Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
ÉN IS CSAK SULIIDŐSZAK UTÁN,AZAZ NYÁRON TUDOK MAJD MENNI,MIVEL ISKOLA VAN,ÉS NEM AKAROK HÓLYAGOKKAL MUTATKOZNI.AKIK CRYORA JÁRNAK AZOK HOGY OLDJÁK MEG A MUNKÁJUKAT PÉLDÁUL?
SZÓVAL 2 HÓNAP ELÉG AZ ELTÁVOLÍTÁSRA ÉS A TELJES GYÓGYULÁSRA???SOS ÍRJATOK LÉCCI,MERT MÁR HÁNYOK MAGAMTÓL:(
Sziasztok!
Én is február 10-én megyek cryora, csak már másodszor. És nem is anyajegy ügyben, hanem 1 kis heget fagyasztunk, ami egy kb 2 és fél évvel ezelőtti szikés anyajegylevétel eredménye...Végre úgy tűnik szép lesz az is! :) 20-án voltam először,a hólyag kb 6 napig volt nekem, aztán elkezdett leszáradni, és még most is van valami maradvány a bőrömön. Nincs köztetek valaki, aki szintén heget kezeltetett? Kíváncsi lennék az ilyen jellegű tapasztalatokra.
Üdv: Nick
Szerintetek mikor menjek el a kezelésre?
Várjak nyári szünetig? Mert már annyira mennék!
Csak azért kérdezem, mert suliba meg nem akarok gáz fejjel menni, értitek. Szóval ezek a cryo utáni hólyagok vagy mik, hogy néznek ki? Nagyon feltűnő és észrevehető?
Szike: csak akkor éljetek ezzel a lehetőséggel, ha az anyajegyet csak így lehet eltávolítani. Nekem hármat szedtek le. CSÚNYA.
Lézer: soha ne éljetek vele. 1cmes anyajegyemből 5,5 cm es heg lett. elvileg profi orvosnál. CSÚNYA.
Cryo: ez az egy amiben megbízom. 41-et távolítottak így el. az eredmény még nem látszik még vissza van 2-3 kezelés. de bizakodó vagyok.
ezek a személyes tapasztalataim
Na Lányok Fiúk!
Sztem belevágok a cryoba! Kis segitség kéne, telefonon kell bejeltkezni, és mennyi pénz szükséges, vmi 5 ezer is van vagy mi....nagyon megköszönném, hogy aki már volt, annak mi volt. mennyit tüntetett el, valamint ér-e vmit, stb....köszi szépen!
huh ezt privátban szerettem volna lillnek elküldeni de ha vki tudna esetleg segiteni Nekem azt megköszönném!! üdv Nektek
Laura
Szia! Most olvastam el amit irtál,igaz hogy már majdnem egy éve de én most bukkantam erre az oldalra és lenne pár kérdésem hozzád,remélem nembaj!
Nekem a mellkasomnál van egy anyajegy kb akkora mint egy borsószem fele és kidudorodik.
Lézerrel szeretném leszedetni de nemtudom,hogy ez megoldható-e?! A lézeres leszedés miből állna,mennyi idő??
Tudnál esetleg javasolni vmi jó helyet ahol ez végrehajtható? Megköszönném ha válaszolnál!
Üdv.Laura
Szia!
Én Miskolcon vetettem le a Semmelweis kórházba...a plasztikai sebész nevét elküldöm neked...nem tudom mennyibe kerül,mert ismerős az orvos...de nagyon szép munkát végez...egyáltalán nem fáj,és a heg is minimális...és nem kötözködik,ha le akarod vetetni,leveszi.
én félek ettől!!!!!!!!!!!!
rémálom de meg kell tenni 1x!!!!!!!!!!!!
Anyajegy eltávolítás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
punk-tum!!!!!
Szia!
Meg tudnád mondani, hogy kinél és hol voltál? Milyen anyajegyet vetettél le, festékes, kidudorodó vagy sima? Mennyibe került? Én is Miskolc környéki vagyok, és én is a nyakamról szeretnék levetetni párat, de tanácstalan vagyok, hogy hova menjek.
sziasztok. 18 éves kor felett mennyibe kerül egy anyajegy leszedetése?
köszönöm
Sziasztok!
Nekem is van sajnos elég sok anyajegyem, az arcomon is kb. 10-15 db. Nem túl feltűnő, ám engem mégis idegesít, nem szeretem. Épp ezért gondolkozok a levételen. Mindenképp elmegyek, de ezt csak a nyári szünetre hagyom. Hallottam erről a cryoról. Nos, szerintetek az arcomon levőket ellehetne ezzel tűntetni? Tényleg nem marad semmi nyoma? Mégis mennyibe kerülne és hányat távolít el kb. 1 perc alatt? Az arcommal kezdeném, utána még a hátamról is szedetnék le pár nagyobbat. Ajánlatos előtte a bőrgyógyászt megkérdezni? Olvastam valahol, hogy 18 év alatt ingyen is leszednek, ez igaz? Mivel még csak közel egy év múlva leszek 18.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Nekem is van egy anyajegyem ami az utóbbi hetekben megváltozott, szemölcsszerűvé vált. Szeretném megnézetni. Van valakinek tapasztalata a Mária utcai Bőrkilinikáról. Oda szeretnék menni.
Vagy más jó hely......??
Sziasztok!!
Nekem leműtötték az anyja jegyet a nyakamon,egy miskolci plasztikai sebész csinálta,teljesen abszolút elégedett voltam vele...,nagyon kis heg maradt..most fogja megmüteni a maradék kettőt:D
Annyira nem gáz az a szike...
értem én, hogy ilyen aggódós típus vagy..
egyrészről ez érthető.., másrészt viszont
a szike is lehet ugyanolyan veszélyes, mint
a lézer.. különbség csak az, hogy szikésen mindenképp rosszabb lesz.. nekem az a 2, amit kivágtak, 4 év óta csak egyre csúnyább a helye..
( nem mellékesen az egyik elkezdett visszanőni..)
a lézeres, meg már most egy hónap után is szinte alig látszik...
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?