Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

7260. annuccia
2010. ápr. 7. 21:42

*Kezdjük

És a 3 helyett + akartam :D

7259. annuccia (válaszként erre: 7258. - Browning)
2010. ápr. 7. 21:40
Kezsjük azzal, hogy a 14 szem tabletta megoldott valamit? Nem...szánalmasan fetrengtél miatta a földön (bocsi) . Ha vágunk, annak van értelme? Hetekig takargathatjuk, azon kívül nem old meg semmit, csak 3 problémákat okoz. Kicsit olyan, mintha szeretnénk vele nagyobbat szenvedni...vagy többet. Nem tudom, most ez morbid így ! :)
7258. browning
2010. ápr. 6. 17:16
csak a kezem lett picit megkarcolgatva...
7257. browning
2010. ápr. 6. 17:16

kösz.mindegy.meg van kb oldva.

Annuccia: bocs az sms-ért éppen a barátommal "tárgyaltunk"...

igen.kibékültünk.

reménykedem,hogy kitartó leszek. Legalább megmarad legjobb bnőm, megmarad a barátom, és ha ügyes vagyok lesz egy jó haverom....

7256. browning
2010. ápr. 6. 06:19

lilimia:jóétvágyat.király h tudsz enni. :)gyógyulgass,hízz!

Annuccia, Réka: egyetek!!!Jó az,csak óvatosan, ne sokat. Tegnap én is a hányással küszködtem. Annucciám az a srác hülye ha nem hív.

Én tegnap mondtam h ennyi.mert hullámzok. mit tegyek?!úgy hullámzok, hogy imádom-szeretem-vele lennék, aztán meg csak vele ne-csak ne most-csak hagyjon, csak legyen vége. Itt vol és nálam meg a csak legyen vége. Meg party volt.qvajó. csak volt egy srác.szemeztünk.folyton.cuki.csak 1.pasim van/volt-szünetelünk, de tegnap mikor szakítottunk betoltam 14fájdalomcsillapítót uántna, aztán úgy sírtam h közben fetrengve remegtem, és könyörögtem h ne dobjon ki mégse.pedig én dobtam.de mondta h holnap tali(ma)és akkor meg már megint változott bennem az érzés. miért van ez? ja és a másik: legjobb bnőm bele van esve abszolút a kavaró-cukisrácba,aki engem felvett msnere((K)(L)-így köszönt.magától.mondtam h ne írjon pedig,mert barátom itt van)ja és még egy másik csajnak is tetszik.

komolyan segítsetek!!!könyörgöm.mit tegyek??ne mondjátok h én tudom, mert NEMM.ti szoktatok hullámozni így?!

7255. lilimia (válaszként erre: 7254. - Annuccia)
2010. ápr. 5. 23:24

Ez gáz. Kötsög :/

Szerintem igaza van a dokinak. Lentebb max akkor menne a súlyod, ha a sportot abbahagynád, és... Az izmok mint tudjuk sokkal nehezebbek, mint a zsír, és ha jól tudom egy tornász baromira izmos, de szólj, ha tévednék... Szálkás izomzattal meg egy nő CSÚNYA! És ha leadod azt a pici zsírt ami létfenntartó számodra, akkor még szálkás is lennél, ami pfujj!

Miért a mérleget nézed? Az csak egy rohadt szám! A tükör szar mert torzít, ráadásul te elfogult is vagy negatív irányba. Miért nem készítesz egy reprezentatív jellegű felmérést? Pl tehetnél fel fotót mondjuk nyaktól lefelé, és írhatnál ki szavazást. Nem hinném, hogy bárki elfogult lenne, és nem azért kattintana a "Nem, nem kell fogyni." opcióra, hogy kedveskedjen neked, sőt inkább féltékenyek lennének.

Nanananananana?

7254. annuccia (válaszként erre: 7253. - Lilimia)
2010. ápr. 5. 22:29

wehh a barátom. rá mérges vagyok, és nem beszéltünk már kb 2 hete...ezért vagyok mérges. mert nem hív, nem veszi fel a telefont és nem válaszol smsre, nincs msnen (igaz, nem csak nekem)... és már nem vagyok szerelmes, sajnos. Pedig virultam! :)

Hidd el, nem vagyok én sovány. Nem lesz még semmi bajom, ha kicsit fogyok, megnéztem 56-ig mehetek el, onnantól kóros. De addig úgyse megy! A dokim mondja mindig, hogy ennyi sport és kaja mellett ha megálltam a fogyásba az vaalószínű azt jelenti, hogy ez a minimum. De én nem ezt gondolom...inkább az, hogy össze-vissza eszek. de most, hogy ennyire nyom a pocim tényleg éhségre vágyok! Hogy azért ehessek, mert éhes vagyok! :)

7253. lilimia (válaszként erre: 7251. - Annuccia)
2010. ápr. 5. 21:54
Jajjj nehogy tovább fogyózz! Légysziiiiii! A barátod mit szól ehhez az egészhez?
7252. annuccia
2010. ápr. 5. 20:56
jah és bűzlik a hajam XD :)és holnap megyek fodrászhoz :)
7251. annuccia
2010. ápr. 5. 20:55

Sziasztok!

Az én húsvétom hasonló volt, mint rékáé. Szombat este tele ettem magam, annyit ettem, mint az enyhén túlsúlyos apukám, ami hozzám mérve rengeteg. Egész éjjel rosszul voltam, nem tudtam aludni, aztán másnak meg jött a nyuszi :) és jöttek a csokik, meg a süti meg ilyesmi, és nem akartam kontrolálni, azt akartam, hogy had egyek amíg jól esik...hát ennek egy óriási gyomorfájós hányingeres majdmegdöglök érzés lett délutánra, pedig nem vittem túlzásba az evést (talán még a szombati vacsi) és végül egy hányás, hátha elmúlik a roszullét. Ma is ilyesmi volt, de nem volt. És én is várom a holnapot, az együnk egyszer egy napot, a gyümölcsöket,... elég volt a húsvét!

De legalább nem akarok vágni. Végre tudom mit miért akarok, mit akarok csinálni a jövőben. És ez olyan jó. És tornásztam ma, tegnap bicikliztem. SZóval tudom hogy sikerül leadni ami most feljött, sűtt, kicsit többet is :)

lilimia: nyugi most már szép lassan rendbe jönnek a dolgok, és jöhet a kedvenc Malibus csoki :) majd gondolok rád :) <3

browning?

7250. lilimia (válaszként erre: 7248. - 9e7e9b7307)
2010. ápr. 5. 19:53

Szia!

Szerintem semmi okod az aggodalomra! Az 54kg tök jó!

Mondjuk nem nekem, a 181 cm-es magasságomhoz. Nem túl vicces, hogy a csípőcsontjaimon kezdődő felfekvés van, és ha az ágyon ülök vagy fekszek fáj a fenekem, mert szúrja a csontom. A hátradőlök, és a falnak támasztom magam (kedvenc ülő pozíció, falnak dőlve, felhúzott lábakkal), az kész kínzás lett! Úgy érzem, hogy kilyukad a hátam minden egyes gerinccsigolyámnál, lapockámnál, stb... Szóval nem olyan mókás ám nagyon vékonynak lenni :/

Olyat meg ne mondj, hogy nem tudsz kijönni ebből! Ha a koplaláshoz van elég erőd, akkor a normális mértékű evéshez is van! Ért? :)

Mi mindig itt leszünk, és segítünk!

Én jelentem annyit ettem amennyit csak bírtam, ami igen csak kevéske a normálishoz mérten :( Össze van szűkülve a gyomrom, meg az evéstől fáj a műtéti seb, és nehezebb levegőt venni étkezés után. De szépen gyógyul a seb, úgyhogy csak nem tart már sokáig ez, hogy még az is gátol az eszegetésben. De ma ettem reggel kb 3 Ferrerot, ittam egy kávét, ebédre ettem húslevest, de még azzal a kis tányérral sem fért belém szóval két részletben ettem meg, vacsira pedig töltöttkáposztát ettem, szintén lassan, részletekben. Éééés szerintem még eszek a Malibus csokimból, majd ha nem érzem ennyire telítettnek magam. 2 órája ettem 4db falatka méretű káposztát, de még mindig úgy érzem, mintha felzabáltam volna a hűtőt :S

Szóval ilyen 3 falatonként tudok enni, pedig hogy szeretek habzsolni :D

Mindenki tegye félre a bűntudatot, és egyéb rossz érzéseket, legalább a nyuszikutya Ann-em kedvéért :D

puszik mindenkinek!

7249. blondie14 (válaszként erre: 7248. - 9e7e9b7307)
2010. ápr. 5. 18:40

Szio!

Ne aggódj hidd el mások észre sem veszik a változást rajtad..mondjuk én is tudom,hogy ilyenkor ez nem édekel,de ugyis hamar leadod :)

próbáld magad kontrollálni és mondjuk amikor eszel valamit szedd ki a felét annak az adagnak amit amugy megennél.Nálam már bevált.

Amugy meg örülök,hogy itt mindenki ilyen kedves :)

puszi nektek!

2010. ápr. 5. 17:38

Sziasztok, Szia Blondie! :)

Remélem mindenki javulgat és a Húsvét nem úgy telt, mint nekem. Nagyon sokat ettem. :,( Sütit is meg rántott husit meg ... jaaaaaj. Tegnap este ráálltam a rettegett mérlegre és megint 54. :(((

Kivagyok ettől lányok. Én nem tudok ebből kijönni úgy érzem. Alig várom a holnapot, hogy megint gyümiken éljek és megszabaduljak ettől a sok nehéz ennivalótól. Ma már túl vagyok egy emésztésjavító bogyón de tudom, hogy ez semmit nem javít a helyzeten. Mindig ez van mikor normálisan eszem. Rögtön feljön egy-két kiló és nem tudom kontrollálni és sokkal többet eszem, mint mások. Mit csináljak?

Neketek, hogy ment a húsvéti étkezés?

Kedves Blondie, örülünk Neked. :) És persze próbálunk segíteni is, ahogy tudunk.

Lilimia? Browning? VictoryPurple? Babszi? Többiek? :) Mi újság?

Pusszantás

7247. blondie14 (válaszként erre: 7245. - Pirosalma)
2010. ápr. 4. 16:58
Csak anyukámmal élek,vele sok mindent meg tudok beszélni,de ez azon kevés dolgok közé tartozik amit nem merek neki elmondani.
7246. Pirosalma (válaszként erre: 7244. - Blondie14)
2010. ápr. 4. 16:43
Gondoltam én erre, de próbaképp regisztráltam 2005-ös születésűként, és nem jelzett hibát. Na, mindegy, a fő, hogy tudjuk, hány éves vagy:-)
7245. Pirosalma (válaszként erre: 7243. - Blondie14)
2010. ápr. 4. 16:41
Ezek a tünetek ha nem is jelentenek betegséget, de annak előszobáit képezik, ez egészen biztos. Szüleiddel próbáltál már erről beszélgetni?
7244. blondie14 (válaszként erre: 7242. - Pirosalma)
2010. ápr. 4. 16:19
14 vagyok igazábol,azt csak azért irtam az adatlapomra,mert 18éven aluliaknak nem engedte a belépést..leaglábbis nekem ezt irta. :)
7243. blondie14 (válaszként erre: 7241. - Pirosalma)
2010. ápr. 4. 16:04
És hogy érted,hogy foglalkozni?Szerintem ezek még nem olyan tünetek amikkel orvoshoz kéne fordulnom,hülyeség lenne.Meg akkor még többet híznék..köszönöm válaszodat.
7242. Pirosalma (válaszként erre: 7236. - Blondie14)
2010. ápr. 4. 16:01
Most 14 vagy 19 éves vagy? Az iménti hozzászólásod és a beceneved alapján 14 lehetsz, az adatlapodon viszont 1991-es születési évet adtál meg. Furcsa. Nos, mi az igazság?:-)
7241. Pirosalma (válaszként erre: 7236. - Blondie14)
2010. ápr. 4. 15:58

Szia, Szöszi!

Nem igazán érdekes, hogy teljesítik-e a tünetek a bulimia n. kritériumait (amiket már nem tudok fejből, hiába, öregszem), hanem hogy a tünetek mire mutatnak, utalnak, mivel járnak, mi okozza őket.

Amiket leírtál, azok alapján nem egyértelműen eldönthető, hogy bulimiás vagy, de mindenképp foglalkozni kell ezekkel, mert nem sorolhatóak a "normális, mindennapos" kategóriába, és egyértelműen káros következményekkel járnak, a lelki háttérrel együtt.

7240. blondie14
2010. ápr. 4. 15:30
annuccia még annyit hozzá szeretnék tenni,hogy kiskoromban nagyon dagi voltam mindenhova ahová csak mentem kicsufoltak,ujjal mutogattak rám,lekezelően viselkedtek velem a külsőm miatt.aztán olyan 11éves korom körül elkezdtem keményen edzeni,megnyultam és fogyókuráztam.Akkor nyáron 10kg-ot fogytam,ami nagyon megváltoztatta az életemet.Kb 13 éves koromban kezdődtek a problémák,amikor egyre elégedetlenebb lettem a külsőmmel,pedig mindenki csak dicsért.Azóta rettegek az elhizástól.
7239. blondie14
2010. ápr. 4. 15:26
Van valaki aki velem egy idős és hasonló problémái vannak?
7238. blondie14
2010. ápr. 4. 11:08
14 éves vagyok,168 cm és 60 kilo körül..de nagyon sokat sportoltam,így a lábamonis meg mindenhol sok az izom.Örülök,hogy máris van valaki aki megért és akivel beszélgetni tudok. :)
7237. annuccia (válaszként erre: 7236. - Blondie14)
2010. ápr. 3. 19:50
Igen, annak számít, nem csak az bulímiás aki mindent kihány. Azt hiszem hasonló vagy mint én... mindig bűntudat, de nem mindig hánysz, csak előfordul többször is. mesélj magadról, hány éves vagy, cm, kiló, mióta érzed ezeket,... nyugi, hamar befogadunk :)
7236. blondie14
2010. ápr. 3. 18:50

Sziasztok!Ma regisztráltam és remélem majd hamar befogadtok és jókat fogunk dumálni :)

De egy kis segitséget szeretnék...igazábol csak egy kérdés...bulimiának számít az ha minden falat kaja után büntudatom van és többször is kihánytam már a kaját...egésznap csak azon kattog az agyam hogy milyen legyen a külsőm rettegek az elhizástól..és van,hogy utálom magamat.Kivülről mindig is egy boldog és életvidám lány voltam és még mindig az is vagyok csak belülről vagyok nagyon szarul...KÉRLEK SEGÍTSETEK!előre is köszönöm <3

7235. annuccia (válaszként erre: 7232. - Biotej)
2010. ápr. 2. 23:21
vagdos, hány, depressziós, alig lehet kimozdítani, és mióta ezt a doki is felvetette neki, azóta mégjobban beleéli magát, és ez a téma állandóan. Megértem, hogy ki kell beszélni... de mindegy. Nem kéne nekem meg ennire tőle függenem...mármint hangulatilak.
7234. VictoryPurple (válaszként erre: 7230. - Annuccia)
2010. ápr. 2. 22:34
Ezt meg nagyon szépen köszönöm... :) <3
7233. VictoryPurple (válaszként erre: 7229. - Annuccia)
2010. ápr. 2. 22:33

Már hogy néznénk hülyének?? Csak ha nem írsz, akkor nem tudunk segíteni sem. (Ja, ha valaki hülyének nézne emiatt, majd megverem :D)

Ne vágj, ne tabizz, tudom, könnyű mondani, de hidd el, hogy nem éri meg. Te is tudod jól...! Csak azért írom, hogy emlékeztesselek :)

És egyáltalán nem utál mindenki, sőt. Biztos vagyok benne, hogy rengetegen szeretnek, és fontos vagy Nekik, csak ezt hajlamosak vagyunk nem észre venni. Aki meg utálatosan viselkedik Veled esetleg, na az meg féltékeny, azt le kell sz@rni nagyon magasról...

Egyél kicsit, és tarts ki!!

7232. biotej (válaszként erre: 7229. - Annuccia)
2010. ápr. 2. 22:21
és a barátnőd hogy van?sikerült meggyógyulnia?
7231. annuccia (válaszként erre: 7223. - Lilimia)
2010. ápr. 2. 22:17
Gratulálok!!! jó ünneplést :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook