Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát hogyne lenne már meg a technika, az orvos isten, mindent lát, a bőr alatt futó érhálózatot is!!! XD XD
m.divany.hu/eletmod/2013/05/10/szabaduljon_meg_a_szem_alatti_taskaktol
Tiszike! Pont arról papolunk, hogy szem alá CSAK kanüllel szabad! Azzal lehet elég mélyre adni+amit Szonja írt. Olvasd már el! Vmi gond van nálad a szövegértéssel. A Juvederm Voluma-s doktornő mondta nekem tavaly, h nem tölti fel a szemárkomat, mert még nem végezte el a kanülös tanfolyamot, majd utána, mert oda CSAK azzal szabad! Aki az én szememet elcarta, ő is kanüllel dolgozik azon a területen, csak az utóbbi 2 alkalommal azt mondta, á nem kell sok anyag, ezért lustaságból nem vette elő a kanült. Erre Sz. Hajnal bőrgyógyász doktornő azt mondta, hiba volt, mert a legkisebb mennyiség beadását is csak kanüllel szabad a szem körül végezni. Kb. 4 független bőrgyógyász mondta ezt a szemembe, de te biztos jobban tudod!
Becarás, mennyi anyagot beletolt....
Szerintem egy jó orvos tűvel is tökéletesen dolgozik. Megvan arra a technika, hogy hogyan kell elkerülni, hogy véletlenül egy érbe menjen az anyag, illetve ha mégis belement, akkor azonnal fel lehet ismerni a bajt és el lehet hárítani a súlyos következményeket, mint vakság, bőrelhalás. Azonnal látszik a baj, mert azon a területen teljesen hófehér lesz a bőr, fáj stb.
Az orvosnak munka közben folyamatosan figyelni kell a pácienst.
Meg gondolom el mész egy helyre te nem választhatsz hogy mivel szeretnéd a töltést. Gondolom hülyének nézne. Úgy hogy proba cseresznye
Persze gondolom minden doki másra esküszik.
Kanül szem alá. Itt az az érzésem hogy csak így találgat hogy hova szúrja. Szóval hogy egyáltalán tudd hogy hol a vége a kanülnek
[link]
Egy jó zsírfeltöltésnél nincs jobb..egy ismerősömnek csinálták 7 éve Olaszországban. 3500eurot fizetett, altatás ebben benne volt egy korrekció. 6 hónapon belül.
Azóta tökéletesen ott van neki a zsir. Volt 1 hetes injekció kura neki hogy a zsír jobban be tudjon épülni vagy mi..ő nagyon szereti.
huh Lányok! most jól összezavartatok....
úgy látszik mindenki másra "esküszik"
kanüllel vagy kanül nélkül sajna nekem is kell, de lehet zsírtöltés lesz belőle...
Kanüllel arcba..na most képzeld el ezt a kanült a szemed körül. Nem lehet pontos helyre nyomni vele...
(Ezt itt egy francia doki plasztikai sebész mondta nekem , aki töltötte az arcomat)
Video kanüllel
[link]
Szem alatti árokba canullel nagyon rossz..szinte lehetetlen, mert a kanül nagyon hosszú és nem lehet vele tökéletesen látni hova nyomod az anyagot. A kis tűvel viszont halál pontosan oda nyomják ahova akarják. Szem árokba halál pontos helyre kell nyomni..itt egy video a tűvel
[link]
Persze hogy alkalmazzák..(a nem alkalmazást a kanülre értettem a szem árokba )Csak nekem ott egy pici ponton volt töltve az egyik oldalon és ott tűvel nem kanullel csináltak mert csak egy ponton kellett kiemelni..kanüllel az arc csontom mentén töltötték. De csak egy kis részén aztán tűre cserélte.
De igen! Szemároknál is alkalmazzák. Sőt! Van egy ismerős doktornő, aki Juvederm Voluma-val dolgozik a szem alatt.
Igen, én is így látom! A helytelen töltés miatt az anyag puklis, ezért alatta megjelent egy árok. Ennyi.
Így van Szonja! Ráadásul ezen a területen olyan vékony a bőr, hogy, ha nincs megfelelő mélységbe adva -egészen a csonthártyára- akkora hyaluron kékes színnel áttetszik a bőr alatt. Na, az enyém pont ilyen. Azóta már konzultáltam egy másik doktornővel és ő elmondta nekem, hoy bármilyen kevés anyagról is van szó, pl. egy korrekcióról 0.1 ml-vel, akkor is CSAK kanüllel, a legyezőtechnikával szabad odanyúlni!!
Többen kérdeztétek, hogy miért nem mentem vissza MCs-hez zsírfeltöltésre. Hát nagyon vágyom rá! Az utóbbi egy évem azonban olyan volt, hogy se erőm, se időm, se idegzetem nem volt egy ilyen, relatíve nagyobb beavatkozáshoz. Maradt az ebédidős hyaluron. Annak idején MCs is töltött zsírt a szemem alá, de csak korlátozott mennyiségben tudott oda tölteni, mert akkor is volt ott hyaluron. De nagyon szeretnék már vele találkozni.
Hol csináltattad és meddig maradt meg az eredmény?
En úgy tudom hogy kanüllel szabad csak a szem alatt mert ott futhatnak olyan a szemet tápláló erecskek amikbe ha a tű beleszúr eltomődhet es az vaksághoz vezethet..a kanül mivel hajlik elkanyarodik az erek előtt ezert biztonságos.én csak kanüllel engedném.legyezőtechnikával szépen el lehet vele oszlatni es ezzel is mélyre mennek.az izom alá azt hiszem.ketszer volt ilyenem es mindkétszer szép lett szinte semmi nyoma nem volt.
Bocsánat. Én most kifejezetten a juvederm voluma anyagra gondoltam. Amit teljesen mélyre nyomnak...mivel szinte megszilardul a szövetekben .olyan lesz mint egy implantátum.
A többi lágyabb anyagokhoz nem értek.😯😯
Érdemesebb vékonyabb és vastagabb tűt megkülönböztetni, mint a kanül kifejezést használni. A vékonyabb tűvel a bőr felső, tömörebb rétegébe visszük be az anyagot. Ilyenkor kis adagokban, a tűt húzva adjuk be a kívánt anyagot. Az eloszlás gyakran nem egyenletes. Itt az orvos kézügyességének és türelmének nagy szerepe van. Mélyebbre, ahol a bőr lazább, ahová több anyag kell, ott vastagabb tűt választunk. Az anyag itt ritkábban ad “puklit”, jobban eloszlatható.
A kanül egy vastag fém tű, melybe egy hajlékony műanyag csövet lehet vezetni.
Kolbi
Kanullel kevesebb traumát okoz
Kanullel lehet csak szépen elteriteni az anyagot..szem ároknál nem alkalmazzák. Inkább járom csont..ugyan olyan mélyre lehet vele menni..
Szia! Hát én pont fordítva látom, de nem vagyok szakember, csak laikus érdeklődő. :) Szerintem kanüllel pont nem lehet olyan mélyre juttatni az anyagot, hiszen elhajlik, ha bármibe ütközik "útközben". Egy jó kezű orvos tűvel is ugyanolyan szépen tud dolgozni.
Az 'optikailag' fogyott el.... Mivel fölé töltöttek carul, az a rész kipúposodott, emiatt látszik alatta beesettnek. persze azt nem ismerné el, hogy nem jól töltött. A kékes elszíneződés is a rossz töltés eredménye. lehet, h jobb lenne, ha feloldatnád nem? Ez a méreg nem a cián.
Csajok! Elsza.ták a hialuronsavas szemárok feltöltésemet. Elmentem a szokásos feltöltésre, a szokásos doktornőhöz, mivel eljött az ideje. Kb. félévente megyek kicsi töltésre, így soha nem csúnya. Az utóbbi 2-3 alkalommal azonban b.gyke doktornéninek nem akarózott kanüllel csinálni, csak szúrt egy kicsit ide, meg oda a sima tűvel és kész. Kétszer mentem vissza, h korrigálja, mert nem vagyok elégedett. Az csak a kisebbik problémám, h 3! hétig úgy néztem ki, mint akit összevertek. Na most, ilyen a kanüllel nem fordulna elő. Másrészt sima tűvel nem tudta megfelelő mélységbe juttatni az anyagot, ezért tele vagyok jól látható kékes kolbászkákkal a szemem körül. Gyönyörű! Ja, ennek ellenére mindkét belső szemzugom volumenhiányos maradt. És a kedvencem: amikor mosolygok lyuk jelenik meg közvetlenül az orrom melletti vonalban a szem alá betöltött anyag alatt. Mikor erre a második korrekciónál rávilágítottam, akkor azt mondta, h nekem onnan kifogyott a zsír az öregedés következtében!!!! Erre ő potom 45 ezerért töltött nekem oda hialuronsavat, de valahogy még mindig volumenhiányos az a terület és nem szép. Azzal már nem is akartam fárasztani, h nekem tavaly volt zsírfeltöltésem Molnár Csabánál. Ő töltött zsírt az arcomba, ahová szükséges volt és nem gondolom, h 1 év alatt kifogyott volna. Ja, és Kolbitól kérdezném hallott-e már olyanról, h valakinek az öregedés következtében (37vagyok 😊) az orra melletti vonalból fogy le a zsír?? Ez az orr oldalsó kontúrvonalát jelenti, nem a középarcot.
Zsírfeltöltés tartósabb, ezért is javasolják nagyobb volumenpótlásra. Ha ugyanezt hyaluronnal végeznék, rámenne egy komoly arcplasztika ára, aztán tartana 1-2 évig max.
Sziasztok! Nagyon sok hozzászólást visszaolvasva sem találtam tapasztalatot a Newa ránctalanító készülékről. Sajna a krémmánián kívül nem találok véleményeket, van itt valaki esetleg, aki használja és bevált? Köszönöm ha válaszoltok :)
En kollagenhydrolisatot iszom naponta. Izuletek miatt kezdtem (van egy Hallux rigidusom),de latok pozitiv valtozast a kormeimen, hajamon es a boromon is. Korabban szolomagot is szedtem poritva, az is Jo Volt. En ezeket kuraszeruen es inkabb megelozesre hasznalom, azert Lifting hatasuk nincs.😀
....hát nem épp étvágyfokozóként szedném...:-) ..semmi más hatás? Esteleg valakinek van valami pozitív tapasztalata a bőr belülről való eredményes táplálásával kapcsolatban...
Nekem noralux sokat segitett, csak meg orvost nem sikerült a "közelemben" felhajtani. Szegedig nem mennek (noraluxnak ott volt).
Igen, lehet tenyleg csak azonnali hatas volt de nem tartott semeddig... Sajnalom mert annyira biztam ebben. :( A sajat zsirral feltoltes vajon tartos? Az mennyibe kerul? Van esetleg valakinek infoja rola?
Szia. Bocsi, csak most neztem az oldalt. A kezeles nem fajdalmas, talan csak a szaj korul ereztem de egy pillanatig. Nagyon apro tuszuras volt. Ez ha jol ertettem kollagen es vitamin kevereke. Ezt adjak be es 5 alkalommal kene mennem, de mar nem igazan latszik semmi ezert nem tudom menjek-e vagy felesleges...
De jo kepek, es egy kis tudomanyos leiras köszi! Nekem hianypotlo!
További ajánlott fórumok: