Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak fórum

Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
2013. jan. 14. 08:40

Jó reggelt! A mai reggeli tornám karra volt :) 45 perc hólapátolás. De a kocsi kint van a hóból és már mi is kitudunk menni :) És még ez csak a kezdet azt mondják.

Ma nem tudok tornázni, de úgy érzem ez a "kis" hólapátolás elég is volt.

Nálatok nagy a hó?

265. Napra_forgó (válaszként erre: 261. - Mágikaa74)
2013. jan. 14. 05:54

Volt erősítés is. Mindig van, ha eljutok a terembe. ;o)

Most cardio kevés volt, mert a Zurammal voltam és ő nem volt túl jól, így inkább eljöttünk.

Ja, előtte még kicsit szaunáztunk is. ;o)

2013. jan. 13. 21:46

Sziasztok!

Látom nem csak én bűnőzök néha hétvégén,de szerintem ha egy héten egyszer eszel valami olyat amit nem nagyon lehetne,még nem hízod vissza azt amit leadtál.

És ti milyen kajcsikat szoktatok enni?

És a fehér cukor helyett használ valaki még rajtam kívűl gyümölcs cukrot?

263. Kyra88
2013. jan. 13. 20:33

Szép estét mindenkinek! :)

Most estem haza az egész napi menésből...Voltunk családbarátnál szülinapot ünnepelni. A menüből nagyon szépen kiválogattam, hogy mit ehetek és mit nem, szóval azzal nem is volt gond. Viszont ugye jött a "torta", ami gyakorlatilag jénaiba elkészített rétegelős süti féle volt (gesztenyemassza, vaníliás krém, babapiskóta, van. krém, tejszínhab, csokireszelék). Na mármost erre nem lehetett azt mondani, hogy nem kérek, mivel ugye az én szülinapomat is ünnepeltük előre. Így ettem belőle 1/3 szeletet kb., de akárhogy nézzük, mégiscsak bűnöztem. :( De úgy látom, ez egy ilyen bűnözős nap volt! :)

Ezek után robogtam nyelv órára a város másik felére. Nagyon sokat sétáltam a fagyban, hóban kicsit kompenzálva az ebédet.

Ebéd után egy falatot sem ettem, most meg már túl késő van az evéshez, így ezt kihagyom (a tornával együtt).

Mágika, vigyázz magadra nagyon! Kicsilányodat néztem a fotókon...nagggyon aranyos! :)

262. Mágikaa74 (válaszként erre: 260. - Spicispaci)
2013. jan. 13. 19:13
Ma én is ettem sütit, de elvileg ez diétásabb volt....zabpelyhes keksz.
261. Mágikaa74 (válaszként erre: 259. - Napra_forgó)
2013. jan. 13. 19:12

Szió! Mi jót csináltál a fitness terembe? Cardió vagy erősítsé is volt?

Én ma zakoztam egyet a hóba-jégbe mikor csúsztattam le a kislányomat a hóba :( akkor nem éreztem nagyon semmit, de most igen. A térdem fáj eléggé, ezért csak az 1 mérföldet csináltam meg és a hasizmot kezdtem el, megint rá kellett jönnöm nekem semmi hasizmom nincs. Nem is bírtam :(

2013. jan. 13. 18:48
Tegnap este mi is elmentünk a ferjemmel fitneszezni, es holnap is keszülünk. Egy kicsit ma is bünöztem. Utalom a hetvegeket ilyen szempontbol. Ettem egy kornspitzet a reggeli tojasomhoz es a hasabkrumplibol is bekaptam egy-kettöt:-((( Olyan nehez kibirni. Es ti?
2013. jan. 13. 18:18

Mi ez a csend itt?

Én ma végre rászántam magam és elmentem a fitneszterembe. ;o)

Ja és hamár ott voltam, mozogtam is. ;o)

2013. jan. 12. 16:58
Most már igen jelentkeztem :)
257. Kyra88 (válaszként erre: 255. - Mágikaa74)
2013. jan. 12. 16:30

Napi kalóriának beállítottam az 1200-at, és végcélnak a 60 kg-ot. Ha dátumot állítok be, mikorra szeretnék lefogyni, akkor a gép adta nekem meg a javasolt kalóriabevitelt.

A 20 km-el most végeztem. :) Szusszanásnyi pihi aztán még tervezek egy kis hasprést! :)

Nem kaptam meg a jelentkezésedet a naplóra. Titkosra szántam a naplómat, később gondolkodtam, h kiveszem belőle, de nem lehet, csak ha átrakom az egészet simába. Most már mind1. :D

256. Mágikaa74 (válaszként erre: 254. - Kyra88)
2013. jan. 12. 16:07
Beírtam a jutubra :) hogy after and before weight loss aztán ott nézelődtem meg hát a magyaroldalakon is.
255. Mágikaa74 (válaszként erre: 253. - Kyra88)
2013. jan. 12. 15:59

Állítólag nem jó, ha kilót állítunk be. hanem azt kell, hogy napi 1200-1500kcal együnk meg. Én most átállítottam arra kíváncsi leszek hátha így jobb, mert úgy nekem is mindig megmaradtak a kalóriák.

titkosra raktad a naplód, de jelentkeztem rá :)

254. Kyra88 (válaszként erre: 248. - Mágikaa74)
2013. jan. 12. 15:23

Én is szoktam ilyen képeket nézni, videót annyira nem találtam...szóval, ha tudsz küldeni, nagyon megköszönöm! :)

Naplókat is szoktam olvasgatni, tegnap én is indítottam egyet. Magamnak is erőt adva ezzel, meg talán annak is, aki olvassa...

253. Kyra88
2013. jan. 12. 15:21

Én cél kilót adtam meg, számítások szerint elérem július elejére a kitűzött célt, aminek roppant módon örülnék. :D

A séta elmaradt. Mire azonosítottam magam térben és időben, már csinálhattam is az ebédet, most meg már olyan hüsi van és a nap sem süt... :( Hiányzik már a tavasz nagyon!

Szóval marad a szobabicikli, irány letekerni a 20 km-t! :)

252. Tita80 (válaszként erre: 243. - Mágikaa74)
2013. jan. 12. 14:56
Én céldátumot és cél kilót adtam meg.
2013. jan. 12. 14:06
Mensi előtt ugye van vizesedés? kb mennyi idővel előtte? Ma úgy keltem fel, hogy az arcom és az ujjaim is tökre be voltak dagadva, de most már nem ez csak reggel volt. Még egy hetem van a piros napokhoz.
2013. jan. 12. 13:50
Huh gyerekek, ma csaltam. Ettem egy almastaskat. Pedig annyira nem is kellett, na jo most eppen menstrualok, ugy hogy valahol kivantam, de azert ki is birtam volna:-( Ugy hogy most nem is allok merlegre, majd jövö heten. Nalatok mit mutat a merleg?
249. Hudvig
2013. jan. 12. 13:43

Sziasztok!

Hát nem elfelejtetem elkérni a centiket a felmérés után!!

De legalább 3 centit fogytam mindenhonnan, kivéve a vádli, ott +1 lett a végeredmény.

Hát az állapotom fejlődött is meg nem is, de ezt a betegségemnek tudom be, mert torokgyuszim van.

Én is szerintem kihagyom a táblázatot, mert én nem szoktam magam mérni, nekem a kondiban megörzik az adataimat és ott sokan segítenek.

A futást én is azért akarom tavasszal elkezdeni, mert elég gyenge az immunrendszerem és biztos, hogy tüdőgyulladás lenne a vége!

2013. jan. 12. 12:43
Nézzetek előtte és utána videókat....itt a naplók se rosszak olvasgatni, mert én is sokat olvasom őket, de ezek a videók....erőt ad!!!!
247. Kyra88
2013. jan. 12. 11:34

Szép napot mindenkinek! :)

Kialudtam magam és csodálatos napsütésre ébredtem, ha így marad, akkor megyek sétálni, kiszellőztetem egy kicsit a fejemet.

Tegnap én is regisztráltam a kalóriabázisra, bár én szénhidrátcsökkentett diétán vagyok, azért nem árt tudnom a bevitt kalóriát is. Megdöbbentő eredmény jött ki tegnap, pedig nem szoktam többet enni (és nem is sanyargatom magam, nem halok éhen közben). 1200 kcl-ás korlátot állítottam fel (napira) és még azt sem értem el. Meglepő volt számomra. :)

Tita: De jó neked, hogy vannak ilyen kütyüjeid...nekem csak szobabicóm van, meg volt keresztanyutól lejmolt lépcsőző is, de azt vissza is kérte azóta. :/

246. Mágikaa74 (válaszként erre: 245. - E8390048ec)
2013. jan. 12. 09:07
Szia! Én nem mernék, mert a hideg levegőt tuti bekapkodnám és nekem akkor annyi. Habár én itt lakok a Dunapartnál itt mindig sokkal hidegebb van és itt mindig futnak a töltésen.
2013. jan. 12. 08:51

Jó reggelt csajok:)

Szerintetek ilyen hidegben érdemes futni?Mennék is meg nem is.Igaz ma tuti gyalogolni fogok vagy 3 órát,de a futás az más.

2013. jan. 12. 08:33
Jó reggelt! Valakinek valami jó, light-os recept nincs véletlen sütire? Ami van itthon zabpehely, joghurt, ebből kellene.
243. Mágikaa74 (válaszként erre: 242. - Tita80)
2013. jan. 11. 19:39
Szia! Te hogy állítottad be a kalóriátáblázatot? heti fogyásra vagy napi kalóriát adtál meg, hogy mennyit ehetsz?
242. Tita80
2013. jan. 11. 18:12

Sziasztok!

Én is regisztráltam a kaloribazisra. Ma és tegnap is sikerült kevesebb kcal-t bevinnem.

Úgy döntöttem, ha már sok tornázós kütyüm van itthon (ellipszis tréner, evezőpad...), akkor már neki fogok állni mozogni is.

241. Kyra88 (válaszként erre: 240. - Babu8888)
2013. jan. 11. 15:42

Semmi baj, az a +/- 3 cm nem oszt nem szoroz! :P

Átírni nem is próbáltam. :D

240. babu8888 (válaszként erre: 238. - Kyra88)
2013. jan. 11. 15:03

Bocsi!:(

Rosszul írtam be valamit?

Át tudtad írni??:o

239. Alma111
2013. jan. 11. 12:49

Köszönöm, szívesen bekerülnék a táblázatba, de az ahelyzet, hogy lusta vagyok maagam méregetni, valahyoz ez annyira nam érdekel, elég, ha tudom a súlyom. (néha még sok is :))

Hát ez elég érdekesdolog, de én még a férjemnek se szóltam arról, hogy elhatároztam, hogy lefogyok. Nem tudom, hogy miért... Ennyirefélek, hogy mégsem sikerül? Dehát amúgymeg annyira tudom belül, hogy sikerülni fog. Nagyon elszánt vagyok. Még soha nem csináltam ilyet, tényleg!

238. Kyra88 (válaszként erre: 237. - Babu8888)
2013. jan. 11. 12:25

Nagyon köszi, megkaptam :D

Kicsit megnövesztettél... :P

Nekem a 3. nap volt a mélypont...akkor olyan falási roham tört rám este, hogy azt el nem tudom mondani. Bébirépával "vigasztaltam" magam. :P

A reggeleket édessel kezdem, így nincs meg a hiányérzet, nem kívánom napközben az édeset. Vagy müzlit eszem reggelire, vagy 2 kocka csokit egy kis gyümölccsel...Ma pl. kinder tejszeletet ettem és egy narancsot. Nah meg a szokásos kávém. :)

Most meg megyek ebédet csinálni. Tejfölös-foghagymás csirkemell salátával. :) Lassan ebédidő, így jó étvágyat kívánok mindenkinek! :)

237. babu8888 (válaszként erre: 236. - Kyra88)
2013. jan. 11. 12:06

Szia Kyra! Nincs mit!:)

Én sem szóltam senkinek, mert már annyiszor mondogattam, hogy le fogok fogyni meg ilyenek, hogy már nem akarom mondani.

Tartsuk egymásban a lelket és kész.

Én is azt fogom csinálni, ha valamit nagyon megennék, akkor írni fogok ide!:)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook