Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
értem. sajna én nem tudok ebben segíteni, én nem kenem semmivel, anélkül is egész jól gyógyul:)
szerintem kérdezd meg a dokit aki 'kaszabol'. :)
és ne izgulj, minden rendben lesz!
Sziasztok! Még mindig szükségem lenne arra, hogy tanácsoljatok nekem néhány "csodakenőcsöt". Kedden megyek műtétre, az arcomról szednek le egy anyajegyet, és szeretném ha a heg szépen gyógyulna. Már rémálmaim vannak a műtéttel kapcsolatban...
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Tervezgetem, hogy megszabadulok néhány anyajgyemtől, de erősen keloid hajlamom van. Ez azt jelenti nagyon csúnyán hegesednek a sebeim. Arra gondoltam kipróbálnám a lézeres anyajegy eltávolítást, de szétnézve a neten igen melepődtem, hogy egyetlen kis anyajegyért elkérhetnek akár 33 ezer forintot is.
Ha valki tudna nekem ajánlani megbizható és relative olcsóbb rendelőt azt megköszönném.
Angi
Szia! Köszönöm a biztatatást :)Most olvasom, hogy veled mitörtént, kitartást , jobbulást , kívánok neked! Pihenj sokat! Vigyázz magadra!
Móni
szia! szerintem majd a doki megmondja, hogy mi az amit feltétlenül le kell szedni, mi az amit ajánlott, és mi az amivel nem kell foglalkozni.
előre ne félj tőle, biztos nagyon szépen meg fogják csinálni!
én ma voltam az onkológiai intézetben, 2 anyajegyemet szedték le, nagyon gyorsan ment, és mindenki borzasztó kedves volt (talán már túlságosan is, meg is lepődtem).
szóval hajrá!!
Sziasztok!
27-én megyek megnézetni az anyajegyeimet, elég sook van sajnos, nagyon betojtam most. Minden nagy anyajegyet leszednek ?
nekem is van az arcomon , szerintem ott biztos leszednek párat, most az a parám, hogy csúnya marad a helye, de ha kell inkább szedjék le, mint később baj legyen.
nekem is picikék voltak és nem kiállók, múlt szombaton vették le, köv. csütörtökön már meg se mondtad volna, hogy volt előtte ott vmi :o)).
ha nem veszélyesek, csak neked nem tetszenek, akkor én mindenképpen a lézert javasolnám, mert hát mégiscsak az arcodról van szó. persze a doki úgyis látja majd, hogy mit szabad lézerrel, nekem mind a 3at lehetett..
árban kb 6ezer ft-tól, ami nem olcsó tényleg, de ha az ember arcán csinálják.. fontos, hogy szép munkát végezzenek :o)
szerintem nem attól van problémád, hogy nincs anyajegyed. elvégre az anyajegy egy zárt dolog, azon nem jön ki semmi.
de amúgy olvastam valami könyvet, ami a szervezet túlsavasodásának káros hatásait taglalta, s az is azt mondta, hogy ha az emberen túl sok anyajegy van, az a szervezet savasságának egyik jele. (ahhoz hasonlította mint amikor a banán "érik" és egyre több barna folt lesz rajta)
szóval szerintem az anyajegy maximum a sok méreganyag egy tünete, de nem az anyajegy hiánya a probléma okozója...
Sziasztok!
Én sztk-ban, sebészeten voltam múlthéten egy anyajegy-eltávolításon. Elég nagy volt, így a vágás kb 5-6 m-es lett, 6 öltéssel. :-) De minden okés volt (szövettan is), szépen gyógyul. Ha belegondolok, hogy izgultam... feleslegesen.
Hajrá mindenkinek! :-)
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy valaki volt már a Honvéd kórházba anyajegyeket levetetni?Valakinek van tapasztalata , jó vagy rossz?
Szia!
Ha azokat az anyjegyeket levetetnéd,nem maradna nagy helye,azok még nem olyan nagyok,ha nem zavarnak nem muszáj levetetni,én csak azért vetettem le mert esztétikailag zavaró helyen voltak és nagyobbak is,meg nagyon kiálltak,nem a bőrrel egy magasságban voltak!Ha nem is veteted le legalább évente egyszer nézesd át mind!A hasamról én se akartam levetetni,még tetszett is az elhelyezkedése,csak 2mm-es volt,de sajna pont abba találtak valami elváltozást!:(Csak gondold meg aztán,írj,hogy hogyan döntöttél!
szia!
két nagyobb anyajegyem van, ami sötét is, az egyik a karomon, a másik a derekamnál a hátamon. ezekre mondta a doki, hogy "felajánlja, hogy leveszi". úgy hangzott, hogy nem muszáj, csak hű de rendesek, hogy leveszik. többi, kisebb anyajegyet csak részben nézte meg (nem mindet), azokra nem mondott semmit. (lehet, hogy nem is mindegyik anyajegy, hanem valami más, mondott valami szakszót, de nem jegyeztem meg).
az egyik anyajegy 6mm, a másik 9mm, nem tudom, hogy ez nagynak vagy kicsinek számít-e. még gondolkodom rajta, hogy elmenjek-e tényleg hétfőn, vagy majd későbbi időpontra halasszam...
Szia!
Szívesen!:)Mi volt a bőrgyógyásznál?Mit mondott?
Jobb legalább évente ellenőriztetni,fő a biztonság!Ahová először jártam bőrdokihoz egyszer a rendelés végén mentem és velem is sietett,csak egy-kettőt nézett meg és nem is az egészet,semmit nem talált!Egy hétre rá mentem el Zegre bőrdokihoz ott meg kettő bőrgyógyász is megnézte a hasamon levő anyajegyet,mert egyből láttak rajt elváltozást!Szerencsére jó indulatú volt!:)
Szia!
Igen,3 anyajegyet szedtek le a hátamról,a legnagyobb 2 cm-es volt,a ball vállam alatt,szintén egy a hátam közepén és egy pici a melltartómnál zavart!A 2 cm-eset 3 varattal varták össze,minél kisebb annál kevesebb varat kell bele!Mikor bementem a rendelőbe,egyből lefektettek a műtőágyra érzéstelenítették helyileg mind a hármat,és olyan hamar leszedték,hogy észre se vettem!A dokim aranyos volt,végig beszélgetett velem!Picit vártam,hogy nem e vérzik és hazaküldtek!A varattszedés rá 1 hétre volt, én nem kenegettem kenőccsel,de a mostaniakat szeretném,mert lehet úgy szebben gyógyul!Meglátni a hátamon,de még mindig jobban tetszik,mint akinek lézerezték,láttam olyan anyajegyet és nem volt valami biztató!Nem kell félni tőle!Viszont miután leszedték és leragasztják pár napig nem szabad,hogy víz érje,de majd a doki úgy is elmondja!
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?