Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mire használtad a mesterséges intelligenciát ma? fórum

Mire használtad a mesterséges intelligenciát ma? (beszélgetés)

26. michelle.r (válaszként erre: 16. - Érdekes73)
ma 21:46
Igen, elég jó. Szerintem az a titok, hogy nagyon jó utasítást kell adni neki, és szakaszolni a feladatokat, visszaellenőriztetni saját magát. Akkor nem nagyon téved.
25. pinked
ma 21:07
Nem használom 🙄
ma 19:09
hogy melyik a "festmények városa" és a válasza Szentendre volt...
ma 15:13
Semmire, se ma, se tegnap....
ma 14:55
Nyilvántartásokkal kapcsolatos elemzésekre.
ma 14:51
Gyógyszer együtthatásokra kerestem rá.
ma 11:26
Semmire.
19. globus
ma 11:17
Tegnap megkérdeztem, mi baja lehet a bonsai fácskámnak, még fotót is mutattam. Felsorolta az összes létezőt, úgyhogy okosabb nem lettem. Pont azt csináltam, amit amúgy is tettem vona. Visszavágtam és várok.
18. srcrss
ma 10:44
Ma még semmire. Tegnap kiveséztük a stílusomat, a ruhatáramat. 💃🏼
ma 10:30
hónapok óta semmire
16. Érdekes73 (válaszként erre: 15. - Michelle.r)
ma 10:12
jó lett ?
ma 10:02
Megkértem, hogy egy könyvet foglaljon össze nekem röviden és hasonlítsa össze a tartalmát egy másikkal.
14. Myra
tegnap 21:36
Egy betegséggel kapcsolatban kérdeztem tőle dolgokat
13. kisj
tegnap 20:37
A munkámba segített be.
12. xochipilly (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 18:38
Igen, és általában az a legnagyobb f...ság amit az AI ír. Homlokegyenest mást mint a normális weboldalak.
tegnap 17:14
Versemhez kerestem címet...
tegnap 15:31
Kiszámoltattam vele hogy egy 7.5 dm átmérőjű pizza hányszor nehezebb mint egy 3.2 dm-es
tegnap 13:07
Ma még nem kérdeztem.
8. Amaunet (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 13:06
Igen, hónapok óta működik a Google AI. Hozza mellette a forrás oldalakat is.
7. 55Judit (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
tegnap 12:39

Én is ezt tapasztalom. Bár annyiból mégis jó, hogy ha információt kerestetünk vele, a válaszából megtudhatjuk a forrást is ahogy írtad. Vele hamarabb megtaláljuk az informatív oldalakat, amiket elolvashatunk részletesebben is.

Nekem azzal is jó szolgálatot tesz, hogy bizonyos hatóanyagokkal, kutatásokkal, kísérletekkel kapcsolatos tanulmányokat egyszerűen elém teszi. nagyban lelövidül a keresgélésre áldozott idő.

Nekem 2 AI van most, nagyon fontos dologban a Perplexitit kérdezem, de van hogy mindkettőt. Majd sokszor átnézem az általuk is olvasott oldalakat. Aztán vagy rájövök vagy nem, hogy mi az igaz. mert mint tudjuk, a vannak fizetett kutatási eredmények is. Szóval nincs megoldva AI-val sem az élet, csak érdekesebb. Mellettük sem érdmes kihagyni a józan parszti észt.😉

tegnap 12:20
Egy szobanövény öntözéséről kérdeztem.
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 12:12

Összesíti a leggyakoribb válaszokat, ott vannak megjelölve a források is, ahonnan szedi. Általános dolgokra szerintem nagyon praktikus, hogy ne kelljen több oldalt egyesével megnyitni.

Ma még nem használtam semmire, alapvetően nem használom minden nap.

Amúgy a betegtájékoztatót én a neten szoktam megkeresni, ha nincs meg a papír, a chatgpt nem biztos, hogy megbízható választ ad, simán belezavarodik dolgokba. Nagyobb horderejű orvosi meg egészséggel kapcsolatos kérdésekre nem igazán használnám egyelőre.

4. Érdekes73 (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 11:10
Al az első találat már
3. ,zumba (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 11:08
Igen. Tovább lépek.
tegnap 10:27

Ma még semmire.

Észrevettétek hogy ha beírtok egy kérdést a google keresőbe, már gyakran AI válasz érkezik?

tegnap 10:20
Én betegtájékoztató helyett egy gyógyszernél. Jobb, mint elolvasni azt a hajtogatott salátát, amit adnak a dobozban és a miniatűr halványkék betűtípust ne is említsem...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook