Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Lehet... nem tudom. De sok volt ez a két év.
Egyébként tegnap esett le mitől ennyire extra dátum ez a nov 4!! Valahogy sikerült a fejemből kiirtani ezt a dátumot, de tegnap esett le.
Tavaly pont ezen a dátumon volt a második műtétem!
Azért ez igy elég morbid.
Remélem nem azon a napon szülök...
Istenem, nagyon sajnálom!!! Az ovu időpontja biztos?? Igazából nem lehet hogy azért vár még mert ki tudja?? Nekem a harmadik esetben amikor mentem első uh-ra akkor volt petezsák és szikhólyag. erre mondta a doki hogy ha van szikhólyag ott szinte minden esetben még van remény, és egy hét múlva lett is!!
Nagyon szoritok !!Hátha csak vki vmi elszámolt
Szia!
Nagyon sajnálom. :((
Miért vár még egy hetet a doki?
Nem lenne jobb minél hamarabb túl lenni rajta?
Hello Mindenki,
Sajnos nem tudok jo hirrel szolgalni... 18 mm petezsak, es van mar szikholyag, de baba tovabbra sem latszodik... :( missed ab lesz a vege jovo heten...
Nagyon el vagyok keseredve. Az ovum szeptember 11-en volt. Mar latszodnia kellett volna a babanak, sot, szivhangnak is kellett volna lennie.
Nem tudom mi lesz ezek utan. Mar nincs hitem. Nincs erom.
:(
Nem baj h ide irtal:)) amugy megertem az aggódást de latod most minden rendben volt es lesz is..lehet a következővel sem lenne semmi gond!:)
Tapka Bocsi valoban teged irtalak volna!:) én január 10et beszéltem meg vele:))
Orchidea szuper hirek!:)) de jooo!:)
Aaaaa,én megfogadtam hogy mar csak amikor izgulok meg indulok amikor mar hányok es mozdulni se tudok a fájdalomtól. 😇 hogy ne legyen az mint mindig hogy á ez semmi stb
csak aztán Nehogy ugy jarjak mint ma a híradóban a nő az autópályán akibol szinte azonnal ki akart pottyanni a gyerek😁
A 12 hetes vizsgálaton is minden rendben volt. :) A kombinált teszt véreredményét várom. Védőnőhöz is eljutottam,nagyon kedves és segítőkész volt.
Az uh előtt rettegtem,mert eszembe jutott a rossz emlék... De bízom benne hogy most nem lesz semmi baj. A méhlepényem mélyen tapad,nem szabad megeröltetni magam,és házas élet sincs. Bolhapolka remélem te is csak jót tudsz írni! :) A kismamáknak kitartást és könnyű szülést! A többieknek meg mielőbbi picikét,és remélem én is csak bíztatni tudok majd mindenkit a pozitív példákkal, mert tudom iszonyat nehéz és kell a lelkierő.
Szerintem velem akarsz egyszerre, nem Kanyoval jövő héten :D
Nekem január 10 a vége... :)
De én a december 28at beszéltem meg Lénával. :D
Hát én szörnyen türlemetlen vagyok és ideges. Azt mondja a férjem hogy még tv nézés közben is látszik rajtam az ideg :D
Július óta ijesztgetett az orvos hogy előbb szülök. erre itt vagyok, minjárt 40 hetes és semmi. Jóslók vannak, ma reggel is voltak, de ennyi. Ma megyek 10kor NST-re.
Egyébként nagyon rosszul birom már ugy érzem. Ez a sok hormon, ideg, minden teljesen eltorzitota a testem, szervezetem. Most az utolsó hónapra jöttek elő a bajaim, előtte még szigetelést raktam a házra. Most a szomszéd utcáig nem birok elmenni :( igy az utolsó 2 hétben hatalmasat nőtt a hasam és hoztam még 2-3 kgt. a 15böl. Azért az sok.
Pont múltkor kérdeztem a férjemtől mikr a gyerek neméről bezséltünk és hogy lesz e még babánk, hogy vajon mi lett volna az előző kettő. Fájó belegondolni, de én nem akarok ezen lovagolni.Mert ugye mindennek oka van.
Én még 25 évesen anya szerettem volan lenni, akkori 7 éves kapcsolatom akkor ment tönkre. 32 éves vagyok, idáig kellett várni... de lehet tesóban nem gondolkozunk. A korom miatt se és tapasztalatból állandó rettegés miatt.
Az elmúlt két évem másról nem szólt. De nem gondolom hogy ez igy normális. Teljesen bekattantam ugy érzem. Szülessen emg, telsjen rá akarok koncentrálni és nem visszafelé nézni.
Baboci ez soha nem mulik el.en sokat sétálok arra "tesóval" ahol elengedtem a tesztet mint emleket az első babankrol es mindig potyog a könnyem..:(
Kanyo mi is kb egyszerre fogunk szülni;) hogy bírod? Nekem nagyon feszül es no a pocim most.szonte napról napra! Egy het van köztünk a te javadra es én is beszelek Zalannal mindig h születhetne kicsit előbb;)
Angels Kanyo irjatok ha lesz fejlemény!
Angels, Kanyo! Megy a drukk nektek egy gyors és könnyű szülésért ;) Lénát én is túlhordtam, 40+6 voltam, mire hajlandó volt kibújni, de szerintem csak megijedt, mert másnap megindította volna a doki. Neki meg ugye senki ne dirigáljon és ez azóta is jellemző tulajdonsága :D Hihetetlen, hogy mindjárt 11 hónapos....
Napra pontosan, sőt órára is 2 éve, hogy elvesztettük a kisfiunkat. Akkor azt mondtam, soha többé nem teszem be abba a kórházba a lábamat! A sors fintora, hogy pont abba a kórházba, pont mára kaptam idöpontot pajzsmirigy izotóp vizsgálatra. Micsoda kib.szás! Csak ültem ott, mint valami hülye, könnybe lábadt szemmel. Néha úgy érzem, ez sosem múlik el, pedig azóta itt van nekünk Léna, de mégsincs nap, hogy ne jutna eszembe az a szörnyű este. Szerintetek ez normális? Ne értsetek félre, szeretem, imádom a kislányunkat, hatalmas ajándék Ő nekünk az élettől, csak az a kép ott a mosdóban egyszerűen belémégett :(
sziasztok. nekem esténként nagyon bekeményedik, alig viselem már magam. Szoktak lenni ilyen erős mensi szerű görcseim, de regglre minden elmúlik, nincs benne rendzser. Én holnap megyek NSTre, egy hét mulva vagyok kiirva 12hetes uh szerint, de a ciklus szerint mára. Ugye annó a 2 missed ab eléggé felkavarta a ciklusaimat, már végül semmi rendszer nem volt benne ezért inkább az UH szerinti időpontot nézik.
Azért nem bánnám ha már emgindulna, én pl nem szeretném ha nov 1-2 lenne a szülinapja
Angels de izgalmas:) jon ő majd hirtelen 😎
Orchidea majd irj holnap! Drukkolok!❤
Velünk minden ok.ma voltam dokinál.;) 27 hetes vagyok!
Amugy koszonom megvagyok, csak mar tul lennek a csutortokon abban a tudatban, hogy minden rendben.... :) elegge izgulok, dehat gondolom mindenki igy van vele, ha ujra jon a baba.
Minden nap mantrazom magam, hogy minden rendben van, szepen fejlodik, es ezuttal problemamentes terhessegem lesz, aminek a gyumolcse egy egeszseges, gyonyonru kisbaba lesz. :)
En megvagyok, de mar nagyon varom a jovo 7 csutortokot amikor is mehetek vegre a dokihoz uh-ra. Nagyon izgulok, hogy ne legyen ures a petezsak.
Nincs hanyingerem, de alapbol sem vagyok hanyos tipus. Egyszer-egyszer kicsit liftezett a gyomrom, de csak egy pillanatra. Fajdogal a mellem, sokat jarok pisilni, nagyon faradekony vagyok, sokat alszom, a szurkalodasok viszont kezdenek ritkulni... Remelem ez nem rossz jel... Mindenen aggodok: ha szurkal akkor azert, ha nem szurkal akkor meg azert...
En mensitol szamolva ma vagyok 8 hetes es 1 napos, de mivel nagyon keson volt ovum, ezert nem tudom pontosan milyen idosnek szamit a baba... Talan erre is valaszt kapok csutortokon. Majd megirom mi volt. :)
Szerintem nem baj, ha csak kesobb mesz a vedonohoz, ma mar nem szabaly, hogy a 12. hetig muszaj elmenni. En is akkor fogok vedonozni, ha mar tulleszek a buvos datumon...
Hat nekem ma megint megjott.... 😓 9 honappal a mutetem utan meg csak a jele sincs meg annak, h teherbe essek... A sors tutira direkt szivat.....
Lassan tenyleg lemondok rola, h sajat gyerekem lehessen. Persze a nonek, aki a ket eves gyereket a padon hagyta, es masik harom gyereke allami gondozasban, annak ilyen gondja nincs. Fura ez a fajta termeszetes szelekcio.
A kismamknak nagyon gratulalok, oszinten orulok neki, h nektek sikerult! ️ Drukkolok ezerrel, h mindannyiotoknal minden siman menjen!