Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Akkor nekem tuti nem jön vissza, mert csak 2 kg-t fogytam egy hónap alatt:((( Orsi! Nyertél egy nagy piros hangszórót:))) Én is örültem volna 5-6 kg-nak, de nem így jött össze, de legalább nem éheztem:)) Orsi nehogy feladd!!! Én sem adom fel, hátha a következő mérlegelésünk jobb lesz:))) Jó munkát, pussz mindenkinek.
r. réka: add önmagad 1.
fenn van a neten is letöltheted ha értesz hozzá:) de boltokban is kapható, pl alexandria könyvtárakban
a 2. fele nagyon jó, csak ajánlani tudom, persze valamivel kiegészítve. én régen úgy kentem, hogy elsőnek norbi ducitréningje (csípő, comb), aztán réka 2. fele (csípő, comb, has)
kb 2 megyek uszni egy héten!1500-2000m.
ha tudok megyek 1-szer vizitornára és álltalába 2-szer tornázok ithol!Ugy fél órát,mert ennyit birok!Régen ugy 6-7 éve vettem 1 ducis kazit én is!Még a göndörhaju csaj és a szakálas pasi van rajta!Azt csináltam ugy másfél évig!Most az abbol szerzett gyakorlatokat csinálom amit birok!Csak a térdem ne fájna!:)
Elvileg edzés után fél-1 óra múlva kéne enni, hogy némi energiát szolgáltass a testednek.
Nincs torna az úszógumira... Kardiómozgást kell végezni,és akkor lemegy az is, ahogy a testről a többi felesleg :o)
Én már megkönnyebbültem fejügyileg!Szoliztam is és már meg is föztem félig!Még a családomnak fözni kell tésztát!:))
MOst tornázok kicsit,de rohadtul meleg van a tornához és a lábam is kikészült!Na de erös leszek!:))
Nálunk is nagyon meleg van, de éjszakára már kifejezetten kellemes a hőmérséklet a szobában. Ma is dinnyét ettünk a fiúkkal, jó hidegen:))
Betandi!! Bárcsak úgy lenne:)) Mármint a szigetelő hájréteg helyett, egy jó télikabát legyen:))
Sziasztok:)))
Sziasztok Lányok!
Megyek a fodrászhoz végre!ILyenkor már akkorának érzem a fejem!:((
Én is alig eszek valamit mostanába!JObban mondva csak kevésszer eszek!A dinnye nállunk is nagyon megy!Meg aminek nemtudok ellenállni az a faeper!Itt van két fa is és én ugy imádom!
Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a meleget?
Sziasztok!
Köszönöm Villers! Akkor nyugodtan eszem a dinnyét, melegben inkább ez esik jól napközben, mint bármelyik főtt kaja:)))
Orsi:)))
Hát persze, hogy méretkezem, azért kíváncsi vagyok én is, hogy látszik -e kg-ban valami:)) Azért rólam sem esik le minden nadrág:(( Csak örülök, hogy van egy ami pont jó volt rám, és most már lötyög, és van egy ami már rámjön,ami eddig nem jött:)))
Ancsika!!! Hol vagy? Kivel fogok hastáncolni, ha nem jössz????
A görögdinnyében nagyon kevés a kalória, és a közhiedelemmel ellentétben nincs benne több cukor, mint a többiben, tehát diéta alatt is ehető, és még vízhajtó hatása is van.
Ezzel sokan vitatkoznak, de szerintem aki diétázik az délután-este már ne egyen gyümölcsöt, a gyümölcscukor tartalom miatt. De ha mégis ennél, akkor azért a dinnye egy jó megoldás, arról nem is beszélve, hogy eléggé telít :o)
Szia Villers!
Olvastam, hogy táplálkozási tanácsadó vagy, lenne hozzád egy kérdésem: a görögdinnyéről mi a véleményed? Mennyit lehet enni? Azt is inkább délelőtt, vagy délután is? Köszi a választ:)
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!