Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4380. Dóra14 (válaszként erre: 4379. - Lilimia)
2008. szept. 12. 16:01

kapsz rá gyógyszereket?

mért? hiszen te is cigizel...

4379. lilimia (válaszként erre: 4377. - Dóra14)
2008. szept. 12. 15:59
A cigizést sürgősen hagyd abba!
4378. lilimia (válaszként erre: 4376. - Dóra14)
2008. szept. 12. 15:59
Az emésztésem az éhezés miatt rossz. Sok idő míg helyreáll.
4377. Dóra14
2008. szept. 12. 15:46
most stersszoldónak elkezdtem cigizni..nem túl jó megoldás de beválik...ma a tesóm leüvöltött a suliban..és most nembeszélünk..:S:@
4376. Dóra14 (válaszként erre: 4373. - Lilimia)
2008. szept. 12. 15:46

jó oké majd meglátom...:S:D

sok sikert az egyetemhez:)!!!

a naplót majd megnézem:) mindjárt...

mért rossz az emésztésed? mi történt?:O

4375. Dóra14 (válaszként erre: 4371. - 91d4989ab9)
2008. szept. 12. 15:44
nekem is van olyan barátnőm, aki eszik ha stresszel...mondjuk ő tök vékony..:S mert sportol...pedig rengeteg csokit eszik:D én most elkezdtem az úszást:) szeretem meg minden...neked is ajánlom;) vagy mondjuk a pilatest..az alakformáló..vagy jóga:Dén azt szeretem
4374. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4372. - Lilimia)
2008. szept. 11. 22:42
hát nem egyszerű a szervezet működése az tuti, én csak másfél hétig nem ettem rendesen de még most se állt helyre, van hogy szaladok:))) de legalább megvan a napi sport is:D
4373. lilimia (válaszként erre: 4370. - Dóra14)
2008. szept. 11. 22:00

Mondtam h szard le őket!!! Mi közük neki ahoz ha hízol? Semmi!!!!!!!

Az egyetem hétfőn kezdődik, eddig csak ügyintézések voltak.

Amúgy a naplómban mindent megtalálsz :)

4372. lilimia (válaszként erre: 4369. - Dóra14)
2008. szept. 11. 21:53
Enni tudok, csak az emésztésem pocsék.
4371. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4368. - Dóra14)
2008. szept. 11. 21:35

jaja:) nekem nagyon kell figyelnem a kajára, ha keveset eszem akkor rosszul vok, ha sokat akkor meg rögtön hízok. arra kell nagyon vigyáznom hogy stressz evő vok, magyarul ha valami idegesit akkor ugy eszem hogy az agyam fel se fogja hogy eszem, csak ugy 20perc után kapcsolok hogy uristen zabálok. ezt igyekszem visszafogni most de elég nehéz. a másik meg a hétvégi evészet mert akkor fözöcskéznem kell. hát kb ennyi van velem

most azt tervezem hogy mozogni kéne valamit talán jót tenne, de nem tom még mit és mikor.

4370. Dóra14 (válaszként erre: 4367. - Lilimia)
2008. szept. 11. 19:58
hát én...:S megvagyok..az az igazság, hogy érzem, hogy fogytam de mérlegre nem merek állni..most, hogy elkezdődött a suli nem igazán votl kedvem se meg időm se az evéssel foglalkozni...mostnem eszem valami sokat..de hát ezvan:S nem akarom hogy arról beszéljenek hogy meghíztam...msn-re meg egyáltalén nincs időm felmenni bocs:S ez a suli...nagyon szar,...na és egyetemmel mivan?:D
4369. Dóra14 (válaszként erre: 4366. - Lilimia)
2008. szept. 11. 19:56
óóóó..sajnálom:( de hát mitörtént? azt mondtad, hogy elmész pár napra Ádámmal...ott sem javult a helyzet?:(
4368. Dóra14 (válaszként erre: 4365. - 91d4989ab9)
2008. szept. 11. 19:53
sziaaa:) hát felőled is rég hallottam:S jááj..nehéz hozzászólni a témákhoz, nem? mármint, én mostanában pl nemtudok.
4367. lilimia (válaszként erre: 4364. - Dóra14)
2008. szept. 10. 22:31
Te h vagy? Mostanában msn-en nagyon elkerüljük egymást :(
4366. lilimia
2008. szept. 10. 22:30

Én élek, csak sok a dolgom. Viszonylag normálisan tudok enni, de az emésztésem...hogy is fogalmazzak...qrvára szar :/

Meg a mértéktartással vannak gondok. Hízni is csak fél kilót sikerült :(

2008. szept. 10. 22:01
szia Dóra, én vok csak sok a dolgom, de néha jövök olvasgatni:)
4364. Dóra14
2008. szept. 10. 21:11
na hahóó mivan veletek?senki nem ír..leállt az élet emberek!!!:S:D lilimia mivan veled meg az evéssel? naa írjatok:D na pussz
2008. szept. 9. 19:27
Vérvételen voltam, mert a nőgyógyász elküldött, és elég sok az eltérés, de nem értek hozzá, hogy mi micsoda, a nőgyógyászhoz pénteken megyek vissza, nem tudom, hogy ő mond-e majd valamit.
2008. szept. 9. 19:26
Az a baj, hogy a dokim egy nagy szar, csak az érkeli hány napra akarom, hogy kiírjon, most szeretnék majd váltani, de itt Érden nincs egy normális doki... a cap. aerobra sajna soha nincs időm :( pedig lehet jót tenne.
4361. Blue Moon
2008. szept. 9. 15:16
A Capoeira Aerobik-hoz energia kell...:-)
4360. Blue Moon (válaszként erre: 4359. - Af79463949)
2008. szept. 9. 15:13
doki? mit mond?
2008. szept. 9. 12:12

Sziasztok!

Nem tudom mi történik velem, de egysezrűen nem bírok enni. Ennek ellenére iszonyúan szoktam érezni magam, mégis ha eszem már pár falat után rosszul vagyok. Próbáltam főtt kajával, gyümölccsel, biokajákkal, amik nem terhelik úgy le a gyomromat, mert valamiféle gyomorronásra gondoltam először, de ez az állapot már több ideje fenn áll, a sújom meg csak csökken.

4358. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4356. - Cica24)
2008. szept. 7. 12:24

szia cica24! ismerős dolgokat irsz, én 91ről fogytam, jelenleg 79 vok és még szeretnék fogyni, de közben meg enni is.

nálam az a gond hogy a zabálás volt a feszültségoldóm, ha bármi felbosszantott vagy stresszelt, teleettem magam és ugy éreztem minden oké, de közben meg fogyni akartam, bűntudatom volt, én is koplaltam utána, aztán valami miatt megint jött a zaba. most nincsenek már hatalmas evészetek, de igy a stressz okoz más betegséget, ugyhogy nem vok előrébb.

én mindig ugy éreztem kitudok ebből mászni egyedül és sikerült is de kb 1,5hónapja már fizikai tüneteim lettek mindettől. jol meg is ijedtem. ha van lehetőséged pszichológussal beszélni, egyszer kiprobálhatnád, hátha segit... bár én még nem voltam...

majd ird le mi történt...

alapból az a bajunk hogy túl sokat foglalkozunk az étellel, ahelyett hogy élnénk inkább, mert ugye a kajálásunkat könnyebb irányitani mint az életünket... én régen azt hittem hogy azért nem vok boldog mert kövér vok, de aki kövéren nem boldog az ha lefogy attól még nem lesz boldog, szóval a két dolog független csak mi kapcsoljuk annyira össze. azt hogy valaki boldog tudjon lenni ugyanugy tanulni kell, kapcsolodj ki csinálj olyan programokat ami boldoggá tesz azokkal akik szeretnek, néha nehezebb ez mint fogyozni...

a lényeg, egy pszichológus tuti nem árt és ha nem tetszik nem mész többet, de ha jó lesz akkor bánni fogod miért nem mentél előbb.

a 60kgmal elégedett lehetnél, gondolj arra hogy mennyi volt rajtad mikor kezted és az a 25kiló valahonnan lement. képzelj el 25kiló zsirt az tök sok, annyi lement rólad , gondold végig honnan hány kilo ment le. kezedről lábadról hasról stb, saccold meg ugy hogy az összesen kijöjjön a 25. ennek látszania kell!!! és tudatositsd magadban hogy vékonyodtál sokat!!!

előbb utóbb az agyad is felfogja ezt:)

4357. lilimia
2008. szept. 6. 23:03

Szia!

Tényleg kicsit össze-vissza írtál, de sikerült kihámoznom a lényeget. Szóval ana-miás vagy...Ez nem kicsit szar, de legalább tudod mi lehetett a kiváltó ok.

Hallgass a barátnődre és menj el pszichológushoz. Ő talán segíthet feldolgozni ezt az egészet.

Az állandó fogyókúrával és a hízástól való rettegéstől kialakulhat depresszió, de szerintem inkább kétségbeesett vagy. A hozzászólásodból nekem leginkább ez jött le.

Talán ha a probléma forrását sikerül feldolgoznod, akkor az étkezési zavar is enyhülni fog.

Addig is, maradj köztünk, ha tudunk segítünk! :)

4356. cica24
2008. szept. 6. 16:13
bocsi a hibákért és az össze-vissza írásért,nagyon gyorssan akartam mindezt leírni és elég rosszul írtam mégegyszer bocsi...kérlek írjatok...köszönettel:cica24...sziasztok!!!!
4355. cica24
2008. szept. 6. 16:09
sziasztok...azt hiszem vagyis úgy érzem már nem bírom kell írnom hasonló velem egy gologgal küszködő emberekkel....már nagyon sokszor írtam ezt a szöveget...de már úgy 1éve nálam nem változik semmi,de sokszor nem bírom már...Elkezdtem egy fogyókúrátúgy 1 éve fogytam 85kg-ról 56 kg-ra fél év alatt..most vagyok 60kg mert vissza jött pár hónapja...ez azóta történt amióta...elkedtem hol enni hol pedig koplalni...össze vissza táplálkozok...volt amikor rendszeressen hánytattam magam,de azt csak rövid ideig..most annyira lelkiismeret furdalásom van ha eszek,hogy utánna mindig megfogadomholnaptól jön a koplalás a fogyókúra teák és a kemyény test edzés....és kövérenek látom magam így 60 kg is...most meg hogy vissza jött az pár kg..tiszta ideges vagyok...szerintem már az agymra ment a fogyókúra az 100%...van egz idõsyakom amikor egészségessen táplalálkozom szóval semmi cukor meg kevés zsír meg ilyenek ojankor lerohanok a bio üzletbe veszek sok műzlit meg jogurtot azon élek aztán van amikor már attól is rám tör ,hogyelhíszok tőlük....utánna neki állok koplalni és van hogy idegésségembe vagy kényszerből fel falom a hűtőszekrény tartalmát elég sok mindent egyszerre aztán megyek vagy hányok vagy torna utánna a koplalás...és minden előröl én nemtudom ezt meddig lehet bírni..az a gáz ha még mellette látom is hogy hízok...akkor aztán kiakadok rendessen...és észrevettem hogy nagyon érzékeny s vagyok....a párom is ha beszól vagy isthon is vannak gondjaim....összeveszek velük,azt mondják ideg beteg vagyok...meg ilyenek...nemtudom ez mitöl van....lhet ez akár depresszió is?!Kérelek ha valaki hasonló problémával küzd és sikerült neki leküzden,hogyan tegyem....írjatok..../amit a mai napig nem merek megtenni pedig a barátnőm már nagyon régóta tanácsolja a pszichológus attól félek megint elhízok és kövér leszek..../:( Tudni kell még annyit,hogy engem 7 évnyi kapcsolat után megcsaltak...akkor kezdtem bele a drasztikus fogyókúrámba....annak már több mint 1 éve...előre is köszönöm ha írtok..puszik:cica
4354. Wolfi2006 (válaszként erre: 4353. - Lilimia)
2008. szept. 6. 12:03
Oks ;-)....megbízom benned! :D
4353. lilimia (válaszként erre: 4352. - Wolfi2006)
2008. szept. 5. 19:17

Becsszó!!! :D

pussz

4352. Wolfi2006 (válaszként erre: 4349. - Lilimia)
2008. szept. 5. 19:09

Ígérd meg, hogy helyettem is eszel az alap adagodhoz+1 gombóc kókuszos fagyit vagy citromot :P, ha szereted.

Pusszantalak* :P

4351. Wolfi2006 (válaszként erre: 4350. - 91d4989ab9)
2008. szept. 5. 19:08
én meg ma meg tnap is....csoki :S pedig nem is szeretem....mert sokat kell rá innom. De ez most nem olyan volt...mert ezt kaptam <3 egyik barátnőmtől :)) és tök jól elvoltunk vele...aztán elolvadt nagyon én meg megettem egy 50gosat meg tnap is csokiztam áááááááááááááááá

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook