Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vertex vagy Valplast fogsor fórum

Vertex vagy Valplast fogsor (beszélgetés)

10. Hansika (válaszként erre: 7. - Anna58)
ma 13:02

természetesen igazad van, sorry a fekete humoromért.-))

nem is akartalak a beírásommal megbántani.

mert én nem szültem 12 gyereket, és gyárban sem dolgoztam soha, így véleményem se lehetne gondolom.

Bocsánat.

9. Anna58 (válaszként erre: 8. - Komor)
ma 11:40

Mi a Duna Dentál-ba mentünk,az árak nagyon korrektek,a minőség vegyes.

A Mindent ment rendelő is nagyon jó,ott kicsit az árak elszaladtak.

8. komor (válaszként erre: 6. - Anna58)
ma 11:11
Az én fogorvosom egyszerűen elzárkózott a kivehető fogsortól, alulra csak implantátumot hajlandó betenni. Így aztán én is kíváncsi vagyok, hogy kinek sikerült már jó betehető fogsort készíttetni. Na meg keresnem kell egy fogorvost, aki nem csak milliókért hajlandó foglalkozni velem, elég neki a több százezres nagyságrend is.
7. Anna58 (válaszként erre: 3. - Hansika)
ma 09:36

Igen,mi is arra szavaznánk:(. Csakhogy én 12 gyermeket szültem,amivel együtt jár,hogy sok Ca fogy a szervezetből és eljezdtek letört az egyébként szuvasodásmwntes fogak. A Férjem pedig akkumulátor gyárban dolgozott...

Mindketten ápoltuk a fogaink. Nem mindig szavazat kérdése ez...

6. Anna58 (válaszként erre: 5. - Komor)
ma 09:32

Szia,köszönöm a linket. Most voltunk Férjemmel együtt a Duna Dentálban. Vegyes tapasztalatok.

Ott csak vertex-szel foglalkoznak.

Azért szeretnék inkább saját tapasztalatokat hallani másoktól,mert relevánsabb. Azért köszi.

tegnap 17:30

Könnyű cikkeket találni egyszerű kereséssel is. Ez is érdekes lehet:

[link]

tegnap 17:18

A Vertex (ThermoSens) és a Valplast egyaránt hőre lágyuló, rugalmas fogsoranyagok, de a Vertex kiváló szilárdságot, porozitásmentességet és színstabilitást kínál, szélesebb ínyszín-választékkal, így általában fejlettebb és potenciálisan tartósabb megoldásnak tekintik, míg a Valplast rendkívüli rugalmasságáról, vékonyságáról és könnyű kialakításáról ismert, kényelmet és élettartamra szóló törésgaranciát kínál, de kevésbé színstabil.

Íme a főbb különbségek lebontása:

Vertex (ThermoSens)

Szilárdság és tartósság: Rendkívül erősnek és gyakorlatilag törhetetlennek írják le.

Porózus vs. nem porózus: Nem porózus, ami előnyös a szájhigiénia szempontjából és csökkenti az allergiás reakciókat.

Szín: 15 különböző ínyszín közül választhat, kiváló színstabilitással.

Allergiabarát: Monomer- és akrilmentes jellege miatt ideális allergiás betegek számára.

Illeszkedés: Kiváló, stabil illeszkedéséről és potenciálisan magasabb betegelégedettségéről ismert, különösen klinikai vizsgálatokban.

Alkalmazási területek: Nagyobb készülékekhez használható, más típusú rugalmasságot kínál, amely nagyobb merevséget biztosít, mint a Valplast.

Valplast

Rugalmasság: Teljesen rugalmas, vékonyságáról és könnyű kialakításáról ismert.

Tartósság: Törhetetlen, és élettartam garanciát vállal törések és törések ellen.

Szín: Előfordulhat, hogy a színek idővel nem maradnak stabilak, és foltosodásra hajlamosak.

Allergiabarát: Monomermentes, így allergiamentes is.

Kényelem: Kényelmes és könnyű, kellemes rágási élményt nyújt.

Felhasználási módok: Használható egyetlen fogon végzett beavatkozásokhoz és kisebb restaurációkhoz.

Mikor melyiket válassza:

Válassza a Vertex (ThermoSens) terméket, ha:

Kiváló szilárdságot, színstabilitást, jobb illeszkedést keres, és aggódik az allergia vagy a szájhigiénia miatt.

Válassza a Valplast terméket, ha:

Az Ön prioritása a rendkívüli rugalmasság, a vékonyság, a könnyű érzet, és olyan anyagot szeretne, amelyre élettartam garanciát vállal törés ellen.

tegnap 14:58
én inkább a saját 32 fogamra szavazok, a többit nem ismerem...-))
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Anna58)
tegnap 14:57
Érdeklédjél itt is, vagy csak olvassál. Ez a téma: [link]
tegnap 14:47

Sziasztok, szeretnék pro és kontra érveket hallani Vertex és a Valplast fogsorrról.

Esetleg más ötlet,implantátumon kívül.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook