Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)
Szia!
Én is benne vagyok a kilók és centik vezetésében, mert az még jobban ösztönzi az embert (versenyszellem):)
Engem sokminden vitt rá arra, hogy rájöjjek fogynom kell és odafigyeljek magamra. Először is, semmi nem jön rám (ruha), farmert már alig hordok, mert a 30 farmerból 1 db jó rám (amit azért nem dobtam ki, hogy majd ha terhes leszek jó lesz):( , emelett rosszul érzem magam a bőrömbe és ami a legfontosabb, ha az ember szépnek és csinosnak látja és érzi magát, kinyílik a világ, minden sikerül, mert olyan önbizalma van, ami eddig nem volt és bármit felvehet és minden szupi!
Szóval ezért!:)
Halihó!:)
Csatlakozom hozzátok!:)
181 cm és 86 kg vagyok, 25-30 kg-ot szeretnék fogyni!
Nemsokára 30 leszek és szertnék elégedetten a tükörbe nézni!
Mindenkinek kitartást!
Olyan jó, hogy sokan vannak itt, így tudjuk egymást támogatni!:)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok,tavaly én is kezdtem egy forumot,de végül egyedül maradtam.
Én is kb98kg-ról indultam 2hónapja,most tartok 86kg-nál.még legalább 15kg szeretnék fogyni.
Sziasztok Újak! :)
Örülök, hogy már ennyien vagyunk. Mit szólnátok, ha vezetnénk valahogy a kilókat és a centiket? Én megcsinálom (remélem jól) csak írjátok meg, hogy van-e kedvetek ehez!
Ki merre fele lakik?
Mi vitt rá titeket arra, hogy elkezdjétek az életmódváltást? (újévi fogadalmat nem fogadok el)
Szebb, jobb külső, jobb közérzet, Párotok? :)
Talán valami más....? :)
Karácsonyi kajálások után ráálltam a mérlegre, 90 kg-ot mutatott...sírógörcs kerülgetett, nagyon régen voltam már ennyi! 2 és fél évvel ezelőtt voltam 96 kg is. Akkor elkezdtem egy fogyókúrát, kicsit figyeltem az étkezésre és lementem 82-83-ra. Utána a 82-86 között ingadoztam. De alá sosem sikerült menni sem koplalással, sem diétával, sem tornával. Bár sokat alakultam a zumba elkezdése után, de ezt megszokta a szervezetem és a fogyás megállt! :(
Megyek, megfőzök családnak, bátyó ma 30 éves, neki tortát kell sütnöm, illetve megcsinálom a saját ebédemet is. Kitartást!!! :)
Kitartást lányok, csak mindenki komolyan is gondolja. Szerintem az igazi elhatározás a legnehezebb. Ha valaki fejben eldöntötte, akkor +5 kiló sem tudja eltántorítani és amíg ezt valaki nem így látja, szerintem nehéz lesz.
Engem már az sem érdekel, ha néha többet is mutat. Karácsonykor is 3 kiló jött fel, de nem érdekel, mert menni fog ez lejjebb, nem döltem dugába, ez van.
A legjobb, ha mindig adott nap adott időszakában méreckedtek. Én minden kondi alkalmával mérek, viszont csak a hétfőit vezetem. Így látom, hogy mennyire egyenletes a dolog.
Sziasztok mindenki! :)
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok! (évekkel ezelőtt indult hasonló fórum itt, ahova írogattam és nagyon sok erőt adott a fogyókúrához).
Szóval új év, új élet, új célok-ami kicsit régi- újra nekifogtam a fogyókúrának. 25 éves leszek nem is olyan sokára, szóval érzésem szerint nekem eljött a most vagy soha.
Én 160 cm vagyok és 87 kg-ról indultam múlthét szerdán. Holnap lesz az első "mérlegelésem" illetve felírtam a méreteket is (mell, derék, csípő, fenék, comb), ha esetleg lenne olyan hét, amikor kilóból nem fogyok. Szeretnék 60 kiló körül lenni (kb születési súlyom :P). Konkrét diétát követek ami nem más, mint az update, megspékelve annyival, hogy 5 után nem nagyon eszem semmit, maximum répát ropogtatok. Heti kétszer zumbázom (majd' másfél éve), mellette itthon tornázom minden nap (ami viszont újdonság).
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek! :)
én is láttam a tv reklámban, a neten is meg néztem.
Tetszik, csak nem tudtam elképzelni milyen is lehet valójában. Kipróbáltad már? Milyen? Szerinrem megyek és veszek holnap.
Sziasztok! én is szeretnék csatlakozni.
160 cm, 104 kg és 36 éves vagyok. -40 kg a cél, de ha már 70kg alatt leszek az is jó lesz.
Nos rajtam olyan 30 kg felesleg van, mondjuk úgy, hogy szép kihívás...
Csak kímélő sportot űzhetek.
Most vettem a LIdl-ben egy 6000 Ft-os műanyagcsodát, majd meglátom mire megyek vele. Aki akar csatlakozni, most van akcióban.
Bilegős, twistelős része is van, és hozzá DVD, gumikötél. Szerintem jó vásár volt, csak maradjon a lelkesedés... :)
Sok sikert mindannyiunknek.
Jó reggelt!
Ma reggel fél kilót híztam....szép :( de miért? Na megyek Norbizni!!!
Annyira rozoga csak nem leszel, hogy kitegye a szűrödet!!! :DDD
Ha mégis ilyen veszély állna fenn, akkor muszáj lesz nyáron megállnod egy-egy fagyira út közben :)
Mázlista!
Bár az én párom sem nádszálkisasszinyként ismert meg, viszont az előző női ..., hát.
Hát igen, én is erre gondoltam, hogy ez is hozzájárul majd a diétához.
Mondtam is a páromnak, hogy a végén még úgy lefogyok a sok gyaloglástól, hogy nem is fogok neki tetszeni :-D (nem szereti a vékony csajokat szerencsére)
Ugyanezt akartam mondani. Én bicajjal jártam, de fagyidőszakban pihen a kicsike és jön a lábbusz. Hát már most sokkal látványosabb a fogyás! Ennyi kell, hogy meginduljon.
Ráadásul megmaradt az a pénzed, amit bérletre költöttél volna, amiből több zöldséget, egészségesebb kajákat tudsz venni! Vagy valami apróságot magadnak jutalomként!
Nekem 20-25, a megmaradó zsírszázaléktól függően.
Én is úgy vagyok vele, hogy már ha a fele meglesz, akkor talán meglátom az alagút végét és nagyon fogok neki örülni.
2x40 perc gyaloglás? Az nagyon jó! Tudom, hogy nem a sport miatt csinálod, de tudod, ha nem emelik a bérletet, akkor is elmenne ez az idő és nem is sportolnál. Így legalább mozogsz minden nap!
Egyébként ennyi kell, hogy a keringési problémákat megelőzd. Perszer, vannak más káros tényezők is, de a kevés mozgás nagyon veszélyes.
Hülyén hangzik, de jót tettek veled, fogd fel így és könnyebb lesz :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- A III.kerületben szeretnénk csatlakozni egy baba-mama klubhoz.Van köztetek valaki aki tud egy jó helyet, jó társasággal?