Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

7380. lindsay19
2010. máj. 6. 12:19
Sziasztok újak!:)
7379. Kakaobaba (válaszként erre: 7378. - Boriboo)
2010. máj. 6. 12:08
Teljesen meg tudlak érteni. Én is mindig lenéztem a fogyizókat, akik csak azzal bírnak törődni, hogy néznek ki... Mostmeg? Én is azzá lettem:S Szép dolog...
7378. boriboo
2010. máj. 6. 12:03

szia mindenki!

nem rég regisztráltam, most tudtam rávenni magam.. világ életemben lenéztem az evészavarral küszködő embereket, de most h már egy másfél éve énis ilyen próblémákkal küzdök teljesen át tudom érezni, sőt meg értem őket. kellett nekem h tudjak azonósulni velük és h ok nélkül ne nézzek le senkit.

hát az én történetemben semmi extra sincsen, csak jól esik h van egy hely ahol ki tudom adni magamból úgy ahogy van, szépítések nélkül, miközben valaki még el is olvassa..

az egész úgy kezdödőtt h vegetáriánus lettem, leszoktam az italról és a csokiról egy fogadás kedvéért, aztán tetszett h csak úgy megy le rólam minden. sosem voltam az a tipikus kövér lány csak mindig volt rajtam valami fognivaló ( kivételt képez ez alól a mellem..az sosem volt:))))) )..

kezdődött az egész az este 6 után nem eszünk semmivel majd ez egyre jobban csökkent.. 2 után, 12 után, 11 után, most már ott tartok h reggel 8kor eszem müzlit és ezzel vagyok egész nap..

a legroszabb h nem látom magamon a változást, csak nagyon kis mértékben és nem hinném h anorexiás lennék, mert a vérzésem még megvan a hajam sem húlik.. a kivülállók persze nem győzik hangoztatni h mennyire vékony vagyok, ami nagyon betegesen hangzik, de jól esik..

kettős érzés van bennem! az egyik érzi azt h ez így nem jó a másik pedig nem akarja abba hagyni a nemevést..

furán érzem magam.. néha havonta maximum 1 alkalommal, ha betelik a pohár és kiakadok magamra akkor van h délután nekiülök és össze vissza beeszek mindent, végülis az sem nagy adag, mert a gyomrom nagyon össze van már szűkülve..az ilyen " bűnbeesések " után, nagyon nagy bűntudatom lesz és megiszok egy bögre nagyon erős hashajtó teát..

az a legrosszabb h még magamnak sem tudom bevallani azt h nem akarok leállni az egésszel..tudom h most ezzel be is vallottam de nem hiszem el..elég zavarosan írok és sokat de annyira örvendek h megkaptam ezt a fórumot.

egy év alatt leadtam 15kg és azt tudom h semmikép nem szeretném vissza szedni azt.. néha érzem h a szívem nagyon meg lett viselődve ez által, sokszor éjszaka ha megébredek pánikszerű valami lesz úrrá rajtam és érzem h mindjárt felrobban a szívem...

nem tudom h mit tudnék írni befejezésként de azt hiszem előre is megköszönöm h ha valaki elolvassa amit írtam

tehát köszönöm és szép napot mindenkinek..:)

7377. Kakaobaba
2010. máj. 6. 11:25

Sziasztok!

Gondoltam leírom az én sztorimat anorexiával kapcs. Talán tud vki tanulni balőle, bár szerintem aki ezt a topicot olvasssa, mind megjárta már a kálváriát.. vagy még mindig járja

Tavaly télen jó húsban voltam (kb. 55 kg, 158 cm), de az izom volt, karatéztam, mozogtam, s ettem, ami jólesett. Szerelmes voltam és boldog. Bár már ekkor néha otthon bőgtem, s előjött rajtam egy kis depi.

Aztán egy nap elkezdett a család azzal zrikálni, hogy túl nagy a seggem, ne egyek ennyit... blabla. Egyszer még a barátom is megjegyezte, hogy nem kéne ennyi csokit ennem.. Nah AKKOR elhatároztam: fogyok.

Akkoriban sose mértem a súlyom: azt gondoltam, nem a kiló számít, hanem az alakot kell nézni. Így a tükörben néztem, hogy fogytam-e... Szép fokozatosan le is adtam kilókat... Olyan fokozatosan, hogy nekem fel se tűnt... Végül megszállott lettem, nem álltam le, pedig már mindenkinél soványabb voltam...

Folyamatosan sportoltam. Egy ideig a család bíztatott, dícsért, de mikor észre vették, hogy ez már sok, nos, elkezdtek piszkálni. Én meg összezavarodtam, hogy most mi van? Kövér vagyok? Vékony vagyok? döntsétek már el!!!

Alapból makacs vagyok, hát ez, hogy mások adnak nekem tanácsot, még jobban feltett a tűzre. FOLYTATTAM a fogyást. Már undorodtam az ételtől.

Őszre 38 kg lettem, s elvittek a pszichiátriára. Hetente kellett oda járnom, minden héten 2 kilóval nehezebb súlyt tűztünk ki célul.. Volt egy bökkenő: Nem tudtam hízni. Megfenyegettek, hogy kürházba kell majd feküdnöm, szal elkezdtem zabálni, s abbahagytam minden sportot.

Hát igen mostmár megint 55 kiló vagyok, ha nem több, hatalmas seggem és hasam van, nem jön rám a legtöbb ruhám, még a tavalyi "normális" korszakomból se. Állandóan azon agyalok, fogyni akarok, állandó depiben, szorongásban, lelkiismeretfurdalásban vagyok, mivel néha rámjön a zabálás. Ilyenkor lenyomok 50 felülést, ez kicsit jóttesz a lelki világomnak, de csak pár percig: baztán mindig belegondolok, hogy egy éve 300 felülést nyomtam izzadság nélkül.

Egyik tanulság: KURVÁRA NEM ÉRI MEG MÁSOKRA HALLGATNI. (azóta is haragszom a családomra, főleg anyára)

De azért én szerintem a szerencsések közé tartozom, hogy így beleolvastam az előző írásokba..

Bocsi az untatásért!:)

Ui.: Nektek milyen "mellékhatásai" voltak a fogyásnak? gondolok olyanra mint alacsony vérnyomás...

Puszi!

7376. lilimia
2010. máj. 6. 02:04

Hát nem azzal búcsúztam, hogy "legyetek jók, egyetek, ne vágjatok, ne hányjatok, ne gyógyszerezzetek, és legyenek szép napjaitok"...?

Erre mire jövök haza?

Szarjatok már le mindenkit aki romboló hatással van rátok! Tudjátok milyen jó érzés, ha leszartok valakit, aki folyamatosan cseszeget, dumál, szemétkedik, mocskolódik, veszekszik, és hegyibeszédek sorozatát tartja? Anno rám -a bátyámat kivéve- az egész családom romboló hatással volt, hát figyelmen kívül hagytam őket. Nagyon értelmes fejet vágtam, de halvány lila gőzöm nem volt soha, hogy mit papolnak, vagy hisztiznek. Tudjátok, egyik fületeken be, a másikon ki.

Annyira nem érdemes hülye pasik, meg kötekedő szülők miatt ezt csinálni magatokkal! Jobb bármivel is? Francokat! Leszarni és kész!

Jelenleg én is teszek mindenkire, mert hiába kértem és mondtam a környezetemnek, hogy csak egy pár nap nyugalmat szeretnék, nem többet, abszolút nem tartották tiszteletben, de senki, úgyhogy most megint szarok mindenkire (kivéve a kutyákat), jelenleg felőlem kórusban is vergődhetnének az se érdekelne.

Jelentem, túléltem a műtétet! A kórházban természetesen kegyetlenül rossz volt, de még azt is túléltem, hogy a főnővér műtét után orvost játszott, és kitalálta, hogy 24 órán át még a mosdóba se nagyon menjek ki... Na ettől lett egy 2 órás pánikrohamom, aztán konstatáltam, hogy a tarkóm bal oldalán 8cm hosszan egy 2 cm-es sávban leborotválták a hajam, erre majdnem hanyatt estem az ágyról, annyira sokkolt, aztán kiderült, hogy a sebész csak egy nyirokcsomót vett ki, pedig utasították hogy többet, és a poén kedvéért megsértett egy érzőideget, és konkrétan nem érzem a nyakam bal felét, így a fájdalmat is csak annyinak érzékelem, mintha elaludtam volna a nyakam. És most jön a jó hír: kozmetikai varrással varrta a doki a nyakam... hogy oda meg vissza ne rohanjak már... jobb lett volna ha matyóhímzés helyett annyi nycs-t vesz ki amennyit kellett volna, és ha mondjuk nem sértette volna meg azt az ideget, meg ha eeesetleeeg szóltak volna előre, hogy leborotválják a hajam, és valaki orrbavágja a főfőfőfőnővért...

De volt amikor egész jól szórakoztam. Az egyik szobatársam kubai volt, és órákon át beszélgettünk, meg keresgéltük a portugál és a spanyol nyelv közötti különbségeket, és hasonlóságokat. Hirtelen visszatért a portugál nyelvtudásom, de megint eltűnt.

Hjamm meg altatásnál volt vicces:

anesztes: Álmosodsz már?

én: Nem, még nem, deigeeen bzzzz...

Hümm közben elkezdtem írni máshová is, sikerült kicsit nagyon belemerülni, az idő meg igen csak elszaladt.

2010. máj. 5. 15:23
hány kilósak vagytok?
7374. VictoryPurple (válaszként erre: 7369. - 43f8f699fa)
2010. máj. 5. 13:48

Nem vagyunk büszkék rá. Szerintem ember nincs, aki erre büszke lenne. Kivéve persze aki "divatból" csinálja, és fel akar vágni vele, de Ő nem anorexiás, hanem nem normális - sajnos láttam már ilyet.

Ez nem úgy jön, hogy akkor én most eldöntöm, hogy nem akarok enni. Nálam legalábbis nem így volt. És az is közrejátszik, hogy sokszor azért nem ettem, mert láttam hogy mennyire undorítóan kövér vagyok (sajnos megint ezt látom), és nemhogy gyorsan akartam elérni a célt, hanem csodálkoztam, hogy ilyen külsővel van olyan ember, aki nem látja ezt rajtam rögtön?!

7373. VictoryPurple (válaszként erre: 7367. - Annuccia)
2010. máj. 5. 13:45

Nyugi annuccia, biztos nem ettél egész nap, valamennyit meg muszáj!! Ne vágj, nem szabad, csúnya leszel, és teljesen felesleges, nem érünk el vele semmit!! Nem szabad. Csak még jobban nem fogod szeretni magad miatta.

És ki kell találni valamit, ami edzéspótló, tudom, hogy ez nagyon fontos Neked, de rá kell jönni arra is, hogy enélkül hogy tudd lefoglalni magad, mozogni meg amúgy is mozoghatsz, jó tudom én, hogy az nem ugyanaz, de akkoris, jót tesz!

Vigyázz magadra!!

És NEM LESZ BAJ!!!!!!! :)

7372. lindsay19
2010. máj. 5. 13:44

Egyet kell, hogy ertsek Leiluu-val, erre senki nem buszke szerintem. Jo vannak, akik orulnek, hogy minden bordajukat es csontjukat meg lehet szamolni...

En pl. mindig nagyon szegyeltem magam, mikor lenyultam a torkomon. Egyreszt azert, mert belegondoltam, hogy anyuek mennyit dolgoztak azert a kajaert, amit en kieroszakoltam magambol, masreszt, hogy ez mennyire veszelyes es gusztustalan.

Mar 3 hete nem tettem meg, aminek nagyon orulok.:)

7371. Leiluuu
2010. máj. 5. 12:33

ezt mind mind saját tapasztalatból irtam amugy. Családi problémák vannak nálunk, elég komolyak. Már csak ezt azért is gondolom, mert növérem is visszaesős fázisba van a bulémia felé.. s ő anno anorexiás volt- ami átváltott bulimiába. Anorexiás én is VOLTAM.. voltma nem vagyok:) .. s utána nekem is jött a bulimia.. Hát igen a sors iróniája. Szóval a mi családunkba ,2 bulimiás van. :-) Szerintem ez aztán az igazi komoly dolog. S vagyunk 6an (4 testvér+szülők).. :) a többi testvérem se Okés teljesen... de ők csak lelkileg "rongyosak".

Na, lényeg a bélyeg ,hogy velem minden okés :) Ma megyek edzeni ,már alig várom:) (ez segiti nagyban a betegségem megszünését).

Ma érettségiztem is, szóval pörögnek a napjaim :)

Már csak egy hű lovag kéne mellém :( Olyan rossz egyedül :(( Brühü.. :(

7370. Leiluuu (válaszként erre: 7365. - 43f8f699fa)
2010. máj. 5. 12:27

Szia!

én bulémiában szenvedek, s anarexiában Hálisten nem..!

Az ,hogy valaki bulémiás lesz ,annak nagyon sok oka lehet:családi háttér, kapcsolatok, egy számunkra fontos ember elvesztése, sok sok csalódottság /legyen az családon belül - párkapcsolatban stb/.

Ezt nem mi akartuk,hogy így történjen, ez sajnos jött.. Mindenki a kiutat keresi ,de sajnos az út vége nagyon nagyon messze van.. persze csak is akkor, ha semmiféle támogatást nem kap se a családja felől - senki felől. Ha vannak segítőkész emberek, akik velünk együtt akarják a gyógyulást, akkor könnyebb ebből a kifele út, de semmiképp nem gyógyítható ez egy 1 nap alatt, 1 hét alatt se, sőt hogy jobbat mondjak: Sokan mondják,hogy nem gyógyítható ez a betegség ,csak enyhíthető.. az már más kérdés mennyire.

Szóval röviden, tömören: SENKI nem büszke erre, és sokan próbálják titokban tartani csak aztán valami útonmódon lebukás lesz a vége, és onnantól kezdve miután kiderül a dolog, azután érzi az ember, hogy küzdeni küzdeni és mindennek vége lesz :-)

Remélem nem voltam túl írónikus ,de amit én gondolok, azt összefoglaltam.

7369. 43f8f699fa (válaszként erre: 7366. - Annuccia)
2010. máj. 4. 21:51

és akkor mért nem próbálkoztok egészséges étkezésekkel? gondolom azért mert gyorsan akarjátok a célt elérni igaz? Ilyen szempontból én is nagyon türelmetlen voltam.

De miben nyílvánu meg, h anorexiásak vagytok? Szal milyen szinten nem esztek semmit?

7368. biotej (válaszként erre: 7367. - Annuccia)
2010. máj. 4. 21:16
Ne foglalkozz apuddal,mond meg neki h kell egy kis pihenés.Amúgy a vágás a kezeden azt mostanába csináltad vagy régebben? nyugi nem lesz semmi baj nyáron,állj pozítivan a dologhoz és nyugi hnap nem fogják megmérni a súlyodat.
7367. annuccia
2010. máj. 4. 21:10
lányok nagyon rosszul vagyok. Lelkileg. tegnap doki azt mondta, pihenjek, csináljak valamit ami semmivel sem kapcsolatos, olvassak valami. Délelőtt Tvztem, filmet néztem...hát apa amikor mentem el ráállt, hogy egész nap nem csináltam semmit, blabla. Egész nap ettem, legalábbis nekem úgy tűnt. Most rosszul vagyok, a kézfejemen van 2 vágás, elegem van mindenből, holnap dietetikushoz megyek, és ma annyit ettem, és mi van ha holnap véletlenül megméri a súlyom, de tuti nagyon sok kiló vagyok... nem szeretem a szüntetet. JA, és nem lesz edzés nyáron :'( meg fogok halni edzés nélkül, ez a hobbim, nem fogok kibírni 2,5 hónapot :(.( baj lesz...
7366. annuccia (válaszként erre: 7365. - 43f8f699fa)
2010. máj. 4. 21:07
Szia! Nem. Nagyon kevesek tudják rólam... és úgy gondolom, hogy kicsit szánalmas ez az egész betegség. Mert magamnak ástam a vermet tulajdonképpen... nem is igazán tudom elfogadni ezt az egésszet. Arra büszke lennék, ha elérném a célomat, de azt hogy hogyan, azt nem mondanám senkinek...
2010. máj. 4. 21:04

sziasztok, hülye kérdés lesz és lehet h páran meg is haragszotok majd, de megkrédezem mert tök régóta érdekel.

Ti büszkék vagytok arra, h anorexiásak/bulémiásak vagytok?

Nem sértésnek szánom!!

7364. Leiluuu
2010. máj. 4. 15:50

sziasztok!

nincs nagyon időm irni, mert tanulgatok.. érettségi. Bár huulllllla fáradt vagyok, szóval lehetm egyek csicsikálni aztán tanulok :S

Már olyanjó lenne edzeni ,nemsokára itt a jóidő, azért valami alakot kéne csinálnom magamnak :D

Na majd irok, remélem mindenkivel minden OK ,sok pusszi :)

7363. VictoryPurple (válaszként erre: 7367. - Browning)
2010. máj. 3. 17:59

Browning, Te meg miket csináltál :(

Jól odamegyek, ésésés, nem is tudom, elveszem az összes vágóeszközödet, meg az összes gyógyszert, és kidobom a fenébe mondjuk az ablakon... Vagy valahol ahol hatásos...

Te lány vigyázz magadra :( Aggódom érted. És egy hülye pasi se ér ennyit. Fáj, naná, hogy fáj, hogyne fájna, mert szereted, de ennyit tényleg nem ér!! Nem hiába mondogatja ezt mindenki!

Legközelebb meg ilyenkor írjál ide, vagy hívjál fel valakit, engem is felhívhatsz (persze nincs meg a számom, könnyen mondom:D). Vigyázz magadra!! <3

7362. VictoryPurple (válaszként erre: 7365. - Lilimia)
2010. máj. 3. 17:55

Gondolj a sok jóra, ami volt a táborban, csakis arra :) A többi meg majd alakul, előbb-utóbb Hajni is rájön, hogy butaság amit csinál, arról nem is beszélve, hogy nincs olyan dolog, ami ennyit érjen, csak nehéz ezt kontrollálni akárki akármit is mond vagy tanácsol :S :(

Az meg nem annyira drasztikus ha tetszel a pasiknak, persze értem én mire írtad, meg írod ezt...

Gondolunk Rád, és rögtön írj ha tudsz. És persze megy a távgyógyítás, főleg annak érdekében, hogy jó legyen az eredmény..! Hinni kell benne, és akkor úgy lesz. De addig is küldök sok energiát, meg meg ilyen mindenféle jót :)

És boldogságos születésnapot :)

7361. Leiluuu (válaszként erre: 7360. - Annuccia)
2010. ápr. 30. 20:28

eeejhaa.. :( Nem semmi :( akkor feszültséggel teli napod volt.. végülis jó, hogy végül lenyugodtál anyud előtt :-) Ez a "nemjön rám semmi ruha,nem veszek semmit" szitu ismerős. :) Detto. :) én mindig azt igérgetem magamnak, hogy ha jól fogok kinézni veszek magamnak valami ultra sexy ruhát, na de már ezt mióta is mondogatom..?... körülbelül már 3hónapja.. :D:D azóta persze vettem magamnak már 1-2 jó cuccot, de.. nem egy nagyszám :) takarjaa hátsómat :)))

Na én meg ma ballagtam, tiszta unalom volt az egész, és álmos is vagyok. Ma mentem volna bulizni, de azthiszem energiám sincs h táncikoljak, pedig jó lett volna "letáncolni" 1-2 kg-t :)))))))) idézőjelesen persze:) Na de másnap sulim lesz még (érettségi felkészitő) ,szóval.. :S

na mindegy is, annuccia Neked meg nagy ölelést, Ne idegeskedj :))) PIhizz le picit, hallgass zenét maxon fülesen vagy akár anélkül, lényeg h kapcsold ki az agyad, s ne ez járjon a fejedbe, h: vágni akarok, vágni akarok :)) NO meg a fejfájásod is enyhülne ;)

Pussszi mindenkinek!

7360. annuccia
2010. ápr. 29. 22:14
akkorát veszekedtem ma anyuval, ráadásul a barátnőm meg a "főnöknőm" előtt, akit imádok !!Mindegy, tegnap hánytam is. Ma ettem kekszet, meg reggelire egy joghurtot. NAgyon szar volt... elmentünk Havytoolsba, mert tegnap meséltem anyunak mennyi jó cuccot láttam, csak drága. Bementünk, kcisit késésben voltunk, és felpróbáltam egykét cuccot, de mindenben kövér voltam, és nem akartam semmit sem venni, hát anya ezen teljesen kiakadt, én meg ezen, és ezért szar lett a zongoráspróbám. Utánna benn akartam maradni a bnőmmel meg a nőcivel(főnöknőm) és nem engedte anyu, emrthogy hazamegyek gyakorolni. Én meg kiálltam a saját igazam mellett, egy ideig csak üvöltöztünk hogy azonnal szálljak be a kocsiba, aztán fogtam magam erohantam, akkor barátnőm hívott, hogy szte jobb lenne visszamennem, akkro visszamenem, még üvöltöztünk egy sort, ott bőgtem, aztán közöltem anyuval h egy szál cigi után mehetünk. Elszívtam, vissazmentem a nőhöz és mondtam neki hogy az egész a "kövér vagyok mindenben"-nél kezdődött, és ott sírtam neki :( (egyébként tud mindent, mert a bnőm elmondta neki, amikor észrevette a csuklóját) hát veszekedés közben cak az járt a fejemben, hogy hol lehet egy kés, olló vagy valami....nagyon szar volt. Ez a rövid változat. És fáj a felem a soksírástól. s vághatnékom van.
7359. Leiluuu
2010. ápr. 29. 10:27

ujjab ->javitva *ujjam

elirtam:)

7358. Leiluuu
2010. ápr. 29. 10:26

Sziasztok!

Köszi mindenki felől az aggódást, jól esik!:)

Ugye az utóbbi napom ugy nézett ki táplálkozás terén, hogy amit megettem, kijött. S nem dugtam le az ujjab képletesen szólva, egyáltalán nem.. egyszerűen ettem gyümijoghurtot ->kijött.. ettem puffasztott rizst ->kijött :D ettem túrórudit->kijött.. :S egyszerűen nemtudom mi van velem ,a reggel is ugy keltem hogy eszek ,csak hát fölöslegesen mert kijött.. és nem hánytattam most magam.

Dee rájöttem miért van ez a bármit eszek-kihányom -os történet.. :D :( Azért mert bár sokaknál ballagás ugye.. pénteken... s általában szerenád is ballagás előtt /után pár nappal szokott lenni, én még MINDIG nem vagyok lezárva egyetlen egy tanrtágyból ,és MA van csüt.. hnap ballagás..

Szivatnak suliba ezerrel, mindenkit... És enyhén szólva, idegbeteg vagyok, stresszes, feszült...ideges stb (ma tudom meg hogy bukok e vagy sem..:( ) Szóval EMIATT van az én rosszullétes történem.. :( Apumnak is mondtam, mondta hogy ez biztos emiatt van. Görcsölök, izgulok, félek, idegeskedek, hányinger kerülget, wc-re rohanás -> "alul" "felűl" jövős dolgok értitek :D :S és hogy ez elfog mulni, ne izguljak.

Szóval én is erre tippelek, johy emiatt van a rosszullét, meg stb stb (Más oka nincs hálistennek a hányingernek!Nem is leehetne más oka.. :)) értitek:) )

Huuh bocsi ha hosszura sikeredett a levelem:)

Azthiszem ,megyek elszivok egy cigit, és készülődöm suliba

Sok sok sok pusszi Nektek!

2010. ápr. 28. 12:53

Sziasztok!

köszi a válaszokat!

de örülök hogy ide találtam és jó olvasni h nem csak én vagyok így!

2010. ápr. 28. 08:08

Tegnap voltunk salsázni, jó volt, csak annyira fájt a gyomrom, nem volt túl jó kedvem. Este aztán mondtam Neki, hogy csak azért nem volt jó kedvem, és olyan aranyos volt. Hétvégén viszem haza bemutatni...

Tegnap megvacsoráztattam, mert csináltam délben vega-spagettit, de nem bírtam enni :( A tegnapi kajám két doboz danettecsokipuding :( Pedig én igyekszem... És hoztam neki a vacsit, elszóltam magam h nem ettem, erre jól leszidott.

Megyek, 11től gondoljatok rám, ha olvassátok addig, zéházom mechanikából, és esélyes hogy bukta lesz :(

Puszi

2010. ápr. 28. 08:05

Sziasztok megint :)

Lindsay, néha kell ilyen haj vagy egyéb változtatásokat csinálnunk, ezzel én is így vagyok:) Bár nekem utoljára nem jól sült el, és már jóideje "ugyanolyan" a hajam, de most már jól érzem magam vele. A Pöttyös Guru reklámját láttam a tévébe, és azonnal meg akartam kóstolni :D Még nem sikerült, de rajta vagyok :)

Lilimia, örülök a szívecskédnek, és a mellhártyádnak, ezek nagyonnagyon jó hírek!! A másik persze nem jó, de reméljük legalább lesz értelme, és valami okosat tudnak meg a rosszalkodó nycs-król... <3 És igen, képetképetképet A Magassarkúról :)

Bondgirl, ugyanazt gondolom, mint browning.

Browning, tessék pihenni <3 Vigyázz magadra Te is. Vágni meg... Tudod. Nem szabad... <3 Nemtudom mire gondolt a dokid, de gondolom, hogy ebbe az is benne van, hogy jobb ha bizonyos dolgokat nem magadra veszel, vagy magadban probálod megoldani akár a saját akár mások problémáját, hanem igenis kell annyira önzőnek lenni, hogy ezt elmondd annak akivel kapcsolatos, akkoris, ha Neki az nem jó. De persze nemtudom, lehet hülyeségeket írok, bocsi. :)

Leiluuu, egyél valami olyat, ami kevésbé hajlamos arra, hogy rögtön kijöjjön, b6 vitamin, és a többiek, mert ez nem jó :( Amúgy meg jó ballagást, élvezd ki a pár napot, és azt is ami utána van, mert olyan jó lesz visszaemlékezni rá :)

Annucia, ügyes vagy!!! Ne add fel!! Látod, hogy megy, és csak így tovább kell folytatni! Tarts ki csajszi, menni fog, hidd el!!

Hú, asszem nem hagytam ki senkit..

7354. browning
2010. ápr. 27. 21:40

Annuccia: ügyes vagy, hogy már ilyen sok ideje nem hánytál!!:) büszkék vagyunk rád!:) próbálj eltekinteni a reggeli önkritikától...(ooké. én is 7szeröültözök át..-.-")szép vagy, okos, és vékony!:)<3

barátommal áll a bál, fantasztikus.vágtam.picit,diszkrétet xd...kontrolláltam magam, telerajzoltam a kezemet filctollal,meg alkoholossal:D holnap meg eltolom a maradék cigimet.(Y)

Princessgirl, merre jársz?:) hogy vagy?:)

sietek puszi.

megyek sírni. csak kapnék közben levegőt xd

7353. lindsay19 (válaszként erre: 7349. - Leiluuu)
2010. ápr. 27. 21:26

Én is valahogy így vagyok, mármint jobb a kedvem, könnyebb, hogy valahol letudtam írni a problémám.

Most jól vagyok és továbbra is működik az akaraterőm.

Ez a hányós dolog nagyon nem jó Leiluuu,tudod te is.

A szobabringa jó edzésnek az biztos, bár én mostanában jobban szeretek a természetben tekerni, olyan jó érzés.:)

Na majd még írok, csak most programom van.:)

7352. annuccia
2010. ápr. 27. 20:57

é bocsánat hogy ilyen önző vagyok hogy nem írtam senkinek semmit.

Újjak, üdv. Lilimia, a cipőt lefényképezhetnéd és feltehetnéd. browning jobbulást, a nátha szar. A fáradság engem már el is kapott, minden nap iszom kb 3 KVt hogy edzésen ne aludjak el...

7351. annuccia
2010. ápr. 27. 20:55

Hello!

Hulla vagyok, tegnapelőtt fél 2 kor tegnap 12kor feküdtem le, mert tanulni kellet, komolyan, kezd elegem lenni, sok tanulás, minden. Még mindig utállom magam, 26 napja nem hánytam, és most közel vagyok hozzá... de nem akarok. de nem tudom miért, most nem látom szépnek az életet. annyira hájas vagyok, nem tudok reggelente mit felvenni ami eltakar, kéne új felsőket venni, de nincs kedvem mert úgyis rosszul fog állni, hétvégén megyek ballagásra, egyik barátoméra, és fogalmam sincs mit vegyek fel.... elegem van. vágás is itt forog a fejemben, meg a barátnőm, hogy miért nem próbál meg jobban lenni, miért jó ha sajnálják, hogy neki van egy halom ember akivel beszélhet róla (ami persze nem feltétlenül jó) de én nem tudok senkivel semmit beszélni,.....

na jó abbahagyom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook