Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm!
Kaptam tanácsot.
Rántott hús kókuszolajba, brokkoli vízbe párolva.
Sajnos nem vagyok étkezési szakember. Ezekre nem tudok válaszolni, bocsáss meg.
Kolbi
Én is változatosan étkezem a egészségtelent keverem az egészségessel.
pl. rántott hús olajba sütve, brokkoli kókuszolajba párolva.
Akkor a vitamin tablettákat mellőzzük, esetleg minimális?
A Roaccutan elvékonyítja a bőrt, a fénykezelések sokkal hatásosabbak mellette.
Bármilyen életkorban lehet szedni. Az európai orvosok hüledeztek, amikor 10 éve már az USA-ban 3 hónapos csecsemőnek adták a Roa-t, mert "csúnya" volt a bőre. Aki nem adott Roa-t, csak az van ellene: sok rosszat hallott róla, a szomszédtól, meg az okos gyógyszerésztől.
Kolbi
Olyan vitamin nincsen ,amit beszedsz és szép leszel. Olyan van, hogy egészséges, változatos étrend.
Kolbi
Folyamatosan erősebb a faggyútermelése, ezért is nem krémezheti, hanem tonikozza.
Kolbi
A roaccutant én 60 évesen nem fogadtam el. Neki minek kell még mindig, ha szép a bőre, és meddig fogja szedni?
Köszönöm:Dóra
Pontosan milyen vitaminokat szedjük, hogy szépek legyünk.
Erre keressük a megoldást sokan nem értünk még célba!
A feleségemnek un. tisztátalan, erősen aknés bőre volt, tág pórusokkal. Vagy 20 éve adtam neki egy évig Roaccutant Diane 35 fogamzásgátlóval.
Az aknéból szépen kigyógyult, majd 10 éve elkezdtük a fénykezelést. 2-4 havonta kap az arcára valamilyen nagyenergiájú fényt, de mindig rádiófrekvenciával kiegészítve (ELOS). Hol diódát, hol ipl-t, hol infravörös fényt.
Nyáron 10 faktorú, vagy kisebb fényvédő a hidratálóban. Heti 20 mg Roaccutant most is szed, hormon sprirál van fenn neki. Kozmetikushoz csak tisztítani megy egy évben 3-4 alkalommal. Este más naponta Differin krémet, nappalra heti 1x a Skinorent használ.Heti 1x hidratálja Nivea visage nappali krémmel az arcát, és heti 2-3x lemossa egy normál bőrre való Bioderma tonikkal. Smink egy évben 3-4-szer. Heti 3x1 vitamin D3 3 000 NE. Szolárium soha. Kéthetente egyszer szauna. Másnaponta egy pohár Salvus víz.
Minden évben szebb a bőre. A legtöbb páciensem megérti,a bőrünkért mi is felelősek vagyunk. Smink, dohány, szél, erőteljes lemosás, rengeteg kémiai anyag.
Kolbi
Hétvégén megy a válasz az Ultherapyról, csak ost víz alatt vagyok.
Kolbi
ELOS Debrecenben? Úgy tudom nincs ELOS kezelés ott! Kinél voltál, milyen géppel kezeltek?
Kolbi
Pár napig az arc egy jól elvégzett fénykezelés után kissé összeesik, a ráncok megerősödnek, de semmi lik-luk. Olyan, mintha erősen vízhiányos volna, például a szem körül cigarettapapírszerűen ráncolható. Különböző kezelőfejek különböző lenyomatot adnak. Ha bőr pigmentált (szolárium, napozás öregségi foltok), akkor másnapra be is feketedhetnek a foltok. Ez jó jel, azt jelenti, szépen nyelődött a fény.
Kolbi
Én a "meggyötört", alatt azt értettem, hogy nem olyan szép feszes, mint a korábbi Matisse lézerkezelésem után, hanem olyan mintha például éjszakáztam volna. Annyira nem piros, csak helyenként vannak enyhén pirosas foltok. Egyébként többet várok tőle, mint a Matisse-tól, mert jobban fájt. :)
De mint írtam senki nem vette észre a környezetemben, hogy bárminemű kezelésen lettem volna. Nem vettem ki szabit, folytatom a mindennapos teendőimet.
Nálam lifting, feszesítés, rostképzés fenntartása, pórusok halványítása a cél.
Én húst szoktam mielőtt panírozok. tegnap csirke volt azt nem.
De arc milyen lehet. Lukacsos, pontszerű?
Grizus, mi az a biológiai bőrfiatalítás? Miért nem lehet ide leírni?
Hisz azért vagyunk itt, hogy informálódjunk az új eljárásokról...
Mi az a E.S.?
A nagy energiájú fénykezelés után a bőr olyan pár napig, mintha egy kicsit ki klopfolták volna.
Kolbi
Az étrend kiegészítők adása javallt a test általános állapotának javítására.
A kollagén, hialuronsav szájon át adva baromság. A gyomor-bélrendszer úgy is lebontja.
Kolbi
Ávetke, szerintem te is beszámolhatnál az arcplasztikádról, ha van kedved, sokakat érdekelnének a részletek!
Milyennek látod az eredményt, mennyire vagy elégedett, pontosan mi az, ami látványosan változott, mi az, ami esetleg kevésbé, mint vártad?
Nálad a nyaki szakaszon is történt változás, ugye, jól emlékszem?
Hogy alakulnak a vágások...etc?
Minden érdekel, nagyon hasznos információk ezek!
Szia!
Gratulálok, remélem megérte a szenvedést!
Elárulod hol és kinél jártál, illetve mekkora volt a kezelés(ek) költsége?
Gyors regenerálódást!
Mikor mész legközelebb?
Lányok! Voltam tegnapelőtt E..S dióda lézeren. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy iszonyatosan fájt!!! Konkrétan elsírtam magam kezelés közben, pedig világ életemben a magas fájdalomtűrő küszöbömről voltam híres.
Jelenleg egy kissé "meggyötört" az arcom és itt-ott pirosas foltok vannak, de alapvetően nem vehető észre a kivülalló számára, hogy bármi is történt volna. Egy-két halványabb ráncom mintha simult volna. A doktornő azt mondta, hogy nekem 3-4 kezelés elég lesz. Ja, és azt is mondta, hogy nem hisz a kollagénes-hialuronsavas étrendkiegészítők jótékony hatásában. Nektek mi erről a véleményetek?
Mézike osztom a véleményedet... nagyon fontos, hogy szeressük önmagunkat, aki örökké elégedetlen annak a kisugárzása is olyan.
Megjegyzem azt hittem korombeli... aki jól tartja magát. 30-40 év a legszebb kor, majd nézzük meg 50 fele...
Ettől függetlenül szerintem is nagyon szexi és bírom a humorát. Ha pasi lenne, azt mondanánk rá hogy sármos...
Fokozottan figyelnie kell magára, naja, de nekünk "átlag" embereknek is, mert olyan világot élünk. Főleg, ha az álláspiacon kell "elkelni". Megnézik a referenciádat a következő lépés mennyire illeszkedsz a környezetbe, mennyire vagy trendi.