Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ha nagy van akkor azzal nem tudsz közben mozogni mert jó nehéz:D ülve fekve lehet, tévézés, netezés közben is vagy olvasva. vagy alvás közben is lehet
a gerincedet lámpázd végig vele a nyakadtól lefelé, 15percenként mehet egyre lejebb. ádám biztos segít:)
ha nem esik jól akkor mindenképpen hagyd abba és pihi után folytasd. az arcod , a gyomrod és a talpad is lámpázd.
napi egy két órára simán felmehetsz vele. arra figyelj hogyha van vese vagy epeköved és ott lámpázod azokat elindithatja, a másik meg hogy inni kell néha közben vizet ha elkezdenél szédülni.
szerintem ha igy csinálod 1 vagy 2 hétig akkor el kell kezdened javulni.
vesztenivalód szerintem nincs:))
ezt azért ideirom hogy nem vagyok árus és nem reklámcélból irtam, nehogy hoxa kitörölje, csak talán egy két hét nem olyan sok kiprobálni.
Igen, egy pár napig tartó fogyókúrával, amit abbahagytam a tanulás miatt...Gondolom az "abbahagytam' szó nem jutott el a tudatodig...
Az orvosaim döntenek a kezelésekről, nem tudom miért nem kezdték a vénás táplálást. De biztos te remekül ismered a kórtörténetem és jobban tudod ennek okát mint az orvosok...
NAgybátyáméknak van. Sztem kölcsönkérem, aztán meglátjuk mi lesz. Majd beszámolok róla.
Munka közben is lehet használni, vagy csak pihenés, ülés, stb közben?
Hát én is a többre szavazok, de örülnék neki ha már átbillenne ez a vacak.
Szívem szerint nem csak ezt 'enném', hanem pl parikás krumplit is, amit jelenleg nem tudok főzni, mert az érzékszerveim hiperérzékenysége még mindig megvan :/
Jó lenne most egy kis húsleves is.
Jah amúgy az eljegyzési ebédből fagyasztottam le annyit amennyi befért a fagyasztóba, hogy kis késéssel ugyan, de ne maradjak le róla :D
Kedden megyek orvoshoz, remélem kitaláltak valami újabb kezelést vagy akármit. Mert kókuszos fagyit is akarok enni.
Sok betegség van amiről még nagyon kevesen hallottak...
Kaptam kezelést, ami nem használt. Szondán át akartak táplálni, de aztán rájöttek h mi a bajom, és ezzel együtt arra, hogy a szonda csak hátráltatná a gyógyulást. Azt kell fogyasztanom, amit tudok. És ennek a kevésnek is örülök, mert nem volt vicces amikor csak vizet tudtam inni.
Utoljára 4 éve fogyókúráztam. Tavasszal el akartam kezdeni, de aztán úgy voltam vele, hogy a tanuláshoz még több energia kell, így letettem róla. Qrvára nem élvezem a fogyást, és nem sajnáltatom magam, bár ha neked a segítség képpeni példálózás, vagy maga a segítségkérés, vagy kérdére válaszolás önsajnáltatás...
Igen, betegség, amit nem előadok, és inkább hiszek olyan orvosoknak akik évek óta kezelnek, mint egy vádaskodó idegennek.
Hála az égnek hogy nem vagyok még csont sovány...Ne is legyek...
Szállj magadba egy kicsit cicabogár...
Lehet hogy magadból indultál ki?
Ne menjen már kevesebb...inkább több :D....de ha ez nálad úgy van, hogy a kevesebb néha több...akkor sztem...sokszor idd a lötyikédet.
Hnap főzz egy adag finom paprikáskrumplit :P virslisen nyamm :))
Am. Te állandóan csak azt iszod?
sziasztok:) nagyon jót nyaraltam, egyszer volt gáz de túléltem:) mindent eszek amit kivánok, kedvencem a kukoricás tonhal sali:) horvátban isteni volt a fagyi, lilimia helyetted is tömtem, híztam is 2 kilót. aminek örültem! megfogadtam hogy többet nem parázok a súlyom miatt, viszont csak azt eszem meg amit kivánok, érzem hogy a szervezetem tudja mire van szüksége. ugyhogy ma meg tegnap is tojásos lecsót főztem, pedig eddig utáltam a tojást és szarul voltam tőle, most meg nem:)
hajrá lilimia, erősebb vagy mint a szervezeted ne add fel!
tün-tün, sose akarj anás lenni, mert lehet hogy a hülye sors teljesiti a kivánságod és nem tudsz majd semmit enni és az nagyon nagyon szar...
nálam is ez volt, viznappal meg koplalással kezdtem aztán lett valami allergiaszerű, vagy pánik? bajom amitől nem tudtam enni, nem mertem mert féltem hogy a kajától megfulladok...
inkább fogadd el magad és egyél mindent amit kivánsz, de zabálni tilos:)
A szervezetem felborult, és kialakult egy specifikus anámiás hatás nevű betegség. Ami nem az agyban dől el...Az anorexiától meg nagyon-nagyon távol áll.
Szerinted így 7 heti semmi étel után nem akarnék végre enni valamit? Bármit. Mindegy mit. Még a brokkolit is megenném ha tudnám, pedig azt világ életemben utáltam. Csak tudjak enni valamit, és érezhessek valami finom ízt.
Nem lenne rossz ha végrebefejezné a szervezetem ezt az újabb hülyéskedést...No meg ha végre nem fogynék, hanem híznék.
:)) ne pánikolj!!! de azért igyekezz többet enni ;-)
hiába...ha nehezen megy le....lehet, hogy hülyeség, lehet, hogy nem...én nem próbáltam. De úgy próbáldd meg, hogy ezt a kutyám kedvéért, ezt a férjemért, ezt a falatot meg a macskámért. Én nyár elején csináltam olyat,hogy tetszik egy pasi...és ugye hát én most pont abban az életszakaszomban vagyok amikor sokat kéne enni...és elkezdtem, hogy na akkor miatta. xD de utána kicsit rossz volt...aztán mostmár úgy aránylag jól eszem, tán már túl jól is. De ha jön a suli...megint keevesebb megy majd le. Áhhh...az én esetem túl bonyolult xD.
Na szóval: NE PÁNIKOLJ!!!!!! :D
Köszönöm, még nyugodtabb lettem e téren.
Most hány kg vagy?
MEgint nem tudjuk elcsípni egymást msn-n :/
tsók
Megnéztem a Lora c. filmet. Hát...Érdekes volt. Bár a történet szerint neki pszichés vaksága volt. Mázlista...
Ideges vagyok. Nem tudom miért. Asszem elegem van...
Tulajdonképpen nálam is vanha nak visszaesések...szóval szerintem ez megszokott. van, hogy rámjön hogy megint kövér vagyok és rengeteget zabálok, és mondhatom, a környezetem sem nagyon segít abban, hogy ne gondoljam így...ha ugyan csak észrevétel ként is, de megjegyzik néha, hogy egy kicsit híztam. magamban tudom, hogy ez pozitívum, de az agyam kicsit másképp gondolja. olyankor összeszorul a szívem, ha meglátok egy tál kaját, de nem tudom megenni:S
aranyos nagyon, hogy veled együtt érez. minden rosszban van valami jó:)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?