Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Új szemétszállítási szabályok fórum

Új szemétszállítási szabályok (beszélgetés)

14. boldogzokni (válaszként erre: 12. - Lady Lavender)
ma 18:42
Min hogotogok? Mi van?
13. Channa* (válaszként erre: 11. - Notes)
ma 17:49
1 szelektív? Milyen? Papír vagy műanyag?
12. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 16:33

Régen a lakokozossrgre szamlaztak minden kihagast.

De nem tudom, hogy min hogotogsz.

11. Notes (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 15:20

Nem tudom, de nem hiszem.

Nálunk heti egyszer van kommunális és heti egyszer szelektív nap. A kukánk félig szokott lenni maximum, de az már tényleg soknak számít, pedig napi főzés van és rendes háztartást vezetek.

EL nem tudom képzelni, hogy lehet hetente olyan rengeteg szemetet termelni, hogy ne legyen elég egy sima kuka és egy szelektív.

10. Channa* (válaszként erre: 9. - L.luiselotte)
ma 14:31

Nekünk 4 kukánk van 2 zöld (koomunális), 1 kék (papír, 1 sárga (műanyag).

Én is izgultam szerdán, de nem volt miért. Ás igen, sokszor a 2 kuka helyett csak egyet rakok ki, de kettőért fizetek, így azt gondolom, hogy bele kell férnie annak, ha időnként több van benne.

És eddig nem volt gond a papír kuka sem, mert sokszor nem fér bele egy nagyobb tárgy doboza, ilyenkor a kuka mellé teszek 1 karton dobozt és abba is kartonokat t4szek. Simán elvitték eddig.

9. l.luiselotte (válaszként erre: 8. - Channa*)
ma 14:15

Kicsit izgulok, mert a hét elején volt nagytakaritás a konyhába és tényleg sok a szemét, de le tudtam csukni a kuka fedelét, de kezdetek megnyugtatni

2 kukánk van, egy fekete és egy sárga.

8. Channa* (válaszként erre: 5. - L.luiselotte)
ma 14:07

Nálunk csütörtökön volt kuka nap.

2 db kukánk van és pont azért, hogy elég legyen. Csúnya vagy sem én a zöldhulladékot is a kommunálisba teszem.

Van szelektív kukánk, azokat havonta egyszer ürítik, papír volt most is (kilógott a kukából) és olyan is van, hogy mell teszek nagyobb dobozokat, de elvitték hétfőn.

Műanyag most nem volt.

Tehát, én a kommunálisba teszek zöldhulladékot is, papírt is és műanyagot is. Most csütörtökön az egyikben csak zöldhulladék volt, ki is lógott, a másikba zsákos konyha hulladék, az is kicsit kilógott, azaz nem tudtam lecsukni a tetejét rendesen, de kiürítették a kukákat.

7. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 13:12
Állítólag nem lesz semmi belőle. Azaz szerintem lesz. Nem számlázzák ki a túltöltést, hanem nemes egyszerűséggel a havi díjat fogják megemelni.
6. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 13:07

Tegnap vitték el, bele se néztek.

Úgy vitték mint eddig.

ma 13:06

kiváncsi vagyok, szerintgem a komm. kukánk több mint 27 kg, hogy elviszik-e /ma /

bár az üvegvadász hajlékonyok megbolygatták egy kicsit

ma 12:43
Es muss Ordnung herrschen ..-))
3. secret8 (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 12:12

Nem tudom. Egyszer, évekkel ezelőtt nem boritották ki a kukánkat, mert nem csukódott le a kuka teteje a beletett cuccok miatt. Felhivtam őket, és megkérdeztem, hogy az nem volt-e gond, hogy az elmúlt 2 hétben nem voltunk itthon és 0 db kukát kellett nálunk kiüríteni? Valamint a szomszédoknál a kukából 1 méterre kiálló törött partvisnyél és kilógó zöldnyesedék miért nem okozott gondot, hisz azt elvitték. A nő csak hápogott és visszairányította a kukásautót. Azóta nem volt ilyen gond.

Hogy ezt most hogy gondolják, átláthatatlan. Nemnézhetik mindenki szemetét, akkor egy hétig se jutnak a végére.

2. Channa* (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 11:51
Nem olvastam el a cikket, de állítólag cáfolnak mindent.
ma 11:24
Szerintetek tényleg kiszámlázzák majd, ha túl van töltve a kuka? Hogy?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook