Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Állandó hüvelygyulladás fórum

Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
730. indi66 (válaszként erre: 729. - Lovekills)
2013. jan. 21. 16:34
engem is oda küldtek. mehetsz te is. gombával. nekik nagyobb laborjuk van azért. és a dokikat illetően sajnos ez a tapasztalat. higgy nekem 3 év alatt megtanultam!
729. lovekills (válaszként erre: 725. - 8d37d26cfc)
2013. jan. 21. 16:21
De a nemibeteg gondozóba nem a szexuális úton terjedő betegségeket kezelik ki?Mert ez nem az.
728. lovekills (válaszként erre: 726. - Sylvia31)
2013. jan. 21. 16:20

De mi ez hogy magamnak nézzek utána,meg kúrálgassam magam mindenfélével?Ezt nem az orvosnak kéne javasolnia?Akár ezeket a hüvelyflóravisszaállítókat,akár a candida diétát...

Elvégre ezért kapta a diplomát,meg a fizetését is,nem?Önjelölt dokit nem akarok játszani.

Köszi a álaszod,de el.éggé össze vagyok zavarodva.Miért nem segít az orvos.

2013. jan. 20. 14:20
A gombaölők irtják a flórát? Mert nekem a doki azt mondta nem kell. És mikor bármelyiket használtam jobban mart másnap mint előtte.
726. sylvia31 (válaszként erre: 724. - Lovekills)
2013. jan. 20. 12:00
Szia!Szerintem nálad már a szervezet teljes körű gombátlanítását kellene elvégezni ez nagyon hosszú folyamat lesz candida kúrát kell tartanod nézz utána neten milyen a candida diéta mellette sportolni az immunrendszert fullra tenni mert a candida szinte mindig rossz egészségi állapotnál terjed el a hüvelyflóráad nem kiírtan totál szerintem már sikerült sürgősen használj vmilyen hüvelyflóra visszatelepítőt a gombaölést meg a hüvelyben hagyd abba mert szétvágod a teljes hüvelyhámot és sose lesz vége..
2013. jan. 20. 00:48
ezt a legjobban nem a nőgyógyászok tudják orvosolni,hanem a nemibeteg gondozók,ott megfelelő gyógymódot alkalmaznak,ajánlom mindenki figyelmébe
724. lovekills (válaszként erre: 723. - Lovekills)
2013. jan. 20. 00:41
Amúgy ahogy olvasgattam a candida tüneteit,legalább a fele jellemző rám.Talán ez lehet?Az orvosom miért nem jön rá?
2013. jan. 20. 00:32

Sziasztok lányok!

Egy másik oldalon egy kedves lány ajánlotta ezt a fórumot nekem.Elég régóta küzdök hüvelygyulladással,nem múlik el.Egyáltalán.Kezeltek canestennel,betadinnal,pimafucinnal,klyonnal,és pevaryllal eddig,sikertelenül.Az eddigi legjobb eredmény az volt hogy 2-3 napra enyhültek a tünetek,de ennyi.Van amelyik kezelés után semmi változás nem volt.Elméletileg február elején megyek újra nődokihoz,de abban bízom hátha tudtok valamit tanácsolni.Nagyon nagyon el vagyok keseredve!Köszönöm azoknak akik elolvassák!Üdv!

722. primosten (válaszként erre: 720. - Indi66)
2013. jan. 18. 12:43
Nekem nem segit a teafaolaj, ugyhogy valami mast kell kitalalnom :-(
2013. jan. 17. 21:22
octeniseptezek mert sok az édességzabálás...
720. indi66
2013. jan. 17. 19:00
Hogy vagytok? :)
719. indi66 (válaszként erre: 718. - Primosten)
2013. jan. 13. 16:54
Hát figyelj, nekem is zsibbadt tőle 1 2 óráig is akár attól függ mekkora volt a baj. Már egyálltalán nem zsibbadt az utolsó alkalmakor. Éppen azért imádtam mert inkább zsibbadjon mint marjon. Mikor csillapodik meg szurkál a végén a teától. Szóval ha mást nem tapasztaltál ne félj tőle :)
718. primosten (válaszként erre: 717. - Indi66)
2013. jan. 13. 16:05
Hasznalat utan kozvetlen zsibbasztott a teafaolaj, ez nem is lett volna baj, csak amikor a zsibbadas elmult jobban kezdtem viszketni. Hasznalom a borsavas kupot, de az is hol jo hol nem. Van amikor magatol helyrejön es par napig jo, nem viszketek.aztan minden kezdodik elolrol.
717. indi66 (válaszként erre: 716. - Primosten)
2013. jan. 13. 12:03
Hát fogalmam sincs. Én hosszabb ideig használtam de mindig csak úgy ahogy én gondoltam. Mindent elolvastam róla amit találtam a neten. Milyen érzés volt hogy rosszabbodott? Leírod?
716. primosten (válaszként erre: 715. - Indi66)
2013. jan. 12. 18:32
Indi, neked mennyi idö mulva kezdett hasznàlni a teafaolaj, mert nekem elsö pàr hasznàlat utàn még rosszabb lett, ezert inkàbb abbahagytam. A tejsavbacilusokat nem pusztitja a teafaolaj?
715. indi66 (válaszként erre: 714. - KKMM)
2013. jan. 12. 10:17
Igen normális, semmi baj átmeneti a tünet közben. És nem károsítja. Higgy nekem, én hígítatlanul használtam az újammal kentem át jó bőven.
714. KKMM
2013. jan. 12. 09:39

Elkezdtem használni. Miután bekentem eléggé égető majdhogynem maró hatást váltott ki. Igaz, hogy csak átmenetileg (kb 1 óra). Biztos, hogy a teafaolaj nem károsítja a hüvelyfalat? 100 %-ost vettem, nem tudom van-e másik ezt adták a patikába.Írjatok gyorsan, hogy ez normális-e.Meddig szabad max. használni?

Köszi!

713. Hunny (válaszként erre: 712. - KKMM)
2013. jan. 11. 19:45
Kefir/joghurt azért kell, mert tilos szárazon felhelyezni a tampoont, nagyon károsítaná a hüvelyt kivételkor, vagy lehet ki se tudnád venni. Egyébként a hüvelyflóra helyreállításában segít
712. KKMM
2013. jan. 9. 23:33
Köszönöm a segítségeteket. Egyenlőre a teafaolajat kipróbálom. KIcsit idegenkedek a kefires, joghurtos kezeléstől, de ha ez nem jön be akkor kipróbálom.
711. Hunny (válaszként erre: 709. - D2fded31c1)
2013. jan. 7. 22:07
Ahogy Indi írta:) 200ml-es kiszerelés kb 2500Ft, de függ persze h hol veszed, és nagyon sokáig elég. Én volt mikor napi 3x egy evőkanálnyit ittam, bő 3 hétig elég volt.
710. indi66 (válaszként erre: 709. - D2fded31c1)
2013. jan. 6. 17:48
Igen, bioboltban is van. Kérdez rá az eladónál milyenek vannak. Van több árkategória.
709. d2fded31c1 (válaszként erre: 708. - Hunny)
2013. jan. 6. 17:26
Az ezüstkloridot patikában lehet venni? Recept nélküli?
708. Hunny (válaszként erre: 704. - KKMM)
2013. jan. 6. 13:45

Szia!

Teljesen egyet értek az előttem szólókkal! Teafaolaj helyett/mellé én még ajánlanám az ezüstkolloidot, mert annak nagyobb a vírus és baktérium ölő skálája, mint a teafaolajnak, és a gombát is öli. Valahol korábban Sylvi írt egy homeopátiás szert, ami az immunrendszert erősíti, biztos neked is sokat segítene. Még az octenisept-et tudom ajánlani neked, amit gyógyszertárban tudsz megvásárolni. Ezeket a szereket én úgy szoktam a hüvelybe juttatni, hogy egy tamponra csepegtetek, azt kefírbe/joghurtba mártom és felhelyezem 12-24 órára. Octenisept-et egy orvos úgy javasolta, hogy fecskendővel bespriccelni, de ugye az egyből ki is folyik. FONTOS!!! Menstruáció alatt sose használj tampont! Még az egészséges hüvelyt is károsítja, kitágítja, a természetes működéséhez szükséges nedvességet is elszívja, arról nem is beszélve, hogy a kihúzó szálon felmásznak a baktériumok, valamint az alvadt vér a baktériumok és gombák melegágya, amit a tamponnal közvetlenül a hüvelyben adsz meg. Gondolom ezt nem szeretnéd. Ha mégis olyan a helyzet, hogy elkerülhetetlen a tampon használat, akkor felhelyezés előtt csepegtess rá teafaolajat, és sűrűn cseréld! Ha betétet használsz, akkor lehetőleg jól szellőző legyen, és azt is sűrűn cseréld (én a biointimot ajánlom, igaz hogy drága, de anionokat tartalmaz ami tényleg szagtalanít, és az ott lévő esetleges kórokozókat elpusztítja).

A felsorolt "gyógyszereket" ne használd egyszerre, válassz ki egyet, használd 1 hétig, majd ne használj semmit, és figyeld meg, hogy mit tapasztalsz! Reméljük gyógyulást!:) Fontos a kis várakozási idő, mialatt a hüvely magától gyógyul, regenerálódik! Miután meggyógyultál, használj valamilyen hüvelyflóra helyreállító készítményt (nekem a gynophilus vált be, valamint a gynoflor, de azt csak orvos írhatja fel). Ami még nagyon fontos: a pozitív gondolkodás!

Gyere, és mesélj,hogy mi a helyzet veled!

707. jency83
2013. jan. 6. 11:33

Pont az előbb írtam egy másik kérdésre, de a téma hasonló, úgyhogy ide is bemásolom:

"Évekkel ezezlőtt folyamatosan nőgyógyászati problémáim voltak (itt megjegyzem, hogy tartós párkapcsolatomban!) és a candida gomba szinte mindig kimutatható volt, aztán több alkalommal is p3 lett a citológiai eredményem, és mintavételre szorultam, de szerencsére nem volt daganatos elváltozásom. Mindamellett, hogy változtattam a táplálkozásomon, életmódomon, nagyban hozzájárul a daganatos elváltozások elkerüléséhez - szerintem -, a lelki egyensúly. Ma már úgy gondolom, hogy a probléma forrása a lelki egyensúlyom felborulásával kezdődött!"

Emellé még annyit írnék, hogy a finomított lisztek és cukrok elhagyása csodákra képes! Fogyassz minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt. A teafaolajat(látom előttem már írták) fehérneműre is lehet csepegtetni(1-2 csepp), emellett kiváló gomba-, baktérium-, vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik a kókuszolaj is! Kívülről(ntimmosakodóként) és belülről(főzésre) használva is ajánlott! A vegyszerezett intim mosakodógéleket el kell felejteni, helyette kókuszolaj, vagy természetes - vegyszermentes - natúr szappanok ajánlatosak. + még az Ellen tampon bár elég drága, de nálam csodákat művelt!

706. 1658b43594 (válaszként erre: 704. - KKMM)
2013. jan. 6. 11:12

Szia!

Az erős antibiotikum sajnos teret ad a gombáknak, ha most újra kenetet venne valószínűleg kimutatná, ezért is éget viszked. A klion nagyon erős de lehet hogy helyi kezelés is kell. teafaolaj nagyon jó, szintén nagyon erős a vörös fenyő kivonata ha hozzá tudsz jutni. Vehetsz kifejezetten gombára való probiotikumot is és van hüvelykapszula is rá. Menj vissza és vetess újra kenetet vagy ruházz be ezekre. A fokhagyma és a grapefruit ölik a legjobban a gombát ha ezt még pre- és probiotikummal is együtt szeded gyorsan jól leszel. Kitartás!

705. indi66 (válaszként erre: 704. - KKMM)
2013. jan. 4. 18:01

Őszinte leszek hozzád 7 orvosom volt 3 év alatt. ..... Mégis magam gyógyítottam ki magam. Mindent írtak ami létezik a gyógyszertárban.

Próbáld ki a teafaolajat. Úgy ahogy írtam. Az bacira is jó. Nálam is volt baci. Partnered van? Vele addig ne ficánkoljatok amíg rendbe nem jössz. Ha végképp orvost akarsz menj el az std-be. Ingyenes és rendesen rád néznek.

704. KKMM
2013. jan. 4. 17:38
Sziasztok! Október közepe óta szenvedek hüvelyfertőzéssel. Tüneteim voltak az elején:égő, viszkető érzés a hüvely körül. Fehér folyás, de nem túrószerű. Az orvos írt fel Klion gyógyszert meg valamilyen sárga dobozos kenőcsöt.Nem igazán használt.Elmentem másik orvoshoz az is írt fel kúpot, meg másfajta kenőcsöt.A tünetek csökkentek, de nem múltak el.Végre vett kenetett ami egyéertelműen kimutatta, hogy nem gombám hanem bakteriális fertőzésem van.Irt fel Zinatot, utánna Sumetrolint meg Klion kupot. Ezt is elhasználtam.Most múlik a menzeszem, azt hittem rendbe jöttem mert a kúpok már a vége felé nem csíptek,de sajnos ismét jelentkezett a hüvely környéki enyhe égő érzés és enyhe hüvelyfolyás. Nagyon el vagyok immár két és fél hónap után keseredve, hogy sohasem gyógyulok meg. Könyörgöm mondjatok egy jó orvost(mindegy, hogy mibe kerűl) csak tudjon segíteni rajtam!!!
2012. dec. 17. 09:34
Sziasztok, újra! Vége a mesnstruációmnak, de egyúttal úgy érzem, hogy a gombás tüneteim elmúltak! Annyival még kiegészíteném, hogy a májusi citológiám gyulladást mutatott és ezt most mondta a doki, mert akkor nem írtak rá fel semmit! Tehát azóta visszatérő jelenség sajnos nálam a gomba! Most elhasználjam a kúpot így is? Várom a válaszokat!
702. sylvia31 (válaszként erre: 676. - Medizona)
2012. dec. 14. 20:21
A pulsatilla-t én úgy használtam hogy naponta egyszer 5golyó!És ennyi!ÉS MÉG MINDIG JÓL VAGYOK KUTYA BAJOM NINCS AZÓTA SE AZ ÖMLŐ MENZESZEMET IS HELYRETETTE PEDIG ISZONYAT VOLT AMIT KIÁLLTAM A NYÁRON HUNNY ÉS INDI JÓL TUDJÁK!!Happy hurrá:-)!!!!
701. Lieztt
2012. dec. 14. 18:22

Sziasztok.

Már elég régóta nem írtam, sok minden történt velem amit meg szeretnék osztani veletek, hátha másnak is segít. Áprilisban voltam Újházy doktokúrnál, aki bórsavas kúppal kezelt, ami nem használt (vagyis 3 hónap után abbahagytam, nem tudom használt e volna, ha tovább folytatom, szerintem nem) viszont a rendszertelen menzeszeim miatt megnézett hüvelyi uh-val ami sok kis cisztát mutatott. Nagyon megijedtem. Most decemberben jutottam el egy magán endokrinológiára ahol a PCOS külön a szakterületüket képezi és kiderült, hogy ez a bajom. Voltam vérvételen. Inzulinrezosztenciám van, a prolaktin szintem nagyon magas. Az orvos mondta, hogy a pcos-el járó hormonális zavarok okozhatnak hüvelyi gondokat mert a hüvelyflórát megváltoztatják+az ösztrogánről is mondott valamit de nem értettem annyira. Mikor kimentem a rendelőből úgy éreztem magam mint egy fogoly akit 2,5 év szenvedés után kiengedtek a börtönből mert rájöttek, hogy ártatlanul csukták be.. (furán hangzik de így éreztem :)). Én végig magamat okoltam mert sokszor semmi sem volt a kenetben...erre kiderül, hogy ez a bajom.

Januártól elkeztem újra a diétát az inzulin miatt, ami a candidának is jót fog tenni+már beszereztem teafa illóolajat amivel kúrálni szeretném magam.

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook