Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5790. Pirosalma (válaszként erre: 5789. - B0bdc28e7e)
2009. máj. 21. 18:20
"A fizika szuper! Csak értsd meg, én imádom :)" - na, ezt már szeretem;-)
2009. máj. 21. 17:47

Néha közel kerülök ilyen gondolatokhoz, nyugi van ilyen :S

Browing: A fizika szuper! Csak értsd meg, én imádom :)

Borsa: Tudom, lehiggadtam :S De ha sokáig nemv adom ki magamból ki tudjam ire vagyok képes, de majd türtőztetem magam.. ígérem.

És egy jó hír! (végre)

Nah sztetek ki mondja a ballagáson a búcsúbeszédet?????????? :D

5788. browning
2009. máj. 21. 16:16

am a fizikát uuuutálom,(lásd->jegyeim:2,2,4,5 meg remélem szerzek még egy potyaötöst...meg lehet h doga is lesz...)

továbbá:

Helena: szülővel nagyon nehéz beszélni. leülsz,de tudom,nem vesznek komolyan:( de próbáld meg:) vagy levél...vagy valami...de próblálj NAGYON higgadt maradni. lássák,hogy TE már felnőtten viselkedsz-ellenben velük:P ha nem tűnik fel,akkor FINOMAN!! említsd meg nekik,hogy te diplomatikusa vagy, nem vágsz a szavukba stb, akkor ők miért nem?! :)

sok szerencsét!reméljük h jófej psziho-t fogsz ki!;)

5787. browning (válaszként erre: 5785. - B0bdc28e7e)
2009. máj. 21. 16:13

Every!neeee!!!!NINCS értelme. már én is tudom:) pedig ismersz!:D de most komolyan. csak pár év.ki KELL bírni. utána azt csinálunk amit akarunk!!!

ugye legalább eszel(eszegetsz)?!

gondold végig:a barátaid belebolondulnának ha meghalnál:( gondold el milyen SZAR érzés lenne...ha pl te legjobb barátnőd tenné.mit éreznél?azt, hogy Te rontottad el! nah.ők is. beleőrülnél.ők is.

Helena:ez neked is szól! komolyan. tényleg nem járunk vacak sulikba->oda megyünk egyetemre majd ahová csak akaruk!nem?:)

nemértem,miért csak pár olyan szülő van aki annyira törődik a gyerekével mint pl akik ide is írnak...:( ez elkeserítő... ilyenkor teszem fel a kérdést: miért nem inkább halakat tart...?....nem?:D mondjuk vannak a mieinknél milliószor pocsékabb szülők is...

5786. Borsa (válaszként erre: 5785. - B0bdc28e7e)
2009. máj. 21. 14:53

Evry, gondolkodj józanon: EZ BAROMSÁG!!!!!!!!! És értelme sem sok van!!!!

Okos kis csaj vagy Te ahhoz, hogy ezt belásd. Gyere sűrűbben, és segítünk elfelejteni!

2009. máj. 21. 14:47

Hy!

EZER bocs hogy nem írtam de nem volt jó a netem de most ti voltatok az elsők!

Amúgy nem nagyon fejlődik a dolog olyan mintha küzdenék de soha nem érnék oda ilyenkor megkérdezem mit is akarok én???

És attól hogy itt van anyu csak rosszabb még csak nem is érdekli! komolyan mondom ha nem lennének a barátaim és a tanáraim és persze ti én már öngyilkos lettem volna, aproppó gondolkozok az ötleten.... :S

5784. csefi77 (válaszként erre: 5783. - Borsa)
2009. máj. 21. 14:32
:)
5783. Borsa (válaszként erre: 5780. - Csefi77)
2009. máj. 21. 14:00
Pedig nem is vagyok még anyuka :)
5782. csefi77
2009. máj. 21. 13:57

Nem ellenőriztem.

ezen már

több

5781. csefi77 (válaszként erre: 5778. - _helena_)
2009. máj. 21. 13:56
Szerintem ezenmár ne rágódj!Inkább tényleg ne csinálj töb ilyet.Ne nehezitsd meg a saját dolgodat!Hiszen emlékszel mit szeretnél?
5780. csefi77 (válaszként erre: 5779. - Borsa)
2009. máj. 21. 13:53
Ez most nagyon anyukás hangvételű volt!
5779. Borsa (válaszként erre: 5778. - _helena_)
2009. máj. 21. 13:06

Na, ennek fényében csinálj ilyet még egyszer!!!!!

Nehogy eszedbe jusson!

5778. _helena_
2009. máj. 21. 12:52
az a legrosszabb,hogy nem emlékszem a hétfő délutánomra,és a keddi napomra...
5777. csefi77 (válaszként erre: 5774. - Hotdog68)
2009. máj. 21. 12:26
Ezt én is így gondolom.
5776. Borsa
2009. máj. 21. 11:05

Sziasztok, itt vagyok, figyelek ám!

Jó, hogy itt vagytok, anyukák. Legalább más szempontok is jelen vannak, nem csak az ifjúságé.

Helena, nem vagy normális!!! Gyógyszert bevenni??? min segített? Smemmin, ha jól gondolom. Lássd be, féltetek, próbáld megbeszélni, hogy ez már sokkkk. Anyukádat is megértem valahol - nehéz elszakadni.

Browning, látom eszegetsz, és küzdesz, csak így továgg.

Dance????

Evry????

Lilimia???

5775. hotdog68
2009. máj. 21. 10:53
és persze, ha a szülő köti az ebet a karóhoz és akkor is az lesz amit ő akar, akkor sajnos a gyermeke bevágja a durcit. ....és igaza is van. Meg kell hallgatni egymást. helena erőszakord ki anyudtól, hogy üljön le és hallgasson végig. pszihológus nélkül is képes lennél gyógyulni, ha ő meghallgatna. Mondd el, hogy más nagy lány vagy és bízzon meg benned. Mondjuk adjon egy hónapot, hogy bizonyíts. ...aztán ha nem történik semmi probléma, akkor engedjen hosszú pórázra téged. ha viszont te nem tudsz viselkedni akkor ne háborodj fel, ha folyton követ. Kössetek alkut.....szerintem. De le kell ülni beszélni, ez az első.
5774. hotdog68 (válaszként erre: 5772. - Csefi77)
2009. máj. 21. 10:49
csefi77 jó, hogy itt vagy. Nagy szükség van itt az ilyen segítő emberekre. Próbáljuk elmagyarázni a másik oldalt is a lányoknak. De bizony sokszor a szülőnek kell kezdeményezni a változást, mert ezek a kis emberpalánták már kész egyéniségek. Sajnos nem olyan világban élünk mint amikor mi gyerek voltunk és ebbe nehéz belenyugodnunk. De nem követlehetjük azt a gyerekektől amit régen mi megtanultunk, mert már körülöttünk más a világ. Mások a szokások. ,,,,és ha enged a szülő akkkor enged a gyermeke is. Én ezt tapasztalatból tudom, csak sajnos helena anyukája nincs itt, hogy neki is tanácsot adjunk.
5773. _helena_ (válaszként erre: 5772. - Csefi77)
2009. máj. 21. 10:40
sajnos nem tudom mi lenne a megoldás...de szerintem igazad van,hogy majd ha a pszichológus fogja majd anyámnak mondani a dolgokat,akkor lehet fog változni,nem tudom,de ha én mondom neki akkor nem ér semmit...
5772. csefi77 (válaszként erre: 5771. - _helena_)
2009. máj. 21. 10:37

ok !Értem.Most biztosan nem fog tetszeni,amit mondok.De kérlek,olvasd végig.Bizonyára nagyon szeret az anyukád!!!!!!

De azt is tudom,hogy ezek a dolgok cikisek már a haverok előtt,pláne az utcán,mindenki más előtt.Az én gyerekem,még csak 6 éves lesz,de már ő is nagyobb függetlenséget akar.Persze nekünk anyáknak,ez nagyon nehéz kérdés.De ahogy itt leírtad,nem lehetne ezt az anyukádnak is elmondani?Nem az a megbeszélős típus?Vagy a pszichológusnak?Ő biztosan fog tippeket adni,hogy hogyan kezeld ezeket a féltős anyai dolgokat?!Lehet,hogy neki is kicsit változni kellene,és ha ezt a doki mondaná,akkor jobban magába nézne!De persze,lehet,hogy neked is változni kéne egy kicsit.pl.Ne vedd el a gyógyszereit!!!!!Inkább gyere ide és mondd el ,mi bánt!Fel a fejjel!!!

Az én anyukám is ilyen volt!Még mindig ilyen,de egy dokinőtől sok-sok jótanácsot kaptam!Légyszi ne keseredj el annyira,hogy ismét hasonló dologhoz nyúlj!!!!Mindig van megoldás!

5771. _helena_ (válaszként erre: 5770. - Csefi77)
2009. máj. 21. 10:22

szia!

szeretném,ha nem féltenének annyira,hogy még a zebrán sem engednek át egyedül...nagyobb "teret",hogy tudjak "kibontakozni",mert sokszor érzek úgy,ha valamit csinálok,hogy na mit fognak szólni anyámék...szeretném,ha egy "kicsit" "nagylányként" kezelnének,hogy...saját magamért legyek felelős,és ne ők próbáljanak irányítani mindenben.26 fokban képes anyám pulcsit rám adni,nehogy megfázzak,pedig süt a nap,és melegem van.nah ilyeneken is megy a balhé...hát végülis olyan 2 éve ilyenek...áh...nem tudom,még mindíg elég szétszórt vagyok,bocsi

5770. csefi77
2009. máj. 21. 10:11

Sziasztok!Én már több hónapja olvaslak benneteket.És nagyon aggódom értetek!

Helena!megengedsz egy kérdést?Nem akarlak bántani!!!!!csak tényleg kérdezni akarok!

Te mit szeretnél?Milyen legyen az anyukád,és az apukád?Mit engedjanek neked?Vagy csak ne féltsenek ennyire?Mióta ilyenek veled a szüleid?Vannak jobb időszakok is ,amikor jól meg vagy velük?Magamról csak annyit,hogy én is egy anyuka vagyok.

5769. _helena_ (válaszként erre: 5767. - Hotdog68)
2009. máj. 21. 09:54
tisztában vagyok vele,hogy túlságosan szeret,és félt.eddig szinte sehol nem voltam nélküle.mindig a sarkamban van,és élni sem hagy,és talán e miatt is szedtem el a gyógyszerét.amúgy most a város egyik "legjobb" sulijába járok,ahol pénzes/doki/ügyvéd stb. szülők gyerekei járnak,szal nem hinném,hogy a társaság "mossa az agyamat".meg amúgy sem tudok nagyon szót érteni azokkal a sznob cicababákkal,akik odajárnak.van pár "nagy" srác,akikkel kijövök,de amúgy semmi...szal szerintem nem a baráti köröm az oka.meg az a baj,hogy úgy igazán nehezen tudok megnyílni az embereknek,és beszélni a problémáimról.
5768. Pirosalma (válaszként erre: 5764. - Browning)
2009. máj. 21. 09:35

Szia, Browning!

Bocsánat, hogy így közbepofázom megint, de szeretném megjegyezni, hogy jó látni, vannak még, akik figyelmet fordítanak az olyan tantárgyakra, mint a fizika és a kémia:-)

A racionális gondolkodásra, a kérdések feltételére és megválaszolására a fizika tanít meg leginkább. Hajrá!:-)

(Ha segítség kellene e két tárgyból, szólj nyugodtan!:-)

5767. hotdog68 (válaszként erre: 5765. - _helena_)
2009. máj. 21. 08:06

helena nagyon sajnálom ami veled történik. De őszintén megmondom neked, hogy meg is teszel mindent azért, hogy anyukád gyanakvó legyen. hogy bízzon meg benned, ha most is elloptad a gyógyszerét és be is szedted. Állandóan figyelnie kell téged, mert szeret és aggódik érted. Jusson már el a kicsi fejedbe: ha nem szeretne, leszarná, hogy mit csinálsz, mennyit alszol. Csak aki szeret az aggódik, és azt szeretné, hogy meggyógyulj. Az pedig, hogy nem enged sehová, az azért van, mert ki akar rángatni abból a társaságból amelyik belerángatott ebbe az elmebajos gondolkodásba. Ha szereznél új barátot, és elmondanád neki, lehet, hogy akkkor ő is reménykedne, hogy a javulás útjára léptél. Esetleg vidd fel hozzátok, hogy lássa a barátnődet, meggyőződjön róla, hogy "ember" talán akkor megenyhülne irányodban. Vagy esetleg menj el anyuddal sétálni, és mutasd meg neki a helyeket, ahová szoktatok járni. Ha azt érzi, hogy te bízol benne akkor ő is fog, meglátod....Írj a fejleményekről.

Borsa? Lilimia? Dance? elmentetek szabira?????

5766. hotdog68 (válaszként erre: 5764. - Browning)
2009. máj. 21. 07:59
Hello! tanulni...persze tanulni kell. De a város egyik legjobb gimijében nem szégyen 4-nek lenni sőt még a 3-as is jó. Az a lényeg, hogy lehessen látni valami javulást. Nem kell mindenből 5-ösnek lenni. Én nem követelem meg a lányomtól.Ó meg a város másik legjobb gimijében tanul. Csak lássam, hogy felfelé ível. Ha látom, hogy tanul, de csak 4-re sikerült (esetleg 3) akkor nem szidom le, cska megkérdem, hogy nehéz volt.? Nem lehet mindig topon lenni. a másik: lehet, hogy vegetáriánus vagy? ha nem esik jól a hús, akkor ne egyél. Van helyette rántott sajt, rántott karfiol, rántott krumpli. Néha még finomabb is mint a hús. Csak változatosan egyél, sokféléből keveset, hogy mindenféle vitamint és ásványianyagot begyűjthess. Érik az eper, cseresznye, tessék enni a vitaminokat. Én tegnap annyi cserkót ettem, hogy majdnem szétrepedt a hasam. Nem is kellett utána a vacsora. hihi
5765. _helena_
2009. máj. 20. 21:05

igazából anyámból van elegem,hogy nagyon félt.még annál is jobban,és szinte már élni sem hagy.a szobámban kutakodik egyfolytában,megkérem,hogy hagyja a szobámat,majd takarítok én magamnál.nem enged el sehová,órák után már egyből jönnek értem,mennem kell haza tanulni,aztán kész.mennék a barátnőimmel ide-oda a városba meg ilyenek,de anyám annyira félt,hogy nem enged,mert kitudja milyen társaságba keveredek...annyira idegesít,mert mondtam neki,hogy olyanokkal mennék,akit már legalább 2 éve ismerek a suliból,meg nem drogosokkal,piásokkal,alkoholistákkal vagyok körülvéve.aztán meg apámból is elegem van,mert gyakran kiabál a semmiért.még azért is én vagyok a "nagypofájú hülye gyerek" ha halál ideges vagyok,és feleslegesen kihívja a számítógépszerelőt (nem tudom mi a rendes neve xD),az meg bejön a szobámba cipővel,és tényleg semmi baja nem volt a gépnek,és mondtam neki,hogy csak pénzkidobás volt elhívni a szerelőt.meg teljesen apró,jelentéktelen dolgokon áll le velem veszekedni,ami nagyon rosszul esik nekem,és nem érdeki.

a félévim nem sikerült olyan jól,mert félév előtt volt suliváltás,és egy gyengébb gimibe vettek fel,és ezért is amit kaptam apámtól (persze,mert nem tud villogni a haverjai előtt,hogy "na az én lányomat a város legjobb gimiébe vették fel,höh").a tanárok meg kisfüzetbe vezetik a jegyeket,és a naplóba olyan jegyeket írnak be,amilyet akarnak.múltkor is a magyartanár beírt csak úgy egy 5-öst (nem mintha baj lett volna),aztán meg egy 2-est..szal így megy az osztályzás...én meg már idegbeteg vagyok,mert apámnak is könnyen elborul az agya,és kapok a semmiért,és nem lehet neki megmagyarázni a dolgokat.

a gyógyszer enyhén szólva kiütött.nem emlékszem az elmúlt két napomra!csak annyira,hogy az egész napomat átaludtam.ma anyám bevitt a kórházba (már kedd reggel,a nyugtatótól kiütve anyám azzal fenyegetett,hogy pszichológushoz visz,mert "meresztettem a szemem"),és a dokinő semmi eltérőt nem vett észre rajtam,csak annyit,hogy kába vagyok.anyám mondta neki,hogy sokat alszom,meg sokszor sírok,és beutalt egy pszichológushoz (akit pont helénának hívnak,vajon véletlen?:)),mert látja,hogy valami nincsen rendben.szal hétfőn megyek pszichológushoz,addig meg nem megyek suliba,mert a dokinő kiírt,meg amúgy sem bírnék egész délelőtt ott ülni,mert iszonyatosan fáradékony vagyok,és tuti bealudnék :).nem tudom,hogy kihagy az agyam,meg nem emlékszek dolgokra,a fáradság a gyógyszer miatt van-e...nem tudom.amúgy anyám nem mondott semmit arra,hogy egy halom nyugtatója hiányzik...=/.

bocsi,hogy ilyen hosszadalmas lett...:)

5764. browning (válaszként erre: 5762. - Hotdog68)
2009. máj. 20. 16:56

mindenki elkezdi valahonnan.nekemis volt,hogy akármi történt,vagy kidekoráltam magam egy pengével,vagy nemettem/hánytam,ilyesmik. de túl kell ezen esni,amilyen gyorsan csak lehet!!

am ma úgy kiakadtam suliban!:( már mindenen elgondolkodtam... kémiából évvégén 3-as leszek,mert elcsesztem egy dogát. de fizikából,ha írok egy szorgalmi bigyókát akk 4es, angolból meg kicsit kaparok és 5ös leszek!:D szal ahogy így elgondoltam...felcserélek egy 3-ast(félévkor fizika3as,kémia4es vt!)...meg az angolon javítok...nemsok,dehát...jajj...megyek töritételte tanulni!!

pusziii

vizsga lesz:S

5763. browning (válaszként erre: 5761. - Hotdog68)
2009. máj. 20. 16:53

Hali!:)

164.5cm /50-51kg :$ jósok kg :S

eszek:) kb naponta rizst(egy csésze)(meg egy két kiskocka krumplit-anyu belekeverte-.-") meg light macisajtot 1-2 (1db 23kcal :D) meg egy csomag győriédesjóreggelt és egy túrórudi :D meg vacsira 1kifli pár karika ubival,meg egy szelet füstöltgomolya sajttal!

nem aramegyek,hogy 0kcal legyen,csak arra, hogy NE a cukros vackok legyenek túlsúlyban.

a hústól egyre jobban undorodok.....tegnap egy kb 1x1x1cm-s falat csirkemellet megettem,és olyan borzasztó volt :S éreztem, ahogy bennem haldoklik a csirkécskéből az utolsó életmaradvány is,és hogylebomlik...és h büdi :( éreztem...annyira hátborzongató élmény volt:(

5762. hotdog68
2009. máj. 20. 07:45
ja, helena, még valami: ezen a fórumon, vagyis aki idejár, annak kötelező javulni.......
5761. hotdog68
2009. máj. 20. 07:44
jaj, helena, a maroknyi gyógyszerrel csak tetézed a bajt. Mi a baj? miért vagy ennyire elkeseredve? olyan jó , browning, hogy te vigasztalsz másokat, és nem téged kell támogatni. Szeretném tudni rólad: cm/kg és hogy egy nap (pl ) tegnap, mennyit és mit ettél. .....ha lehet és ráérsz megírni. A többiekkel mi van? borsa, lilimia stb...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook