Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Örülünk, hogy elégedett vagy!:)
milyen márkájú anyaggal töltött?
Sziasztok! Tudnátok ajánlani számomra egy jó orvost hialuronos feltöltésre? Aki jó anyaggal dolgozik és árban is elfogadható?
Valami hasonlóban gondolkodom, ez nagyon tetszik:
Gondolkodom még a FRAXEL Dual 1550/1927 lézeres kezelésen is. Esetleg van valakinek ezzel a géppel tapasztalata? Hívtam a klinikát, 150e az első alkalom, majd talán 100e, és így tovább 40e-ig. Szerintetek megéri?
Köszönöm!
Köszi szépen, vaarenyka, tiszike, nektek is! :)
Örülök, ha tudok valami hasznosat/érdekeset mondani, sose lehet tudni, hogy kinek milyen infó jön jól. :)
Most például azt olvastam, hogy a botox hatása 30 %-kal is tovább tarthat, ha sok cinket szedtek.
Sok hollywoodi színész szerződésben benne van, hogy nem botoxoltathatnak, mert akkor nem elég kifejező a mimika és így nem kapnak munkát, illetve kirúghatják őket... Casting ügynökök panaszkodnak, hogy alig találnak olyan színésznőt (illetve lassan színészt se), aki fel tudja húzni a szemöldökét stb.
A színészek ezért botox light-ot (baby botox) szoktak kérni, hogy káposzta és kecske is, de a hatás csak kb. 3 hónapig tart a szokásos 5 helyett.
Az orvosok egy új receptköteles tablettával hosszbbítják a hatást: Zytaze. Cink és fitáz (phytase) enzim kombinációja, ami a fitátokat bontja (phytate)amik a cink felszívódását ronthatják.
Ahhoz, hogy a botox hatásos legyen, a méregmolekuláknak cinkhez (is?) kell kötődni a testben. 5 nappal a botox injekció előtt kell szedni, ezáltal jóval több tud felszívódni, ami hosszabb hatást eredményez.
Egy kettős vak teszt során kiderült, hogy 30 %-kal tovább tartott a botox, ha 4 nappal előtte elkezdték szedni ezt a tablettát.
Egy próbát megér sima szerves cinket szedni. Ártani nem fog, és hátha... :)
Szia ismét köztünk :)))
Pár betűd változott, de a lényeg:
a tartalom és a stílus maradt!:)
Élmény olvasni!
Sziasztok, egészen új vagyok itt, és egészen zavarban. Milyen kezelést ajánlotok, ha nincsenek ráncaim, csak nagyon laza a kötőszövetem, és lassan szomorú kutyafejem kezd lenni. A műtét korai lenne, meg félek is tőle. Ha 4-5 évig kitart, az már jó.
A HIFU mindenképp nagy semmi?
Köszi a segítséget!
Teljesen igazad van...
Én megcsináltattam a szemhéjplasztikat..szikevel (felul) és co2 erbium lézerrel ránctalanítás szemkörnyék.Plusz járom iv ki emelés.(voluma juvederm ) .plusz botox.
Ezek csak igy együttesen lettek tökéletesek..és imádom.
Az arckarakteredtől, a volumenvesztéstől és a nasolabiális redő mélységétől függ, de alapvetően igen.
A járomív töltésével több problémát lehet kezelni, az egész arc látványosan megfiatalodik. Szóval érdemes szerintem erre kicsit többet áldozni. A magas, telt, határozottan kidomborodó járomív a fiatalság egyik legfontosabb jele(Ogee Curve). Ez az, ami idővel ellaposodik, "lecsúszik", és mélyíti, "nyomja le" a nasolabiális redőt. Amúgy ez utóbbit nem kell teljesen eltüntetni, hiszen a kisbabáknak is van. :)A száj körüli "zárójel" mérséklése, eltüntetése itt a cél elsősorban. Ha jók a szövetek, akkor szinte implantátumszerűen lehet használni a töltőanyagokat és ezek valóban tartósabbak.
Mindig az a kérdés, hogy mi a cél (az anyagi korlátokon kívül, persze).
Itt is sokszor volt már róla szó, hogy ha az arc egy részéhez hozzányúlunk, akkor az kívánja, hogy máshol is javítsunk. Tehát ha pl. feltöltik a járomívet, aztán kapsz egy kicsit a nasolabiálisba, de akkor nem árt adni egykicsit az ajkakba, esetleg az állba vagy a száj alatti mélyülő árokba, akkor meg jön, hogy fura a szarkalaábas szem ehhez a megfiatalodott közép-és alsó arcrészhez, akkor mehet oda egy kis botox, de akkor emelni is kéne a szemöldökön, oda is egy szuri... Egy jó orcossal ki kell alakítani, hogy a rendelkezésre álló keretből mit kéne megcsinálni úgy, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőled. Különben a kezelés után nem leszel elégedett azzal, amit a tükörben látsz.
Mindig jó óvatos tempóban haladni, mert sokkal könnyebb hozzátölteni, ha kevés (a szurkálások utáni napok duzzanatának elmúltával derül ki, hogy úgy tetszett magának, amilyen a duzzanattal együtt volt), mint hialuronidázzal eltüntetni az anyagot. Ez azért se jó, mert sajna a saját hialuron savadat is bontani fogja, nemcsak a bevittet és ezáltal mélyedés alakulhat ki.
A lényeg: én inkább gyűjtenék egy alaposabb feltöltésre, mert csak az első alkalom kerül jóval többe, egyszer kell jól megcsinálni, utána a szinten tartás más nem olyan vészes. És persze nagyon jól válassz orvost, mert mint mindig, itt is a legtöbb azon múlik, hogy kinek a kezei közé kerülsz. :)
Szia Vaarenyka, nekem a nasolabialisbe ment picit nagyobb mennyiség, mint neked, mindez áprilisban volt egy éve. Nem napoztattam, nem szaunáztam, ha megnyomkodom kicsit érezhető még mindig. Meg voltam vele elégedve, nem lett majom arcom, de nem biztos, hogy töltetném ismét. BB látta januárban (nem ő csinálta) és azt mondta szépen lett feltöltve, mert természetes maradt.
Nekem is első körben az orcába javasolták, ami a nevető ráncot is megemeli, de oda dupla töltőanyag kellett volna. Így maradtam az olcsóbb megoldásnál.
Kopogtatok.
1 ml Juvederm volumát oszlattunk el.Nazolabiálisban a legtöbb, volt egy mérges ráncom,egy pici az ajakba is ment,mert BB ràbeszèlt.Nekem tetszik, mert a fényképezőgép nem azt "látja",amit eddig.Hogy ez hosszú távon is megoldás-e, az infók ismeretében kérdéses.
Fotó a szemhéjas naplómban becsekkolás után rendelkezésre áll :)
Gondolkodtam én is a szálbehúzáson.Ameddig olvasásban eljutottam itt az elejétől, az sem egyèrtelmű siker (legalább is az FTC).Ha valakinek ezzel kapcsolatban van friss infója (akár egy hsz. száma, amit nem olvastam), kèrem,ne habozzon megosztani velem.
Szívesen! :)
A töltéssel kapcsolatban: csak a nasolabiálisba adtak hialuronsavat? Meg vagy elégedve az eredménnyel? Csak azért kérdezem, mert ilyenkor általában a járomívbe (vagy elsősorban oda) töltenek pótolva a hiányzó volument, így az okot szüntetik meg, mert ez megemeli a középarcot, ami sokkal szebb, fiatalosabb arcot eredményez. Ha ez nem elég, akkor a következményt azaz a nasolabiális redőt is kezelik. Ha önmagában, csak a nasolabiális redőt töltik, kevésbé szokott szép lenni az eredmény, illetve arra kell vigyázni, hogy ne töltsenek túl sokat, mert könnyen majomszerűvé (domborúvá)válik a szájkörnyék.
Szia!
Alapvetően az extrém magas hő nem jó a szépségnek. Már a mostani 35 C is fokozott szabadgyök terhelést jelent, illetve a hő önmagában, UV nélkül is stimulálhatja a melanociták pigmenttermelését, ami a hiperpigmentációt ronthatja.
Én a szolit is hanyagolnám sok más szempontból is - most nem ragoznám, hogy milyen turbó sebességben öregíted, rongálod a bőröd vele. Számomra rejtély, hogy bár foglalkoztat az öregedés, zavarnak a jelei, mégis az a kérdésed a hialuronsavas töltés után, hogy hogyan öregítsd magad tovább aktívan, de szerencsére nem vagyunk egyformák. :)
Minden fokozza a hialuronsav lebomlását, ami növeli az anyagcserét(intenzív sport pl.), illetve ha jó vérellátású, mozgékony helyen van a töltőanyag (pl. száj).
Ha nem szeretnél a szoliról és a szaunáról lemondani, akkor aszerint csökkentsd a gyakoriságot, hogy mennyi pénzed van sűrűbben töltésre járni, illetve az ezek következtében gyorsított öregedés mennyire fog zavarni, s hogy győzöd majd anyagilag az egyéb kezeléseket.
Kérdezd meg az orvosodat(
Kolbi