Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Amikor még láttam rajzoltam egy főnixet, amit imádtam. Aztán ugye megvakultam, és azt hiszem hogy akkor határoztam el h magamravarratom amikor tavaly októberben plazmaferesisen voltam. Épp kísértek le az intenzívről, beléptem a kórterembe, és bekattant. Qrvára sokszor éreztem úgy h meghalt a lelkem, de végül mindig feltámadtam. És eszembe jutott. Azóta akarom megcsináltatni. Ráadásul ingyen van :D
A kórházban megkapom a szokásos immunerősítő infúzióm, és reménykedem h nem találnak ki vmi bónusz vizsgálatot. Csak szúrják belém a tűt, indítsák el az infúziót, csöpögjön le, aztán csókolom, meg szia mindenkinek...Nem kell még cifrázni is...
Nah szval kajával sehogy sem állok. Holnap tetováltatni mentem volna, de kiderült, hogy holnap kell menni a kórházba. Szval nagyon fasza volt. Kínomban már csak röhögni tudtam, de végülis egy éve várat magáta az a sokadik két tetoválás... Felhívtam a tetoválóm akitől kérdeztem h akar e röhögni. Erre ő: Anyud bekavart? Én: Be. Ő: (nagy röhögés) Szerda? Én: 10:00?
Szóval ha semmi fasság nem jön közbe végre elkészül a 2 életmentő szépség.
De ha kitalálnak az orvosok valamit szerdára, akkor leüvöltöm a Dr.-t a nevük elől!
Leszel te még gyakorlott fórumozó Dóri, de miatagás, szép volt :D...
Én chaten, aztán egy elbarmosodott fórumos társaságban, utána pedig blogon edződtem, szóval az ilyenek már csak 2 szó erejére kötnek le. Meg hogy röhöghessek azon hogyan járatják le magukat...
Hajnalban csak azért nézünk fel chat.hu-ra, hogy írjon a sok barom, Ádám meg jót röhöghessen a szövegemen amit letolok nekik :D
Hát mondjuk lehetne még cifrázni a dolgokat..
pl: megkérdezni tőle:anyád nem csuklik?
vagy,hogy folytál volna le apád lábán:D
de ez gonosz..:P
troll:D ez vicces:D de hát most azért...minek jön ide? ne törődj vele!
otthon...mintha nem is az otthonom lenne. állandóan veszekszünk. hízás megállt.röviden ennyi.
Jól éreztem én hogy TROLL. :D
És most szépen le is járatta magát...
Drága vagy, de megpróbáltam elmagyarázni neki a helyzetet, nem fogta fel, és nem tudott semmi értelmeset írni. Tehát csak egy troll (Ádám szavaival élve).
A külföldi fórumokon nevezik trolloknak azokat az intelligenciahiányos embereket, akik csak azért mennek oda, hogy kritizáljanak, viszályt szítsanak, stb...
És tudod mit mondtam...Az ilyeneket itt is, és a suliban is le kell xarni :)
Ignoráld és kész. Áhh tudom h imádod amikor ilyen szép szavakat használok :D
Hol tartassz a hízogatásban? Otthon milyen a helyzet?
pusssz
Isten ments h töröljem magunkat! Sztem kérdezd meg a rendszergazdát h mi a fene van! Ha kell regisztrálok újra.
(Már előkerestem a piros bikinim :D csak a mitulássapi hiányzik, meg Ruminak és Miának rénszarvas aggancs :D)
Most jutott eszembe h legjobb barátnőm a SOTE-n most kezd, és ki kéne majd plakátolni.
Ma még a délután folyamán felhívom Nagybátyám, és megkérdezem hogy kölcsön tudnák e adni. Nem tudom pontosan hogy működik ez, vagy miért hat, de hadd hasson nekem is :) Hátha segít.
Köszönöm az ötletet!
Nem értem minek kell idejönni kötözködni..
Én olvasom lilimia hozzászólásait amióta ide ír,és drukkolok neki,hogy rendbe jöjjön:)
De ha Te nem hiszel neki,vagy anorexiásnak véled,az a Te magánvéleményed,nem kell ide jönni és letámadni.
Nem vitázni akarok,csak leírtam mit gondolok.
szerinted ez segit neki? szerintem nem, persze ez csak magán vélemény. az a legszarabb érzés amikor az ember elmondja a bajait és nem hisznek neki...én is átéltem ezt. hidd el ha nem lenne baja esze ágában sem lenne itt irogatni mindenféle betegségekről és ilyeneket kitalálni, hanem élné az életét ádámmal, fagyival és paprikáskrumplival...
bocs hogy ezt leirtam, de nem birtam visszatartani:)
amúgy amennyire én tudom, volt korházban többször is és kapott infúziót is amikor nagyon legyengült
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?