Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4200. Dóra14 (válaszként erre: 4199. - Lilimia)
2008. aug. 26. 20:35
hát azért nem olyan egyszerű csak a belsővel foglalkozni, ha ott az a rengeteg helye ssrác akiket az is érdekel,hogy nézel ki....és azért nem mindegy ám... neked könnyű te már megtaláltad Ádámot:) demi lesz velünk földi halandókkal:D?
4199. lilimia
2008. aug. 26. 20:23

Vékony, kövér, divatos, unalmas, szép, csúnya, stb...

Ez mind csak külsőség! Amíg meg nem vakultam engem is baromira foglalkoztatott h hogy nézek ki. Aztán amikor megvakultam rájöttem hogy nem is annyira fontos.

Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha ti, anorexiások/gyógyulók, megpróbálnátok egy kicsit inkább a lelketek építésével és formálásával foglalkozni. Az sokkal szebb és érdekesebb. Én egy nagyon izgalmas játékként fogtam fel azt amikor elkezdtem tudatosan formálni a személyiségem.

És olyan lettem, mint amilyen lenni akartam. Még van min finomítgatni, de már nagyjából kész vagyok.

Olvassátok el Máraitól a Füveskönyvet.

4198. Dóra14
2008. aug. 26. 20:10
amúgy szerintem nagyon nem állsz távol az anorexiáról...bocs hogy ilyen durva vagyok de én már csak tudom. én is így kezdtem. és kehet, hogy nagyon csábítónak hangzik a 40kg, de közel sem az.
4197. helia (válaszként erre: 4196. - Dóra14)
2008. aug. 26. 20:10
aha próbáltam, de engem csak felidegesített mikor láttam ,hogy mennyit ettem:D Hát nem tom én mindig boldog vagyok attól, ha sikerül vmennyit fogynom
4196. Dóra14 (válaszként erre: 4192. - Helia)
2008. aug. 26. 20:08
próbáltad már az étel-naplót?hogy minden nap leírod, hogy mennyit eszel és mit, hogy hány kg vagy ilyesmi. és akkor lehet hogy megrettensz majd attól, hogy ilyen keveset ettél. vagy nem. inkjáébb hagyd:D hülye vagyok bocs:S csak velem mondjuk úgy volt,hogy akkor kezdtem el visszahízni, amikor a mérleg már 36-7 kgnál járt...mert megijedtem hogy egy idő után tényleg "elfogyok" ahogy mondták. nem hiszem, hogy boldog lennél ha lefogynál...jönne az a még és még és még...még soványabb...csontsovány. soha nem lennél elégedett. ugyhogy szerintem tartsd fönnt a jelenlegi súlyod és továbbra is edz sokat...és egyél!!!!!!!!
4195. helia
2008. aug. 26. 20:07
Awalon, Lilimia köszi az aggódást:) nem ennyire súlyos a helyzet, tényleg fontos nekem ,hogy vékony legyek, és sokat foglalkozok fogyókúrával. Lehet túl sokat beszéltem róla itt, csak a barátaimat és családomat már idegesíti a téma és nincs annyira kivel erről beszélnem, de én nagyon távol állok attól ,hogy anorexiás legyek.
4194. lilimia (válaszként erre: 4192. - Helia)
2008. aug. 26. 19:57
Értem én, hogy késztetést érzel, de gondold végig, hogy van e értelme? Tényleg boldog leszel akkor hogyha csont soványra fogysz és percenként összeesel? Tényleg boldog leszel, ha már annyira legyngülsz, hogy festeni sincs erőd? Tényleg jobb lenne szellemként tengődni, mint élni?
2008. aug. 26. 19:51

Sziasztok!

Elnézést hogy így eltüntem...de van 1-2 dolog az életembe jó és rossz is...

helia: Tudom nem sokat mondok ezzel de ha nem érdekel akkor bocsi. 13 évesen anorexiás kezdtem lenni mert nem voltam elégedett az átlagos súlyommal egy idő után 56 kg-ról lefogytam 43,1 kg-ra. Belenéztem a tükörbe egyszerüen borzalmas voltam.17 évesen kórházba kerültem anorexia miatt.Emelett a gimibe megvertek nem egyszer azért mert anorexiás vagyok, máig nem mondták meg miért...de én tudom azért mert olyan ember voltam aki valójában nem én vagyok/voltam!!! Nem tudom érted-e de biztos igen...és most még mindig szenvedek ettől...18 évesen,terhesen nem tudok hizni pedig kell muszáj...

Ha a tanácsom megfogadod ne koplalj csak sportolj és az ételt lassan és sokszor rágd meg nagyon sokszor és nem leszel éhes vagy igyál meg 1 pohár vizet evés elött.

Na bocsi ha bunkó voltam csak most felhúztam magam...,ajd irj pusz

4192. helia
2008. aug. 26. 19:36
hmm hát jó lenne ha ez ilyen egyszerű lenne, de én az átlagos testalkatúval egyáltalán nem vagyok elégedett. Én vékony szeretnék lenni, és a súlyfelesleg olyan mint valami ronda ruha, ami gátol abban ,hogy önmagam legyek. Tudom ,hogy nem szabad eredményhez kötni a boldogságot, de én tudom ,hogy akkor lennék boldog ha lefogynék. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni:)
4191. lilimia (válaszként erre: 4190. - Helia)
2008. aug. 26. 19:27
Szóval akkor átlagos testalkatú vagy. Az tök jó! Akkor minek tovább fogyni? Elég tartani ezt a súlyt, de ha fogynál akkor már mi is cseszegethetnénk h vékony vagy :D
4190. helia (válaszként erre: 4189. - Lilimia)
2008. aug. 26. 19:24
ok abba nem kötök bele:P
4189. lilimia (válaszként erre: 4186. - Helia)
2008. aug. 26. 19:22

A paramétereidet olvasva megjelent előttem egy vékonyka, bájos művészpalánta.

Szóval ne mondd nekem hogy kövér vagy mert úgy sem látom :D

Mondjuk úgy hogy se nem kövér, se nem vékony vagy, hanem legyél mondjuk átlagos testalkatú. Abba nem köthetsz bele :P

4188. Wolfi2006 (válaszként erre: 4186. - Helia)
2008. aug. 26. 19:19

xD...én meg úgy vagyok vele, ha anyum azt mondja k.u.r.v... jó alakom van...akkor az jut eszembe, hogy biztos úgy nézhetek ki , mint a régi Idolok.

Am. néztem magam mikor voltam vásárolni....anyu nem tévedett. Deh csak az a baj, hogy ezért nagyon sokat kell dolgozni :P

4187. Wolfi2006 (válaszként erre: 4179. - 91d4989ab9)
2008. aug. 26. 19:15

én is pont így gondolom....de nem mindenkire igaz, hogy ő kövér és ezért téged cseszeget. Mondjuk, engem nem is nagyon....de amit, az is eléggé bele tud gázolni a lelkembe.

Na, hát akkor...

:))) Nagggyon, de nagggyon jó pótnyaralást kívánok Neked!!!! Érezdd jól magad!!!

Fagyi, csokimikulás & Summershine xD By.: egy rádió

pusszancs* :))

4186. helia (válaszként erre: 4178. - Lilimia)
2008. aug. 26. 19:14
Én azért bírom ki ha cikiznek, mert ha azzal ,hogy vékony vagyok azt nem hiszem el. Azt sztem csak azért mondják, hogy ne fogyózzak. Amikor azzal, hogy kövér vagyok csak egyet tudok érteni....
4185. lilimia (válaszként erre: 4183. - Blue Moon)
2008. aug. 26. 19:06
Itt van, csak most morcos egy kicsit :)
4184. lilimia (válaszként erre: 4181. - Blue Moon)
2008. aug. 26. 19:05

Szia!

"klassz kis rajongótáborod alakult ki"

Ezt én nem szó szerint értelmezném, hanem inkább úgy hogy gyógyulófélben lévők, és gyógyulni akarók klubja :)

"Erős lány vagy nagyon! "

Nem véletlen kaptam anno a zsemterminátor becenevet :D

"Az ifjak hallgatnak szavadra, legyél megfontolt és józan mint eddig!"

Nekik jár a dícséret, hogy hallgatnak a jó szóra egy náluk picit idősebbtől. Ha bennük nem lenne megfontoltság és józanság, akkor kéztőcsontig lekoptathatnám az ujjaim a billentyűzeten, akkor sem fognák fel mit mondok. De legnagyobb örömömre megértik :)

Az olvasáson kívül akár hozzá is szólhatnál a mi fecsegésünkhöz :) (többször mint eddig :P)

4183. Blue Moon
2008. aug. 26. 18:57
2 lilimia van...hmm érdekes...a másik szimpatikusabb volt és szelídebb...na de majd csak előkerül újra :-)))
4182. lilimia (válaszként erre: 4180. - 91d4989ab9)
2008. aug. 26. 18:56

Őket még nem tudom lesz.rni :/ Már minden rinyálós, hisztzős, akármizők akárkit képes vagyok lesz.rni, de ezen a téren még amatőr vagyok...No majd belejövök.

Jó after-nyaralást! Hová mentek?

4181. Blue Moon
2008. aug. 26. 18:53

Ahoj Lányok!

Jól feldobtátok ezt a fórumot, végre beindult, azt hittem már nem lesz belőle semmi, de itt 4-5 emberke szépen fenntartja a beszélgetést!

Lilimia, klassz kis rajongótáborod alakult ki, ennek örülök! Magam is java részt miattad olvasom a hozzászólásokat, kíváncs vagyok, hogyan javusz, miként alakul a sorsod. Erős lány vagy nagyon!

Formáld továbbra is kitartóan az életed, illetve manipuláld továbbra is ilyen kedvesen a környezetedet! Az ifjak hallgatnak szavadra, legyél megfontolt és józan mint eddig!

Továbbra is olvasgatlak benneteket, további szép estét! Mindenkinek jobbulást(?) Pusza

4180. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4178. - Lilimia)
2008. aug. 26. 18:51

le kell sz.rni a cikizőket, ennyi:))))

szerintem a környezetváltozás nagyon jó lesz neked, látod horvátba nekem se volt semmi bajom, kivéve egyszer a mogyoro fagyitól de akkor én voltam a hülye, mert a mogyoróra régóta allergiás vok.

és tényleg idegesitő amikor a kajáról kérdeznek, ha fogyozok azzal cseszettnek miért nem eszek, ha nekiállok zabálni akkor meg hogy ezért fogyoztam meg ne egyek annyit... nem hiszitek el de nálunk még fater abba is beleköt ha kajánál véletlenül a fogamhoz ér a villa, igy inkább külön eszem:(((

valószinüleg őt kéne kezelni...de ez már mástészta:)

2008. aug. 26. 18:44

van akivel szemben a leorditás sem használ:) vannak annyira negativ emberkék akik közelében fizikailag leszek rosszul, az ő véleményüket leka..lom és tuti hogy az ő önbizalomhiányukból ered.

pl nem tudja feldolgozni hogy ő kövér és ezért téged csesztet vagy ilyesmi.

én néha fogyozom, néha meg zabálok, igy hol azt kapom miért nem eszel, hol meg azt hogy mennyit eszel már megint... hát nem egyszerű ezt feldolgozni de muszály, lehet veszek egy füldugot:))))

a lényeg csajok hogy igyekezzünk csak azokra koncentrálni akik szeretnek és sose bántanának, a többiek meg húzhatnak a sunyiba:)))

én most lelépek 2 napra pótnyaralni mert jó volt az eredeti nagyon, ti is menjetek sétálni élvezzétek a jó időt:)) és fagyizzon mindenki!!! hélia, te is:) lilimia helyett muszály ennünk:)ez a kötelező házi feladat. na legyetek jók szépek és okosak és egésszégesek és erősek:)))

4178. lilimia
2008. aug. 26. 18:38

A mai nap fejleménye, hogy lehet hogy már azért nem tudok enni mert túlstresszelnek evés ügyben. Mindenkinek az első és egyetlen kérédse hogy ettem e már vagy mennyi tápszert ittam, stb... Aztán jön az említett cseszegetés h túl vékony lettem. Szóval pénteken elutazunk Ádámmal pár napra, de ott is lesz net, és azonnal írok ha tudtam enni.

De addig is pls ti se kérdezzétek meg h ettem e, vagy mennyit ittam a tápszerből, mert a doktornő azt mondta h mindenkinek tilos megkérdezni.

Úgyis pofázok eleget. :D

Szóval ismét megkéredezm, mert nagyon idegesít h cikiznek. Ti hogy a fenébe bírjátok ki?????????????????????????????????????????

4177. lilimia
2008. aug. 26. 18:34

Érdekes, hogy pont most jött fel ez a cikizős téma. Régen nem voltam érintett a témában, meg nem is igazán mertek volna piszkálni...Aki meg mert megszívta. Most viszont rohadtul át tudom érezni azt is, ha azért cseszegetnek mert nem vagy elég vékony, és azért is mert vékony vagy. Körülöttem most két tábor van. Az egyik azt mondja, hogy "Nem vagy te annyira lefogyva, nem is lehetsz beteg." a másik pedig azt, hogy "Kiállnak a csontjaid, hogy nézel ki?"

És tényleg állandóan ezt hallom. Néha ecsetelik hogy itt van egy kis felesleg, aztán ott kiáll a bordád...Őszintén szólva qrvára nem érdekel, hogy hogy nézek ki, de ez már nekem is sok.

Ti hogy nem buktok ki és üvöltitek le a fejüket, hogy fogják be a kritizálós, nyavajgós pofájukat?

Bár nem régóta kell elviselnem hogy állandóan a külsőmről beszélnek néha közel állok ahoz hogy leüvöltsem a szemöldöküket...

Más:

Helia, üdv a klubban :)

4176. helia (válaszként erre: 4174. - 91d4989ab9)
2008. aug. 26. 16:27
Van amikor egészséges kajákat főz , van amikor nem annyira. Inkább az a baj ,hogy majdnem mindig elvárja, hogy egyek is belőle este.
4175. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4171. - Blackphoenix)
2008. aug. 26. 16:25
az király anno én is nagyon élveztem a gólyatábort:)
4174. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4168. - Helia)
2008. aug. 26. 16:21

miért miket főz anyukád?:) nálunk mindenkinek kéne fogyni a családban (mielőtt még megtámadtam 120 80 és 64kgról van szó) de ennek ellenére nem képesek egészséges dolgokat főzni, állandóan a kenyeret nokkedlit istenitik alig van főzelék, meg zöldség, ha nem eszek belőle akkor leugatnak hogy megint fogyozok és kell a rendes kaja mert stb...

inkább nekiállok és főzők külön...

4173. helia
2008. aug. 26. 16:20
hát szerintem ha látnál élőben, ezt a rohadt jó alakod van hozzászólást töröltetnéd:) na mind1 köszi, ohgy meghallgattatok ,mert tényleg nagy megkönnyebbülés, hogy van ahol nem hülyéznek le a véleményem miatt, most ettől tényleg jó kedvem lett:)
4172. Dóra14
2008. aug. 26. 16:20
na nekem bocsi csajok mennem kell:D pusszi
2008. aug. 26. 16:19
Tényleg nagyon szörnyű tud lenni, ha az embert állandóan cikizik, pláne, ha valaki érzékenyebb típus. Gyerekkoromban engem is sokat piszkáltak, mert erős testalkatom volt (10 évesen pl. 150 cm körül voltam és 53 kiló). Amikor 15-16 éves voltam, akkor kezdtem el nagyon fogyózni, és 12 kg lement rólam. Aztán persze amikor már 178 cm és 54 kg voltam, azért cikiztek, mert vékony vagyok. A legijesztőbb, hogy még akkor sem hittem el nekik! "Szerencsére" ennél jobban nem fogytam le, mert utána depressziós lettem és semmi sem érdekelt. Most viszont már jól vagyok. Tegnap jöttem haza egy szuper gólyatáborból:)Éljen az ELTE-BTK!XD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook