Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)
A zöldes bűzös habos? Mert az akkor Trichomonas. Azzal menny inkább orvoshoz!
nekem szerintem hüvelyfertőzésm van zöldes folyás jeletkezett már aznap este. Stranolás után vagyunk hát ennyit a strandról. Ma nincs nyitva itt semmi, de holnap azonnal megyek a gyógyszertárba, csak nem tudom mit vegyek. Kérek segítsetek és írjátok meg hogy mi a leghatákonyabb amit meg is tudok venni doki nálkül. Emlékszem hogy van betadin kúp meg persze van diflucan meg gynophilus kúp de most melyiket vegyem? A patikus gondolom a legdrágábbat fogja ajánlani..nagyon köszi előre is.
hát remélem engem nem kell majd műteni :/ még nem szűltem. hnap visszamegyek és megnézetem magam, úgy vok vele, h jobb félni mint megijedni. úgy is rám fér már a pihi...
Az orvosok ilyen gyógynövényeket nem hogy nem ajánlanak,még lebeszélik a nőket róla.Ez egy gyógyszer beállítottságú világ.
Nekem biztosan olcsóbb lett volna kipróbálni,mert elég pénzéhes doki műtötte a méhszájsebemet,még képes volt kétszer a tudomásomra hozni adjak 2000ft-ot a fönövérnek.
hát ha szexelek vérzek, 1 évig mászkáltam orvosról orvosra és eddig azt mondták hüvelygyulladás. két hónapja derűlt ki, h nem az hanem méhszájseb. 9.-én lefagyasztották de azóta kb egész hónapban MAJDNEM MINDENNAP ien barnás rózsaszínes folyásom volt sötétbarnás darabkákkal (bocs a nyíltságért) úgyh kb 5ször szexeltem júliusban és abból az esetek nagyrészében megint véreztem. kértem időpontot keddre, de nem engednek el melóhelyről :/
neked milyen tüneteid vannak?
utána olvastam a homiktövisnek, tényleg jókat írnak, de elég drága :/ megkérdezem majd a dokit is azért, h használjam e
akkor szerinted a homoktövises tampon segítene rajtam? jövő hét kedden mek vissza, h megtudjam elmúlt e vagy mi van :/ tök kivagyok már h állandóan orvoshoz mászkálok és a melóhelyről se nagyon tudok elkéretszkedni :( de ink kiveszek beteg szabit vagy kiharcolom és nézzen hülyének az orvos de tudnom kell!
Neked mindig ki volt mutatva a kenetedben h candida?
Teljesen támogatom ezt a terápiát.
Sőt! Külföldön nem is ismerik.
Fitblondiebarbie (miért kellet ez az idétlen név?:))
gratulálok. Szelíd módszer, de működik.
Lehet egy kérdésem?
Te miért estél ebbe a problémába?
Sziasztok! Látom elég sokak járnak itt az én cipőmben, egész életem a fehérfolyásról, hüvelygombáról, és az ezektől való félelemről szól :D de megtaláltam a tökéletes megoldást; körömvirág teás ülőfürdő és Alkagin hüvelykúp!!! Esküszöm rá lányok, 2. nap már viszketés semmi.. Remélem segítettem itt egy pár embernek :)
Még az előzőhez annyi,hogy a cikk nőgyógyászatban használatáról azt írja képes a méhszájsebet meggyógyítani
Egyéb természetes anyagok(homoktövisolajjal átitatott tamponról jókat találtam.
Kár hogy nem tudtam erről a műtétem előtt,mert kipróbáltam volna.Homoktöviskúp is létezik,csak nálunk nem kapható.
Szia!
Egy az egyben az egyben érvényes Rád is az előbbi hozzászólásom! Az utolsó bekezdés, ami az életmódról szól, pedig neked nagyon fontos volna. Én is voltam ilyen alhasi szurkálós-fájós, és én se tudtam elképzelni, hogy mi lehet az. Utána egy természetgyógyász világított rá, hogy nekem pont ott fáj (petefészek környéke), ahol az emésztési energia megy, ott áll meg az energia és ettől görcsölget. Próbálj meg kicsit változtatni az étkezési szokásaidon, valamint szerezz be utifű maghéjjat, amivel segítheted az emésztésedet.
Első lépés, hogyha van ott valami probléma, akkor mindenféle képpen kiírtani. Sokféle helyi kezelést olvashatsz itt, lejjebb Indi írta a teafaolajat, ill én az előbb az octenisept-et. A fórumtagoknak igazából ez a 2 dolog jött be. Persze kisebb probléma esetén lehet próbálkozni kamillás-cickafarkfüves-sós ülőfürdővel is.
Ez után jöhet a hüvelyflóra helyreállítása, amire én pl gynophilus-t használtam (az a jó, ha minél több lactobacillus van benne, pl a vitangyn c-ben ez konkrétan semmi (van benne egy kis C vitamin és ezüstkolloid ami arra hivatott, hogy a kártevőket kinyírja, de hüvelyflórát nem ad vissza).
Ez mind szép és jó, valamint nagyon egyszerűnek tűnik, de nem mindig jön be. Akkor pedig egyetlen egy dolgot lehet tenni: életmódot váltani. Mint sok reklámban hallhattuk már (és tényleg így van), védekező képességünk nagy része az emésztőrendszerben van. Vagyis ha ott rendben vagyunk, akkor nagy valószínűséggel az egész szervezetünk okés. Sajnos sok ember úgy véli, hogy minden rendben van az emésztésével, de közben mégsem. A mai ember nagyon sok olyan dolgot eszik meg, amire azt gondolja, hogy teljesen rendben van. Pedig nem kellene cukrot, fehér lisztet enni. Ha ezeket sikerülne kiiktatnod az étrendedből, akkor az már a sikerhez vezető út 95%-a!!!
Szia!
Én is azok táborába tartozom, aki csillagokat lát a teafaolajtól, pedig régebben bírtam. Vegyél inkább Octenisept-et és egy fecskendőt. A fecskendőbe szívj fel 5-10ml octeniseptet, feküdj a hátadra és fecskendezd be a hüvelyedbe, valamint a külső részeket kend be vele. Ezt 5 napig csináld majd tarts szünetet. Nem mondom, hogy ez kellemes érzés lesz, de számomra sokkal jobb mint a teafaolaj. Irrigálókat felejtsd el örök életre, a hüvelyflóra helyreállítók pedig addig fabatkát sem érnek, amíg meg nem gyógyulsz.
Az én gyógyulásomat egyébként ez az octenisept hozta meg, valamint az, hogy fejben eldöntöttem, hogy gyógyult vagyok.
Volt gynevacom is. Mindenem volt már a 3 év alatt. De nálam csak a teafaolaj vált be. semmi mást nem éreztem meg.
remélem nem lesz bajom :/ nekem is méhszájsebem van/volt, 9.-én fagyasztották le. és mi rájöttünk a leszférjemmel, h akkor vérzek ha misszionárius pózban csináljuk. ez leehtséges?
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy csütörtök óta meg akar jönni a menzeszem, de csak meg akar, mert szombaton volt rendes vérzésem egy kevés, azóta meg csak valami barnás lötty, aminek förtelmes bűze van. Utána olvastam a folyásféléknek, és nem volt éppen megnyugtató, amit találtam. Az a szag, amit érzek, (most itt nem akarom leírni, mert esküszöm undorodom ha rágondolok is) lehet a méhnyakrák tünete. Legalább is az olvasottak alapján. Már a mensi előtt is fura szagúnak éreztem a hüvelyem, gondoltam is rá, hogy ha vége a havimnak, elmegyek dokihoz. Szerintem holnap kérek egy időpontot, úgyis talán jövő hétre kapok. De most nagyon beparáztam. :( Ideje már így is úgy is a méhnyakrák szűrésnek, mert december körül lejárt az éves, az meg hol van már. Mindig majd elmegyek, majd elmegyek.... De nem szívesen megyek. Főleg mióta találtak méhszájsebet, meg annyi "jót" tapasztaltam a drága orvosoktól.... Úgy érzi az ember, csak a pénzére hajtanak. Meg is fogadtam, legutóbb, mikor volt egy vetélésem, hogy soha többé magánba. Végig néztem a listát, kik rendelnek a szakrendelésen, de ötből kettőre szűkült a lista, akikhez talán elmegyek, a többi szóba sem jöhet. A kettő közül az egyik akinél a vetéléskor voltam, a másik még új, őt nem ismerem. Lehet nála teszek egy próbát. De addig is, míg odáig eljutok....a félelem elvisz. Nagyon parázok, mit fognak találni. Legutóbbi méhnyakrákszűrésem eredménye ha jól emlékszem, P2 volt. A papírt nem láttam, az eredményt is az asszisztens közölte a rendelő ajtóból, mikor érdeklődtem. Azt mondta P2, minden rendben. De igazából nem értem, a méhszájseb kiderülése után, volt hogy szeretkezés után vérzett picit, de mostanában egyáltalán nem. Csak időnként fáj a méhszájam bizonyos pózban. Az utóbbi fél évben fertőzésem se volt, örültem is, hogy milyen jó. Ilyen folyásom meg még soha nem volt. Nagyon félek, de el kell mennem vizsgálatra. :(
Sziasztok! Van egy problémám ami mostanában igen aggaszt lassan 2 éve nem tudják elvégezni nálam a rákszűrést mert ahányszor visszamegyek mindig hüvelyfertőzést vagy hüvelygombát állapít meg az orvos ezen felűl sok olyan panaszom van ami sztem nem normális folytonos alhasi görcsök mintha minden nap menstruációs gőrceim lennének és sokszor érzek éles fájadalmat a méhemben mintha késsel szúrkálnának alhasi feszülés számtalanszor mentem el nőgyógyászhoz de soha semmi vizsgálatot nem rendelt el csak gyógyszereket ír és kész majd jöjjön vissza ha beszedte a gyógyszert vagy kúpot stb stb most már aggódom és arra gondoltam bemegyek a baross utcai nőgyógyászti klinikára mert körzetileg oda tartozunk szigetszentmiklósi vagyok véleményetek szerint nem fognak elküldeni ha kérek egy alapos kivizsgálást????? Hétfőn ott kezdeném a napot.....
Na ez nalam is előfordult a jános korházi labor candidat és steptot mutatott ki mig a magan labor szerint candida nincs 1nap elteltevel levett minta alapjan de mivel előtte a gardranellara kaptam antibiotikumot gondolom a candida is ott lehet
lactoofeel visszaállitja tényleg nekem meg amikor nem bonyolodtam ennyire bele segitett de ahogy folyt ki napközben szétcsipet a viztől is fajt utánna jó par napig
köszi hogy írtál probáltam a teafaolajat is hat vörösre égetett elöször csak ilyen melegsegérzesem volt utána lang vörös lett végül ra se tudtam üllni erre megjött a havi baj amitől csillagokat lattam a fajdalomtól igaz 5napig csinlatam csak nem voltam kitartó, de örülök neki h te kijöttél belöle mondjuk nekem ujabban melegségérzes és az égés a jellemző illetve a hólyagpanasz most hétfőn lesz meg a kenet eredménye vagy 3hetente leveszik utoljara stepto volt benne csak remélem nem lett azota más...max a jó kis candida:(Örülök neki h neked sikerült kijönnöd belöle a Gynavac inekciót nem probáltatok?Bár most vmi masikat lehet helyette beszerezni a 7en szeritem megprobalom én lelkileg ezt már nagyon nem bírom pedig nem tartok 3évnél. Itt olvastam valahol tejsav kamilla irigálást lányok mi a véleményetek?illetve helyreállitó kúpokból ami a hámot regenerálja olyan kellene nekem a gynaflour vmiert nem hat már sajnos elején tök jó volt:(
lactofeel, vitagyn C. én ezekről hallottam, én csak a lactofeelt használtam.
Nekem mielött a férjemmel össze jöttem,állandóan hüvely problémáim voltak...
Soha semmi sem segített...mióta együtt vagyunk tényleg csak évente a rákszűrésre járok dokihoz,előtte havonta jártam...borzalmas volt.:(
Mivel lehet a hüvely flórára "vigyázni" hogy minden rendben legyen?
Ajánlanátok Nekem valami immunerősítőt vagy irrigálót?
Köszönöm!!!:)
előfordul ha van hüvelyi probléma akkor hólyag is. Próbálkozz a teafaolajjal. Én mindig mondom hogy hogy csináltam 3 évig voltam beteg és helyre tett, de mások meg nem értem miért nem merik ezt. Legalábbis aki eddig írta hogy merte, az is megijedt mert szerinte a zsibbadás órákon keresztül rosszat jelent. Elmondom hogy az jót jelent és minél jobban zsibbad annál nagyobb volt a baj. Ha már csak egy kis hüvöset érzel akkor tuti jó a dolog. Szóval vegyél egy teafaolajat jó a Tebamolos bioboltban megkapod 900. Cseppents az újjadra annyit amennyit akarsz én kb 3-at szoktam és jól kend át vele odabent mindenhol méhszájra is tegyél. Ezt megcsinálhatod 2x 3x amennyiszer szükségét érzed egy nap. Nem bántja a nyálkahártyát! Kívül is kenheted. Ezt csinálhatod hetekig. Én is csak úgy gondoltam egyet és használtam. Nem megyek el nélküle sehová! Jobbulást!
Sziasztok.A történetem januárban kezdödött egy gyógyfürdő után és sajnos a mai napig tart és már nem csak hüvely hanem húgyúti is.Jártam 10nőgyógyasznál 2urulógusnal nem sok siekerrel rengeteget költöttem rá minden magánrendelésen ment.Kenet általában vagy semmit vagy streptoccocust mutatott ki újabban elötte gardranella volt benne ezutan antibiotikum utan candida ami hol volt hol nem volt de a strepto folyton van de hogy a hólyagnal mi okozza a panaszt az orvos sem erti.hol égő hüvelyérzésem va hol hólyag fajdalom hol vizelsi inger es ez valtakozik reggel példaul semmit sem erzek ülléskor ég.Szerintetek mivel probalkozzak?
tegnap voltam dokinál, végre nőnél. egy éve mind a 7! orvos azt állította, h hüvelygyulladásom van, ez valahogy sehogy se fért a fejembe, nem egyeztek annyira a tünetek. mikor kutakodtam mi bajom lehet, akk méhszájsebre gyanakodtam. de olvastam, h azt egy alap vizsgálaton rögtön észreveszi az orvos. hát nekem egy év szenvedés után a 8. vette észre, tegnap. szerintetek?
A Bactroban-t bakteriálisan fertőzött területek külső kezelésére adják..A teafaolajról az én személyes véleményem az hogy ha megfelelően hígítod sohasem töményen kened igenis jó!!!Gomba-baktérium-vírusölő!Ha töményen kented lehet hogy felmarta de igen szerintem is gombás volt és azért hálmott le ahogy gyógyult!Én emellett az Octenisept-re esküszök még..Tudom kicsit sokára kapsz tanácsot azóta hogy vagy?
ebből nem tudnak kigyógyítani? :O nekem is van egy éve, azt hittem gyógyítható azért... mert én már nagyon unom
További ajánlott fórumok: