Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
A terhességi időt amikor még csak petezsák van a pl nálad a 12 mm az 12 nap és ehhez kell 4 hetet hozzá adni. Így most 5+5 hetes vagy méret alapján.
Az hogy lehet már látni a babát az doki és uh készülék függő.
El tud bújni ilyenkor még.
Szorítok neked!
Voltam dokinal. 12mm a petezsak, de tovabbra is ures... Ha jovo heten sem lesz valtozas, missed ab mutet lesz a vege...
Van valaki aki tud valami biztatot mondani? Szerintetek van meg remeny???
:(((((((((((((
Na, megjött. Legalább történt valami. Viszont olyan mennyiségű így 8 hét után...
Tisztulok, az biztos. A többit majd meglàtjuk
Holnap mindenkeppen ird meg, mi van a leleten.
A megjovos erzes sztem normalis, tekintve, hogy a mehed meg van duzzadva, a mehfalad meg van vastagodva.
Probalj meg megnyugodni.
Tudom nehez, nekem sem mindig megy...
Hello Tapka,
En is nagyon izgulok! :) egyik percben ugy gondolom, hogy minden rendben lesz, a masikban pedig majd' osszeszarom magam a felelemtol... Csutortokon megyek uh-ra...
Legutobb (mult heten kedden) meg csak egy 6 mm-es petezsak latszodott, benne meg semmi nem volt... Szerintetek mostanra mire szamithatok?
Szia Bagoly,
A labor nem kuldi el a leletet emailen neked?
Csinalj meg egy tesztet holnap reggel. ;)
Orchidea, nyugi! A szurkalodas abbamaradasa termeszetes. Nekem is elmult 1-2 napra, aztan ujrakezdodott. :)
A mellem sem fajt, most pedig majd' leszakad.
Gondolj arra, hogy valakinek semmilyen erzese nincsen.
Ne aggodj, minden rendben van. ;)
Sziasztok!
Mondjatok véleményt, létszi. Volt pénteken egy halvány pozitív tesztem, majd szombaton egy negatív. Leiden miatt pénteken elkeztük a szurikat. Hétfőn vettek vért hcg miatt, most hívtam a laport, ennyit mondtak nagyobb egynél az értékem. Ez az eredmény.
Ez most mit jelent?
Sziasztok!
jó régen írtam már, bocsi. Nekem sajna megjött. Ez volt a 2. próbálkozás az utolsó missed ab. óta.Nem vagyok nagyon elkeseredve, de azért sírtam egy kicsit.Tudom, hogy türelmesnek kell lennem és van amikor nagyon pozitívan állok hozzá, de most nem megy.De tudjátok, hogy miről beszélek.
Kriszti! Gratulálok! :)Remélem mindketten jól vagytok.
Sziasztok!
Drukkolok Mindenkinek!
Én is a napokban tesztelek, ez a második hónap, az elsőben nem sikerült.
Kanga, nekem is volt/van miómám. 2013-ban műtöttek ki egy 15 centiset, azóta van egy 3-4 centis megint.
Lombik ezért lenne?
Jobbulást kívánok, hamar túl leszel ám rajta. :)
Sziasztok lányok,sok nehézség utan pénteken végre megszületett a kislányunk! Remélem ez sokaknak erőt ad, aki ezen a fórumon van. Ne adjátok fel, kitartást mindenkinek!
Vecus, légyszíves írj át a táblázatban. Köszi.