Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak fórum

Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)

86. Chiron
2013. jan. 7. 15:47
Sziasztok, én is szivesen csatlakoznék. Van valamilyen feltétel? Nem kimondottan fogyás célzattal hanem egészségi okok miatt kezdtem el diétázni decemberben. Fogytam 2 kg-ot és ez motivál - többet szeretnék fogyni, legalább 10-12 kg. Testmozgás napi 2X félóra séta van. Egyenlőre több nem is fér bele. Szénhidrát csökkentett étrendem van. KI hogyan, milyen módszerrel fogy, vagy van netán valamilyen közös terv? Üdv-
85. Vikyci
2013. jan. 7. 15:24

Sziasztok!

Jöhetek én is? :-)

Sajnos nekem is elég sokat kell leadnom, bár én már augusztus óta diétázok, 90 napost csinálom. Eddig -10 kilónál járok.

Sajnos a sportra nem bírom rávenni magam. Amíg jó idő volt bicajjal jártam dolgozni, aztán busszal.

De mától gyalog járok be, de csak mert muszáj :-( A buszbérletem ára megduplázódott :-(

Szóval ez a "séta" napi 2x40 perces, ez is jobb, mint a semmi.

2013. jan. 7. 15:24

Sziasztok!

Én 94kg vagyok, most az ünnepek után:(, célom 80kg alá menni. Nálam akkor van gond ha otthon vagyok, akkor vannak evési rohamaim. Akkor mindent mindennel, meg hát van nálam az "éjszakai evés" amit sajnos nem tudok leküzdeni. Pedig már pszichológus segítségét is kértem. A kilók akkor kezdtek megszaporodni amikor egy trauma után elkezdtem éjszaka enni. Én is csökkentettem az adagokat, és számolom a kalóriákat.

83. Mágikaa74 (válaszként erre: 82. - Hudvig)
2013. jan. 7. 15:02
De jó :) én azt várom, hogy legyen már kisebb a cicim :) na meg a hasam....a fenekem....a combom...amúgy minden oké :)
82. Hudvig (válaszként erre: 81. - Napra_forgó)
2013. jan. 7. 14:34

Én már augusztus óta kondizok, úgyhogy volt időm beletanulni. Mondjuk most kicsit félek, mert az edzéstervet egy "állat" csinálja. Légiós volt, és mindig 100% felett követel.

A centiken nagyon érzem. A nadrágok leesnek rólam. A melltartóm már 100 helyett csak 95ös és azt is a legbelső kapoccsal.

81. Napra_forgó (válaszként erre: 78. - Hudvig)
2013. jan. 7. 14:29

Nálunk is a gyerek a cél. :o)

Én még nem vagyok ilyen ügyes, mint Te, de igyekszem. ;o)

80. ybag (válaszként erre: 78. - Hudvig)
2013. jan. 7. 14:12
Megértelek!Én is bármit megtettem volna egy gyerekért!És meg is tettem.Nem volt egyszerű,de megérte!!!Van két gyönyörű lányom!Én hiszek abban,hogy ha valamit nagyon szeretnénk elérni,azt el is érjük!Legalábbis nekem az élet ezt bizonyítja!Kívánom,hogy neked is és mindenkinek sikerüljön a vágyait megalósítani!
79. Hudvig (válaszként erre: 76. - Mágikaa74)
2013. jan. 7. 14:09
Nekem ebben segít a kondi, hogy mostmár nem fáj a bokám és a lábfejem hosszútávú gyaloglás esetén sem, ezért kezdem a kocogást. Nem kell nagy valamire gondolni. A terv először 1600m, ami négy kör olyan tempóban, ahogy bírom. Általában 300 kocogás, 100 gyaloglás, 200 kocogás, 100 gyaloglás... Aztán ha már majdnem az egész kocogás, emelek 2000m-re.
78. Hudvig (válaszként erre: 77. - Ybag)
2013. jan. 7. 14:06
Biztosan ér. Én is azért fogtam bele ilyen keményen, mert ennyire akarok egy egészséges gyerkőcöt. Elvileg még szeretnék az idén teherbe esni, de majd meglátjuk, mert elvileg a nyáron vagy ősszel még költözünk. Mostmár minden a páromon múlik!
77. ybag
2013. jan. 7. 14:03
Hűha!Minden elismerésem!Én meg itt azon görcsölök,hogy lesz-e kedvem a kis 45 perces "lötyögésemet" elvégezni: :-)Igaz,hogy folyik rólam a víz ha befejezem!Úgyhogy talán az is ér valamit!
76. Mágikaa74 (válaszként erre: 75. - Hudvig)
2013. jan. 7. 14:02
Biztosan. Én is úgy mennék futni, de az a baj, hogy nem bírja a térdem már voltam, de olyan szinten fájt utána térdem, hogy alig bírtam lábra állni. Fogynom kell és után remélem majd bírom már.
75. Hudvig (válaszként erre: 74. - Mágikaa74)
2013. jan. 7. 13:58
1,15 kardio, a többi súlyzós, edzésterv alapján. Azért is örülök a hét kiló mínusznak, mert biztos több zsírban, csak mellé szépen izmosodom. Hétvégén megírom, hogy október 10-e óta mennyit fogytam centiben, mert én nem mérem, de az állapotfelméréskor megmondják, na meg a zsírarányt is. Ezért is mondom, hogy kajával nem is annyira változtattam, inkább a sok mozgás. Március-április, ahogy az idő engedi elkezdem a pihenőnapokon a kocogást is mellé. Akkor lesz heti 3 kondi + 4x kocogás. Azzal remélem már be fog gyorsulni.
74. Mágikaa74 (válaszként erre: 73. - Hudvig)
2013. jan. 7. 13:52
2,5 óra???? Huha na ez a kemény, nem az amit én csinálok. Edzőterembe? Cardiozol vagy mást is?
73. Hudvig (válaszként erre: 72. - Mágikaa74)
2013. jan. 7. 13:41

Egészségedre!

Nekem ma 2,5 órás kondim lesz, de már most nincs hozzá kedvem. Nem tudom, hogy fogom leerőltetni. De mivel pénteken lesz állapotfelmérésem, fel kell készülnöm. Hát kitartok.

A diétát eddig tartani tudom, bár a vacsi nem éppen oda illő:

reggelire és tízóraira egy teljes kiörlésű magvas zsemle májkrémmel, ebéd paradicsomos káposzta párolt husival, vacsira házi hambi lesz. Utána ha még éhes maradnék (edzés után), akkor eszek egy kis sütőtököt.

2013. jan. 7. 13:10
És megcsináltam a RR has 20 perces tornáját :) Ha nem is 100%-osan tökéletesen, de megcsináltam.
71. Chiron
2013. jan. 7. 10:46
Hali mindenkinek, együttérzek minden kedves fogyni vágyóval - én is közétek tartozom. Csatlakoznék is szivesen - tájékoztassatok, hogy miként tehetem ezt meg. Az én fogyásomnak egészségűgyi okai is vannak, mindazonáltal engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy infót. Decemberben találtam rá és nekem már eddig is rendkívül sokat segített - lévén hogy szénhidrátfüggő vagyok -de nem ehetek. Rátaláltam egy tésztára amely nem taratlmaz sem szénhidrátot, sem kalóriát sem glutént. 90 napos, paleós, atkins diétába abszolút belefér, cukorbetegeknek, fogyózóknak glutén allergiásoknak jó alternatíva a tészták helyettesítésére. A tapasztalataim is nagyon jók vele kapcsolatban, és meg tudom venni mert megfizethető. Decemberben nem volt célom a fogyás, mégis fogytam 2 kg. Ha érdekel benneteket nézzétek meg a szenhidratmentesteszta pont hu oldalt. A facebookon is fennt vannak, nagyon jó kis fogyis receptekkel. Ha érdekel benneteket, szivesen megosztom a tapasztalataimat.
70. Napra_forgó (válaszként erre: 69. - Mágikaa74)
2013. jan. 7. 08:37

Hát van. De sajna a fogyáshoz pont nem elég...

Viszont ahhoz meg sok, hogy igazán erőm/kedvem legyen még utána sportolni... :o/

69. Mágikaa74 (válaszként erre: 68. - Napra_forgó)
2013. jan. 7. 08:28
Akkor ott is van mozgás ezerrel sajna.
68. Napra_forgó (válaszként erre: 67. - Mágikaa74)
2013. jan. 7. 08:26

Igen, én Németországban lakom.

Idősápolóként dolgozom egy otthonban.

67. Mágikaa74 (válaszként erre: 65. - Napra_forgó)
2013. jan. 7. 08:14
Jól gondolom, hogy te laksz Németországba? Én még nem láttam itt ilyen fogyi italt. Mit dolgozol kint, hogy ennyi mozgással jár? :)
66. Napra_forgó (válaszként erre: 56. - Mágikaa74)
2013. jan. 6. 21:18

Egyelőre egy Yokebe nevűm van itthon, de még nem iszom, csak hétfő este kezdem. Most még bűnözés van. ;o)

Nem tudom, ezt otthon lehet-e kapni...

65. Napra_forgó (válaszként erre: 63. - Mágikaa74)
2013. jan. 6. 21:17

A kaját inkább nem mesélem el. ;o)

Ma dolgoztam, az is felér néha egy tornával. ;o)

64. Napra_forgó (válaszként erre: 57. - Mágikaa74)
2013. jan. 6. 21:17

Én jelentkeztem. ;o)

Ha jól tudom lehet jelentkezni, csak akkor a következő frissítésnél kerülsz bele a táblába.

De Nonó blogján le van írva, ha jól emlékszem. :o)

2013. jan. 6. 19:40
Ki mit evett ma? Tornáztatok?
2013. jan. 6. 14:41

Lehet, de már vékonyan fogunk ott talizni :) És elájulunk egymástól, hogy mennyire jól nézünk ki :)

Na hajrá, nekem elmaradt a reggeli torna a kislányom miatt, ezért most gyorsan bepótolom. Égjen a zsííííírrrrrr :)

61. Hudvig (válaszként erre: 60. - Mágikaa74)
2013. jan. 6. 14:13
Igen! Nekünk, pontosabban anyósnak is van ott nyaraló. Lehet ott találkozunk?
60. Mágikaa74 (válaszként erre: 59. - Hudvig)
2013. jan. 6. 13:55
Szia! A Szelidi tónál lévő futáson szeretnétek indulni? :) Ott van nyaralónk :)
59. Hudvig
2013. jan. 6. 13:14

Ki mit mozog a diéta mellett?

Nekem elsődlegesen nem is az étkezés számít, hanem a mozgás.

Hetente 3* két és fél órát kondizok. Tavasszal emellett kocogni fogok pihenőnapokon, mivel egy csajjal megegyeztünk, hogy az augusztusi Szelid-futáson indulunk és a legkisebb táv 3 kilóméter.

Pár éve kocogással ( minden másnap 2 kilóméter, kocogás gyaloglással felváltva) 10 kilót adtam le két hónap alatt.

58. Hudvig
2013. jan. 6. 13:11

szép napot mindenkinek!

Hát én ha tehetem, a későn kelők sorában állok (9kor keltem).

Nekem ma tepsiben sült vegyes zöldség volt csípős debrecenivel. A zsírostól nem félek, ez is paleos, mert eddig sem volt hízásom ha zsírosabbat ettem, viszont a szénhidrátot csökkentenem kell keményen.

Nálam az a helyzet, hogy hétköznap ebédelni anyámnál szoktam (párom műhelye a szüleinél van, így ő ott eszik), így nem igazán tudom megválogatni mit eszek. Bár hétfőn paradicsomos káposzta lesz párolt hússal, ami igencsak belefér minden diétába.

2013. jan. 6. 12:21
Jelentkezett már valaki fogyi versenyre? Olvastam egy másik oldalon van vagyis a NONÓ Életmód blogján, de ma kezdődött és nem tudom, hogy lehet-e jelentkezni még oda ma :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook