Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)
Aztakutyamindenit...kicsit csúnyűbat akartam írni, de azt kitöröltem :) Nagyon ügyes vagy!!!
Nekem meg most írta a Párom, hogy jövő héten vasárnap haza jön :) Boldogság gyere haza :))))
Mindenkinek gratula a fogyáshoz!
Remélem most már én is fogok a kilóimból is lefaragni.
Már csak az Angyalunk hiányzik, hogy leadja :) Várjuk :)
Én most megyek és lefekszem a Csajommal :) 4,45-kor keltem, kész vagyok mindennel már csak a torna van hátra ha fel keltem.
Jó reggelt mindenkinek!
Gratulálok a fogyáshoz lányok! :)
Most én is örömbódottá', sikerült túllépnem a rettegett 82 kg-ot. :D Külön öröm, hogy cm-ben is fogytam mindenhonnan.
Gyönyörű napot mindenkinek! :D
Sziasztok!:)
Mindenkinek gratula a fogyáshoz!:)
Mágika te milyen sok cm-ert fogytál!:O
Szép volt!:)
Sziasztok!
Én is beírtam. Nem is gondoltam, hogy ennyi lement, mondjuk csak cm-ből. Pedig már el voltam keseredve.
Sziasztok!
1 Nagyon buta kérdés!: csak be kell írni az adatokat és kész? Nem kel menteni?
Jó reggelt!
csak kérdezem nem úgy volt, hogy a Babunak küldjük el az adatokat és ő kezeli a táblázatot. Vagy most mindenki abba írja bele amit kapott? Akkor hogy látjuk a többiekét? Vagy most én vagyok nagyon álmos még??? :)))
Szia!
Tényleg nem jó ilyen keveset enni, mert ezt nem fogod sokáig bírni. Inkább egyél egy kicsivel többet és 5x. És a mozgás, mozgás, mozgás....
Jó reggelt! :o)
Beírtam az adataimat a táblázatba...
Ahogy sejtettem, híztam. Bár "csak" kilóra,így simán lehet víz...
Na mindegy, majd jövő héten jobb lesz. ;o)
Remélem, rajtam kívül mindenki szépen fogyott. :o)
Szép estét! :)
spicispaci, szerintem is ez nagyon kevés. Ha koplalsz, a szervezeted csak raktározni fogja a bevitt kaját, és amint többet eszel, hízni fogsz. Sajna a szervezet már csak így működik.
Napok óta kívánom a tojáslevest és ma meglepett vele anya, szóval én azt ettem vacsira. Meg nagyon kevés olívaolajjal készített marhapöri husit. :)
Zumba edzőm ma azzal fogadott, hogy fogytam. Kicsit kétkedve fogadtam, de jól esett (ő tud róla, hogy fogyózom). Majd edzés végén egy olyan csaj jött oda hozzám, aki nem látott már majdnem egy hónapja és ő is mondta, hogy fogytam, nagyon szépen alakulok. Szóval most nem csak a zumba által felszabadított boldogsághormonok miatt vigyorgok! :D
Ennek ellenére rettegek a holnapi mérlegeléstől! Ha nem megy le 82 kg alá, szerintem sírva fakadok. Tavaly év végén ott akadtam el...több, mint egy hónapig nem mozdult. Elkeseredésemben november végén abba is hagytam az "odafigyelek, hogy mit, mikor eszem"-et. Most nem akarok megint itt elakadni.
Enni papíron????:)
Az hogy??:)
Attól tartok, én örülhetek, ha nem híztam. Még nem igazán diétázom, csak igyekszem figyelni, ráadásul ciklus közepén vagyok, ráadásul holnap (is) délelőttös leszek és olyankor szokott egyébként is érdekeset mutatni a mérleg...
De sebaj, majd jövő héten. ;o)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- A III.kerületben szeretnénk csatlakozni egy baba-mama klubhoz.Van köztetek valaki aki tud egy jó helyet, jó társasággal?