Mire használtad a mesterséges intelligenciát ma? (beszélgetés)
Én is ezt tapasztalom. Bár annyiból mégis jó, hogy ha információt kerestetünk vele, a válaszából megtudhatjuk a forrást is ahogy írtad. Vele hamarabb megtaláljuk az informatív oldalakat, amiket elolvashatunk részletesebben is.
Nekem azzal is jó szolgálatot tesz, hogy bizonyos hatóanyagokkal, kutatásokkal, kísérletekkel kapcsolatos tanulmányokat egyszerűen elém teszi. nagyban lelövidül a keresgélésre áldozott idő.
Nekem 2 AI van most, nagyon fontos dologban a Perplexitit kérdezem, de van hogy mindkettőt. Majd sokszor átnézem az általuk is olvasott oldalakat. Aztán vagy rájövök vagy nem, hogy mi az igaz. mert mint tudjuk, a vannak fizetett kutatási eredmények is. Szóval nincs megoldva AI-val sem az élet, csak érdekesebb. Mellettük sem érdmes kihagyni a józan parszti észt.😉
Összesíti a leggyakoribb válaszokat, ott vannak megjelölve a források is, ahonnan szedi. Általános dolgokra szerintem nagyon praktikus, hogy ne kelljen több oldalt egyesével megnyitni.
Ma még nem használtam semmire, alapvetően nem használom minden nap.
Amúgy a betegtájékoztatót én a neten szoktam megkeresni, ha nincs meg a papír, a chatgpt nem biztos, hogy megbízható választ ad, simán belezavarodik dolgokba. Nagyobb horderejű orvosi meg egészséggel kapcsolatos kérdésekre nem igazán használnám egyelőre.
Ma még semmire.
Észrevettétek hogy ha beírtok egy kérdést a google keresőbe, már gyakran AI válasz érkezik?
További ajánlott fórumok:
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- 20 %-os Spar kuponjaidat mire használtad fel?
- Mire jó a magas intelligencia a mindennapi életben?
- Próbált valaki mesterséges intelligenciát kreatív ötletekhez?
- A mesterséges intelligencia kevésbé zavarna, ha úgy...
- Az AI, azaz mesterséges intelligenciával készült fotók veszélyei