.De hugomnak volt és rettentően megviselte,de az is megviselné ha nem tudna megadni mindent egy gyerkőcnek,amire szüksége van...Nehéz döntés,nagyon nehéz....
610. 34c48a3825 (válaszként erre: 609. - 83ff5144bd)
2012. ápr. 19. 16:56
Tehát az fel sem merül, mint opció, hogy védekezz, ha nem akarsz ilyen helyzetet kreálni magadnak a pasid hathatós közreműködésével?
2012. ápr. 19. 14:07

nem olvasom el a hozzászólásokat, mert csak rosszabbul érezném magam a mostaninál is..

nem érdekel kit mennyire nem hat meg hogy mit érzek, és hogy padlón vagyok, nem is kell ezzel törődnötök!

csak annyit mondok,elsősorban azoknak akik szerint sunyiba estem teherbe, hogy nem igaz, apuka mindvégig tudta hogy nem szedem a gyógyszert és ismeri a biológiát, tudja mi a következménye a védekezés élküli együtt létnek.. szerintetek ő a mártír jelen esetben? akkor elárulom hogy ő maga is elismerte, hogy ő rajta ugyanúgy múlott hogy ez a pici itt van a pocakomban. és mint írtam korábban, ő is akarja, hisz korábban már volt szó róla, nem rángatom bele semmibe... és miért nem? mert még van 1 hetünk a következő ultrahangig,addig még átrágjuk párszor amit ezerszer átrágtunk.. és ha arra jutunk, hogy végképp nem tudjuk megtartani,fájni fog lelkileg, de részben már felkészültem rá... és akkor sem ő megy be a műtőbe, hanem én.. tudom milyen elveszteni 1 kisbabát, igaz annó a természet döntött úgy, de nem kívánom senkinek azt az érzést..


és akik most gúnyosan beszólogattok, csak annyit kívánok nektek, hogy soha ne kerüljetek hasonló helyzetbe,hogy jön 1 baba akit szeretnétek, de nem tarthatjátok meg bizonyos okokból! ha mégis, akkor pedig jusson eszetekbe amiket most ide írtatok! és jó emésztgetést hozzá!


akibe pedig szorult empátia, és kiáll kicsit is mellettem, azoknak köszönöm!


Sziasztok!

608. mydnight (válaszként erre: 606. - Csgybzs)
2012. ápr. 16. 10:03

Hasonlót kívánok neked, mármint csak jót, és csak szépet.


Üdv.

607. csgybzs
2012. ápr. 16. 08:17
nagyon sok
606. csgybzs (válaszként erre: 599. - Mydnight)
2012. ápr. 16. 08:17
Nagyon sajnálatos ami veled történt (bár hidd el nagyon ember életében vannak ilyen fájdalmas pontok, az enyémben is (még ha nem is a szeretet hiánya). Ettől függetlenül minden jót és szépet Nektek.
605. mydnight (válaszként erre: 601. - D838452ed6)
2012. ápr. 16. 07:08

Hallottál már az EQ-ról?

Hm?

Neked nem nagyon van.


Ja, és elmondanám. A többi hiányát is éreztem. Meg is szenvedtem. De egyik sem hagyott olyan mély nyomot, mint az az egyetlen.


És ez az, amiért engem boldoggá tesz a fiam, mert tudom, hogy tök mindegy mi lesz, volt már fent és lent. De neki nem voltak gondjai, és nem is lesznek!!!

604. c33bd8536b (válaszként erre: 580. - Sz.Izolda)
2012. ápr. 15. 15:01

"Mind a négy diplomás, ketten közülük jogászok: ügyvéd és közjegyző lett."


Nem mondod? Aztán miért lettek diplomások? Csak nem azért, mert jobban szeretnének élni, és jobb életet szeretnének biztosítani a gyerekeiknek, mint ami nekik volt....

603. martin3 (válaszként erre: 601. - D838452ed6)
2012. ápr. 14. 21:15
ezt az 599-re írtad???? ha igen, akkor folytatom a gondolatomat, ha nem, akkor nem ordítom le ok nélkül a fejed:(
602. Mazsinka (válaszként erre: 601. - D838452ed6)
2012. ápr. 14. 18:38
Ez nem volt egy empatikus hozzászólás. Szerintem hadd döntse el ő, hogy mi teszi boldoggá, és miben szenvedett hiányt.
2012. ápr. 14. 18:18
Hát én meg ezt úgy látom, h annyira z.r volt az élete, h a többi hiányt már nem is érzi, mert a legalapvetőbb se jutott neki.
600. Sz.Izolda (válaszként erre: 599. - Mydnight)
2012. ápr. 14. 18:10

Hú, ez nagyon megérintett.

Sajnálom a múltad és gyönyörű jövőt kívánok nektek.

599. mydnight (válaszként erre: 583. - Csgybzs)
2012. ápr. 14. 18:02

Én úgy nőttem fel, hogy meghalt az anyám, szülés után hat hónappal.

Az apám beledilizett. Össze-vissza nőzött, majd összejött egy tahó, idióta nővel, aki végül mellette maradt.

Apám alkoholista lett, mindennapos volt az örjöngés stb.

Olyannyira nem volt pénzünk, hogy azt el sem tudod képzelni, de most, hogy felnőttem, mégis csak egyetlen egy dolog hiányát érzem:

azét, hogy sosem szerettek.


Úgyhogy ne mondd, hogy mit nem pótol a szülői szeretet, mert elmondanám: mindent tud pótolni.


És nekünk sem könnyű a helyzetünk, de folyamatosan küzdök a fiamért. Sosem sírtam azért, mert nem tudok valamit megvenni. Ugyanis megteremtettem a rávalót. Az sem számított, ha ezért éjjel többet kellett dolgoznom, vagy épp le kellett valamiről mondanom.


És nem. Nem áldozat.


Abban a pillanatban, hogy megszületett boldoggá tett. És hálás vagyok minden pillanatért, amit ad az ég, hogy velem van.


És remélem, hogyha annyira szemét lesz az élet, hogy idő előtt elveszi tőlem, legalább annyit ad, hogy abban a pillanatban meghalok én is.


Nagyon, őszintén kívánom neked, hogy érezhesd valaha ezt a fajta szeretetet a gyermeked iránt.

598. 0a84e34983 (válaszként erre: 589. - Csgybzs)
2012. ápr. 14. 17:54
Azért mert te nem akarsz gyereket,nem kell hülyének nézni a másikat mert akar.Te vagy a ritka kivétel aki így gondolkozik,mert ha valakiben van anyagén,akármi is van egy gyereket legalább vállal.Az más dolog amikor a semmire szülnek 3-4-5 gyereket...Na,az már tényleg felelőtlenség!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook