Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Állandó hüvelygyulladás fórum

Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
610. DiamondAngel (válaszként erre: 609. - Hunny)
2012. júl. 27. 22:15

Hát, az még nem most lesz... Ezelőtt is jó darabig fájt, most már meg se merném próbálni.

Tudom, hogy nem egyszerű a dolog, de azért igyekszem kitartani. Megerősítem az immunrendszerem valahogy.

609. Hunny (válaszként erre: 608. - Sylvia31)
2012. júl. 27. 21:42
Ha a tampont nem tudja elviselni bent, akkor szerintem nagyon mást sem:( Amint élvezni tudja, tőlem bármikor csinálhatja:D
608. sylvia31 (válaszként erre: 606. - Hunny)
2012. júl. 27. 21:20
még szerencse hogy a no szex-et nem írtad oda szegénynek:DDDDD!!
607. Hunny (válaszként erre: 602. - Sylvia31)
2012. júl. 27. 17:37

Sylvi köszönöm az érdeklődésed, jó vagyok!:)

Azt hittem, hogy nem megyek idén strandra, mégis voltam már, a gumi nélküli szexről is teljesen lemondtam, mégis vissza jött az életembe, és semmi probléma!:) Az elmúlt pár napban éreztem viszketést, de befújtam octenisept-tel és egyáltalán nem volt semmi csípés, szóval szerintem minden abszolút rendben van!:)

Nekem is nagy elhatározás a minden napi torna, ami nem nagyon valósult még meg (ez 1 hetes elhatározás, és ezen a héten nyaralunk, lazítunk párommal, még a fogyókúránkat is feladtuk erre ahétre, össze is vesztem a mérleggel), de lassan jövünk vissza a hétköznapokba és akkor lesz torna meg minden:)

606. Hunny
2012. júl. 27. 17:30

DiamondAngel!

Én azt javaslom, hogy az étkezéseden változtass sürgősen! Semmi cukor, semmi fehér liszt, semmi élesztő, semmi finomított dolog!!! Látogass át az ex-candidások tapasztalatai fórumba, ott olvasgass kicsit, neked is ezt a diétát kéne tartanod. Nem is tudom hogy leírtam e a multkor vagy hogy is van, de elmesélem gyorsba hogy is keletkezik ez a gombásodás:

Tisztázzuk, hogy a nőgyógyászati gombát 99%-ban a candida gomba okozza. Ez a gomba fajta születésünk óta jelen van a szervezetben, nagy gondban is lennénk ha nem lenne, nem menne az emésztés nélküle. Ebből kiderül, hogy az emésztőrendszerben helyezkedik el. Gond akkor van, ha túlszaporodik. Ilyenkor elhatalmasodik a szervezeten, rengeteg tüntetet okozhat (nálam pl túlzott orr és szemviszketés, lustaság a fő panaszok), többek közt a nőgyógyászati gombát is, ami sok esetben úgy kerül a hüvelybe, hogy a gomba széklettel együtt távozik, és onnan valahogy átkerül (ezért is fontos a higénia!), másrészt a nyálkahártyák a legérzékenyebbek, és ott jönnek ki. Visszatérve az egész az emésztőrendszertől indul ki, ott va eltolódva minden, és attól nem fog helyre állni, hogy kefírt meg probiotikumot eszel. (az eltolódást egyébként az szokta okozni, hogy antibiotikumot szedünk, ami megöli a szervezetben lévő jó bacikat is, és ezek a jó bacik tartják eredetileg kordában a candidát, ők vigyáznak rá, hogy ne szaporodjon el.)

Szóval a teljes helyrejövetel menete: candida kiírtása, szervezet megerősítése, immunrendszer helyreállítása, szervezet megerősítése.

Szóval a teljes gyógyuláshoz nem egyszerű az út, és nem 1-2 hónap,hanem 1-2 év és teljes életmód váltás! Ez, amit a dokik csinálnak, csak tüneti kezelés.

Szóval no cukor, no fehérliszt, no élesztő, no alkohol, no erjesztettdolgok!

605. sylvia31 (válaszként erre: 604. - DiamondAngel)
2012. júl. 27. 14:10
Abszolút egyetértek:-)!!!!
2012. júl. 27. 13:51

Erre most akadtam rá teljesen véletlenül, de milyen igaz!

"Az orvos kezel, a természet gyógyít."

Arbiter Petronius

603. DiamondAngel (válaszként erre: 602. - Sylvia31)
2012. júl. 27. 13:28
A fokhagyma az, amire én is "rá akarok gyúrni". Meg valamilyen természetes étrendkiegészítőt keresek. Gondolkozok, hogy kipróbálom, amit az asszisztensnő ajánlott. Tanulópénznek elég drága, de ő esküdött rá, én meg hiszékeny vagyok...:) A kefíres tampont amint tudom kipróbálom, a teafaolaj beszerzés alatt. Elindultam a gyógyulás felé!:)
2012. júl. 27. 12:14

Hunny drága meggyógyultál?Én jól vagyok DiamondAngel-nek üzenném hogy Hunny-val mi mindketten voltunk ilyen ramaty állapotban ne aggódj helyrehozható!!!Nálam segített a homeopátia(oscillococcoscillon,echinácea)heti egy gerezd nyers fokhagyma,magyarán jó erős immunerősítés mert a gomba a lesavasodott legyengült szervezeteket egyszerűen imádja!Meg az antibiókat...Szóval irrigáltam octenisepttel ahogy Hunny leírta és 5napig azóta körömvirág és cickafark gyógyteával irrigálok de már csak néha néha ha úgy érzem picit gyulladni kezdene..

Újra élek nem életet is(gumival még szigorúan)de végre jól vagyok és már egy jó ideje írom vissza lehet olvasni másfél hónapja már biztos..kicsit félek a téltől meg a sok betegségtől mert ha egyszer antibió kell megint tuti kardomba dőlök de addig még van idő meg erősítem magam..

Ja edzek újra mindennap kb félórát már több mint egy hónapja tök jól érzem magam van erőm étvágyam csak ajánlani tudom!!!

Hunny tudja hogy nálam a hízás a cél nem a fogyás de bármilyen furcsa a sport igenis jó rá az izom amúgyis nehezebb mint a háj meg étvágyat is csinál..

601. DiamondAngel (válaszként erre: 600. - Hunny)
2012. júl. 27. 09:51
Köszönöm a jó tanácsokat!:) A gyógyszereket már kiváltottam, otthagytam értük újabb 4000 Ft-ot... Teafaolajra is rákérdeztem, az nálunk 1090 Ft, legközelebb az jön, csak már nem futotta rá. A kefír-evéssel nincs gondom, mert naponta 2-3 pohárral is megeszek, szóval nálam nem sokat segít, mert így is megtalál a gomba. Ma reggel bevágtam egy cikk fokhagymát is, mert azt hallottam az is jó lehet. A kefíres tampon viszont most nem megy. Tegnap próbáltam, de úgy bevagyok gyulladva, hogy fel se ment, annyira fájt.
600. Hunny (válaszként erre: 598. - DiamondAngel)
2012. júl. 26. 15:11

Bevallom egyikről se hallottam. Ez a probio balance a nevéből ítélve probiotikum, vagyis a gyomor flóráját erősíti. Azért ajánlották, mert a gombás eredetű tünetek gyökere a gyomorban van, és ha helyre rakod a gyomrod (probiotikummal) akkor ahüvelyi gomba is elkerül. Erre bármilyen probiotikum jó, de az is megteszi, hogy ha megszel egy pohár kefírt mikor beveszed a gyógyszert. És a párod is!

Túl vagy egy kör kezelésen, ami ideig-óráig hatott. Aztán kaptál most megint egy zacskó gyógyszert. M, akik itt az elején beszélgettünk, pont így voltunk ezzel, nem hatott az első kör, jött a második, harmadik stb és nem lett jobb. Szerintem ne váltsd ki a gyógyszert, vegyél inkább teafaolajat! Azt használd helyette, úgy ahogy lentebb írtam. Ha ez annyira nem tetszik, akkor az Octenisept fertőtlenítőt ajánlanám (4-ől 3 embernek segített itt, a 4. emberkének pedig lelki dolgokra vezethető vissza, azért nem hatott). Ezt is gyógyszertárban veheted, nagyon jó az 50ml -es spriccelős változata (1600Ft krül), vegyél mellé egy fecskendőt is. Csavard le a spriccelő fejet, ecskendőbe szívj fel 5ml-t, feküdj le, tegyél magad alá egy törölközőt és spricceld be. Azonnal ki fog folyni, produkálhatsz mindenféle tüneteket is. Ezt 5 npon keresztül naonta 1x tedd meg, remélhetőleg segíteni fog. Változtass az érkezési szokásaidon, felejtsd el a fehér lisztet, élesztőt tartalmazóételeket és a cukrot minden formában!

599. Hunny (válaszként erre: 596. - DiamondAngel)
2012. júl. 26. 14:53

Én a 20ml-es kiszerelést olyan 1000-1200Ft körül szoktam venni. De 1 évig biztos elég! Hogy mennyi kell belőle nemigazán tudom megmondani, 7-8 csepp biztos elég, érdemes a kihúzó szálra is tenni, hogy ne kapaszkodhassanak meg benne a bacik.

Pont az a lényeg hogy fürdés közbent bent maradjon! Így nem engedi be a bacikat:) Ha meg nem fürdés közben használod, akkor kinyírja őket.

598. DiamondAngel (válaszként erre: 597. - DiamondAngel)
2012. júl. 26. 12:25

A doki szerint gomba. Pimafucort krémet, Pimafucin kúpot és Mycosyst-Gyno tablettát kaptam, amiből egy szintén megy a páromnak. Szegény miattam annyi gyógyszert szed, amennyit életében soha.

A vizsgálat után utánam szaladt az asszisztens és a kezembe nyomott egy papírt valami Pro Bio Balance rágótablettáról. Mondta, hogy a visszatérő gomba ellen nagyon hatásos és vegyem meg az ő kártyájára, aminek rajta van a papíron a száma. Valaki hallott már erről? Mert engem annyira nem győzött meg, habár a hölgy állította, hogy remek az egész családnak! Engem pedig pont ez zavar! Ha bárki szedheti, akkor nem tűnik túl célirányosnak. Ti mit gondoltok erről? Egyáltalán hallott már valaki az Acidophilus-ról, ami ebben található?

2012. júl. 26. 00:08
Hát, nincs szerencsém. Holnap megyek vissza a nőgyógyászhoz, erre újabb kiütéseim jöttek elő. Nagyon szomorú vagyok és aggódok, hogy miért nem használt a 10 napos kezelés. Így élmény lesz a nyaralás...
596. DiamondAngel (válaszként erre: 595. - Hunny)
2012. júl. 25. 11:13

Köszönöm a jó tanácsokat! Mindenképpen benézek a patikába és rákérdezek az olajra. Annyi kérdésem van, hogy mennyit kell rá csöpögtetni, illetve bennmaradhat-e fürdőzésnél is (Balaton) vagy inkább addigra vegyem ki. Félek picit az egésznapos alkalmazástól, de ha azt mondod ez csak a javamra válik, akkor bevállalom. Mennyibe kerül?

Nem nagyon akarnék újabb gyógyszereket, inkább a nem létező hüvelyflórámat akarom helyrehozni, hogy többé ne okozzanak gondot a bacik. Nem tűnik könnyű dolognak, de remélem sikerrel járok.

595. Hunny (válaszként erre: 594. - DiamondAngel)
2012. júl. 25. 10:26

Fürdőzéshez jó tipp: Szerezz be teljesen tiszta teafaolajat (én patikából szoktam beszerezni), abból csöpögtess tamponra, majd a tampont mártsd bele joghurtba/kefírbe és helyezd fel. Ez alapjáraton arra lett kitalálva, hogy az ott lévő bacikat/gombákat megölje, de szerintem megelőzésnek is kiváló! Még sose szedtem össze semmit ha ezt alkalmaztam:) Ha addigra elfogyna a gynoflor akkor szerintem gynofylus-t is vegyél és fürdőzéses napok után mindig használd. Egyébként nőgyógyászok szerint a természetes vizek sokkal jobbak mint a mesterséges medencék, előbbiben kevesebb kórokozók vannak.

Ha úgy érzed, hogy napról napra javlgatsz akkor is, ha már nem használod a gyógyszereket, akkor ne engedd hogy a doki új gyógyszert írjon fel! Azzal többet árthat mint használ. Inkább a fent említett teafaolajos módszerrel gyúrj a gyógyulásra. Ez a tampon egyébként akár 24 órára is fent lehet, bajod nem lesz tőle, a hüvelyflórát nem károsítja. Azt is lehet h ha még van egy kis tüneted, hogy napközbenre tampon, éjszakára a hüvelyflóra helyreállító. Egyébként meg felejtsd el a tampon más módon történő alkalmazását, hihetetlenül tönkre teszi a hüvelyt(kiszárítja, szöszök maradnak bent, feleslegesen tágítja, a kihúzó szálon nagyon könnyen megtelepszenek a bacik és felmásznak, mensi alatt pedig abban a vérben érzik magukat a legjoban)!

Remélem hamar rendbe jössz!:)

594. DiamondAngel (válaszként erre: 592. - Lucifer12)
2012. júl. 25. 00:19
Én már túl vagyok a kezelésen, de még egy-két viszkető kiütésem van. Nem tudom az jó-e vagy rossz, de szerintem már múlnak. Csütörtökön megyek vissza, akkor iratok fel Gynoflort, meg megmondja, hogy teljesen rendben vagyok-e vagy kell még valami. Remélem az előbbi, mert 1-jén megyünk a Balatonra és nem szeretném, ha baj lenne még akkor is. Így is eléggé aggódok, hogy megint összeszedek valamit.
593. Hunny (válaszként erre: 591. - Andy8917)
2012. júl. 24. 19:19

Szia!

Teljesen igazad van, az irrigáláls kinyírja a hüvelyflórát. DE! Akik ide fordulnak, ltalában huzamosabb ideje küzdenek a gyulladással, amit valamilyen baci vagy gomba okoz. Ez a huzamosabb idő pedig biztos garancia arra, hogy a teljes hüvelyflóra már rég elpusztult. Szóval irrigálással nem lehet kiírtani a flórát, mert már rég halott, nem létezik. Az ilyen kezelések után pedig mindig hüvelyflóra visszaállító készítményeket kell alkalmazni! Ezek nagyon jók, teljesen visza tudják állítani a flórát, és lehet élni tovább úgy mint korábban. A különféle készítmények pedig arra jók, hogy a tüneteket kezeljék, ne legyen folyás, viszketés, égő érzés. A tünet kezelés gyorsabb mint a teljes probléma megoldása, ami valóban abban rejlik amit írsz.

592. Lucifer12 (válaszként erre: 580. - DiamondAngel)
2012. júl. 24. 17:12

Remélem jobban leszel! Szerintem nagyon nem nyúlhatott félre, hiszen elmondás alapján ugyanazok voltak a tüneteink, és ugyanazokat a gyógyszereket kaptuk.

Nekem már szinte semmi bajom kb a 3-4. naptól. Persze végigcsinálok mindent, amit mondott, aztán megyek vissza kontrollra a többi eredényemmel, mert időközben máshova is elküldözgetett más jellegű problémával. Rutin ellenőrzés alatt egy picike csomót talált a cicimben, szóval most azt kell kivizsgáltatni.

2012. júl. 24. 16:46
Sziasztok!Eloszor is megszeretnem osztani a tapasztalataimat a gombasodassal kapcsolatban,nem vagyok teljesen biztos benne h teljesen meggyogyultam de ugy erzem h sokkal jobb most mint azelott volt es ezt a fokhagymanak es elofloras sima joghurtnak koszonhetem.Nem szedek semmien gyogyszert se semmien kupot,sztem az irrigalast felejtse el mindenki mert az a legrosszabb amit a huvelyfloraval tehettek es ha elpusztitjatok akkor orokke visszafertozodtok es akkor megint a sok gyogyszer meg kup ami visszanyomja a gombat es egyeb fertozeseket de csak rovid idore s ha nincs huvelyflora ujra kiujul a fertozes...ez egy ordogi kor sztem. En nem hiszek semmien gyogyszerbe,kupba se semmien irrigalasba,csak idoleges megoldast nyujtanak a lenyeg az immunrendszer megerositeseben van tehat csajok fokhagyma agomba s bacik ellen, sok zoldseg s gyumolcs plusz mozgas es elofloras joghurt h elosegitsetek a huvelyflora t,sztem bevalik en is kb 2 hete fogtam bele de erzem a javulast ja es keves cukros etel
590. Hunny (válaszként erre: 589. - Lieztt)
2012. júl. 22. 16:01
A teafaolajjal rosszat csinálni nem tudsz! Sokkalde sokkaljobb mint a gyógyszertári "kencék". Csak higítva ajánlott az alkalmazása. Vizes vattakorongra tehetsz pár cseppett és azzal a külső részt áttörölni, vizes fültisztító pálcikára cseppents, azzal pedig a belső részt törölheted át. Csinálhatsz kamilla-cickafarkfüves ülőfürdőt és abba teheted bele, de ezt az oldatot irrigálásra is használhatod. Recept iazából nincs, hogy mennyi vízbe mennyit kell tenni. Talán ülőfürdőhöz 6-8 cseppett tennék, irigáláshoz 3-4, külső-belső törléshez pedig 1-2 csepp kell szerintem.
589. Lieztt
2012. júl. 22. 14:11
Sziasztok. Eldöntöttem, hogy kipróbálom a teafa olajos irrigálást mivel van nagyon jó minőségű teafa olajom és már elegem van a gyógyszertári/ki tudja mit tartalmazó/ kúpokból. Valaki tudja a receptjét? /ha nem válaszolok, azért lesz mert nyaralni megyünk/ Mindenkinek gyógyulásban gazdag nyarat kívánok :)
588. DiamondAngel (válaszként erre: 587. - Hunny)
2012. júl. 21. 10:20
Én is pontosan így vagyok, habár vérvételen ez ügyben még nem voltam. De nyáron a fertőzésekkel vagyok tele, télen pedig vagy az, vagy a felfázás. Remélem sikerrel jársz és meggyógyulsz!:)
587. Hunny (válaszként erre: 586. - DiamondAngel)
2012. júl. 20. 23:20
Sztem ez azt jelenti, hogy jövő tavaszig fogom használni. Ennek az az oka, hogy nagyon nagyon érzékeny vagyok a felfázásra (pl tegnap a vizeletemben a fehérvérsejt a felső határon van, ma érzem is kicsit, hogy sűrűbben kell pisilni), ilyenkor nyáron a strandolástól szokott elő jönni, télen meg azért emg hideg van. És amikor nem strandolok és nincs hideg akkor a szextől. Bár nem vagyok orvos, de tudtommal a két dolog szorosan összefügg, szeretnék odalent megerősödni, hogy soha többet ne legyen hasonló problémám!
586. DiamondAngel (válaszként erre: 585. - Hunny)
2012. júl. 20. 20:56
Ez nem rossz gondolat! Mit jelent a jó pár hónap? Én amúgy attól félek a legjobban, hogy amint abbahagyom mondjuk a mensi utáni használatot visszatér valamilyen nyavalyám. De életem végéig csak nem használhatom!:S
585. Hunny (válaszként erre: 584. - DiamondAngel)
2012. júl. 20. 19:59
Megértelek, az ára miatt én is így cselekdtem. Azt is csinálhatod, hogy első üvegnél 3 napig 2-t használsz, majd csak egyet amíg el nem fogy. Majd veszel még egy üveggel mensi utánra, akkor is szerintem elég 2-3 napig 1et használni (hiszen ekkor már nem visszatelepítésről van szó, hanem megerősítésről) és szex, strand, egyéb igénybe vétel után 1-et. Szerintem én ezt jó pár hónapig így fogom csinálni.
584. DiamondAngel (válaszként erre: 583. - Hunny)
2012. júl. 20. 16:03
Igen, igen a mensi utánit is olvastam. Neten találtam a promóciós oldalán, hogy fertőzés után ajánlott mindet elhasználni vagy 7 napon át 2-őt vagy 14 napon át 1-et. Az előbbit akarom most végigcsinálni. Utána gondolkozok, hogy veszek még egyet és 3 ciklust követően használom, ahogy írja is. De ha nem lenne muszáj, azt már nem erőltetném az ára miatt. Sokba van már nekem ez a sok nyavalya...
583. Hunny (válaszként erre: 581. - DiamondAngel)
2012. júl. 20. 15:32
Úgy van írva a gynophilus-ra, hogy 3 cikluson keresztül a mensi után el kell használni egy üveggel. Ezzel egyet is értek, mégsem így használom:D Nekem a gyógyulás közben is volt párszor hv flóra helyreállítás. Mikor úgy éreztem, hogy semmi bajom már, akkor 4-5 napon keresztül használtam, volt hogy reggel-este 1et, de volt hogy csak este. Utána megjött, akkor utána 2-3 napon keresztül megint így használtam. Majd jött egy kis kiruccanás, ahol nem olyanok voltak a körülmények hogy használtam volna, illetve strandolás után 1-et. Azért szerintem érdemes betartani az ajánlást.
2012. júl. 20. 14:46
Remélem Hunny-val mi végleg a gyógyulás útjára léptünk..nálam is minden rendben ha kicsit több cukrot eszek vagy édes dolgokat néha beviszket egy picit de egy octenisept-es átöblítés és már kész is..néha kívülre is fújom,nálam ennyi..csak gondoltam Hunny mintájára én is adok jelt magamról remélem már nem esünk vissza:-)Mindenkinek gyógyulást és kitartást kívánok!!
581. DiamondAngel (válaszként erre: 579. - Hunny)
2012. júl. 20. 14:38

De jó neked! Örülök neki, hogy helyrejöttél!:)

Arra lennék kíváncsi, hogy Te akkor végülis folyamatosan használod a gynophilust? Tehát havonta legalább? Mert én csak a mostani kezelésem végére gondoltam egy hetet. Úgy írja, hogy reggel este 1-1 tabletta 7 napon át helyreállítja a hüvelyflórát. Szerinted ez elég?

Nekem a párom nem kenőcsöt kapott, hanem szájon át szedhető gyógyszert írt fel neki is a doki. Ugyanazt, amit én szedek, ugyanúgy 10 napon át. Tünete neki sem volt.

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook