Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
én mondtam, hogy a környezetváltozás csodákra képes, lilimia már ketten vagyunk akinek segített de szerintem nagyon jó lenne mindenkinek akinek ilyen gondja van, én ezentúl ha visszaesést érzek akkor fogom magam és pár napot máshol töltök még akkor is ha igy a többi napom még zsúfoltabb lesz.
agyban dölnek el a dolgok de abban a környezetben amiben betegek lettünk nehéz rávenni az agyunkat a jóra, főleg ha mindig van valami ami visszalök a mélypontra, egy szó egy negativ ember, vagy bármi...
nálunk is volt fagyi és isteni ha vanilia fagyira egy kis gesztenyepürét reszeltek, rá tejszinhab arra csokit reszelni és még tehetsz bele pár banánkarikát, isteni :DDDD nyugi csak 3 adagot ettem:))))) na jó, de két nap alatt:)
Egy kis lélegzetvételnyi pihenés...(éjfélkor ez furán hangzik, de mindegy).
Legutóbb, mikor írtam valahogy mindent olyan pozitívnak véltem- így evésügyileg. Most nem is tudom mi van...amikor eszek sokszor eléggé bűntudatom van miatta, de ezt többynire sikerül legyőznöm, hiszen nem eszem tele magam, de akkor is...a hánytatás elfeljtve- még ha meg is fordul a fejemben gyorsan elvetem. Áhh...de, hogy alakult ki ez az egész? Egy ideig normális volt minden- 17,5 éves koromig- na jó eléggé szórványosan csináltam csak torna gyakorlatokat, és volt, hogy túl sokat ettem, meg gyakrabban- és nem is keveseket. Így is kb. 57kg volt a maximum.
Mostanában eszem rendesen, de előjön ez a hülyeség, hogy mekkora hasam van, meg jajjj mi lesz, ha visszahízom a leadott kilókat.
Most 172-es magasságomhoz 49,2kg vagyok- ez előtt csak hétfőn néztem reggel (48,8kg) volt.
Anya azt akarja, hogy 52 legyek minimum, de én ezt elképzelni sem tudom. Szerintem nem vagyok anorexiás, de tény, hogy valami megváltozott ott bent a fejemben...úgy jún. eleje környékén, de fogalmam sincs, hogy mi. Nincs konkrét személy, akinek így akartam volna tetszeni, a depresszió meg...senki nem gondolná rólam, és itt jön megint az, hogy én sem tartom magam annak. A pengézés mindig előjön, de...olyan, mint valami kábszer, amire simán rá lehet szokni. Tehát ez már megy egy ideje, súlyügyileg meg majd meglátom. Ma palcsintát is ettem, meg csirkét. Igaz elég idétlen felosztásban. Délben palacsintát, meg este 7 körül egy kis csirkét.
de jóóó!!:) örülök ,hogy sikerült enned!
Én éppen az ellenkezőjét próbálom ,mondjuk a tegnap meg a ma eddig jó, meg hamarosan suli és mivel egész nap mindenfélét kell csinálnom nincs is időm enni.
LEmaradt:
Csak attól félek, hogy ha hazamegyek, és megint minden az evésről fog szólni, akkor visszaesek. De megteszek mindent, hogy ne!
Nah hát isteni a hely, ha hazaértem teszek fel egy csomó képet!
Hátizé...:D Itt a nagyon nagy nyugalomban elkezdtem enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Igaz hogy pár falattól úgy érzem hogy kiszakadok, meg begörcsöl a gyomrom, de még ha keveset is, de TUDOK ENNI, és az h utána rosszul vagyok le van szarva!!!! Isteni érzés! Fantasztikus! Maga a csoda!:D:D:D:D:D:D:D
Most még kevésbé értem azokat, akik NEM AKARNAK enni. Az evés rohadt jó dolog! Soha nem értékeltem még ennyire az ennivalót!
Lányok, egyetek, mert az evés jó dolog. Jobb, egészségesebb, és hasznosabb mint a gebeség!
ÉÉÉÉÉÉÉs a reggelit összevontam az ebéddel, így tudtam enni fagyit :D Igaz, hogy pocsékul vagyok, de nem lényeg! Fagyiiiiiiii :D:D:D
Szia!
Belgyógyászati kivizsgáláson voltál már? Gyomortükrözés, stb...
Nekem is mindenki mást mondott, és most kiderült h a végefelé már azért nem tudtam enni, és azért hánytam, mert a környezetem túlstresszelt.
Ha van rá lehetőséged utazz el pár napra, és kapcsold ki a mobilod.
igazából az volt vonzó benne, hogy kibirják hogy keveset esznek asszem, én csak fogyni akartam és sokszor ment is csak lassan, meg mindig visszaszedtem 10-15kilokat, és már egyre nehezebben ment a fogyi és türelmetlen is voltam, meg ilyesmi
két három nap alig ettem utána meg sokat mert nem birtam tovább, aztán megint keveset a mérleg meg meg se mozdult, de a gyomromat sikerült vele kikésziteni, de még ez se volt elég tartottam egy viznapot utána meg egy zöldségnapot, és ekkor a szervezetem azt mondta elég, ekkor fogytam hirtelen de iszonyat gyenge voltam és rosszul voltam nagyon kb két hét kellett mire kezdtem egyáltalán sejteni hogy mi a bajom és ettől lehet, meg egy csomo orvosi vizsgálat...
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e,de ha valaki tud segítsen! 18 éves vagyok és van egy problémám! Étvágytalan vagyok,és ha eszek utána elkezd fájni a gyomrom vagy le sem tudom nyelni az ételt,de előfordul az is,hogy szabály szerint hányingert kapok,ha csak ránézek valami ennivalóra!Voltam már nem egy orvosnál,és az összes mást mondd!!Van,amelyik azt mondja,hogy anorexiás vagyok,a másik,hogy semmi bajom,stb...!Így már végképp nem tudok kiigazodni!Vékonynak tartom magam,nem hánytatom magam,szóval semmi olyat nem teszek,ami erre utalna! Szerintetek ez az anorexia tünete?
nem csak neked irtam, de a te hozzászólásodra jött a gondolat:)
valaki irta nem rég hogy volt olyan gondolata hogy milyen jó lenne anorexiásnak lenni mert akkor nem enne annyit meg le tudna fogyni, ez volt hogy nekem is eszembe jutott a 85kilommal, és olvastam is ilyen oldalakat hogy mit hogy csinálnak hogy ne egyenek:((( aztán én is koplalgattam meg viznapoztam csak persze nálam utána zabálás is volt, aztán meg egyszercsak nem tudtam enni mert a szervezetem engedelmeskedett a hülye agyamnak és bármit lenyeltem úgy éreztem fulladok, fogytam, gyenge voltam nagyon, de ettől észhez is tért az agyam és már nem igy gondolkodok, viszont a betegség tünetei megmaradtak, néha még fulladok, de nem foglalkozom vele, eszek mindent ami jol esik...na ezért irtam hogy az egésszség az első utána a kg
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?