Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Gratulálok!:)))
Ez annyira jó:)Fura, hogy ennyire örülök neked(nektek), néhány hete még szimplán irigy lettem volna,de most egy kicsit sem érzek ilyesmit.Nagyon boldog babavárást!
Én is femibiont szedek, de szedtem régebben elevitet is.Nem hiszem, hogy nagy külömbség van apróságokban térnek csak el.Az elevitben nincs jód,a femibionban pedig vas.De ha nincs vashiányod akkor nem is kell szedni mert csak valamikor a második trimeszterben nő meg a vas igény.Mindegy.Szerintem.Én pluszba szedek még folsavat.
Orchidea nagyon Örülök! Csak igy tovább!:)))
Vitamin:én femibiont szedtem es szedek most is.az első 13 hétben minden nap.most mar csak amikor eszembe jut.mellette magnézium .
Szia :)
Mikor az első 2 fiamat vártam (a "kőkorszakban") akkoriban kezdtek terhes vitamint szedni a kismamik.Akkor az én orvosom is javasolta
A harmadik és a negyedik várandósságom alatt csak folsav+vas (Neo-Ferro-Folgamma) és sok zöldség,gyümölcs volt a vitaminforrásom.
Tökéletesen egészséges babáim születtek, 3550-3450-3700-3450 gr súllyal
NE!!!!!!
A legtöbb ilyen cucc felesleges ballasztot tartalmaz! Elég a folsav, és ebben a szutyi időben a C-vitamin! Esetleg vas, magnézium és B6 a hányingerre :)
Sziasztok Lányok!
Azt szeretném kérdezni hogy ki milyen terhességi vitamint szedett/szed, és mi a véleményetek róla?
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Orchidea hany hetes vagy? Lehet csak korai..!:)
Tapka veled mi újság? Fiú v kislány? Hogy viseled?
Sziasztok Lányok!
Már jó régen írtam nektek,márciusban volt első terhességem elvesztése 7 hetesen spontán vetéléssel.Sajnos azóta még nem tudok pozitívat felmutatni :)
46. napra jött meg először kis láz nagy görcs,aztán beállt 30 naposra,mint szokott.júliusban késett 17 napot,teszteltem vagy 4x és mind negatív lett.amikor megjött,elég darabos volt,és sötét.Talán a nagy meleg miatt tolódhatott el.Augusztusban 33 napra jött meg.
Bevallom, nem vagyok egy nagy hőmérőzős,ovu tesztet is csak 1x csináltam végig.
Teakúrát csináltam málnalevél meg cickafark 14. napig aztán palástfű.
Méhpempőt szedtem 3 hónapig,amitől a férjemmel mindketten jól meghíztunk..
Megpróbálom a babát nem görcsösen akarni,bár a mensi környékén mindig számolom a napokat reménykedve hogy ne jöjjön meg.
Nem tudom miért-talán mert mindenki azt tanácsolta hogy ne nézzem a netet,ne számolgassak,majd jön magától-nem törődtem magammal se belsőleg se külsőleg.
Júniusban kaptam a férjemtől egy mini máltai kiskutyát,ő nagyon sokat segített nekem lelkileg.(közben egymás után elég sok tragédia történt a családban:öcsém nagyon súlyos autóbalesetet szevedett,mostohaapám szintén,ő sajnos nem élte túl.apukámról kiderült hogy végbéldaganata van,engem a terhesség után elbocsátottaka munkahelyemről,)
Most kezdek visszarázódni a régi énembe,újra kezembe vettem az irányítást az életem fölött,és érzem,hogy most jött el az idő 5 hónap után,hogy előre tekintsek.Nekem ennyi idő kellett,hogy összeszedjem magam.
26-án van időpontom nőgyógyászhoz kivizsgálásra,remélem hogy minden rendben lesz,bár ir-em van és az utóbbi időben nagy ívben lexartam,hogy mennyi szénhidrátot eszem.
szóval ennyi történt az 5 hónap alatt.