Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4350. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4349. - Lilimia)
2008. szept. 4. 22:50

na ma én is sokat ettem, bár volt amihez nem volt kedvem de behuztak a csőbe és muszályvolt megenni, pedig irtora nem volt jo. grrrr. banánoztam, este meg hamburgetezés és shake bár az kijött kb 10 perc múlva, de már megszoktam.

bármi ami picit is zsíros vagy hideg:( ez van,de amugy nagyon jól vok, isteni nap volt:)

4349. lilimia (válaszként erre: 4348. - Wolfi2006)
2008. szept. 4. 22:29
Én is örülök, csak baromira megszenvedek érte. A paprikáskrumpli még várat magára sajnos, de majd eljutok odáig is :D De amint fagyizó közelébe jutok eszek kókuszosfagyit.
4348. Wolfi2006 (válaszként erre: 4341. - Lilimia)
2008. szept. 4. 20:54

Lilimia nagyon örülök, hogy már tudsz enni normális kajákat is :D Hajrá paprikáskrumpli és kókuszos fagyiiiii!!!! :D

/sajna, a suli végett nem sokat tudok itt lenni :S...de néha napján feljövök és olvasgatok egy kicsit ;-) /

Jobbulást mindenkinek!!!! ;-))

4347. Wolfi2006 (válaszként erre: 4346. - 5e9fb3a57b)
2008. szept. 4. 20:50

Szia! szerintem mondd el ezt egy olyan embernek akiben megbízol és a közeledben van...pl. anyukád .

Te 16 éves vagy ő 30...azért érzed a különbséget...mikor te 30 leszel ő 44 és mikor te 70 ő 84(!!??). De általában van aki azt mondja, hogy a kor nem számít, ha két ember szereti egymást. De a Te esetedben ez igen is számít, sőt ott van még a felesége, nah és a gyerekekről nem is beszélve...gondolj csak bele, milyen lenne a gyerekeknek apa nélkül felnőniük, főleg mivel még kicsik....a piciről nem is beszélve. Azért ebbe mind jól gondolj bele!!! A másik dolog sztem felesleges az öngyilkosság...mert ezzel nem oldod meg a problémáidat, csak elmenekülsz előlük...ami nem a megoldás. A megoldás az lenne, ha véget vetnél ennek a "kapcsolatnak" és inkább foglalkoznál az exbarátoddal, vagy más korodbeli fiúkkal.

Arra gondoltál már, hogy ne talán tán valami pedofil hajlamai vannak és éppen, ezért nem tudja elviselni, ha fiatallal lát?????

Azt nem hiszem el, hogy téged sem érdekel, hogy vége legyen a kapcsolatnak, mert ide is írtál ;-) .

Sztem add vissza neki a gyűrűt, szakíts, mondd meg neki, hogy te hogyan is gondolod, minden hozzá kapcsolódó dolgot törölj ki, vagy dobj el..hogy még csak el se tudjon érni...lehet hogy nehéz...de utána nagy megkönnyebbülés lesz.

Ha meg zaklatna, akkor vannak az önkormányzatnak ilyen szervezetei, amik ezt könnyedén tudják kezelni.

Sok Sikert!!!:)))

2008. szept. 4. 19:28

Sziasztok!!

Tudtok nekem tanácsot adni?

Az van hogy szerelmes vagyok egy nálam 14(!!) évvel idősebb pasiba...neki van felesége és egy 3 éves kislánya valamint a második baba is jön...voltunk már együtt és azt mondta hogy szeret...az a borzasztó h ÉN IS SZERETEM!!!! Depresszióm van miatta...adott a 16. születésnpomra 1 gyűrűt...de semi eljegyzés vagy ilyesmi egyszerüen a válasza az volt h meglátta és rám gondolt...beszélgettünk h nem csináljuk tovább, de hát nem megy szeretjük egymás tudom érzem hogy igaz amit mond mert elsírta magát elöttem h nem birja azt h az exbarátommal látott sétálni...ezt ő irta h brutálisan féltékeny és önző mert én az övé vagyok ő az enyém!!!

Nem tudom mit csináljak...az öngyilkossággal is probálkoztam mert nem bírom i már nélküle...nyugtatót vettem be...sajnos nem eleget mert még itt vagyok...mit csináljak?? Kérlek vki mondja meg mi legyen

Már tisztára anorexiás vagyok...alig eszek és alig alszok...mert mindig csak sírok miatta...nem tudom...tényleg nem tudom hogy mi legyen...annyiszor mondtam magamnak h elmondom neki ennyi vége menjen a feleségéhez és a gyerekeihez, de nem érdekli és ezt ő mondja az a legrosszabb h ENGEM se tud érdekelni!!!

Mit csináljak??

4345. lilimia (válaszként erre: 4344. - Blue Moon)
2008. szept. 4. 13:08

Naponta általában max kétszer tudok enni. Mármint a jobb napokon, de akkor képtelen vagyok mértéket tartani :(

Annak ellenére, hogy eszegetek, nem híztam, gondolom az idegesség miatt.

De a változás étkezés terén mindenképpen nagyon pozitív :D Ezt nektek is köszönhetem!!!

4344. Blue Moon (válaszként erre: 4341. - Lilimia)
2008. szept. 4. 08:15
Naa...akkor ez nagy áttörés neked lilimia..hetekig nem ettél semmit csak "tápon"éltél, most meg már eljutottál odáig, hogy megeszed az ételt s pukkadásig jóllaksz vele...ennek örülök, éhen már nem fogsz halni :-)
4343. lilimia
2008. szept. 3. 20:46
Lehet h vmi más áll a háttérben, és remélhetőleg az a stressz, és nem vmi rusnya betegség. Az meg mindegy ha finnyás vagy, az a lényeg h tudj enni vmit.
2008. szept. 3. 20:33

nekem visszajött a torokszoritás, szinte állandóan érzem, de azért ettem

csokit banánt és végül krumplit, de olyan finnyás lettem, pedig régen bármit megettem, de most ha valami nem tettszik akkor meg se tom szagolni nem hogy megenni

lehet h csak a stressz okoz mindent

rájöttem hogy az is stresszel hogy nem vok vékonyabb, hiába mondogatom hogy ez nem zavar, meg elfogadtam, de tudat alatt ez is stresszel

bár hogy miért vok most beteg amikor már 20éve kövér vok, hát erre még nem jöttem rá

4341. lilimia
2008. szept. 3. 20:14
Néha tudok enni, de amikor sikerül nem bírom abbahagyni pukkadásig. Annyira vágyom a normális evésre, hogy nem tudom tartani a mértéket :( De eldöntöttem hogy minden 3. falat után tartok egy kis szünetet és végiggondolom, hogy kell e még ennem, vagy csak kívánom.
4340. lilimia
2008. szept. 3. 19:06
Én ma tudogattam enni, de nem nagyon. Majd meglátjuk. Így h kevesebbet beszélek Anyával nyugisabb vagyok.
4339. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4338. - Lilimia)
2008. szept. 3. 14:54
én vok, ma megint nincs étvágyam, csak szomjas vok nagyon
4338. lilimia
2008. szept. 3. 13:19
Mi ez a csend?
4337. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4336. - Lilimia)
2008. szept. 2. 16:47
ez igy szokott lenni:) nálam volt hogy felvettem a tárgyat és eltünt a rendszerből:) tiszta vicc, bár idegesitő néha:)
4336. lilimia (válaszként erre: 4335. - 91d4989ab9)
2008. szept. 2. 16:22
Esélytelen :D Fel sem tudom venni a tárgyakat mert még nem adta ki a szak az órarendet :D
2008. szept. 2. 16:16
hát sok sikert:)remélem mindent el tudsz intézni rendben
4334. lilimia (válaszként erre: 4333. - 91d4989ab9)
2008. szept. 2. 16:14
Sztem felnézek neptunra, hogy rájöjjek, hogy egyetemista vagyok és nem nagymama :D
2008. szept. 2. 16:09
én se kapcsoltam el:) ez csak sima háttértévézés ne aggódj, ez a film elég ... ahhoz hogy n zavarjon sok vizet:)
4332. lilimia (válaszként erre: 4331. - 91d4989ab9)
2008. szept. 2. 16:06
Én is netezek, de valamiért nem kapcsoltam el. Lehet h nem csak papíron vagyok nyugdíjas, hanem elkezdődött a szellemi leépülés is...
4331. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4329. - Lilimia)
2008. szept. 2. 16:03
nyugi nálam is az ment, bár én közben meloztam neteztem:))
4330. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4325. - Helia)
2008. szept. 2. 16:02

helia irgumburgum, tessék irni!!!!!!!!!! ez parancs:D

amúgy ha belenéztél itt sok forumba akkor még mindig láthatod hogy ez egy elég nyugis kis forum , sokban van veszekedés, itt meg nem piszkál senki senkit, inkább csak meghallgatjuk egymást és segitünk ha tudunk...

egy félre csúszott mondat miatt nem hagyhatsz itt minket és azt a több száz másik mondatot amit irogattunk?!

maradsz és kész! ezt megbeszéltem:D jó???:)

4329. lilimia
2008. szept. 2. 16:01
Hát lányok ez már a legalja...Bekapcsoltam a tv-t, és a kung-fu-s nagypapi megy és én nem kapcsolok el. 2 nap alatt elrohadt az agyam, vagy mi?
2008. szept. 2. 15:52

a magyar a legszebb és a legfélreérthetőbb nyelv, főleg írásban:))) húú mi mennyit "veszekedtünk" annak idején smseken illetve msnen leirt nem ugy gondolt mondatokon, mire mindet kibeszéltük:DDD

helia:)minden gond nagy ami neked gondot okoz, mert ha nem okozna akkor nem is lenne gond, és ezek is fontosak mert ha több lesz belőlük akkor sulyosabb gondokat is okozhat, és nyugodtan irj csak le mindent mert az segít, szerintem:)nem lehet magunkba folytani mindent mert az se egészséges...ez tapasztalat:)

4327. lilimia (válaszként erre: 4325. - Helia)
2008. szept. 2. 15:49
Te lány! Hát nem érted hogy nem lekicsinyleni való a te problémád? Ha nem érdekelne minket akkor nem is válaszoltunk volna a hozzászólásaidra! Kerekedj már felül egy fogalmazási hibán, és tessék írni, és írni, és írni!
4326. helia
2008. szept. 2. 15:42
Gyógyulgassatok meg ilyesmik:) és köszi a segítséget, legalább végre rájöttem mi az ami még hiányzott. Pá
4325. helia
2008. szept. 2. 15:41
Mind1 azért köszi annak aki eddig meghallgatott, erre az időre is azért jól esett:)jobb ha meghagyom ezt a topicot azoknak akiknek tényleg szüksége van rá. Egyszer majd én is leszek szép vékony:) Nem akartam a hisztimmel és szenvedésemmel senkit idegesíteni, de tényleg, igazából most jöttem csak rá ,hogy mit kellene még változtatnom amég csak sajnálom magam, addig nem tudom elérni a célomat. Ez tényleg olyan dolog, amit én értek meg, mert nekem fontos, és felesleges másokra ráterhelnem ezt az egész hülyeségemet:S
4324. Blue Moon
2008. szept. 2. 15:32
A problémák nagysága más és más, mi is mások és mások vagyunk...még jóóóó :-)) a kicsi problémát is meg lehet vitatni és a félig halálosat is...azért vagyunk, hogy hisztizzünk sírjunk nevessünk panaszkodjunk örömködjünk élménykedjünk gyilkolásszunk vitázzunk szurkáljunk szeressünk drukkoljunk együtt érezzünk stb stb...ahány ember annyi világ...ne sertésedjünk meg egymásra ----
4323. helia
2008. szept. 2. 15:23
jó oké már megértettem ,hogy az én problémám másokéhoz képest itt kb annyira probléma, mint az ,hogy ma esik holnap meg süt a nap. Nem tudok rajta változtatni ,hogy engem ez zavar, amin változtatni tudok, hogy nem beszélek róla. Éppen ezért egy fórumon írtam erről ,mivel már feltűnt, hogy mások nem szeretik ezt hallgatni. Amúgy Blue Moon küldtem neked privátban képet, már írtam korábban, hogy miért nem ide raktam be.
4322. Blue Moon (válaszként erre: 4318. - Helia)
2008. szept. 2. 15:22
Ne legyél ennyire érzékeny....akik írásban társalognak sajnos mellőzniük kell a hangsúlyokat...ebből rengeteg félreértés születhet...:-)
4321. minike85 (válaszként erre: 4307. - Blue Moon)
2008. szept. 2. 15:21
nem, én nem vagyok "beteg", és nem is szeretnék az lenni, inkább segíteni szeretnék, beszélgetni olyanokkal, akik úgy érzik, szeretnének erről a problémáról beszélni, szóval ha vki úgy gondolja, írjon...!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook