Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
az egészség az első a fogyás hizás alak csak a második
a fogyival nincs baj egészen addig amid nem erről szól az életed, hanem az életről és mellette egészségesen Eszel és fogysz, de amikor ugy mulnak el a napok hogy egész nap a fogyin jár az agyad meg a kacalon meg hogy mit ettél mit ehetnél még és ha ezt nem eszed meg hány deka megy le... ez a gáz.
és ha már itt tart valaki akár 80 akár 50 kilósan akkor az már kórós és az agyunk megbetegiti a testünk és mindenféle fizikai tüneteink lesznek, és utána megbánod amit tettél magaddal, mert nem visszaforditható a folyamat!!! persze visszahizhatod, de a szervezeted működése már sose lesz a régi, és küzdened kell hogy csak picit is közelítsen ahhoz.
irtatok itt a hullámvasútról meg önmagunk megismeréséről, személyiségünk javitgatásáról, mintha rólam szólt volna:)))ja meg a pasikról:)
mi több mint 3 éve vagyunk együtt és szegénykém annyit tűrt már mellettem, iszonyú hisztis voltam régen, ok nélkül, néha én se tudtam mi a bajom...hullámvasutazásnak hivtam, egyszer nagyon jól éreztem magam a bőrőmben, utána meg utáltam mindenkit, főleg magam...
most már folyamatosan probálok pozitivan gondolkodni programokat szervezni és tudatosan kényszeritem rá magam hogy élvezzem őket és ne nyafogjak és ilyenkor minden olyan jól sikerül:) és ő is szivesebben van velem:)
amig nem szereted magam, addig mástól sem várhatod el hogy szeressen
tessék mondogatni amit én szoktam: ronda nagy hasam van de azért szeretem magam:)))) most röhögni fogtok de a pasim meg pont az szereti, picipocizza, meg simizi hogy milyen jó puha ÁÁÁÁÁ
pont most tiltottam be nálunk a poci szót:)))
amúgy a kapcsolatokhoz fontosabb a belső mint a külső, mert a külső az elején számit de az utánalévő 30-40 év az csak akkor megy ha a belsők passzolnak!!!
szia én 170cm vok és jelenleg 80kg jó lenne fogynom de az egészség fontosabb, ugyhogy egyelőre nem fogyozom, csak nem zabálok
szerintem nem kell fogynod, ha az alakoddal nem vagy jóba inkább formáld tornával, és probáld magad szépnek érezni ez a legfontosabb:)))
Az nagyon jó! :D
Mi túrázni és sétálgatni fogunk :D
nekem olyan volt hogy tojást nem birtam megenni, meg olyan is hogy tejet nem tudtam meginni, nem kivántam rosszul voltam ha rágondoltam, ha mégis meg kellett ennem pl vendégségben tojás volt a levesben akkor iszonyat rosszul voltam, ha rágondolok tudnék hányni...
a véleményem az hogy amit nem kivánsz azt ne edd meg, bármi is az, aztán majd a szervezet úgyis jelez ha mégis kell...én múlthéten vagy 7tojást megettem lecsostojásnak, annyira kivántam és a gyomrom sem fájt töle még picit se, meg is voltam lepődve
gondolom kellett belőle valami vitamin vagy zsir a szervezetemnek:DD
Nekem is volt Labrador Retriver kutyám...fekete színű. most meg a gyereke egy fél Labrador, tisztára hasonlít rá...ezért úgy van az oltáskönyvében is, hogy ő Labrador.
:D örülök, hogy legalább van valami kis pozitív dolog. Majdcsak javulgatsz-javulgatsz már ;-)
Jól írtad :D A másik kutyám Labrador Retriver.
Semmi változás :( De abban reménykedem h a nyaraláson,a nyugalomban, ahol a kutya sem kérdezi meg h ettem e már, sikerül majd legalább egy picit eszegetni.
Ma voltam szemészeten, és a pupillareflexem javult, és a doktornő azt mondta, hogy talán, de csak talán, lehet hogy fog javulni egy kicsit a látásom :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nem akarom beleélni nagyon magam, nehogy csalódjak, meg amúgy is hosszú idő után észrevehető. De azért nagyon nagyon reménykedem!!! :)
Wow!!! nekem nagyon tetszik :D
a kutyusaid is aranyosak :P
az egyik, az azt hiszem Beagle...ha jól írom le...és a másik??? jajjj...nagyon aranyosak.
Am. mi a helyzet veled? jobban vagy már?
Köszönöm :)
A gerincemen lévő már régi, de Szabi mondta h átvarrja hogy szebb legyen.
Hogy vagy?
bocsika, most megyek. Jót beszélgettünk :D
pusszancs
De ez annyira peches tud lenni. Úgy elszoktam magamban gondolkozni, hogy ÚrIsten! mi a fene ez? hogy lehet ilyet tervezni...ki az a hüe aki ezt megvarrta?? óóóóó borzalmas vagyok xD
De szerencsére már megtaliztam a számomra megfelelő üzleteket :P
hajj...én a zsíros ételektől undorodom. De, ha rá gondolok is felfordul tőle a gyomrom..most is :S.
Voltunk esküvőben és rántott csirkemell falatot ettem...de az meg bacon-el volt betekerve és tiszta rossz volt, mikor éreztem a számban, hogy az valami zsír féle. Naggyon rossz volt :S pfúúúújjj!!!!
Szval nekem azok a vajas sütik se nagyon mennek....kiv. kókusztekercs, mert az finom, de csak, ha sok a kókusz benne.
Te is úgy vagy vele am., hogy kivan nagyon éleződve a szépérzéked vagy csak én vagyok ilyen???
Pl. velem őrület a vásárlás, meg ha mondjuk valami nem úgy van, ha egy picit is ahogy én szeretném nem veszem meg. A másik meg, hogy nekem bele kell szeretnem, ahhoz hogy megvegyem, de ha beleszerettem nem hagyhatom ott, mert akkor meg sokat gondolok rá :S
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?