Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Yomanda szió
nagyon ügyi vagy....örülök hogy te is meglettél:)))
vigyázz magadra
kezd kihalni ez a fórum:((((
na mindegy remélem azért jól vagytok....
vigyázzatok magatokra
örülök, hogy te megvagy Kyra16...és a többiek?? remélem azért nem írtok mert már annyira jól vagytok ha így van annak örülnék:))
szép estét nektek....
vigyázzatok magatokra
huhh...képzeljétek...ma nézegettem iylen kalkulátorokat...és nekem 63kg-nak kéne lennem...áá....ez nem lehet....én most vok 57 és már ezt is soknak látom:((
szép estét vigyázzatok magatokra....egyébként hogy álltok???
Sziasztok;)
Igen, biztos segít, ha elmondhatom valakinek, mégha nem is személyesen. De talán így könnyebb is:) Nagyon sokat gondolkodtam, mi lehet a kiváltó oka ennek az egésznek, de mindmáig nem tudnám biztosan megnevezni a konkrét okát:(
Szép álmokat Mindenkinek;)
Lilienn
szia..örülök,hogy azért rólad is lehet hallani:)
Én most szerencsére jobb időszakot élek..remélem így lesz ez még sokáig....és remélem mindne itt lévővel:)
Neked is hajrá:)
puszi és vigyázz magdra
szióka!!!
szerintem az segít ha kiírod magadból....szerinted mért estél bele ebbe a betegségbe??És amikor jobb időszakod volt, miért lehetett??Ha gondolod írhatod privibe is....
vigyázz magadra:)
Szia!!
Tudom ennek örülök is...csak attól félek, hogy újra visszaesek...mert már volt rá pálda...de most örülök a kisebb sikereimnek...remélem neked a mai nap jobb lesz mint a tegnapi!!
puszi, vigyázz magadra:)
sziasztok;)
Remélem jól telt a napotok.
Osri, köszönöm, hogy érdeklődsz, jól esik.
Körülbelül 3 éve kezdődött nálam, kisebb-nagyobb megszakításokkal. És sajna tapasztaltam mind a két végletet:( Most éppen elvileg teljesen normális a súlyom, de belül pokolian érzem magam emiatt:(
Sok sikert kívánok a sulihoz mindenkinek.
Vigyázzatok magatokra;)
Lilienn
Javuló tendenciát mutatsz! ez nagyon jó csak így tovább gratulálok. :)
Ma nem dicsekedem, mert bebűnöztem.
sziasztok...képzeljétek ma tök jól ettem:)
és csak egy kicsit van bűntudatom, de azt legyőzöm:)
Remélem ti is jól haladtok:)
vigyázzatok magatokra
szió....
én tegnap negyed kilencig suliban vtam:( alig ettem...nem volt jó....de nem lesz ez így ha végre lesz órarendem és meglesz újra a rend az életembe...az elterelés jó...csak az baj nálam, hogy ezért egész nap etem és már fel se tűnt...vagyis csak amikor már szédültem...:(
de most épp egy almát eszem:)
további nagyon szép napot mindenkinek:)
szia!!
sajnálom....de mi pontosan a bajod??Hol állsz ebben az egészben...és mióta tart?
neked is szép napot:)
sziasztok.
én is régóta küzdük hasonló problémákkal:(
ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok, hátha sikerül egymásnak segítenünk;)
szép napot mindenkinek:)
Lilienn
szép jó reggelt!!
nem bírtam ki hogy ne köszönjek be ide..:)
képzeljétek már reggeliztem....ettem pár szem szilvát:)az jó ilyen korán reggel nem??
szép napot mindenkinek
sziasztok!!
szép estét mindenkinek....áá...holnap suli...hajrá minden diáknak:)
vigyázzatok magatokra:)
Sziasztok!!
Hétfőn lesz egy jó film az rtl-en:):)
Amúgy mindenkinek jó alvást:) Holnap suli:):(
Kitartás mindenkinek:)
sziasztok!!
szép vasárnapot szeretnék kívánni mindenkienk:)
Vigyázzatok magatokra!!
aluap: írtam neked privit:)
Én tegnap este dobtam össze egy sütit, akkor nem ettem belőle csak ma délelőtt de kijött :( sajna.
Egyébként szeretek sütit sütni csak ne izgatna annyira az íze. Van egy taktikám hogy ne egyek, előtte fogatmosok és akkor semlegesíti a szám ph. értékét és így nem kívánom.
sziasztok....képzeljétek sütöttem ma sütit...és ettem belőle egy picit:):) és ez nem fog kijönni belőlem most úgy érzem...tök jó nem??
Nektek milyen napotok van??
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?