Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Félre értettél, vagy én fogalmaztam bénán. Nem úgy értem hogy te csak ennyi vagy, hanem úgy hogy ez foglalkoztat a legjobban.
Teccikérteni?
Mindenkinek megvan a maga baja, és legtöbbször mindannyian a magunkét érezzük a legnagyobbnak, mert nem egyforma a tűrőképességünk.
Számodra a külsődig terjed a határ, számomra azt hiszem végtelen.
Hisztizz nyugodtan, végülis panaszkodni, és a javulásról, visszaesésről áradozni, sírni járunk ide :)
Kicsit kezd elegem lenni Anyumból...Már az orvosomnak is azt akarja bedumálni, hogy én nem szedem a gyógyszereim hónapok óta, csak hogy lefogyjak. Ha azok közül amiket mondott az egyiket nem szedném, akkor most a pszichiátrián feküdnék, és nem a laptop előtt írnék...
Ma estére áthívott minket 'beszélgetni'...Előtte beveszem azt a bizonyos gyógyszert, hogy lássa hogy szedem. A gyógyszer fél órával a bevétel után úgy leblokkolja az agyam, hogy beszélni is alig tudok. Ha neki ez kell...Meg az hogy stresszel...
Az ő mániája az h le akar fogyni, nem az enyém, és kérem alássan ne akarja átültetni rám...
A legkisebb gondom is nagyobb (volt) minthogy azon rinyáljak hogy hogy nézek ki.
Magamnak túl vékony vagyok :D
Én is fel akartam már hozni ezt a fénykép témát, de az én ujjaimból...hogy is mondjam...vicces lett volna, ha egy vak kérdezi hogy miért nincsenek képek, stb... :D
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, szeretnék olyan anorexiában, bulimiában szenvedőkkel beszélgetni, akik szívesen beszélgetnének erről. Szeretnék erről minél többet megtudni!
Lilimia, köszi a képeket, helyes vagy rajtuk...nem vagy vészesen sovány, pont jó:-) azért az étkezésed jó volna ha helyrebillenne.
Egyébiránt kíváncsi vagok miért nem tesz fel senki képet magáról:-) hiszen ha szavakkal nem lehet elrettenteni, a képek bizonyára hatásosak volnának egy olyan ember számára aki talán még van lehetősége a gyógyulásra! Ez az oldal az anorexiájé! Gyeünk lányok, elő a rémképekkel...ha valóban segíteni akartok, hagy lássuk hogyan ne akarjunk élni....hogyan ne akarjunk kinézni, hogyan ne akarjunk leépülni...köszke
amúgy a 80ból nem gáz fogyni:DDD ennyinél 3-4 kiló minusz meg se látszik... kb 20éve 69 kg voltam és iszonyat kövérnek éreztem magam, és óriás pulcsikba jártam meg ilyenek hogy takarjam, hát a mai eszemmel meg az akkori súlyommal asszem királyul ellennék :)
ne görcsöljetek a kaján, majd eszünk holnap, holnap meg majd holnap, stb:DDDD mielőtt letámadtok ez nem anorexiára búzdítás hanem csak egy poén:)
ha már nem eszünk, nevessünk talán tényleg hizlal picit:)))
én amugy jól vok nagyon, pörgök ezerrel:))) talán pár nap és elmúlik az influenza vagy mi és akkor majd tuti kivánni fogom a kaját is. ha lenne most itt, akkor ennék egy banánt de majd reggel beszerzem:))
na már tüsszögök is:) hétvégére jol leszek, csak Ő el ne kapja, nehezen viselem ha beteg:( és akkor a hétvégi program is ugrik, pedig már kigondoltam:)
Elmegyek egy pszichológus ismerősömhöz. Anno sokat segített rajtam, és ő az egyetlen ember akinek (4 hónap intenzív terápiának köszönhetően) sikerült megnyílnom, és láthatta a bennem tomboló káoszt. Hátha segít vmit...
Nehogy már mindenki lerobbanjon itt...
helia, lilimia csatlakozok én is asszem:(
torkom fáj hőemelkedésem van én nem kivánom a kaját, még a nyelés is fáj, és amit ettem (fél tányér nokedli üresen)az is kijött, mert limonádé után nem sokkal a tejeskávét kivántam meg.:((
érdekes hogy pont egy hónapja volt hogy nem tudtam enni és most megint, és akkor is épp megvolt:(
na mindegy, amugy jól vok, van energiám a dolgaimhoz és ha a negativ embert leszámitom, jól vok.
Jelentem ígéretem teljesítve!
Ma már kellő képpen felbaszarintották az agyam, úgyh megyek beíratkozni az egyetemre, és elsüllyedek a bürokrácia végtelen posványában...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?