Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
nekünk is van varrógépünk, és nálunk is anyu tud varrni:) A hastánc jól hangzik, sajna nekem nincs olyan hasam amire szeretném felhívni a figyelmet:D és milyen ruhát terveztél?
nekünk van varrógépünk, anyu tud varrni..én meg rajzolok. Már sokszor elterveztem, hogy megvarrom anyummal amit terveztem magamra. De még nem sikerült megvalósítani. Hastáncolni fogok októbertől...arra is terveztem maganak ruhát :P.
mi az a pár dolog?:) én is nagyon sok minden lennék. Eléggé offoljuk a témát szóval csak ,hogy on legyek, holnap nem leszek itthon szóval remélhetőleg nem eszek majd olyan sokat, mint ma:S
nekem ez inkább olyan hobbi, szívesen lennék tervező, de most éppen nem látok rá sok esélyt, hogy meg fog valósulni. Mondjuk szeretnék megtanulni varrógéppel varni, mert akkor legalább magamnak elkészíthetnék ezt-azt próba képpen:)
azz jó, ha téged is érdekel a tervezés...én már rég óta divattervező szeretnék lenni....meg még egy pár dolog
dehogy, nagyon távol állok a modell alkattól:D meg engem a tervezés jobban érdekel. Mindegyik alá oda van írva a tervező, de a Heatherette képen rajta is vannak
jaaa....bocsika :P ...már megtaliztam, hogy kik ők
mi a tervezők neve???:P naggyon jóóó
Dórinak:
kinek írtad, hogy ki modellkedik?
amúgy tényleg rohadt jók a képek...te modellkedsz avgy mi??:D
köszi a kedvenc tervezőim:)
áhhh...és helia! neked annyira jók azok a képek amik az adatlapodon vannak =)) ... nagyon szeretem az ilyen szépen megcsinált modelles képeket :P
=))...nem mindíg van ám mit irigyelni...tudok én sírni is...elég rendesen :S.
Szerintem az enyém már borzalmas...ha elmegy egy mentő is .... elkezdem ... áhh... szül a nő xD.
Hajjj....csók mindenkinek.
;-) az a dolgod, hogy csitris légy, hiszen addig jó, míg megengedheted magadnak ezt a luxust :-)
nagyon jól tudod megfogalmazni a dolgokat:) mondjuk elég félelmetesnek hangzik. Amúgy nekem is van más problémám is ,csak az nem érdekel ennyire:) na jó lehet ez nagyon hülye külsőséges csitris volt, de ez van
Szóval nem írok csak olvasok, nem írok mert nem gondolom, hogy helyesen reagálnék...sokszor elfelejtem, hogy voltam 14-20 éves...egészen más problémák foglalkoztattak akkoriban s nem a testem mérte...ezt nem megvetően mondom...csupán érzékeltetem, hogy nem tudom beleélni magam a gondjaitokba ugyankkor sokat tanulok a hozzászólásaitokból, s újra értelmezem a tinilányok életkor sajátosságainak lényegét...olvaslak benneteket...aggódom egy-kettőért--és gratulálok 1-nek! Elnézést ha nyersnek tűntem! Baráti minden szavam :-)
Nem régen be voltam gőzölve s drasztikus fogyóba kezdtem...azért jöttem erre a fórumoldalra, hog yötleteket merítsek-szélsőséges ötleteket- a "beteg " emberektől...bá ezt is vitatnám...de ebbe nem megyek bele..:-) szóval "beteg" akartam lenni...mert haragudtam a matériára ami bezárta a lelkem ebbe a földi világba....gyűlöltem...és azt akartam minnél kevesebb súlya legyen, hogy könnyebben elviseljem a terhét...majd változott a hangulatom, mint azt gyakran megteszi, s megint "normális" vagyok...még..de bármikor bekattanhatok, ezt tudom, olyankor se ember se Isten ne legyen a közelembe mert bántok..főleg magamat, de sajnos másokat is...szavakkal...cselekedettel csak gondolatban...mindegy lényeg a lényeg, olvaslak benneteket de nem ugyan az a motiváció nem ugyan az a "betegség" gyökere...egy ami közös...az elégedetlenség ami tombol az agyban...nekem ugyanaz a környezet segít mint amit gyűlölni is tudok, nekem ugyanaz a test ad boldogságot amit legszívesebben eldobnék...abszurd de megtanulható így élni...aki szereti a hullámvasutat és gyülölettel tud imádni...nos annak ez természetes lesz..Isten óvjon bennünket magunktól.....
Szija helia:)
nem vagy egyedül...én is ma egy csomot ettem és tök rossz pedig hizokurán vagyok elvileg de nagyon nehezemre esik a hizás mert valojában nem akarok hizni csak a barátom miatt szántam rá magam...
hú ez nagyon hisztisre sikerült:D:D
hát ez a nap már eddig szörnyű, rájöttem ,hogy a szalcsis ruhámban szarul fogok kinézni addig már úgy se fogyok le:S meg minden olyan rosz volt, szóval ettem egy csomót ,és edzésre se megyek ma...:S Wolfi irigylem az optimizmusod:)
Ja, és kifelejtettem. A legfontosabb dolog aminek örülnünk kell..a világ apró, de fontos örömei mellett is, hogy...ÉLÜNK. :D
Örülök, hogy tetszik az ötletem! :P
Hmm hát nem tom én nem pasik miatt csinálom, lehetne, volt is de nem nagyon akarok most, ezt elég sokan nem értik miért, de a lényeg, hogy én értem:D
Ez nagyon okos ötlet volt! :)
dehogy gyerekes! ez tök jó, hogy így gondolod...mert ez az igazi életfelfogás...ha tudsz örülniannak ami van, és nem panaszkodsz mindig (mint én:S)! és ez dicséretes:)
és mint most is...csakis egyet tudok veled érteni. Igazából most per pillanat nagyon hozzá se tudok szólni, ehhez az egészhez...csak itt ámulok és bámulok, meg olvasok, hogy ti miről beszélgettek.
Amikor olyan rossz korszakom volt...ilyen bmia féleség...akkor leírtam egy füzetbe, hogy engem nem az tesz boldoggá, ha én gyomorszakadásig eszem, majd rosszul cselekszem, hanem én tudok örülni a napfelkeltének, a naplementének, a szivárványnak, az eső illatának, a virágoknak és még annak a kis pici méhének is a virágon, mert ő is dolgozik valamiért, neki is biztosan van családja...stb.stb. (szval lehet, hogy gyerekes...de nagyon hasznos)
okéé, fogom hogy mit akarsz mondani. csak neked jó, mert van aki átölel aki megvéd (jó mondjuk nekem ezt nővérem is elintézi:D 10 évig karatézott:D) szóval...de nekem nincs:S és ez tökszar:S jó most jön az hogy "14 éves vagy mit akarsz?!" de akkor is...annnnnyi itt a helyes pasi:D
majd írok naplót okéé:D
Elárulok egy nagy titkot. Örülj neki hogy nincs pasid! Néha elviselhetetlenek! Már én is csak azt mondom rájuk, hogy "egy hibájuk van, az hogy férfinak születtek..."
Mi nagyon egy húron pendülünk Ádámmal, de néha még ő is ki tudja húzni a gyufát...
A könyvekből meg olvasóaplót is tessék írni! :D
jó, de nekem mondjuk volt nemrég barátom...csak neki nem mondtam el, ha kórházban voltam. csak hogy nyaralunk vagy ilyesmi. és akkor egyszer kersett otthon és a nővérem megmondta hogy hol vagyok és akkor minden kiderült...de mondjuk tök megértő volt meg minden, de én nem bírtam hogy betegként kezel ugyhogy szakítottunk... szóval most egy csomó srác tetszik de érzem hogy megbámulnak és amikor összesúgnak a hátam mögött: "nézd, EZ anorexiás."... szóval azért van pár hülye aki beteg lánnyal akar járni... na majd ellátogatoka könyvtárba:D
Tudod hogy most melyik kérdés jön ugye?
Ki a fenét érdekelnek a pasik, ha közben a testi lelki egészséged a tét???
Amúgy meg én is voltam 14 éves kis csitri, és tudom milyen amikor ott az a sok pasi...De én azért nem szerezhettem meg őket mert ott volt a kérdés hogy ki lenne olyan hülye h egy beteg lánnyal járnon...?
Szóval Márai, és Tao! Sipirc a könyvtárba! :D:D:D
További ajánlott fórumok: