Vertex vagy Valplast fogsor (beszélgetés)
természetesen igazad van, sorry a fekete humoromért.-))
nem is akartalak a beírásommal megbántani.
mert én nem szültem 12 gyereket, és gyárban sem dolgoztam soha, így véleményem se lehetne gondolom.
Bocsánat.
Mi a Duna Dentál-ba mentünk,az árak nagyon korrektek,a minőség vegyes.
A Mindent ment rendelő is nagyon jó,ott kicsit az árak elszaladtak.
Igen,mi is arra szavaznánk:(. Csakhogy én 12 gyermeket szültem,amivel együtt jár,hogy sok Ca fogy a szervezetből és eljezdtek letört az egyébként szuvasodásmwntes fogak. A Férjem pedig akkumulátor gyárban dolgozott...
Mindketten ápoltuk a fogaink. Nem mindig szavazat kérdése ez...
Szia,köszönöm a linket. Most voltunk Férjemmel együtt a Duna Dentálban. Vegyes tapasztalatok.
Ott csak vertex-szel foglalkoznak.
Azért szeretnék inkább saját tapasztalatokat hallani másoktól,mert relevánsabb. Azért köszi.
A Vertex (ThermoSens) és a Valplast egyaránt hőre lágyuló, rugalmas fogsoranyagok, de a Vertex kiváló szilárdságot, porozitásmentességet és színstabilitást kínál, szélesebb ínyszín-választékkal, így általában fejlettebb és potenciálisan tartósabb megoldásnak tekintik, míg a Valplast rendkívüli rugalmasságáról, vékonyságáról és könnyű kialakításáról ismert, kényelmet és élettartamra szóló törésgaranciát kínál, de kevésbé színstabil.
Íme a főbb különbségek lebontása:
Vertex (ThermoSens)
Szilárdság és tartósság: Rendkívül erősnek és gyakorlatilag törhetetlennek írják le.
Porózus vs. nem porózus: Nem porózus, ami előnyös a szájhigiénia szempontjából és csökkenti az allergiás reakciókat.
Szín: 15 különböző ínyszín közül választhat, kiváló színstabilitással.
Allergiabarát: Monomer- és akrilmentes jellege miatt ideális allergiás betegek számára.
Illeszkedés: Kiváló, stabil illeszkedéséről és potenciálisan magasabb betegelégedettségéről ismert, különösen klinikai vizsgálatokban.
Alkalmazási területek: Nagyobb készülékekhez használható, más típusú rugalmasságot kínál, amely nagyobb merevséget biztosít, mint a Valplast.
Valplast
Rugalmasság: Teljesen rugalmas, vékonyságáról és könnyű kialakításáról ismert.
Tartósság: Törhetetlen, és élettartam garanciát vállal törések és törések ellen.
Szín: Előfordulhat, hogy a színek idővel nem maradnak stabilak, és foltosodásra hajlamosak.
Allergiabarát: Monomermentes, így allergiamentes is.
Kényelem: Kényelmes és könnyű, kellemes rágási élményt nyújt.
Felhasználási módok: Használható egyetlen fogon végzett beavatkozásokhoz és kisebb restaurációkhoz.
Mikor melyiket válassza:
Válassza a Vertex (ThermoSens) terméket, ha:
Kiváló szilárdságot, színstabilitást, jobb illeszkedést keres, és aggódik az allergia vagy a szájhigiénia miatt.
Válassza a Valplast terméket, ha:
Az Ön prioritása a rendkívüli rugalmasság, a vékonyság, a könnyű érzet, és olyan anyagot szeretne, amelyre élettartam garanciát vállal törés ellen.
Sziasztok, szeretnék pro és kontra érveket hallani Vertex és a Valplast fogsorrról.
Esetleg más ötlet,implantátumon kívül.