Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)
Sziasztok!
Jöhetek én is? :-)
Sajnos nekem is elég sokat kell leadnom, bár én már augusztus óta diétázok, 90 napost csinálom. Eddig -10 kilónál járok.
Sajnos a sportra nem bírom rávenni magam. Amíg jó idő volt bicajjal jártam dolgozni, aztán busszal.
De mától gyalog járok be, de csak mert muszáj :-( A buszbérletem ára megduplázódott :-(
Szóval ez a "séta" napi 2x40 perces, ez is jobb, mint a semmi.
Sziasztok!
Én 94kg vagyok, most az ünnepek után:(, célom 80kg alá menni. Nálam akkor van gond ha otthon vagyok, akkor vannak evési rohamaim. Akkor mindent mindennel, meg hát van nálam az "éjszakai evés" amit sajnos nem tudok leküzdeni. Pedig már pszichológus segítségét is kértem. A kilók akkor kezdtek megszaporodni amikor egy trauma után elkezdtem éjszaka enni. Én is csökkentettem az adagokat, és számolom a kalóriákat.
Én már augusztus óta kondizok, úgyhogy volt időm beletanulni. Mondjuk most kicsit félek, mert az edzéstervet egy "állat" csinálja. Légiós volt, és mindig 100% felett követel.
A centiken nagyon érzem. A nadrágok leesnek rólam. A melltartóm már 100 helyett csak 95ös és azt is a legbelső kapoccsal.
Nálunk is a gyerek a cél. :o)
Én még nem vagyok ilyen ügyes, mint Te, de igyekszem. ;o)
Egészségedre!
Nekem ma 2,5 órás kondim lesz, de már most nincs hozzá kedvem. Nem tudom, hogy fogom leerőltetni. De mivel pénteken lesz állapotfelmérésem, fel kell készülnöm. Hát kitartok.
A diétát eddig tartani tudom, bár a vacsi nem éppen oda illő:
reggelire és tízóraira egy teljes kiörlésű magvas zsemle májkrémmel, ebéd paradicsomos káposzta párolt husival, vacsira házi hambi lesz. Utána ha még éhes maradnék (edzés után), akkor eszek egy kis sütőtököt.
Hát van. De sajna a fogyáshoz pont nem elég...
Viszont ahhoz meg sok, hogy igazán erőm/kedvem legyen még utána sportolni... :o/
Igen, én Németországban lakom.
Idősápolóként dolgozom egy otthonban.
Egyelőre egy Yokebe nevűm van itthon, de még nem iszom, csak hétfő este kezdem. Most még bűnözés van. ;o)
Nem tudom, ezt otthon lehet-e kapni...
A kaját inkább nem mesélem el. ;o)
Ma dolgoztam, az is felér néha egy tornával. ;o)
Én jelentkeztem. ;o)
Ha jól tudom lehet jelentkezni, csak akkor a következő frissítésnél kerülsz bele a táblába.
De Nonó blogján le van írva, ha jól emlékszem. :o)
Lehet, de már vékonyan fogunk ott talizni :) És elájulunk egymástól, hogy mennyire jól nézünk ki :)
Na hajrá, nekem elmaradt a reggeli torna a kislányom miatt, ezért most gyorsan bepótolom. Égjen a zsííííírrrrrr :)
Ki mit mozog a diéta mellett?
Nekem elsődlegesen nem is az étkezés számít, hanem a mozgás.
Hetente 3* két és fél órát kondizok. Tavasszal emellett kocogni fogok pihenőnapokon, mivel egy csajjal megegyeztünk, hogy az augusztusi Szelid-futáson indulunk és a legkisebb táv 3 kilóméter.
Pár éve kocogással ( minden másnap 2 kilóméter, kocogás gyaloglással felváltva) 10 kilót adtam le két hónap alatt.
szép napot mindenkinek!
Hát én ha tehetem, a későn kelők sorában állok (9kor keltem).
Nekem ma tepsiben sült vegyes zöldség volt csípős debrecenivel. A zsírostól nem félek, ez is paleos, mert eddig sem volt hízásom ha zsírosabbat ettem, viszont a szénhidrátot csökkentenem kell keményen.
Nálam az a helyzet, hogy hétköznap ebédelni anyámnál szoktam (párom műhelye a szüleinél van, így ő ott eszik), így nem igazán tudom megválogatni mit eszek. Bár hétfőn paradicsomos káposzta lesz párolt hússal, ami igencsak belefér minden diétába.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- A III.kerületben szeretnénk csatlakozni egy baba-mama klubhoz.Van köztetek valaki aki tud egy jó helyet, jó társasággal?