Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat Tiszike, JJnew!
Sajnálom ami történt Jutka5455!
😄😃😀
Tudjuk kire gondolsz Tiszike!!!
Úgy hogy nálam Dr Boros a nyerő. Azt ígérte hogy a pici ráncok el tűnnek.
Na most minden eltűnt a szemem körül. És feszes a bőröm. És nem használok szépség programos fotókat meg homályos nem éles képeket...mint egy kedves társunk itt a hoxán. Akinél csodálatosan működőtt bb lézere. Kár hogy csak nála... Na de az életlen szemcsés képek csodákat tesznek...még akkor is ha tiszta folt a bőre...
Én nem ismerem őket. Úgyhogy nem tudok véleményt mondani.
Azt tudom hogy nagyon nagy biznisz a fraxel lézer. Mert csodálatos bőrt ígérnek 2,3 kezelés után. Ebből mindig 5,6 lesz..És soha nem tud olyan eredményt alkotni mind egy co2 vagy erbyum lézer...ami nem annyira nagy biznisz mert ugye csak 1szer mész. És fizetsz.
Én olasz országban voltam dr Eugenio Gandolfi nál lézeren .fraxel. szem körül. Nagy lézer klinikája van.(most Svájcban van a klinika ) A legjobb gépekkel stb..Én egyből erbyumra akartam menni. De ő a fraxelt ajánlotta. Azt mondta 3 alkalom és gyönyörű lesz a bőröm. Kis krém fájdalom csillapító. Aztán az ötödik alkalom után mikor már ott hagytam alkalomankét 250 eurót!!!! Azt mondta. Hát igen itt az erbyum lézer segítene..ami 1 alkalom és 1500euro (csak a szem körül )
Sajnos elvesztette a bizalmàt. És nem mentem soha többet.
Aztán Milánóban is voltam egy hires dokinál aki azt mondta hogy ez más milyen gép bla bla bla..2 alkalom után láttam hogy ugyan az az eredmenyt tudja csak produkálni mint az előző fraxel.
Egyébként bb használ co2 es lézert. Amivel azokat a furcsa ki növeseket szedi le a hegen...
Senkinek nem ajánlom!
Nekem a szemhéjamon lévő tetoválás részbeni eltávolítását, javítását vállalták. NULLA SIKERREL!
Amikor odamentem, az első az volt, hogy be kellett fizetnem 18.000 Ft-ot, úgymond konzultációs díjként.
A konzultáció abból állt, hogy megkérdezte a doktor, hogy miért jöttem és már csinálták is a lézerezést, 2 db. lézer lövést. Nem többet 2 lövést, 30.000 Ft-ért. Az egész nem volt több 10 percnél összesen 48.000 Ft-ot fezettem ki.
Ha egy pici eredménye lett volna, akkor azt mondom nem sajnálom, megérte, de SEMMI!
Varju doktor ezt tudta is, mert mondta az asszisztens nőnek, aki kezelte a lézert (mert nem ő csinálta)hogy nem fehéredett ki a bőr, nem lesz jó, még kellene lövés, de az asszisztens nő szerint nem kellett, ebben maradtak.
Én az egészből nem éreztem semmit, fájdalom csillapítás nélkül. A szememre nem tettek védőt sem belülre, sem kivülre, olyan volt az egész, mint egy színjáték. Nagyon becsapva érzem magam.
Szerintem az orvos is érezte, hogy ez kevés, amit értem tettek, így a lábamon lévő hajszálereket kezdte firtatni, hogy rendbe tudják rakni, egy másik alkalommal, de én nem ezért mentem.
Senki ne menjen hozzájuk!
Jónak látszik. Ír az én kezelésemrol is. Az enyém sérüléssel járó ablativ kezelés volt..co2-erbyum szkanneres lézerrel volt. De úgy látom ő is nagyon nyomja hogy mennyivel jobb a frakcionált lézer.
Szerintem egy sérüléssel járó ablativ lézerhez nagyon nagy gyakorlat kell...
Itt ír a lézerrol
Sziasztok!
És a Dr. Derm?
Ők is lézerben utaznak.
Varju Gábort sokan dícsérik.
Tudtok valamit róluk?
Megkerestem
dr. Schmelás Attilát Pécsett.
A leírtak és az eredmény alapján én azt gondolom hogy jó a fraxel lézere. Sajnos nehéz találni megfelelőt.
Érzéstelenitő injekcióval csinálta. Nem gyenge lézer mint pl. amit BB használ..ami csak arra jó hogy fel frissítse egy kicsit a bőrt.
Nekem senki nem ír? :(
A frakcionált lézert még be merném vállalni, a sima C02-t, már nem, kit ajánlanátok, aki érti is a dolgát?
4 hónap volt hogy már semmit se volt rózsaszín. Alsó szemhéjon egy picit hamarabb elmúlt..felsőn kicsit tovább tartott. Lehet hogy a szemhéjplasztika miatt is..de a fenti szemhéjon nem volt zavaró. Olyan mint ha rózsaszín szemhéj festéket használnál..
Alul meg korrektort tettem. Tökéletesen el fedett mindent..
Egész arcon biztos húzósabb..
A doki saját magán is meg csinálta.egész arc..gyönyörű bőre van.
Többen mentek hozzá a hoxárol. Sokat el küldött. Hogy nem csinálja meg..Nemtudom mitől függ. De az tuti hogy nem a lóvéra hajt..mert akkor mindenkinek meg csinálná
Biztos attól is függ mit szeretnél el tüntetni..pórusok ráncok foltok..
Én a ráncokat szerettem volna..az sikerült.
Az én kezelésem nagyon agresszív volt..de már meg untam a sok sikertelen kezelést .hogy igergetik 2,3 kezelés. Aztán 5,6..aztán a tizedkinél rá jössz hogy semmi nem történt...na én így voltam.
Természetesen nem okoskolbasz technikájáról beszélek..
Na azért ennél nagyobb pörgésre számítottam a témával kapcsolatban! :)
Priviben is küldhettek neveket/ ajánlásokat.Olyan dokit keresek aki minél több módszert alkalmaz, és ki tudom/tudja választani a számomra legmegfelelőbb kezelést. Köszi