Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Na, akkor az ujjad is nemsokára a régi lesz ;)
Aludni pedig kell, de a másik oldalról meg totál megértelek... Néha alapvetően nehéz elaludni, hát még ha szerelmes is vagy :P
Rajzos dolgokkal kapcsolatban: Manapság ennek annyi és annyi formája van, hogy biztos találnál benne olyan szakot, amiből meg is lehet élni, meg azt is csinálod amit szeretnél. Én is hasonlót tanulok most, bár nekem nem teljesen elvont nagyon rajzos, kis mérnöki van benne, mert beleőrülnék ha nem lehetnék számok és matematika között :D De komolyan... Szóval nézegess körbe MOME-n, meg NyME-FMK AMI-n, és rajzolj!! Sokat, sokat, sokat ;)
Amúgy, nálam most per pillanat minden egész rendben. Itt volt a Pasi tegnap is, sőt ma reggel már a barátnőjének is hívott, és vasárnap megbeszéltünk elég sok mindent, az összes bizonytalanságát, és ami miatt úgy viselkedett ahogy... Elkezdtem én is elmondani a véleményemet, és akkor meg teljesen megváltozott a viselkedése, és most végülis megpróbáljuk a nagy korkülönbség ellenére. Áthívtam vasárnap, főzök Neki valami finomat, remélem el tud jönni.
Pótanyucim viszont nagyon nincs jól :( Alig találkozunk, és folyton aggódom érte, szeretném ha jobban lenne.
Azóta nem vágtam, így is ma meglátta a Pasi a helyét, és kérdezte mit csináltam, gyorsan kamuztam valamit...
Mostanában eszegetek is, nem mondom, hogy sokat, a héten is majdnem elájultam táncon, de azért mindennap eszem valamit... És Ő is mondja, hogy egyek, és hogy miért nem eszem? :) Tiszta aranyos. <3
Gratulálok az évfordulóhoz :)
És persze örülök hogy még mindig élsz ;) <3
Tessék szépen eszegetni továbbra is, legalább végre megy :)
Vigyázz magadra!! <3
Hali!
Olvasom mindig, mi van, el is kezdem írni, csak aztán mégse... xD
Lényeg!:
Lilimia: az a lényeg, hogy már jobban vagy és eszel!!:) Jobbulást, még tovább!!Egyél, mert tényleg van mit visszaszedni, ahogy olvastam a naplódat!!!:)próbál enni olyan táp valamit is amit mondtam már, hogy ilyen pép valami, ízesített, gyógyszertárban lehet kapni és kegyetlen sok kcal egy üveggel!:D Boldog évfordulót!!:) Gratulálok!:)
Victory:miújság? Pótmamiddal? pasival?? kezeddel?:) Lelkiállapot?!mesélj!!!
Annuccia: te meg már végképp alig írsz!! Kérlek!!:) <3 Hogy vagy? Dokinál mi van? Ugye már abbahagytad a fogyást?:)
Réka:Tudom milyen azért rosszulleni. már megcsináltam x'D irtó rossz érzés, de elfelejti mindenki hamarosan!:) Hogy meg az evés/gyógyulás?:)
Princessgirl: infókat!!, hogy vagy?
Az ujjam még kicsit furácska, de már levették azt a vacak sínt róla!:)Khmm...tegnap ki is használtam,jól megcsikiztem végre barátomat!:D<33 imádom*-* csak az a baj, hogy mindig a másnapot várom, és nem akarok aludni, aztán nem is bírok rendesen,és áá... ma meg végképp nem bírtam. elalvás előtt bekajáltam picit,meg fáj a hasam is..khmm.(nem a kajálástól:S)
mondtam ha doki azt mondta, azért küldött a pszihiáterhez, mert gyógyszereztem?...meg h művészlélek vagyok, inkább valami rajzos pálya kéne talán!:') annyira. meghatódtam,meg minden. anynira szeretném.csak abból meg lehet élni?!vagy inkább éljek boldogabban,mint gazdagon, de romokban...
Halihó!
Én még mindig élek! :) Bár fáj.
Enni csak keveset tudok, de legalább tudok :D
Vasárnap lesz az első házassági évfordulónk <3
puszik :)
Végigolvastam pontosan mi történt, és valójában most nem is bírok rá mit írni...
Olyan szinten csodálom a kitartásodat és az akaraterődet, hogy szavak nincsenek rá.
Szóval vigyázz magadra nagyon, csipegess, és írj mindenről, hogy hogy javulgatsz, miújság - persze ha lesz erőd!
Gondolok Rád nagyon sokat! <3
Sziasztok csajok! Hát jó rég tényleg... komoly időt vett igénybe mire visszaolvastam. Hááát az történt, hogy ugye eszegettem a hét vége felé de ez mind nem volt elég ahhoz, hogy az elmúlt hónapokat helyrehozzam. Elmentünk bulizni, természetesen előtte csak egy leves és iszonyat berúgás... Rosszul lettem, kimentem, sírtam, szégyeltem magam, hogy még egy elvileg szórakoztató hétvégi programon is miattam aggódnak. Másnap fel sem keltem szinte, semmi erőm nem volt. Eszegettem és ma is... nagyon nehezen és lassan megy normálisan így ma kicsit túlzásba is vittem... de nagyon szeretném, ha menne mert érzem, hogy tönkremegyek. És, amit még nem is tudtok... babát szeretnénk és emiatt végképp rendbe kell tennem a dolgaimat.
Lilimia, remélem jobban vagy, olvastam a naplód, nem semmi. Minden elismerésem az erődért. Gyógyulj!
Igyekszem többet írni mert kicsit hiányoztatok már. <3
Browning, kezed? :)
Babsziiiiii, hát javulgassunk már, ezt is együtt... nem csak a zöldség meg gyümölcs napjainkat.
Puszilok mindenkit!
R.
Hát tudjátok nagyon szédültem már pár hete, meg ájuldoztam, stb...
Végre sikerült szerezni beutalót szív UH-re, ahol közölték velem, hogy maradnom kell, mert az elmúlt néhány hétben bármikor meghalhattam volna, mert a szívem jobb részét totál elnyomta egy nagy adag betokozódott víz. Akkor még úgy volt, hogy gyógyszereket kapok, de a másnapi UH után telefonált a szívsebészetre, hogy sürgősségiben le kéne szívni pár helyről a szívemről a vizet, mert megsokszorozódott. A szívsebészeten végzett újabb UH után meg közölték, hogy nem leszívják, hanem azt már műteni kell. Egész jól vagyok, csak hát egyértelműen fáj a seb, meg a környéke, de már nem szédülök, nem fulladok, és nem izzadok le két lépéstől, ami baromi jó! Azért voltak ezek, mert pont ott a jobb pitvarnál és kamránál fut egy véna, és a víz azt is elnyomta, így nem jutott sehová sem elég oxigén.
Ez lett abból, hogy heteken át könyörögtünk a kezelőorvosomnak, hogy adjon papír UH kontrollra. Nem hitte el, nekünk hogy szívburokgyulladás. Úgy simán szart rám.
Annak ellenére, hogy óriási szakmai hibát követett el a hanyagságával, és beperelhetnénk, még ő bunkó velem...
De a mai UH már csak kevés vizet mutatott, így hazaengedtek :) Szerdán megyek varratszedésre és kontrollra.
Részletek a naplómban.
Hjamm, ott lemérlegeltek. 52kg :S
Most megyek és csinálok egy nagy adag görögsalátát :)
puszik és ölelés mindenkinek!
Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem szó nélkül 1 hétre, csak be kellett ugranom a kórházb egy életmentő szívműtétre. Nem, nem viccelek.
De tudok eszegetni, csak nagyon keveset :)
Később visszaolvasok, és írok!
puszik
Hát, azthiszem elfáradtam kicsit, az elmúlt két nap ilyen 9 órát végigállós volt, és ez kihozta a hülyeségeimet. Egyrészről nem tudom hova tenni a pasi viselkedését, mert teljesen más ha ketten vagyunk, meg ha mások is ott vannak; másrészről meg itt volt Pótanyukám, és nagyon szarul van, és gyűlölöm, hogy nem tudok segíteni, hogy nem tudom átvenni tőle a rosszat, én annyira szeretném, hogy legalább Ő boldog legyen...
Na és ez úgy betett tegnap, eleinte kibírtam hogy csak itt fekszem, és nem mozdulok - tudod :) - de aztán nem sikerült ezt végig...
Gratulálok Nektek! <3
Inkább utálj engem, és magadat ne :P :D
De tényleg, ne utáld magadat, nincs miért, inkább azt kéne látnod, mennyi szép és jó van benned! <3
Babszi, nem késő!! Gyereknek lenni újra - nos ez ugyan lehetetlen, de újrakezdeni SOHA sem az!
Ez már egy lépés affelé, hogy valami változzon, hogy rájöttél, hogy elrontottál valamit, de hidd el, nem késő kijavítani, és újra normális életet élni! De ki kell tartanod, és néha olyan dolgokra kell rávenned magadat, ami ellen tiltakoznál, pedig az alapvetően jó Neked - ilyen az evés. Ne add fel!
Sziasztok!
Mi újság veletek? Én még mindig ki vagyok akadva. Ezen a hétvégén is dolgozom végig. :S Basszus minden túlórát elvállalok, mert addig se vagyok itthon, és így tuti nem jut eszembe enni. Szerváltam egy gyümölcs centrifugát, ma asszem léböjtöt tartok. Sikerült visszaesnem arra a szintre, hogy ha megeszek 3 szelet puffasztott rizst mondjuk sajtkrémmel, úgy érzem mint aki egy lagziban zabálta tele magát. Nem csak a bűntatra gondolok, hanem a teltségérzetre is. Tegnap egy almától annyira jól laktam, mint egy normális ember egy 3 fogásos ebédtől.
Délután beleharaptam egy diós sütibe. 3 falatot ettem, aztán kihánytam. :S
A szerelmi bánat is tönkretesz. Nem tudom mit gondol a srác, sokszor zavaros, ahogy viselkedik.
Amúgy is magam alatt vagyok, asszem rájöttem, hogy tönkreb..tam az egész életem. Minden téren. Szeretnék visszamenni az időbe, úgy ált sulis koromig, és minden újrakezdeni. Úgy érzem, már késő. Gyerek akarok lenni megint!
csajok.
Miújság?? Every el van tűnedezve, Lilimia??virus, kaja??stb?? Princessgirl?? Réka??Babszi??
egy hónaposak lettünk tegnap barátommal!:)) <33
alig aludtam éjszaka, mert annyira rohadtul fájta bal térdem vagy alatta valami csont....asszem csontkinövés O_O" (WTF?!) annyira ideg lettem. betoltam 6 ibuprofent...mert mondom, én holnap menni akarok barátomhoz, nem szarozok. franc se tudja,mennyi használ nekem...biztosra mentem XD és bejött. délutánra már tudtam menni (Y) egész nap azon gondolkodtam h szerintem ez ilyen magamnak előidézett.az utálat.amiatt:( jólenne nem utálni magam.senki mást nem utálok...akk már lehet h jobb magamat..:)
Mi történt??
Máskor inkább szólj előtte....:) azért vagyunk! <3
szekálni nem kell téged,ami megtörtént azon már kár izélni.
Jajj Te... <3 Vigyázz magadra!
Kivel miújság?
Én jelenleg jó úton járok a szerelem felé, persze az más kérdés, hogy aztán a vége is jó lesz-e.
sínbe rakták a jobbkezem gyűrűsujját :'D LoL....
mondtam h már hetek óta azt álmodom h eltöröm a kezem és begipszelik?! hát...csak ennyire futotta xD
Nemtudom miért ma jó neki.
De komolyan, én már totál nem értem... Tegnap találkoztunk, mert ugye... Hát szóval van egy órám amit Ő tart. És utána hazahozott, de ráadásul úgy, hogy ott volt egy csomó felsőbbéves, az egyiket még el is vittük valahova, szóval ez már teljesen olyan volt, mintha felvállalna engem... Mert végülis miért furikáztatna át a városon? Vagy csak én akarom így látni??
Tegnap ettem egy melegszendvicset (egy szelet kenyér, paradicsomkonzerv, fűszerek, lightsajt), meg egy muffint, mert kipróbáltam még tegnapelőtt a receptet. Ennyit sikerült... De semminél több, nem? Ja meg ettem húsleves-levét, ahogy nagymamám csinálja, imádom.
Te, ne csináld magadnak a bajt! Utcán kóborolni szabad, az néha jót tesz, de arra, hogy kiszellőztesd a fejed, nem pedig arra, hogy ilyenekre gondolj közben!
Nem zabálni kell, csak eszegetni :) Szóval ügyes vagy :)
Egyébként én már gondoltam rá, hogy nem lenne rossz, ha pl előzetesen összeállítanék magamnak mondjuk mindig másnapra egy listát, hogy aznap mit eszem. Kevésbé lenne lelkiismeretfurdalásom, ha előre kiszámolgatnám, és betartanám, hogy annál többet nem eszek, ugyanakkor meg büszke is lennék magamra, ha teljesítem. De valahogy eddig nem jött még össze...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?