Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4320. lilimia (válaszként erre: 4318. - Helia)
2008. szept. 2. 15:17
Hisztizz, és nyavajogj inkább, ahogy itt illik, és ne sajnáld magad!
4319. lilimia (válaszként erre: 4317. - Helia)
2008. szept. 2. 15:16

Félre értettél, vagy én fogalmaztam bénán. Nem úgy értem hogy te csak ennyi vagy, hanem úgy hogy ez foglalkoztat a legjobban.

Teccikérteni?

4318. helia
2008. szept. 2. 15:13
na mind1, kicsit azt hittem ,hogy majd beszélhetek itt az ilyen hétköznapi gondjaimról, de szerintem finomabban is meg lehetett volna mondani, hogy idegesítelek titeket. Igazából eddig is megszoktam már ,hogy nem mindent kell elmondani, most is ez lesz ezután
4317. helia
2008. szept. 2. 15:09
Nem arról van szó ,hogy nem merem megmutatni magam, csak olvassák ismerőseim is ezt a fórumot, és nem feltétlenül szeretném hallani ,hogy jajj már megint ezen szenvedsz. Amúgy ez a számodra a külsődig terjed a határ... hát most nem akarom mondani mennyire volt bántó. Egyrészt mert nem a külsőmmel általában van bajom, hanem a súlyommal, a másik ,hogy szerintem nem ismersz annyira ,hogy ilyet állíts rólam.
4316. Blue Moon (válaszként erre: 4315. - Lilimia)
2008. szept. 2. 15:07
Szerintem sem ;-)
4315. lilimia (válaszként erre: 4313. - Blue Moon)
2008. szept. 2. 15:04
Áááá úgysem meri megmutatni magát :P :D
4314. lilimia (válaszként erre: 4312. - Helia)
2008. szept. 2. 15:03

Mindenkinek megvan a maga baja, és legtöbbször mindannyian a magunkét érezzük a legnagyobbnak, mert nem egyforma a tűrőképességünk.

Számodra a külsődig terjed a határ, számomra azt hiszem végtelen.

Hisztizz nyugodtan, végülis panaszkodni, és a javulásról, visszaesésről áradozni, sírni járunk ide :)

4313. Blue Moon (válaszként erre: 4311. - Helia)
2008. szept. 2. 14:59
ne küldjed, csinálj te is képes naplót, mint pl lilimia...amennyiben úgy érzed, esetleg ez segíthetne...ha másoktól kapsz reakciót a testedre illetve a mindennapjaidhoz kommenteket, szerintem könnyebben bírkóznál meg a problémáddal...a visszajelzések soxor nagyon építő jellegűek tudnak lenni. Ha pedig azt gondolod, illetve tudod azt,hogy mások nem gondolják rólad, hogy szörnyen nézel ki(a soványságod miatt) akkor nincs probléma, s remélhetőleg a gondolatok is a fogyással kapcsolatban benned, csak egészséges női dilemma jelleget ölt:-)na lássunk :-)
4312. helia
2008. szept. 2. 14:26
Lilimia mikor olvasom a hozzászólásaid mindig elszégyellem magam ,hogy én miken szenvedek itt... komolyan szólj ha már idegesít, hogy a dagi csaj megint szenved...
4311. helia
2008. szept. 2. 14:21
Az én képeim nem hiszem ,hogy bárkit elrettentenének, rajtam kívül:D De ha valakit nagyon érdeklek annak küldhetek. Amúgy 1hete nem merek ráállni a mérlegre, mert tudom ,hogy úgy se leszek elégedett. Jah mondtam, hogy ez a karácsonyra kapott mindenféle extrás ajándék mérlegem, ezdegáz... mert nem is én kértem:D oké próbálom azt hinni ,hogy nem volt célzás...
4310. lilimia
2008. szept. 2. 14:06

Kicsit kezd elegem lenni Anyumból...Már az orvosomnak is azt akarja bedumálni, hogy én nem szedem a gyógyszereim hónapok óta, csak hogy lefogyjak. Ha azok közül amiket mondott az egyiket nem szedném, akkor most a pszichiátrián feküdnék, és nem a laptop előtt írnék...

Ma estére áthívott minket 'beszélgetni'...Előtte beveszem azt a bizonyos gyógyszert, hogy lássa hogy szedem. A gyógyszer fél órával a bevétel után úgy leblokkolja az agyam, hogy beszélni is alig tudok. Ha neki ez kell...Meg az hogy stresszel...

Az ő mániája az h le akar fogyni, nem az enyém, és kérem alássan ne akarja átültetni rám...

A legkisebb gondom is nagyobb (volt) minthogy azon rinyáljak hogy hogy nézek ki.

4309. lilimia (válaszként erre: 4303. - Blue Moon)
2008. szept. 2. 13:59

Magamnak túl vékony vagyok :D

Én is fel akartam már hozni ezt a fénykép témát, de az én ujjaimból...hogy is mondjam...vicces lett volna, ha egy vak kérdezi hogy miért nincsenek képek, stb... :D

4308. lilimia (válaszként erre: 4302. - 91d4989ab9)
2008. szept. 2. 13:56
80ból valóban nem annyira gáz fogyni, de azért ne ilyen áron. Mármint hogy azért mert beteg lettél. Tessék rendbejönni! :)
4307. Blue Moon (válaszként erre: 4306. - Minike85)
2008. szept. 2. 11:38
hidd el itt a fórumon társalogva is eleget tudhatsz meg, még túl sokat is....remélem te nem vagy "beteg"...illetve remélem te nem akarsz "beteg" lenni...
4306. minike85 (válaszként erre: 4305. - Blue Moon)
2008. szept. 2. 11:27
szia, köszi, éppen azt tettem:), csak gondoltam, hogy msnen, v e-mailben ez jobban menne...
4305. Blue Moon (válaszként erre: 4304. - Minike85)
2008. szept. 2. 11:21
szia, szerintem olvasgasd az előzményeket, abból eleve sokat megtudhatsz :-)))
4304. minike85
2008. szept. 2. 10:25

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, szeretnék olyan anorexiában, bulimiában szenvedőkkel beszélgetni, akik szívesen beszélgetnének erről. Szeretnék erről minél többet megtudni!

4303. Blue Moon
2008. szept. 2. 10:07

Lilimia, köszi a képeket, helyes vagy rajtuk...nem vagy vészesen sovány, pont jó:-) azért az étkezésed jó volna ha helyrebillenne.

Egyébiránt kíváncsi vagok miért nem tesz fel senki képet magáról:-) hiszen ha szavakkal nem lehet elrettenteni, a képek bizonyára hatásosak volnának egy olyan ember számára aki talán még van lehetősége a gyógyulásra! Ez az oldal az anorexiájé! Gyeünk lányok, elő a rémképekkel...ha valóban segíteni akartok, hagy lássuk hogyan ne akarjunk élni....hogyan ne akarjunk kinézni, hogyan ne akarjunk leépülni...köszke

2008. szept. 2. 00:01

amúgy a 80ból nem gáz fogyni:DDD ennyinél 3-4 kiló minusz meg se látszik... kb 20éve 69 kg voltam és iszonyat kövérnek éreztem magam, és óriás pulcsikba jártam meg ilyenek hogy takarjam, hát a mai eszemmel meg az akkori súlyommal asszem királyul ellennék :)

ne görcsöljetek a kaján, majd eszünk holnap, holnap meg majd holnap, stb:DDDD mielőtt letámadtok ez nem anorexiára búzdítás hanem csak egy poén:)

ha már nem eszünk, nevessünk talán tényleg hizlal picit:)))

4301. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4300. - Lilimia)
2008. szept. 1. 23:52

én amugy jól vok nagyon, pörgök ezerrel:))) talán pár nap és elmúlik az influenza vagy mi és akkor majd tuti kivánni fogom a kaját is. ha lenne most itt, akkor ennék egy banánt de majd reggel beszerzem:))

na már tüsszögök is:) hétvégére jol leszek, csak Ő el ne kapja, nehezen viselem ha beteg:( és akkor a hétvégi program is ugrik, pedig már kigondoltam:)

4300. lilimia
2008. szept. 1. 22:38

Elmegyek egy pszichológus ismerősömhöz. Anno sokat segített rajtam, és ő az egyetlen ember akinek (4 hónap intenzív terápiának köszönhetően) sikerült megnyílnom, és láthatta a bennem tomboló káoszt. Hátha segít vmit...

Nehogy már mindenki lerobbanjon itt...

2008. szept. 1. 21:56

helia, lilimia csatlakozok én is asszem:(

torkom fáj hőemelkedésem van én nem kivánom a kaját, még a nyelés is fáj, és amit ettem (fél tányér nokedli üresen)az is kijött, mert limonádé után nem sokkal a tejeskávét kivántam meg.:((

érdekes hogy pont egy hónapja volt hogy nem tudtam enni és most megint, és akkor is épp megvolt:(

na mindegy, amugy jól vok, van energiám a dolgaimhoz és ha a negativ embert leszámitom, jól vok.

4298. helia (válaszként erre: 4296. - Lilimia)
2008. szept. 1. 20:59
de legalább már tudod ,hogy sikerült:) remélem majd sikerül megint
4297. lilimia (válaszként erre: 4295. - Helia)
2008. szept. 1. 19:04
Gratulálok...
4296. lilimia
2008. szept. 1. 18:55
És megint nem bírok enni... De legalább biztos vagyok benne, hogy a stressz miatt hányom ki...Hát fasza...
4295. helia
2008. szept. 1. 18:37
pff szarul vagyok már napok óta fáj a hasam:S de legalább éhes nem vagyok, sőt még kajára se gondolok, különösen a suli miatt megy most ez könnyen
4294. killhannah (válaszként erre: 4287. - Helia)
2008. szept. 1. 17:28
Nem is tudom...ez mindig változik. Van, hogy elfogadom- így van jól. Csak félek a kilók visszaszedésétől :S
4293. killhannah (válaszként erre: 4286. - Dóra14)
2008. szept. 1. 17:26
Igen, de azon a ponton (57-nél) gondolkoztam el rajta, hogy 9-es korom óta fokozatosan feljött 1-1,5 kg(akkor kb. 52 voltam. Ezt nem akartam folytatni, de most egész jól vagyok, csak mindig ingadozik a hangulatom, meg az elhatározásaim. Érzem, hogy mikor normálisan eszek jobb kedvem is van, meg ugye energiám olyan dolgokhoz, amiket szeretek, vagy épp' csak meg kell csináljak. Néha viszont hagyom, hogy éhes legyek (tényleg éhes, ne csak úgy kívánjam a kaját). Igyekszem mindig csinálni valamit, hogy ne legyen időm azon agyalni, hogy mit és mennyit "szabad" csak ennem. Köszi a biztatást :) remélem már jobban vagy.
4292. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4291. - Lilimia)
2008. szept. 1. 16:08
az mindig kész kabaré mire valamit sikerül elintézni:)
4291. lilimia
2008. szept. 1. 13:33

Jelentem ígéretem teljesítve!

Ma már kellő képpen felbaszarintották az agyam, úgyh megyek beíratkozni az egyetemre, és elsüllyedek a bürokrácia végtelen posványában...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook