Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Jajjjj, de jóóó! :) Látod, minden rendben van! :) Mennyi idős is vagy most?
Én jövő héten megyek dokihoz, csütörtökön. Egy örökkévalóság... addig még 7-et kell aludni... :) Nem tudom hogy fogom kibírni addig, nagyon izgulok én is! Persze minden rendben lesz! Minden rendben lesz... minden rendben lesz... rendben lesz...
Ha az uccsó mensitől nézzük, akkor most vagyok 5 hetes és 4 napos terhes... Ha az ovulációtól számoljuk, akkor pedig 3 hetes... Gondolom még csak egy kis pöttyöt fogunk látni a monitoron, de számomra az is megnyugvás lesz. (2 héttel ezelőtt még csak a megvastagodott méhfalat látta a doki)
Nagyon drukkoljatok jövő csütörtökön!
Puszi
Orchidea de joooo!😎 ❤
Ez olyan csoda!
Kriszti szorítok Nektek is folyamatosan!kitartás;!!
En femibiont szedtem es szedek de most mar csak 2-3 Naponta ..meg vagyok vele elégedve.
Köszönjük Adrissz!:)
Nagyon tündér vagy, hogy megosztottad velünk a boldogságod és ezzel reményt adsz nekünk:)
Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!!!!
Sziasztok!
Már régen írtam ide! Remélem mindenki jól van, akinek nagyon friss a baba elvesztése, azoknak meg jó nagy adag kitartást kívánok! Meg lesz a gyümölcse!!!!
Én tavaly július 1-én vetéltem el, spontán vetélés volt. Nagyon megviselt, bár alig volt 6-7 hetes a pici. Ez után eltelt egy év...közben összeházasodtunk a férjemmel, ezért vártunk 3 hónapot. Ezután eltelt 3-4 hónap úgy, hogy a férjem nem volt itthon, másik városban dolgozott ezért nem volt tervezett a babavárás, hiszen a beosztása tervezte az együttléteinket.
2015. februárjától voltunk újra nap mint nap együtt és tudtunk egymásra a ciklusra meg hőmérsékletre meg mindenre figyelni. Július 1-én úgy döntöttem, hogy elég...egyszer teherbeeste, biztos képes leszek rá többször is és nem érdekel. Szeptemberben elmegyek dokihoz a biztonság kedvéért, hogy minden oké-e, addig meg foglalkozok mással. július 26-án már nem jött meg :) A babó újra beköltözött a pocakomba! a héten töltöm a 14. hetet. Nem mondom, hogy nem izgulom szét magam minden uh. előtt, de bízom benne, hogy ha már túl vagyunk az első trimeszteren, akkor minden rendben lesz a későbbiekben is.
Bíztatásképp írtam le azoknak, akik éppen szomorkodnak. Fel a fejjel!
Kriszti,
Ne keseredj el! Kepzeld en most tudtam meg, hogy egy baratnomnek papirt adtak arrol, hogy nem lehet gyereke. Azota mar a masodik kisbabajat varja! Szoval nincs lehetetlen, csak bizni kell benne!
Orchidea,
En is nagyon felek a kovetkezo ultrahang vizsgalattol... Es addig meg olyan sokat kell varni... Viszont megprobalom azt mantrazni magamban, hogy minden rendben lesz! Mert minden rendben lesz! Drukkolok neked szerdan! Majd ird meg, mi volt!
De jo hirek, gratulalok a pozitiv tesztekhez! 😉
Bolhapolka, pozitiv gondolatok ereje, ez jarjon a fejedben. 😉
Nekem sajnos megint megjott, a dokim aszonta, meg az oktobert adjuk meg eselykent a Clostinak, egyebkent pedig december 3-an fog sor kerulni a mehsoveny mutetre, illetve hasureget is fognak nezni laparoszkopiaval, illetve petevezeto atjarhatosagit is. Ilyen 3 in 1. Tavasszal pedig belevagunk a lombikba, ha ez nem hozza meg a vart eredmenyt. Nagyon el vagyok keseredve... 😓
Szia!
A mensi érzés normális emiatt nem kell aggódni.
Ha összejön a baba én is tutira elmegyek egy pár hétre és egyébként a legtöbb orvos javasolni is szokta vetélés után, akkor is , ha minden rendben van.
A lényeg, hogy ne idegeskedj és otthon nem ér annyi stressz mint munkába.Szóval hajrá!!:)
A cél érdekében bármit!
hello lányok,
az normális, hogy nem érzek szurkálódást? néha mensiérzetem van, vagy pedig ovu érzésem. nagyon félek, hogy valami elromlik megint...
szedem az utrót, terhesvitamint, folsavat, igyekszem magam nem megerőltetni. sőt azon is elgondolkodtam, hogy kiiratom magam, legalább a 12. hét végéig... mit gondoltok erről?
puszi
Sziasztok! Nálatok vetélés után mennyi időre jött meg először?
Nekem eddig 3-5 hét között. Most meg átlépem az 5. hetet. Nem gondolom, hogy lakó lenne, inkább csak a tapasztalatotok érdekelne.
Klucus jó, hogy nem vagy elkenődve:)
Lehet még jó sokat gyakorolni;)
Sajnálom. :(
Remélem hamar összejön most már nektek a baba.
Nagyon szorítok!!!
nagyon sajnálom Klucus. :(
klassz, hogy ilyen pozitívan fogadod a dolgot. engem mindig nagyon a padlóra küldött, amikor megjött...
kitartás! lehet, hogy a következő hónap a tiéd!!! ;)
Hat nekem ma 6 nap keses utan megjott. :)
Most nem vagyok csalodott. Eleg varatlanul ert volna a dolog. De legalabb mar ilyenem is volt h ennyit kesik. 😊
sziasztok,
tegnap sikerült végül eljutnom nőgyógyászhoz. (kikerestem egy közel eső magándokit)
hallván az előzményeket, egyből felírta az utrót, napi 3x2-t.
meg is ultrahangozott, de még semmit nem látott, csak annyit, hogy nagyon meg van vastagodva a méhfalam, ami jó jel. mondjuk gondoltam, hogy még nem lesz látható a kis pötty, hiszen csak 13 napja volt az ovum... :)
szóval most várok... nagyon lassan vánszorog az idő, én pedig nagyon türelmetlen vagyok...
Klucus, szorítok! Írj!
Nem tudom mikor. :) tesztelni mar nem fogok. Hetfoig tudok legalabb remenykedni. :))
Mindenkepp irok.
Puszi!! :)