Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)
Szia! vagyok ám csak nem a tervszerint alakultak a dolgok tegnap. délelőtt meg győrbe voltam.
Változó van amikor minden nap hazajön, van hogy vidéken van akkor hétfön elmegy és pénteken vagy szombaton jön haza. a hét is igy indult de már tegnap hazajött, lemondták a munkát.
Nem akarom elvenni én sem a lehetőséget tőled! :) Csak a munkanélküliség sajnálatos módon pokoli sok szabadidővel jár...én sem így terveztem. :/
Amúgy Mágika és 25 leszek 22-én.
Biztos többen láttátok már, van ilyen "vonalzó" szerűség több diétás naplóban is. Bele lehet írni a kezdő súly, a jelenlegit és a célt (lehet változó a háttér, a figura, ami mozog előre (futó ember, mérleg, különböző állatok), írja az eddigi fogyást és a célis visszamaradót). Szerintem ilyet is lehetne majd tenni a naplóba, annak, aki szeretné. Nekem nagyon tetszik, több ilyen oldalon is lehet csinálni, ha tetszik az ötlet, akkor elküldöm a legjobb honlapot, amit én találtam. :)
Ügyesek vagytok lányok! Alig várom már az első táblázatot.
Nálam az a gond a reggeli mérlegeléssel, hogy nagyon korán indulok és akkor nincs időm. Ráadásul mindig délután van edzésem és akkor mindig mérnem kell magam. Úgyhogy én délutáni eredményeket tudok megadni. A teljes adattáblámat majd péntek este vagy szombat reggel tudom elküldeni, attól függően, hogy a felmérésben mennyire nyírnak ki.
Bocsánat Kyra88 és babu8888, de nekem most mennem kell. Átküldtem mindkettőtöknek :) Délután lesz vagy még hamarabb. Ha valamelyikőtök megcsinálja nagyon megköszönöm :)
Puszi
Na csak akkor döntsetek kinek küldjem az adatokat. :) Pont ketten nem írtátok meg a korotokat. :)
Hova lehet word dokumentumot küldeni? És kinek?
Én szívesen átadom a lehetőséget neked Kyra!:)
Nekem nincs sok szabad időm, csak gondoltam akkor pontot teszek a dolog végére, de örünék akkor, ha te csinálnád!:)))
Mit szólsz?
Ok! :)
Csak gondoltam a túl sok szabadidőmet valamivel "elütöm", ha már se meló, se gyerek és azért konyítok is a dolgokhoz. :)
Én is így szerettem volna, de mivel én elég béna vagyok táblázat kezelésbe nem tudom hogy kb 6-8 embert feltudok rakni úgy, hogy májusig minden heti eredményt bele írjunk? Mondom béna vagyok ne nevess :)
Most megyek gyorsan hajat mosni addig írjátok le, hogy hogy kell vagy hogy lehet-e úgy egy lapra és utána majd elolvasom.
Szia! Köszi! :)
Na akkor ezt talán megtudom csinálni, de szívesen fogadok minden féle segítéget. Én hétvégén tudm szerintem csak ezt megcsinálni. Akkor csinálok ezt zárt naplót és jellezze az aki elküldte az adatokat, hogy belépne és akkor ott csak azok vannak akik benne vannak ebbe táblázatos mókába.
Jó reggelt mindenkinek! :)
A zárt naplós ötletet én vetettem fel, oda lehet fotót feltölteni, az excel táblázatot meg tudod fotózni egyszerűen print scr-el! (ha gondolod, napjaim nagyrészét itthon töltöm, nagyon szívesen segítek megcsinálni) :)
Nagy gratula a fogyáshoz! szép eredmény. :D
Gratulálok neked Mágikaa!:) Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit fogytál!:)
Nekem jó a szerdai mérés én is akkor kezdtem, így tökéletes (akkor mérem magam).
Mindenkinek szép napot!:)
Jó reggelt Mindenkinek! De mondhatnám az haliHÓ!!!! Itt megint szakad a hó!!!
Ma reggel végre 100,5 voltam ez az első hét eredményem. -3,5kg. Bodogos vagyok :)
Nem vagyok egy nagy táblázat kezelős, de leírom, hogy én hogy gondoltam ezt a táblázatot vagy is, hogy csak ezt tudom :) lehet nagyon bonyolult, de ha tudtok sokkal jobbat egyszerűbbet szívesen veszem.
Szerintem maradjunk akkor a szerdai mérésbe, (majdnem mindenki ezt írta) reggeli adatokat kérek mindig :) Jó?
Szóval excel mindenkinek egy oldalt csinálok névvel ellátva és a sorok azok lennének a hetek az oszlopok meg az adatok.
Nem tudom már ki írta, de tényleg ez zárt naplóba meg felraknánk ezeket a táblázatokat (még nem tudom, hogy kell :) meg a fotókat magunkról.
kérek véleményt és jobb ötletet is, mert még soha nem csináltam ilyet. Én csak azért találtam ezt ki, mert én úgy érzem ez ösztönözne.
Szép estét mindenkinek! :)
Teca;magamnak főzök, túl sok keretem anyagilag nincs arra, hogy rendeljek és arra sem, hogy csak és kizárólag update termékeket vegyek. Egy-egy termék van itthon (pl. update cukorpótló), de tökéletesen lehet csinálni ezek nélkül is. Vezetek egy füzetet, aminek az első 3 oldalára kiírtam minden fontos étel kódját (1-2-3 kód). A 4. oldalon a táblázat van, a kezdő illetve a jelenlegi méreteimmel, amit hetente vezetek. A többi oldalra pedig recepteket firkantok. :)
Mágika; Én szerdánként mérem magam, de nekem is mindegy, hogy mikor van a közlés. :) Meg van már, hogy hogy lesz feltöltve? Mert lehetne pl nyitni egy privát naplót, amit csak a meghívottak láthatnak és oda lehet feltölteni képeket is. Csak egy ötlet... :) Amúgy meg ne foglalkozz, hogy mit mondd egy ilyen oldal...majd' 4 és fél km séta, hóban, babakocsival, gyerkőccel azért nem mondható semminek.
Ma séta volt nekem is, illetve 20 percig rezegtem ilyen vibrációs, rezgőgéppel. Hatalmas előnye, hogy minden izomlázam elmúlt! De a hasprés ma sem maradhat el.
JA és azt is mondták, hogy ne tornázzak ennyit. Meg a 4,3 km séta, hóba, babakocsiba tolva az semmi....
öszintén szólva szarul esett. Na mindegy...
Én 18 évesen 56kg voltam. Aztán férjhez mentem és csak híztam 70kg-ig utána terhes lettem és utána vissza híztam a szülés előtti állapotomra, ugyan ez lett a második terhességemnél is. Borzalom.
A kalóribázis.hu arra szolgál, hogy segítsen kiszámolni, hogy mennyit ehetsz és ha ettél az mennyi kalória is, ha mozogtál az mennyi és kiszámol mindet....persze csak akkor ha jól állítod be. Na ez a baj, hogy én már harmadjára állítom be, mert az okosok ezt meg azt mondják :) de mindig az jön ki, hogy egyek még....de ha ennél többet eszek akkor ott tartok mint régen. Ezt nem értem én, igaz akkor nem tornáztam, most meg minden nap.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- A III.kerületben szeretnénk csatlakozni egy baba-mama klubhoz.Van köztetek valaki aki tud egy jó helyet, jó társasággal?