Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4140. Dóra14 (válaszként erre: 4124. - 91d4989ab9)
2008. aug. 26. 09:24
én tudok főzni:D egy csomó mindent...:D és már megtanultam fagyit meg jégkását csinálni:D ez egyfajta hobbi...néha gáz:D
4139. Dóra14 (válaszként erre: 4132. - Wolfi2006)
2008. aug. 26. 09:23

jaj, akkor olvastam a hozzászólásaidat bocsi:S ne haragudj:)

hát...kicsit tényleg vicces, hogy a fogaidat félted:D de legalább leálltál...:)

nálam is szokott lenni ilyen "kettős" én... amikor az egyik a "jó" a másik a "rossz"...:S és nálam általában a rossz nyer:S

dehogy írtál sokat:D szeretek olvasni:D

4138. Dóra14 (válaszként erre: 4121. - Lilimia)
2008. aug. 26. 09:19
hát akkor szerencsés vagy, hogy ingyen van:D meg hogy jól dolgozik:D a jó barátok nagyon értékesek...:)
4137. Dóra14 (válaszként erre: 4117. - 91d4989ab9)
2008. aug. 26. 09:17

hát mozgalmasak...de nem pont a jó értelemben:S:D nekem sajnos az nem nagyon megy, hogy nem figyelek oda. én ehhez túl érzékeny vagyok:S

igen, amikor azokkal vagy együtt akik megértenek, sokkal jobb. én is anyukámmal voltam nyaralni 1 hónapot, és azalatt 4-5 kg-ot biztos híztam. mondjuk utánna, hogy hazajöttem mégrosszabb volt, és mindet lefogytam..:S

4136. Wolfi2006 (válaszként erre: 4130. - Lilimia)
2008. aug. 26. 08:44
Nekem is nagyon magasan van a fájdalomküszöböm. Nem kérek fogászaton sem érzéstelenítőt...főleg, hogy egyszer bealgofexeztem xD...2őt ettem...de csak véletlen és kiütött O_o . Nagyon durva volt :P
4135. Wolfi2006 (válaszként erre: 4124. - 91d4989ab9)
2008. aug. 26. 08:41
:D köszike. Óóóóh, én imádok főzni, sütni :P
4134. Wolfi2006 (válaszként erre: 4119. - 91d4989ab9)
2008. aug. 26. 08:39

Hoxa drágám!!! ez itt nem a reklám ;-)

Na szóval..itt az én esetem. 13-14 éves hegeket gyönyörűen elmúlaszt :D csak sokkal tovább kell használni, mint ahogyan le van írva a kezelési útmutatóban. Kemény meló, de megéri :D

4133. Wolfi2006 (válaszként erre: 4118. - Lilimia)
2008. aug. 26. 08:37

hát...igazad van...nekem ez nem sokat mondd.

Én is úgy gondolom ahogy te és sztem mindenkinek így kéne gondolni...ha egy embernek vmi egészségügyi problémája van, az még nem azt jelenti,hogy nem teljes ember, ugyanúgy élhet teljes életet, sőt még jobbat is...csak rajta múlik ;-)

4132. Wolfi2006 (válaszként erre: 4114. - Dóra14)
2008. aug. 26. 08:33

16 éves vagyok...lassan de biztosan nem sokára 17.

Az evéssel úgy állok, hogy eszek rendesen, egészségesen. Ott írtam még régen, hogy ducika gyerek voltam, aztán lefogytam, aztán a középsuli megkezdődött és sovány lettem, most megint normális vagyok. A középsulival együtt jöttek a bajaim. :S Nem akartam én annyira, olyan sovány lenni..de nem tudtam már mit csinálni. Tavaly kint voltam májusban Németországban és ott muszáj volt enni...aztán ugye rászoktam a kajálásra...nagyon is :S...kicsit bulimiás is voltam..néha még most is rámjön a hülyeség...de féltem a fogaimat (lehet vicces xD, de egész nyáron fogorvoshoz jártam, sokat költött a család a fogaimra, és meggondolandó már, hogy mit is teszek velük.)

Nagyon megnyugtató számomra viszont az, hogy amint elkezdtem enni, nőttem nagyon sokat :D...szebb lett az arcom is, megint sok hajam lett :D, visszajött a menstruációm. Ennek mindnek nagyon örülök.

Nincsenek családi problémáim(kopp-kopp), szval nem ez volt az egész hátterében.

Most néha még az idegesít..nincs kettős énem meg semmi ilyesmi, de van bennem egy olyan, hogy egyik oldalról szeretnék enni, hogy fejlődjek, meg hát úgy kéne igazán. De a másik oldalról meg, szeretnék megint 48kg lenni, szeretném megint felvenni azt a jó gatyámat =)), és a modellkedésemhez is annyinak kéne lennem.

Hajj-jajj...lehet, hogy sokat írtam és az is lehet, hogy össze-vissza, de jajj nincs kedvem visszaolvasni :P, ezért elnézést kérek :)). De igazából nem tudom megfogalmazni, változatos, vannak jobb és rosszabb időszakok.

4131. swallow18 (válaszként erre: 4104. - Lilimia)
2008. aug. 25. 23:05
Kínodban. Fáj az igazság, nem? A sok 14 éves még beveszi a mesét.
4130. lilimia (válaszként erre: 4127. - 91d4989ab9)
2008. aug. 25. 22:15

Én megedződtem fájdalom téren. Pláne ha azt orvosi bizgentyűvel csinálják.

Én a mandulaműtétemnél rendeztem vérontást 4 éves koromban. Amikor a doktor néni (azóta is hozzá járok, szabad orvosválasztás király) közelített felém azokkal az izékkel elkezdtem rúgdosni, meg harapni, karmolni. Végül úgy tudták kivenni a kis dögeim, hogy hozzákötöztek egy beteghozdóhoz, őt a székhez, Anya meg a fejem fogta izomból :D Szegény aszisztenseken, a doktor néni és a beteghordón zúzódások és karmolások lettek :D

2008. aug. 25. 22:14
asszem elteszem magam, tegnap alig aludtam. jó éjt lilimia! és mindenkinek:)
4128. lilimia (válaszként erre: 4124. - 91d4989ab9)
2008. aug. 25. 22:10

Én tudok főzni, de nagyon sajátos módon. Soha nem főzök receptből, soha nem kérdezek meg senkit hogy mi meg mennyi kell bele, csak csinálom. Volt h észre sem vették h 3 napig minden nap ugyan azt főztem Ebből véletlen több, abból kevesebb, stb...

Így én max a csokigolyóreceptem tudnám bedobni. Vagy ha főzés közben jegyzetelnék.

Szerdától 100ft/fő-ért kapjuk a főttkaját a nemtudom honnan (Anya intézte), mert az orvosi papírjaim, és a jövedeleigazolásom alapján fogyatékkal élő, és még csóró is vagyok.

4127. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4126. - Lilimia)
2008. aug. 25. 22:08

engem tűvel körbe lehetne kergetni a földön, extra alacsony a fájdalom küszöböm:)

egyszer kicsi koromban injekciót kellett kapnom de kiszaladtam és 5en fogtak le :( azt mesélték még a dokit is megrúgtam:)

de hatott, mert utána mindig csak gyógyszert irt:DD

4126. lilimia (válaszként erre: 4120. - 91d4989ab9)
2008. aug. 25. 22:04
Imádom magát a tetoválást. Az valahogy olyan más fájdalom mint a többi. Az olyan jó. Nehéz ezt elmagyarázni. Szeretem azt a rohadt tűt nah :D:D:D
4125. lilimia (válaszként erre: 4116. - Dóra14)
2008. aug. 25. 22:01
Hízz még egy kicsit és nem tartanak majd bent :) Most hány kg vagy?
2008. aug. 25. 22:01

sajna a nagyimtól már nem tom megkérdezni a receptet, de olajon hagymát piritott bele a pici újkrumplik picit piritani, majd pici viz só vagy vegeta, fedő alatt párolni majd ha puha akkor egy habarást bele. ha jól emlékszem:D

ti tudtok főzni?:) rendezhetnénk vacsora csatát:DDD

4123. lilimia (válaszként erre: 4114. - Dóra14)
2008. aug. 25. 21:59
aug. 29-én lesz beíratkozás, de nem emlékszem melyik az első tanítási nap :D
4122. lilimia (válaszként erre: 4113. - Wolfi2006)
2008. aug. 25. 21:58
Teszek majd fel fotót mindenképp :)
4121. lilimia (válaszként erre: 4112. - Dóra14)
2008. aug. 25. 21:57

Hogy miért ingyen? Hát ez hosszú lesz de elmesélem.

Anno volt egy pocsék kapcsolatom. A srácra rájött h ő most qrvára féltékenykedős lesz. A végefelé már edzésre sem akart elengedni, a fősulin az órarendjét úgy csinálta, hogy akkor végezzen amikor én, stb...

Egy edzés után az edzőtársaimmal beültünk egy koktélbárba lazítani, meg dumálni egy kicsit. A srácnak elmondta a nővérem h hol vagyok, ő meg odajött, és Szabi (a tetováló) volt az egyik áldozat, akit meggyanúsított, hogy biztos ő a szeretőm. Eszméletlen hisztit lerendezett, én besokalltam, és kidobtam.

Kicsivel után lettünk Szabival szeretők :) Az egész úgy kezdödött, hogy épp a farcsontomra tetovált, és....

Aztán amikor elkezdett rendeződni az életünk 'szétmentünk' és azóta is barátok vagyunk. Minden tetoválásom ő csinálja, de nem csak azért mert veszekedni kell vele h legalább a festék meg a tű árát had fizessem ki, hanem első sorban azért mert gyönyörűen dolgozik.

4120. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4107. - Lilimia)
2008. aug. 25. 21:53
ha megkéred a dokit hogy főnix alakba böködje az infuziót akkor megúszhatod egybe az egészet:)
2008. aug. 25. 21:48

LILIMIA! Én se tom hogy hat, de van egy ismerős fiatal srác aki egy betegség miatt már majdnem teljesen megvakult, a munkahelyét is majdnem elvesztette, aztán lámpázott meg kezelték is valamivel és most lát.

bár biztos nem ugyanaz a bajotok de hátha neked is jo lesz.

és még tudnék eseteket irni az ismerőseim közül...

csak nem akarom reklámozni nehogy hoxa kitiltson:D

4118. lilimia (válaszként erre: 4111. - Wolfi2006)
2008. aug. 25. 21:45

Autoimmunbetegség, és polineuropathya miatt. Gondolom ez nem sokat mond. A lényeg h a látóidegeim felmondták a szolgálatot.

Pont csütörtökön megyek szemészhez, de a szemem már nem lényeg, a Tanárnőt inkább az életem érdekli. Pár hónapja ebből jöttem rá h nem sok esélyem van újra látni. Utána egy vizsgálat is kimutatta. No de mind1. Amikor kimondták h megvakultam azt hittem, hogy belehalok, de élek, és teljesebb, tevékenyebb az életem mint a legtöbb látónak.

Nem gond erről beszélni. Igazából örülök ha valaki kérdez a vakságról, mert akkor már egyel több ember tudja, hogy a vakok nem nyomorékok, földönkívüliek, és tétlenek. Hanem megtudja, hogy igenis így is lehet igazán jól élni. Van egy rohadt jó munkám, egyetemre megyek, stb...

A barátnőm most fog érettségizni, de már van egy alapfokú rádiós, talpmasszőri, mézesmasszőri, csokoládés és köpölyözőmasszőri oklevele. És szintén vak.

És még tudnék mesélni sok olyan vakról aki tevékenyebb mint sok látó...

2008. aug. 25. 21:41

szia dóra:) mozgalmasak a napjaid... ha velem balhéznak mindig arra gondolok hogy nem érnek meg annyit hogy magamat kikészítsem miattuk. lesz.rom amit dumálnak és igyekszem gyorsan elhagyni a terepet:D

amúgy ezt mindenkinek mondom hogy a nyaralás pihenés környezetváltozás egy olyan emberrel akit szerettek vagy akiben megbíztok csodákra képes, pár nap valami szép csendes nyugis helyen és jól fel lehet töltödni tőle lelkileg is testileg is.

de az energia vámpirokat hagyjátok itthon:)))

4116. Dóra14
2008. aug. 25. 20:23
tegnap tesómmal elkezdtünk veszekedni a gép körül, ő mindenáron ki akarta törölni pár fájlomat, de én nem engedtem. elkezdett üvöltözni, hogy mekkora barom vagyok, mire én kihúztam a gépet az áramból és leállt az egész. erre teljesen kiakadt, azthittem hozzám vág valamit de szerencsére megúsztam:D ma akartam ebédre enni, de apukámmal elkezdtünk veszekedni, ugyhogy elment a kedvem az egésztől...komolyan mondom nem ám hogy legalább egy csöppet mellettem állnának. szeptemberben megint be kell mennem a kórházba az orvosomhoz, aki most nyaral:D ugyhogy majd meglátjuk mi lesz...:S remélem nem kell majd benntmaradnom.. veled ellentétben lilimia én csak rosszabbul vagyok a kórházban:S
4115. Dóra14
2008. aug. 25. 19:22
bocs lemaradt a kérdőjel:D
4114. Dóra14 (válaszként erre: 4113. - Wolfi2006)
2008. aug. 25. 19:18

igen, a fotó jól jönnE:D te amúgy hány éves vagy?:) te amúgfy hogy állsz az evéssel? te is anorexiás vagy , vagy hogy? bocs, csak kicsit kimaradtam a fórumból és nincs kedvem visszasolvasni:D

lilimia annyira szép vagy!!!:) mikor kezdedaz egyetemet.

4113. Wolfi2006 (válaszként erre: 4112. - Dóra14)
2008. aug. 25. 19:13

a főnix az nekem is tetszik :P , majd, ha kész lesz , azért egy fotó erejéig örökítsd meg nekünk...létszike =)) .

Én is remélem, hogy minden ok lesz a kórház.

4112. Dóra14 (válaszként erre: 4110. - Lilimia)
2008. aug. 25. 19:10

a főnix szép madár:) És jól szimbolizálja az életet. szép választás;) mért van ingyen?:D mert már annyiszor voltál ott?:)

remélem minden oké lesz a kórházban:) aztán majd mehetsz egy új tetkót csináltatnií:D mennyi van eddig? pussz

4111. Wolfi2006 (válaszként erre: 4110. - Lilimia)
2008. aug. 25. 19:09

Lilimia! te miért vakultál meg??? Ha nem izé, hogy megkérdezem. De, ha neked rossz ne meséldd el!!!

puszika

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook