5 év után el sem köszönni egy munkahelyen? Belefér? Kit érdekel? (beszélgetés)
Én 13 évet dolgoztam egy helyen, és senkinek fel sem tűnt, h már nem dolgozom ott. Ez belefér? Senki rám nem irt, h hahó, hova tűntél?
Másik munkahelyemen, ahol 1,5 évet dolgoztam csak, tök nagy búcsúbulit csináltak nekem ajándékokkal.
És igen, láttam már ilyet és szerintem belefér a körülményektől függően.
Van, hogy részéről ennyi volt. Van aki csak bemegy a munkahelyére, dolgozik és hazamegy...
Velem is történt már ilyen, sőt, volt, hogy én nem akartam tőle elbúcsúzni sem.- de ez az extrém eset.
Gondolom, elköszönt, amikor kisétált az ajtón.
Mást mit kellene tennie? Manapság az emberek ennél sokkal gyakrabban váltanak munkahelyet, nem lehet mindnekinek fáklyás felvonulást rendezni.
Munkahely, többé ott nincs dolga. Gondolom, nem barátok vagytok, hanem szimpla kollégák.
Magyarul nem billió.
Kimardt a kérdőjel, ugyanais ebédelek, sok más helyen olvasgatok.
Hmm, 53-éve nem élek Magyarországon. Magyarul nem billió.
Angolul billion.
Igazad van. Tévedtem. Csak nyolc és egy negyed billió.
Goggle a barátod.
8,248,231,244 people in the world.
Nyilvánvalóan nem voltatok egy összetartó, barátságos közeg.
Nekem az jön le, nem bírt Titeket.
"8,3 billió "
mennyi??
A billió magyarul és a legtöbb nyelven milliószor milliót, azaz ezermilliárdot jelent: 1012
tehát 8,3 billió vagyis 8300 milliárd.... nem sok egy csöppet?
"Lehet miattatok mondott fel " nem, azért mondott fel amiért én is a felmondási időmet töltöm: mert 350 bruttó a bér....
és betelt a pohár. neki előbb egy kicsit mint nekem.
Nekem nem fér bele, de úgy néz ki h ilyen is van. Ne zavartasd magad, van másik 8,3 billió ezen a földön.
Ez volt a fő ok h ma regisztráltál?
Nektek belefér vagy taplóság ha valaki 5 évet dolgozik egy munkahelyen majd felmond (eddig oké...) de utolsó napján annyit se mond senkinek hogy na csá?
Veszi a táskáját és kisétál.
AZért 5 évet volt itt és egy na szevaszra nem képes senki felé?
vagy kit érdekel? menjen?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Lelkiismeretfurdalásod volna ha a munkahelyen havi 3 napba beleférne a munka és azért nettó 170.000 Ft-ot kapnál?
- Dolgozik/dolgozott valaki a Sonda Ipsosnál? Érdekelne minden, amit lehet tudni, milyen munkahely?
- Szuper munkahely kereső oldalakat tud valaki? Pest és Pest megye érdekelne, Érd környéke.