Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anyajegy eltávolítás fórum

Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
2008. nov. 16. 08:02
mellesleg lesz még rajtad heg, csíkok és minden egyéb(ha szülsz egy kisbabát), amellett ezek a pici dolgok fel sem tűnnek:)
762. kisfelhő20 (válaszként erre: 761. - FeketeDália)
2008. nov. 16. 07:58
szerintem a hegek miatt ne aggódj, az én meglátásom szerint még mindig szebb mint amiket levetetünk... bnőm arcán is volt elég nagy valami, levették és tök olyan a helye mint az én 2éves koromban elkapart bárányhimlőmé... ami szinte mindenkinek van. Ha megtalálod életed szerelmét ,hidd el ő nem fogja kérdezgetni mik azok a hegek... :)
2008. nov. 15. 22:11
Hali, remélem tényleg csak 1 pattanásnyi helye lesz, mert amit levetetek az arcomról kb. akkora mint 1 gombostűfej csak kidudorodik.Mit ne mondjak már 3at sebészileg levettek még 11 éves voltam,de az egyik pont a mellem között volt,szép a heg de azért látszik.Mindig attól félek ha 1 fiúval összejönnék majd kérdezgeti mi ez a sok heg rajtam?Ezen gondolkozott már valaki?Mert én olyan cikinek érzem.:((
2008. nov. 15. 00:43
Hali, én nekem volt egy lézeres eltávolításom, elvileg 1 hétig kellett volna tapaszt hordanom rajta, és kenegetni egy krémmel alatta, de nem voltam hajlandó úgy megjelenni, és tapasz nélkül jártam. Olyan seb lett rajta mintha pattanás lett volna. Eltűnt azóta, csak kozmetikus látja a helyét.Egyébként van egy nagyob anyajegy is az arcomon, amit elvileg csak sebészi beavatkozással lehetne eltávolítani, de az a bőrgyógyász azt mondta, a heg nagyobb lenne, mint maga az anyajegy. Azért jobb betartani az előírásokat. Én azt mondom jobb elmenni magánba, főleg, ha arcról van szó, mert lehet hogy máshol vágtak volna, és nem lézerrel.
2008. nov. 14. 23:36
Úgy néz ki kedden megyek lézeres anyajegy eltávolításra többek közt az arcomról.Csakhogy suli van,nem zárkózhatok be míg be nem gyógyul,remélem nem lesz durva a helye.Valakinek vmi tapasztalat erről?Muszály leragasztani vagy beszórni vmi-vel?Kicsit beijedtem,de már túl akarok lenni rajta mert egyre jobban idegesít az az "izé"!
758. anyeszka76 (válaszként erre: 752. - Holy4)
2008. nov. 14. 19:18
Szia, szerintem 3-al számolj.
757. anyeszka76 (válaszként erre: 753. - Kisfelhő20)
2008. nov. 14. 19:16

Sziasztok, már, mint írtam az első kezelésen vagyok túl. Már kezdenek a varacskák leesni. Egy sajnos nem elég nekik. Ami bizalomkeltő, hogy pl egy fél centis feketének a 2/3-a eltűnt, és világosabb is.

Nekem nem nagyok, de én úgy gondolom, hogy talán nem is a szélessége számít, hanem hogy milyen mélyen van. 5-6 belefér egy percbe. Én is reménykedtem, hogy egy elég lesz némelyiknek, de sajnos a mi kis jegyecskéink nehezen akarnak minket elhagyni.

Én úgy számolom, hogy max 40.000-lesz, de az egyénfüggő.

Sok sikert mindenkinek a cryo-hoz!!!!

756. kisfelhő20 (válaszként erre: 754. - Holy4)
2008. nov. 14. 18:55
Köszike, majd lesem az üzid. Sok sikert:)
755. ezüst
2008. nov. 14. 18:25
Sziasztok.segitséget szeretnék kérni anyajegy levétel ügyben,nekem a szemöldököm alatt van közel a szemhéjhoz és nem tudom hogy a sebészeti vagy a lézeres lenne jobb és azt sem tudom hogy hova menjek,ha valaki tuna segiteni azt nagyon megköszönöm.
754. Holy4 (válaszként erre: 753. - Kisfelhő20)
2008. nov. 14. 18:01

Én jövő héten megyek,u.h amit tudok elmondok majd.

De fel is hívhatod őket,nagyon készségesek.

2008. nov. 14. 16:03
sziasztok! én most voltam bőrgyógynál, csak ránézett az anyajegyeimre, és közölte nincs gond,majd "intett egy csá-t". rettegve mentem mert több vérzik néha van amit ameltartó dörzsöl stb. kb6van ami szerintem elég rossz állapotban van. elég messze lakom pestől meg picibabám van akinek nehéz olyan embert szereznem aki vigyáz rá míg utazgatom de ha ott tényleg kivizsgálják mielőtt eltávolítják akkor mindenképp megyek.//CRYO// szeretném tudni, hogy akkor mien díjak is vannak? ahogy itt olvastam 5000a vizsgálat hogy meiken szabad elvégezni. akkor percenként 3000 a lézer. és utána? meikkel kell többször visszamenni kezelésre? a nagyobbaknál? nekem nem nagyok, akkor lehet megúszom egy kezelésel? nagyon megköszönném ha valaki tájékoztatana!
752. Holy4 (válaszként erre: 751. - Anyeszka76)
2008. nov. 13. 10:07

Köszi a választ!

Azóta beszéltem velük.

Remélem minden ok lesz.Te voltál már?Ha igen mi a tapasztalat?Azt mondta az ember akivel beszéltem,h rovarcsípés szerű érzés ahogy csinálják.

A nagyobb daraboknak hány kezelés kell?

751. anyeszka76 (válaszként erre: 748. - Holy4)
2008. nov. 12. 19:38

Holy4-nek üzenem, hogy én tavasszal voltam rendes bőrgyőgyon. Ott megnézettem, az eszköz uaz, mint a cryon.

Ha előtte csináltatsz bőrgyógyon vizsgálatot, és viszel papírt róla, azt elfogadják.

2008. nov. 12. 19:32

Sziasztok,

aki már átesett cryo kezelésen: az normális, hogy 1 hét után feketébbek, mint előtte?

749. Danee
2008. nov. 11. 07:25

1. bőrgyógyász is egyben

2. biztos mivel előtte megnézi :)

3. simán, bár azt a doki dönti el hogy mehet e

4. egyáltalán nem fáj, nem kell érzéstelenítő

748. Holy4 (válaszként erre: 743. - Anyeszka76)
2008. nov. 9. 19:29

Szia!

Azt szeretném kérdezni,és a többiektől akik átestek Cryo kezelésen,hogy:

1.bőrgyógyász nézi e át az anyajegyeket,mert én a honlapon egy sebész doktor önéletrajzát olvastam.

2.mennyire szakszerűek(biztosan csak azt veszik e le amit szabad)?

3.le tudnak e fagyasztani nagyobb,kb 1-2cm-es anyajegyeket is?

4.mennyire fájdalmas?Azt gondolom hogy a fagyasztás olyan érzés lehet mint az égetés.Azért az előtt kellene érzéstelenítő.

Köszönöm a válaszokat!

2008. nov. 8. 19:24
Van valakinek fényképe végleges eredményről Cryo kezelés után?
2008. nov. 8. 19:23
Sajnos Bp-en van, és Szentendrén.
2008. nov. 8. 11:05
Hát nekem is jól jönne a cryo kezelés,de sajna elég messze lakok Pesttől,főleg ha többször kéne elmenni. Esetleg van máshol is az országban,Jász-Nagykun vagy Heves megye környékén?
2008. nov. 8. 10:29

sziasztok!

Vetette le őket már valaki lézerrel? Elég egy kezelés hozzá?

743. anyeszka76 (válaszként erre: 742. - Ultras)
2008. nov. 8. 07:07

Cryo: a lényeg capricornio leírásában benne van.

Én 2 napja estem át az elsőn. Az eljárás lényege, hogy lefagyasztják az anyajegyeket, pigmentfoltokat stb. Ott helyben kijejölöd, hogy melyiket szeretnéd.

3000 Ft/perc. Nekem 4 perc alatt 37-et fagyasztott le /itthon megszámoltam/. A kezelés után bepirosodik és kicsit bevarasodik, majd leesik a bőr felső rétege. Több kezelés az biztos, hogy kell. Még csak izgulok, hogyan reagál majd rá. Elvileg teljesen nyom nélküli marad, de a kezelés időszakában nem túl szép látvány. Ha 3x megy az ember kezelésre, akkor 6 hétig tutira varas, hámlós stb leszel. Amúgy lehet vele zuhanyozni is, csak elkaparni nem szabad. Ennyi db-nál, ha utána számolsz, kb 50.000- + attól függ hol laksz, annyiszor el kell menni. Egy pár nap múlva tudok többet írni, hogyan alakulnak. Olvastam azt is, hogy van ami egy kezelés után elmúlik, de én ebben csak reménykedem.

742. ultras (válaszként erre: 738. - Anyeszka76)
2008. nov. 7. 19:56
cryo kezelés? nemtudnál irni vmi konkrétumokat?:)
741. PRyka (válaszként erre: 740. - Adtorres)
2008. nov. 7. 17:42

Ne félj, nem lesz semmi gond. Én sebésszel egyáltalán nem akartam, bőrgyógyász csippenteni akarta, így engem totál elijesztettek, ezért választottam a lézerest, 10 perc volt,nem kellett varratszedésre se mennem, csak ellenőrzésre.

Milyen komplikáció? Semmi gond nem lesz, ne aggódj :) Gondolj arra hogy túl leszel rajta és nem lesz ott semmi és szép lesz :-)

740. Adtorres (válaszként erre: 739. - PRyka)
2008. nov. 7. 16:12
Tudom de már időpont is lett egyeztetve. Csak annyi hogy ez kockázatosabb mint egy normális? Több időt vesz igénybe? És komplikáció is felmerülhet?
739. PRyka (válaszként erre: 737. - Adtorres)
2008. nov. 7. 15:02

Szia!

Ezért jó a lézeres, mivel lézerrel elsüti az ereket így nem fog annyira vérezni....

Nekem májusban vettek le elég nagy anyajegyet, és elküldték szövettanra, szerencsére jó. Bár ha időjárás változás van érdekes mód nem fáj csak olyan érdekes érzés jön elő.

Nekem a helye olyan rózsaszínes, halvány színe van, észrevehető, de a hajam eltakarja, mivel a halántékomról szedték le.

738. anyeszka76 (válaszként erre: 716. - Capricornio)
2008. nov. 7. 12:27

Szia,

nekem megvolt az első kezelésem, szóval még nem tudom igazából milyen lesz a végeredmény.

Ami érdekelne, hogy az átmeneti barnás folt mennyire átmeneti?

Köszi előre is a választ.

2008. nov. 6. 18:09
Figyi nekem van3 anyajegyem mind a három a nyaki ütőérnél és le fogják venni(sebészeti úton)és félek h v mi erős vérzés keletkezik és naon félek
736. Fakabát (válaszként erre: 321. - 7de797a332)
2008. nov. 4. 15:10
Én is voltam a Liszkay-nál fel sem állt a székéből nekem kellett lehajolnom hogy megnézze a fejemen, pontosabban a nyakamon levő anyajegyet. Csak úgy rápillantott,közben a hajam lecsúszott, hát nem vagyok megnyugodva, hogy alapos volt. Az igaz, hogy hozzá lehet leggyorsabban bejutni. Lehet, hogy nem véletlen?
735. ultras (válaszként erre: 734. - Danee)
2008. okt. 30. 20:02
én csak annyit kérdeznék hogy megérte-e, és h mennyibe fájt! és reménykedek h nem csak 1 reklám ember vagy:)
734. Danee
2008. okt. 30. 15:03
Hello. Én már voltam párszor cryo kezelésen. Nem kell félni tőle! Ha érdekel valakit, kérdezzen nyugodtan :)
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook