Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Viszont atolvasva es a szemlelteto kepeket megnezve, ez egy nagy beavatkozas, kb.mint a plasztika.
En ujra nem vallalnek be egy ekkora mutetet!
Furfangos leszek es vegul elmegyek a Vision expressbe, ha a feltoltes nem fog segiteni majd egy jo szemuvegkeret megoldja a problemamat :)
Igen, ez a problemank!
Nagyon jo oldalt talaltal a szemleltetesre!
Szia Katina!
Eloszor megyek en is es tobbek kozt kivancsisaggal vagyok tele!
9 kg fogytam az iden.
Nem kifejezetten a fogyas miatt kell hanem, mert a gravitacio a kozeparcomat ugymond kettevalasztotta.
Ezt szepen lehet korrigalni a doki szerint.
Drukkolok neked, meg magamnak is, hogy jol sikeruljon :)
Szia Ilcsike.gy!
Én is 3 hét múlva megyek saját zsírfeltöltésre.
Egy kicsit félek, egy kicsit izgulok :)
Te voltál már, vagy ez lesz az első alkalom neked is?
A probléma neve, amivel jellemzően többen is küszködünk: Malar Crescent.
Nem tudom, hogy hívják magyarul :)
Van Magyarországon olyan orvos, aki egyáltalán odafigyel erre, amikor műtétre vagy töltésre kerül a sor? A fillerek alkalmazásával a probléma sokszor csak fokozódik. Pedig megfelelő technikával rendbehozható, műtéttel meg pláne.
Mármint ha például így csinálják. [link]
De valahogy nem sok példát látok ilyesmire köreinkben :)
Szia Gyorgyi!
En meg emlekszem a kepeidre es latva azokat egy evet halasztottam....
Majd kesobb megis osszeszedtem a batorsagom a plasztikara. Biztam benne, hogy nemfogok ugy jarni, min Te!
Nagyon sajnalom, hogy igy jartal!
Biztos, hogy ugyved kell? A doki magatol nem egyezkedne veled? Ha van szeme ő is lathatja, hogy ezt elcseszte!
Szia Julinda!
Engem is erdekelne amit veled csinalnak.
Hogy tortenik a biolifting?
Fajdalmas a kezeles?
Mit hasznal hozza a doktorno?
En harom het mulva megyek sajat szirfeltoltesre.
Megirod ( esetleg privatban), hogy mennyibe kerul?
Reggel mosd meg fél arcodat hideg vízzel alaposan. Ezt követően masszírozz bele hidratáló krémet.
Nézz bele a tükörbe. Az arcod "kezelt" fele életre kelt....
legtöbb helyen az azonnali hatással ejtik ámulatba a vendégeket, mert a későbbivel már nem igazán lehet.
Csak nagyon halkan kérdem, mit szeretnél elérni? Pénzt, az orvos "munkájának" nyilvánosságot adni vagy visszaállítani illetve javítani az álapotodon?
Kolbi
Ne érts félre, tényleg segíteni akarok.
Erre a fórumra olyan csajok írnak, akik nagyon nagy tapasztalattal rendelkeznek és a saját kárukon tanulták meg, hogy a reklámoknak milyen igazságtartalma van. Ide nem lehet úgy beírni, hogy én ajánlottam egy doktornőt a barátnőmnek, akin később megdöbbenve tapasztaltam, hogy 10 évet fiatalodott… Micsoda? Milyen logikai sor ez? Ezt ezek a lányok nem eszik meg.
Írj arról, hogy szerinted mik az előnyök, mik a hátrányok, kinek jó, kinek nem. Tudjuk ezek a csoda dolgok mindenkinél jól működnek, csak az aktuális páciensnél nem …
Sztorizz, tegyél fel képeket a saját naplódba a barátnődről, és kérdezz, de úgy, hogy az információt csepegteted, hagyjál nyitva kiskaput. Például: hallottam ez és ez a módszer sok embernél nagyon bevált, de más meg panaszkodott rá, kinek higgyek? Milyen adottságok kellenek, hogy nekem is hasson? És kapsz ezer választ. De ha így teszed fel, ahogy tetted, akkor lesöpörnek…
Kolbi
A reklámnak is meg van a maga művészete. Úgy kell reklámozni, hogy ne tűnjön annak. Első pont. Tehát nem írunk a csodáról, mert azt úgysem hiszi el senki sem. Egy kezelés és 10 év fiatalodás. Elhiszi ezt valaki? Senki!
A második pont, nyáron nem fiatalítunk. Pontosabban nyáron komoly lézerrel foglalkozó orvosok, kozmetikusok lazítanak. Nem lehet megalkudni, mert barna a bőr és ez visszaüt. Ebből következik.aki nyáron nyomul, az korán ellővi a puskaporát.
A harmadik pont a leglényegesebb: úgy kell becsalogatni a pácienst (vendéget), hogy a fórumokon, viziteken, beszélgetések során adunk valami hasznos információt. A főnököm mondta mindig, akinek sok van, az sokat ad, akinek, kevés van, nincs miből adnia. Aki csak “elles” és figyel, gyűjti az infót, az nem viszi sokra. Aki tanít, sztorizik, terít, segít, azt követik. Nyomni kell az információt és a gyümölcs megérik, leseik a nagy kövér alma.
Kolbi
Like :)
ja, hogy ez egy másik oldal.... :)
Még soha sem hallottunk erről... mire való? Egy ötvenes nőből pár százezerért 35 lesz? Tényleg, komolyan? Írj,ha többet tudsz meg erről!
Kolbi