Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Helloo ismét!:)
Amióta ide írok Nektek, sokkal jobb a kedvem :) És még rimmeltem is:) :D bocsánat, csak az 5 perc dilizés elő jött :-))))))
Browning: Biziii? :O Rossz lesz az évvégid? Akkor ezekszerint még tanulsz:)
Az én bizim is keservesen rossz lesz, de még 1 tantárgy kérdéses.. ugyebár a matek.. nem volt nehéz kitalálni =) :-)))
A nyarat én is várom, meg ujra akarok edzeni persze "csak mindent módjával" mottóval :)
majd ha elkezdek edzeni rendesen, akkor a hánytatás már megfog szünni szerintem :) Ami tök jó lenne.. Mert képzeljétek, amióta ujra visszajött a bulémia, azóta bármit eszek (s utóbbi 2napba.. viggyázzatok 2:D(Y)..) szóval az utóbbi 2napba nem is eszek sokat, de akarva-akaratlanul is kijön belőlem "minden"... :S egyszerűen eszek,s hamar tele leszek utána bamm... :S nemtudom miért van mondjuk ennek igazából kicsit örülök is ,mert lehet a jóidő miatt nem eszek annyit :D (ugye nyár=sook folyadék :D ) értitek:) Na mindegy, érdekes ez :-o Ma vettem egy szobabicajt magamnak, elkezdek azon izzadni :))))
Pussszi !
áá.hőemelkedésem van.szarulvagyok.álmosvagyok.
Annuccia: szeretlek:)) mesélj,milyen napod volt?
Lilimia: gyógyuljál, dokikkal vigyázni xd a cuccok királyak lehetnek:D
Leiluu: az álmosság engem is üldöz xd szoli?:O
Victory: én is a barátomnáál akarok aludniiii xD jó neked*-* :)) örülök h jó a hangulatod!tessék enni, tessék ezzel is boldogítani a pasit, ha már ilyen aranyos;)
utálom a náthát:( áá. az év vége is mindjárt itt van. ami jó,mert nyár, de rossz, mert szar lesz a bizim és cirkusz..áá.
am eszek. dokim tiszta jófej. csak nemtom miért akarja h veszekedjek. nem akarok önző,bunkó lenni...nem akarok pont én valakiben lelkileg összeomlást produkálni DIREKT...nekem már annyian elintézték.nekem miért kéne?!...
Sziasztok!
Én 21 éves lány vagyok körübelül november óta rendszeressen használok hashajtót és heti 2szer vízhajtót.
Nem vagyok vékony testalkatu.Hamar törnek rám falási rohamok mindett megeszek ami elém kerül utána sírógörcsöt kapok vagy néha kihányom.
Aztán avval nyugtatom magam hogy ugy is kijönn.
Nem tudom ez bulemia lehet?
köszi
Hello csajok, mizujs erre fele?:)
Velem most minden ok, csak a suli.. kőkemény hajsza :)) Na ez a hajas dolog tök jó, jó dolog néha kicsit változatni :) Bár nekem az se megy.. nincs egyszerűen hozzá akaraterőm, meg időm sincs igazából.. :( Ma is mentem volna pl. szoláriumba, de bezárt a helység.. :D Le is lombozódtam egy kicsit :( De nem keseredtem el, majd máskor más helyet keresek :D
Ezt a pöttyös gurut még nem kostóltma, s még hallan ise hallottam még róla :D de megfogom kóstolni :)
Ma egésznap olyan fáradt voltam, most így este fele meg nem lehet lelőni, mintha 2napot átaludtam volna :) friss vagyok és.. :) üde azért nem:D de friss :)
Na jóéjt (előre is) Nektek!:)
Puszi,
Leila
Szia!
A szívem és a mellhártyám okés.
Szövettan céljából jövőhét kedden műtéti úton, teljes altatás alatt kivesznek egy nyirokcsomót. Nem örülök a műtétnek, főleg hogy két napot, és egy éjszakát bent kell tölteni :(
Apa felhívott miközben várakoztunk, hogy ha már oda vagyunk, akkor menjünk garázdálkodni, a szülinapom alkalmából 10 ezer Ft-ig a vendége vagyok :) Megvettem A Tökéletes magassarkút, és két karkötőt, ééés még maradt 2-3 ezer Ft.
Annyira örülök a kedvesednek! Jó hogy van aki figyel rád, törődik veled, és szeret :)
puszik
Eszek én csak odafigyelve és mértékkel. Mostanában kóstoltam meg ezt az új Pöttyös Gurut. Isteni finom, kóstoljátok meg ti is, csak ajánlani tudom, ma is ezt ettem uzsira.:)
Velem nincs sok újság, újra itt vagyok a koleszban, járok a halál uncsi előadásokra, de azért elvagyok, mert mindig van valami elfoglaltságom, ma pl. tánc (hip-hop), holnap úszni megyek...:)
Ezek mellett ma úgy döntöttem, hogy stílust váltok, levágatom majd a hajam valami rövidebb, vadabb, tépettebb stílusra. Eredetileg hátközépig akartam növeszteni, jól halad az ügy, de elkapott ez a dolog, és gyorsan határoztam. Remélem nem fogom megbánni...Ha igen, akkor is szerencsére gyorsan nő a hajam.:)Majd kiderül.
A másik, ami felvillanyoz mostanában az az új tetoválás valószínűsége. Már van egy a vádlimon, most egy tarkótól lapockáig nyúlót szeretnék.:)
,,Röviden" ennyi, nem tudom abbahagyni, ha egyszer belekezdek.:D
Sziasztok!
Kivel miújság?:)
Browning, nem hájasodsz, ez butaság. Tessék enni. Attól boldog is leszel!
Lilimia, mi volt ma a kontrollon? <3 Aggódom érted, tessék beszámolni mindenről!!! <3
Annuccia, mi nem utálunk, úgyhogy "rosszul" jártál :P :)
Leiluuu, a sportolás az jó, de nem szabad túllzásba vinni, nem szabad arra vágyni, ami már nem egészséges, mert ez nincs így jól, hidd el!!
Lindsay, egyél, egyél:)
Meg mindenki :) És bocsánat akinek most nem írtam név szerint, csak sietek.
Mostanában nem nagyon alszom itthon, igyekszem enni, ez olyan napi egyszer-kétszer sikerül, ha a barátomnak főzök akkor muszáj, mert Ő figyel rá, hogy egyek, sőt, most dokihoz akar cipelni az állandó gyomorfájásommal, én mondtam Neki, hogy majd biztos jobb lesz, de mindig mondja, hogy "baba, nem, ez nem normális" :) Tiszta aranyos:)
Na most rohanok vissza matekra, írjatok hogy vagytok!!
Puszi mindenkinek:)
Hűű :-) Dejó neked, hogy betudod tartani ezt a 4-5x evést.. :( Nálam 6-7x evés van kb.:D
Rendben, kiváncsi lennék az étrendedre, nyugodtan küld el privibe!:)
Puszi mindenkinek!
Leila
Abszolút át tudom érezni a helyzetet, bár anno engem nem szerelmi dolog motivált a fogyásra, hanem annyi, hogy én nem voltam kibékülve úgy magammal, ahogy kinéztem.
Most már 2. hete, hogy egyáltalán nem hánytatok és sokkal jobban érzem így magam. Újra visszanyertem az akaraterőm és szépen betartom az étkezéseket. Az este 6 utáni órákat is egész jól bírom.
Ha gondolod szívesen megosztom veled az étrendem, nem brutális egyáltalán, annyi, hogy megválogatom, mit eszek és figyelek, hogy ne egyem magam degeszre még ebédre se. Egyébként most így napi 4-szer, 5-ször eszek.
Én egy 19 éves, végzős lány vagyok (most fogok érettségizni).. És nálam a problémák kb. 9.osztályban kezdődött (amikor új suliba kerültem , ugye kilépve az általános suliból...)Uj környezet stb stb.
Szóval detto én is ugyanilyen lusta voltam, nem sportoltam akkor sohase, ettem ettem mindenfélét.. csokitól kezdve a gyros-ig mindent:) szóval normálétkű voltam mint a legtöbb fiatal, nem számitva mit mennyit eszik az ember..
Még 9.-be (akkor azthiszem 16éves lehettem), nemigen volt tartós kapcsolatom, csak komolytalanok, és összeakadtam inerteneten keresztül egy pasassal, akivel amolyan "entyempenytem" volt:) Na de kiderült a pasiról hogy nagyon idős,és vezet egy konditermet is,amit ő is rendesen kihasznál (sokat edz stb stb)
Na és hát 9.-be nagyon sokszor elnéztem a "munkahelyére", s hát elkezdett nagyon érdekelni a sport...Igy hát edzettem vele együtt a konditerembe ,természetesen én féláron:) ugye az ilyen ravasz és mindent megkapó dolgok tetszettek:) Aztán rá 1-2 év mulva, megszakadt köztünk minden a pasival, és nem is jártam le hozzá edzeni meg semmi.. olyan 17 éves lehettem, amikor belezúgtam egy NAGYON helyes fiuba, ő nála mtalán 2-3 évvel lehetett idősebb. (Ő is netes fogás volt:) ) No és hát, leszerveztünk egy randit is, elmentünk mozizni megminden.. És hát randi után közölte velem a srác ,hogy ne haragudjak de nem jövök be neki, mert neki a vákonyabb lányok az ideáljai..........NA azthittem akkor a világ omlik össze bennem...Vagyis leginkább ugyéreztem magam,mint aki a hallottak alapján elsüllyedne jó mélyre.. a föld alá leginkább... Na ekkor nagyon összeöomoltam...S ezzel párhuzamosan itthon is cukkoltak persze viccesen a szülök, hogy milyen jó husban vagyok stb stb :)Na ez végképp ekkor kiverte nálam a biztositékot... Ugy voltam vele, hogy saját szemügyre veszem az akkori képeimet,hogy vajon igaznak tünhet e a "duciságom".. és hát igen.. NA AKKOR... elhatároztam, hogy sportolok és diétázok keményen. Na ez 10.-be elkezdődött, még ugyan 9.-be is edzettem,de nagyon lightosan, és persze mellette "bünöztem " is ,szóval nem ért semmit a dolog:) No, és hát 10.-be elkezdtem edzeni,még ugye kezdő szinten.. 10. év vége fele megismerkedtem aztán egy sráccal ismét (Lacinak hivták) ,aki bár nagyon nemvolt egy Don huan, én mégis belézugtam...a románcunk nagyon sokáig tartott, most ért véget kb. fél éve sem.. Ő mellette ettem-ittam mindent, nem törödve a sulyommal ,de.. aztán... a kapcoslatunk vége felett, Nagyon nagyon brutál módon rákapcsoltam az edzésre.. vmi az súgta (megérzés),hogy nekem le kell fogynom,igy tetszhetek mindenkinek, még barátomnak is. Igen ám ,de olyan kőkemény edzés és diétát csináltam, hogy barátom nemigen tűrte, de MINDIG kitartott mellettem.. A kapcsolatunk vége fele, már lementem 42kg-ra (160cm voltam akkor, és most is),s ő megijedt.. Azt mondta h nekem biztos a pajzsmirigyemmel van gondom ezért fogytma le igy (holott a kemény edzésnek köszönhettem mindezt,csak szágyelltem neki ezt mondnai, meg másoknak is),igy hát ő még mellettem volt még igy csontkollekció kinézetemre is,mégis elakart hurcolni orvoshoz..mondtam neki bizakodva ,h nyugi ez elfog mulni.És hát jöttek a beszólások apjától-anyjától ismerősitől,hogy katasztrofálisan nézek ki, és mrá csak árnyékom vagyok önmagamnak.a erre fittyent hányva a sulyomat tartottma,természetesen én ettem is mellette, csak ekkor kezdődtek a gondok, amikor szülök is piszkáltak, én minden nap mértek mint valami Húsdarabot,h hány kg-ot nyomok,és mindig feljegyezték szüleim füzetbe...ez nagyon egy katasztrofális érzés volt és megalázó számomra,és ekkor döntöttem ugy h egyefene eszek a kedvükért..na de ekkor jött a bulimia.. és hát lényeg a lényeg, h lezárjam a levelet, ugye ahogy teltek az idők ugy lett egyre keveseb bszabadidőm, mind sporta mind bármi másra, igy se időm -se kedvem nem lett sportra, Igy napjaimban a sport még máig is tart, heti 2-3x felállásban ,de mellette hánytatom is magam,AMIT NAGYON utálok, és nem szeretném de egyszerűen visszahiztam azt a sulyt, amitől KÍNKESERVESEN megszabadultma, vagyis attól a 10-12kg-tól...és sajnos mai napig is a plusz 10kg-mal szenvedek,amitől nagyon rosszu lérzem magam,mert AMI akkor volt bennem akaraterő az borzasztóan dobott az önbizalmamon,s detto én is büszek voltam magamra, és boldog h vmit sikerült elérnem és az csakis magam voltam. Most meg visszahiztam,és alig tudom rávenni magam a sportra, eszek megint mindent mint még régen, és nagyo nrosszull érzem magam h ilyen gyenge vagyok....Vissza akarom kapni én is a régi ERŐMET!:( Szóval röviden tömören ennyi..
Sziasztok!
én is bulimiával küzdök.. régótao lvasgatom a topicot, de lindsay topichozzászülásán felbuzdulva, gondoltma én is beköszönök ide. Bemásolom az én történetemet..
Hahó!
Még élek. A hangsúly a még-en van :/
A nyirokcsomók még mindig nagyon duzzadtak, hétfőn kontroll.
Az evés a lelkiállapotom miatt már ösztön szintjén sincs meg. Eszek, de csak akkor ha figyelmeztetnek, vagy ha megkérdezik hogy éhes vagyok-e, stb... Közben pedig fogyok.
Szombaton felpróbáltam egy régi farmerom ami mái napig a kedvencem, hiába hordhatatlanul elnyűtt már. Gondoltam ha már utcára nem hordható, akkor majd jó lesz itthonra... Ahogy felhúztam, azzal a lendülettel le is csúszott, és meg sem állt a bokámig. Pedig régen annyira csinos voltam benne, most pedig mintha egy zsákot húztam volna magamra. 55kg vagyok, úgy, hogy másfél héten át nem vízhajtóztam, mert mindig este jutott eszembe. Ez az elmúlt 4 év tapasztalata alapján 5-8kg pluszt jelent. Utoljára 13 éves koromban voltam ilyen súlyban. Utálom.
Annyira boldog lennék ha máshogy alakult volna az életem! Csak annyi kellett volna, hogy ne szülessek immunhiányosként, és akkor nem jött volna a többi! Akkor lehettem volna katona! Igen, én 1,5-2 éves koromban elhatároztam, hogy katona leszek. Sokáig azt mondták, hogy "De hát egy lány nem lehet katona! Az a fiúknak való!" 5 éves koromban már azt mondták, hogy "Nem lehetsz katona, mert gyógyíthatatlan beteg vagy."
Bekaphatom...
hát ehez végképp kell kis angoltudás, de akinek nem megy, gyorsan leírhatom itt vagy priviben a történetét. nagyon durva, érdekes, elgondolkodtató!!
mesélésre,írásra még alkalmatlan vagyok.:s
hájasodom.nem állhatok mérlegre.érzem a hájat:(
Elrettentésként linkelem az alábbi videót, ez egyszerűen sokkoló:
Csodálkozom, hogy még egyáltalán életben van ez a lány.
ajj.nincs erőm visszaírni:( még.2.nap.:(
anyám kikészít.
ajj.nem.lehet.gyógyszerezni.se vágni.
ajj.:s
jóklegyetek<3333
holnap összevakarom magam,ígérem, és írok!!<33
Én is annyira szívesen beszálnék a levelezésetekbe,de szörnyen kevés időm van gépezni,pláne ilyen oldalakon! :(
Bárkivel szívesen beszélek privibe,továbbra is! :) Szeretek ismerkedni,és barátokat szerezni!Pláne,aki meg is ért,mint pl anorexiában,bulímiában!Aki nem ért és barát,....az előbb-utóbb úgyis magamra hagy,mert nem bírja! :( Sokmindenkit elveszítettem már így!De vannak szintén anás barátnőim,akikkel minden olyan más! :)
Juj, az nagyon kevés. Próbálj picit többet enni.;)
Most nincs sok időm, mert előadásra kell mennem. Ha ajánlhatok filmet, akkor a 'A fiúk nem sírnak' címűt mondanám, nem egy könnyű film, úgy értem elég drámai és hát durva, de nem mondjuk én a azért mert olyan véres lenne.:) Engem nagyon megfogott, mondjuk én a netről csak angolul tudtam letölteni, de úgy is nagyon jó volt.
Vígjátéknak, ha inkább azt kedveled mondjuk a Páros mellékhatást ajánlom, szerintem kellemes kis film, gyönyörű tájakkal.
Na most megyek, üdv nektek!;)
istenem szeretlek titeket!!!! de, akkor se megy. :((
lindsay nem vagy indiszkrét, 168cm, 41 kg.
victory a salsa remek ötlet, sok sikert.
ma nem sportoltam egy percet se, de nem is ettem, holnap egész napi terv a fekvés, konditerem utána tánc edzés.
kéne valami jó film, nem láttatok mostanában valami jót??
kinek hogy telt a napja?
pusza szép estét!!
Ezt nem szabad :(
Muszáj megpróbálnod tartani magad ahhoz, hogy eszel, és ahhoz amit "tanultál".
Vannak mélypontok, de kell valami, ami segít tovább menni... Így csak tönkreteszed magad, de nem 10 év múlva leszel roncs, hanem már fél év múlva... Biztosan ezt akarod?? Komolyan megéri ez, hogy olyan vékony legyél, ami már rég nem szép, meg még tönkre is tedd magad??
Ja és ezt nem rosszból írtam, remélem tudod <3
Az nem meglepő, hogy egy ilyen helyen többet tanulsz mint a suliban... Sajnos :D
Hát eszegetek, igen. Mindennap megkérdezi a Pasim, hogy mit ettem mikor és mennyit... Tegnap is főztem Neki vacsorát, csípős cukkinis csirkét rizzsel, meg görögsalit :) A sali nagyon jó lett, mondjuk a másik se sikerült rosszul. Ma meg még megesszük este a görögsali maradékát fokhagymás bagettel, de igyekszem addigis enni valamit, csak olyan nehéz.
Meg most a suli... Már csak két hét, és nagyon el vagyok maradva, most is itt ülök órán, de totál feleslegesen, mert aki a feladatpárom az nem jött el, szal aludhattam volna még. És ilyenkor felhúzom magam, és tutira nem megyek be a következő órára se... Na mindegy. Csak most ebből kicsit elegem van.
Ja, és képzeljétek, fogunk salsázni járni a Pasimmal:) Tegnap is voltunk el este, de ugye tegnap én még csak néztem, ahogy ott táncoltak, jövőhéttől jön velem kezdőre is... :)
És tegnap azt mondta este, reméli, hogy elsóztam a kaját... :O :$ :)
Na most írtam egy csomót, úgyhogy meséljetek Ti is :)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?